2. Verdenskrig i baglys I

P { margin-bottom: 0.21cm; }A:link { }//
2. Verdenskrig i baglys II
2. Verdenskrig i baglys III
2. Verdenskrig i baglys IV
2. Verdenskrig i baglys V

Følgende blogpost er første del af en undersøgelse af et af de mest betændte og informationsforvrængede områder af europæisk historie: 2. Verdenskrig. En sådan undersøgelse vil i sagens natur betragte både 1. og 2. Verdenskrig som en helhed og vil også vende stenene i det århundrede, der gik forinden.


Hvis du har læst paradigmet.blogspot.dk, vil du vide, at der ikke bliver lagt fingrene imellem overfor Imperiets forskellige afskygninger. Du vil også vide, at placeringen af dette Imperium ikke kan gøres via en lokalisering på ét sted og på ét tidspunkt, men at der er tale om en forgrenet, evigt foranderlig størrelse, der opererer over lange stræk i tid og rum.

Du vil også vide, at især det tyske aristokrati og dets aflæggere i det britisk establishment kombineret med zionisme og kulturmarxisme og deres aktuelle hovedeksponent i det nu ubestrideligt fascistoide USA, dets ‘deep state’ elementer og dets militær-finansielle-politiske kompleks af våbenindustri, statsterrorisme, finansterrorisme, menneskeforagt, perfid og systematisk løgnagtighed og dets korrupte pengesystem hele tiden har været i et særligt søgelys.

Vi skal i dag lade hånt om politisk røvslikker-korrekthed og driste os til at stikke fingrene i hvepsereden ved at undersøge et af Imperiets mest fortærskede mytologier: Efterkrigs-historien om den onde rigskansler og hans onde hær bestående af hans onde befolkning repræsenterende den onde agenda. Når det ‘Perfide Albion’, et af Imperiets øgenavne, som det ikke rigtig bryder sig om, har gentaget sit stereotype udsagn om Hitler, nazisterne og Nazityskland så mange gange, begynder der at indfinde sig en sær lugt. Når man hver eneste gang, man skal tilsvine et folk, en nation, en statsleder, en bevægelse, der går imod Imperiets befalinger, trækker ‘Hitler-kortet’ for DERNÆST og således legitimeret at indlede krigshandlinger imod de tilsvinede, så lyser der – eller rettere, der burde lyse en stribe røde lamper.

Saddam Hussein var den nye Hitler, Moammar Gadaffi var den nye Hitler, Bashar al Assad var den nye Hitler, Vladimir Putin er nu den nye Hitler, Hitler her og Hitler der og Hitler alle vegne! Der er noget katatonisk skizofrent over det repetitive og stivnede i udsagnet, at det kalder på en undersøgelse.

Det er på tide at gribe i egen barm og rydde op i baglokalet. Vi kommer alle til at anvende klicheer, men det mindste vi kan gøre er derefter at vende de sten, vi selv træder på. For virkeligheden er mangfoldig, mangelaget og facetteret – uanset hvad der siges! En sandhed har altid mere end én side, og det kan vi erkende også uden at forfalde til kulturrelativisme og værdiløshed. En gang imellem er det bare nødvendigt at revidere sin egen revisionisme.

At det har været svært, skyldes som antydet, at dette emne går direkte i clinch med hovedtabuet for et helt århundrede: Tysklands rolle som den drivende kraft i den europæiske kultur – selv under nazismen! Ja, du læser rigtigt. Det kan siges uden værdiladning blot ved en konstatering af, at sådan var det, take it or leave it! Tyskland har, siden vi overhovedet har kunnet tale om en samlet nation, ja faktisk før og under mosaikken af fyrstendømmer, været centrum for kultur, tænkning, kunst, filosofi, handel og teknologi i Europa. At Misundelsens Imperium aka Det Perfide Albion aldrig har anerkendt dette faktum og i næsten to århundreder har bekæmpet dette faktum med næb og kløer og bål og brand, rokker ikke ved at det er: et faktum.

Briterne og USA smadrede i sin nationalerotisk opstemte rus af misundelse Tyskland i to omgange, først som kejserdømme, dernæst som nation. Det betød i to omgange et morderisk angreb på tyskerne som folk, Tyskland som nation, tysk økonomi, tysk kultur, tysk teknologi og Tyskland som etnisk-geografisk område. Alle midler blev taget i anvendelse, og den perfideste af alle internationale traktater nogensinde, Versailles-traktaten, var instrumentet, der sammenkædede de to krigshandlinger i det 20 århundrede, tilsammen så traumatiserende, at vi i dag ikke endnu er undsluppet det miljø, de skabte.

Skal vi nu til at hylde nazismen? Jeg siger noget andet, så hør ordentlig efter og læs indenad. Jeg siger, at hvis vi på nogen måde skal gøre os fri af det jerngreb, som postkrigs-mytologien fra det 20. århundrede har på os og den måde, denne mytologi (her brugt i betydningen: kompleks af løgne) påvirker ALT i vores virkelighed og ALT i vores beslutnings-sfære, så er vi nødt til at punktere mytologien og se på egentlige facts. Hvad der kommer ud af det, kan vi ikke helt vide. Vi kan kun vide, at det ALDRIG kan gøre mere skade, end vi allerede har lidt.

Så vel vidende at beskæftigelse med visse facts, som nogen har erklæret det for forbudt over en kam overhovedet at beskæftige sig med og derfor nemt kan medføre en ureflekteret automatreaktion hos de, der lydigt har dukket nakken for dette forbud og lade sig skræmme til tavshed og selvcensur: til sagen!

En usædvanlig dokumentar
En person, der har sat sig for at foretage et sådan undersøgelsesprojekt, er historikeren og filmmanden Dennis Wise. I sit meget omfattende filmiske dokumentar-projekt ‘Hitler – the greatest story never told’, vender han alle de sten, man ifølge krigsmytologien ikke må vende. Grunden til, at hans projekt er værdifuldt og relevant, er, at han ikke falder i grøften med at benytte sig af uvederhæftige kilder men holder sig til historiske facts, ofte facts og kilder, der er blevet gemt for offentligheden og udeladt i historiske fremstillinger.

Jeg vil endnu engang benytte mig af lejligheden til at gentage min dybe undren over, at normalt begavede, ja selv højt intelligente og veluddannede mennesker kan fyre bemærkningen af om at: ‘Det første, der ofres i en krig er sandheden’. Det lyder klogt, så det kan man trygt sige, hvis man vil fremstå som klog. Direkte adspurgt og hårdt presset bliver de samme mennesker så nødt til at indrømme, at dette offer af sandheden nok fortsætter under krigen. Men herefter indtræffer så det bizarre. Efter krigen ophører offeret af sandheden nærmest på et splitsekund, og de samme typer, der ofrede sandheden og som VILLE krigen, har lige pludselig  carte blanche til at beskrive og dokumentere deres egen krig, dens årsager, dens berettigelse, dens venner og fjender, de gode og de onde. Er det ikke sjovt, at det er de gode, der ALTID vinder samtlige krige i verden?

Det kaldes historieskrivning.

De samme intellektuelle fjolser kan endog – løsrevet fra den første bemærkning – finde på at sige: ‘Krigens sejrherrer skriver historien’. Det lyder også klogt, så det siger de også. Men det er ikke andet end dårlig luft, der kommer ud af deres mund i et opstemt øjeblik, for de ved ikke, hvad de selv siger, og deres udsagn har ingen konsekvenser for deres læsning og forståelse af verdenssituationen. Det var noget, der var engang, det sker jo ikke i dag. De ved ikke, når de kommer til at sige sandheden, ligesom de ikke ved, når de fremfører en lodret løgn. De mangler skelneevnen. Det vil være disse folk, der uden at blinke vil godkende Imperiets næste krig baseret på den sædvanlige rituelle ofring af sandheden. De så den ikke bagefter, og de ser den ikke komme.

Da Dennis Wise lancerede sit filmdokumentariske projekt, blev han meget forudsigeligt udsat for neo-censur på både YouTube og Vimeo. Det kan stadig ses her:
Læg dertil karaktermord og personangreb fra en lang række af magtfulde ideologiske grupperinger, nogen vil sige ‘denne verdens herskere. Lige efter bogen.
Hvor findes denne verdens herskere?

Jeg vil personligt anbefale, at man tager et gran salt med. Til gengæld vil jeg anbefale, at man lægger sine stereotype fordomme til side for en stund. Jeg vil stærkt anbefale folk, der hurtigt og nemt disker op med disse fordomme, at komme op med hardcore dokumentation for deres præfabrikerede konklusioner. Pas på her, for Dennis Wise har gjort sit hjemmearbejde. Har vi? Det er en del af stereotypien ved vores reaktionsmøstre, at vi straks glider af på at beskæftige os med substans og facts. Anstød og forargelse er altid den dovne, dumme, feje og billige vej bort fra pinlige facts, der anfægter vores stereotypier og kræver egentlig tænkning.

Jamen hov! Er vi så ikke medvirkende til at ofre sandheden?

Hvem var manden?
Nationalsocialismen og Tysklands historie er så nøje forbundet med skikkelsen Hitler, at vi ikke kan adskille dem. Kort fortalt var han på et tidspunkt en ung kunstner, som ikke vandt anerkendelse som sådan, men som til gengæld blev en person, der fik den størst tænkelige indflydelse på verdenshistorien. Like it or not.

Det er så nu, at vi skal øve os lidt i ikke at være reaktionære og straks koble det neutrale ord ‘indflydelse’ med ‘ond-ond-ond’. Indflydelse er indflydelse, uanset hvad. Det kunne blot være interessant at undersøge, hvem denne person er, hvad der drev ham, hvad hans formål og tankesæt var, hvilken tid, han var en del af. Kunne vi lægge ideologi-forureningen på hylden for en stund? Lad os i det mindste prøve.


Barndom
Han blev født i Braunau. En noget tyrannisk far, en mor, der beskyttede ham. Adolf var sønderknust, da hun døde. Det portræt, han tegnede af hende, gemte han resten af sit liv. Han blev opdraget som katolik ved klosterskolen i Lambach. Hans intelligens var formidabel og han lå fra tidligt af i toppen af sin skoleklasse. Han var korsanger i klosterkirken, og han udtalte, at han ‘plejede at beruse sig i dens højtidlige messe-liturgi’. På en sten fra et tidligere kloster på stedet så han første gang det symbol, han senere adopterede som det nazistiske emblem: hagekorset, et ældgammelt germansk tegn, kendt både i og udenfor Europa i førkristen tid.

Man kan i bakspejlet ikke lade være med at finde det paradoksalt, at det nazistiske korstog primært var et kristent korstog, men at det benyttede sig af germansk præ-kristen symbolik, der var ganske anti-kristen i sit væsen – i særdeleshed med direkte henvisning til de brydningstider, hvor kristendom og saksisk germanisme var direkte hovedfjender.
Men det er dog ikke mere paradoksalt end kristendommen selv, der jo netop er en syntetisk opsugning af hele det præ-kristne univers. Kristendom er Hedenskab 2.0 – hvilket du ALDRIG får en kristen til at indrømme, for en kristen kender i sagens natur kun kristendommen i dens selvfremstilling, og ikke kristendommens egentligetilblivelses-historie.

Kunstneren
I gymnasiet i Linz bliver han en dropout af skolesystemet og drømmer blot om at flytte til Wien for at blive en kunstner. Han producerer en serie arkitekturtegninger for at skaffe sig adgang til kunstakademiet. Hitler-standard-mytologien siger, at han var en dårlig maler, men det passer egentlig ikke. Hans tegninger er ganske kompetente, men konkurrencen ved optagelsen til et kunstakademi var dengang som i dag: benhård! Visse af hans tegninger/malerier havde måske hængt på kunstmuseer i dag, hvis historiens gang havde været anderledes. Hvem ved?

Han bliver afvist to gange til optagelsesprøven i Wien, og han lever et forhutlet liv. Han beskriver sin tid her omkring 1913 som den mest miserable i sit liv. Han boede i et hjem for hjemløse mænd og tjente til føden ved at male akvareller.

I 1914 bliver han fotograferet i München i midten af den folkemængde, der fejrer udbruddet af 1. Verdenskrig.

Krigshelten
Hitler anmodede skriftligt Ludvig III af Bayern om at blive optaget i hans elitekorps, og det lykkedes ham at blive optaget i det 16. bayerske infanteri, hvilket blev hans grundlæggende træning som soldat. Han var afholdt af kammeraterne af flere grunde. Han var altid kammeratlig hjælpsom, han advarede dem konstant om faren ved misbrug af tobak og alkohol, og han leverede tegninger til dem. Senere viste han sig villig til at sætte sit liv på spil for dem.

I perioden 1914-18 meldte han sig konsekvent til de mest livsfarlige tjenesteopgaver, og det er mod alle odds, at han overlevede krigen. Ved et angreb i 1914 mistede hans enhed 3000 ud af 3500 mænd efter at have leveret et kraftigt indhug på fjendens stillinger. Han var en af de 500 overlevende. Han blev på det nærmeste bombet i stykker, og for sin bedrift modtog han jernkorset af anden grad og forfremmet til korporal. Senere blev han løber mellem bagfronten til forfronten, et überfarligt job, en post med allerhøjeste dødsrate, som han også overlevede. Det har sandsynligvis givet hans liv dyb mening efter sine nederlag som kunststuderende.

I 1916 blev han såret af en granatsplint i benet og trækkes tilbage til et lazaret i Tyskland. Her kunne han være blevet, men han forlangte at blive sendt tilbage til fronten. Hvad end man måtte mene om manden, bliver man nødt til at give ham den anerkendelse, at han ikke er en kylling. Hvor mange af senere tiders krigsførende statsledere har nogensinde udført den slags bedrifter?

Under Ludendorff-offensiven var han blot bevæbnet med en pistol, og han tog fem franske soldater tilfange med den. For det modtog han igen jernkorset, denne gange af 1. grad, hvilket ingen tysk soldat fik gratis. I alt blev han dekoreret 6 gange. Grunden til, at han aldrig blev forfremmet var, at han havde en misundelig kaptajn, der sagde, at ‘han manglede lederevner’. Man kan måske mene, at senere tider gjorde denne kaptajns misundelige udsagn til skamme. Man kan på den anden side mene, at Hitler besad en ikke ringe grad af fanatisme. Han gennemtærsker simpelthen en overordnet officer med beskyldninger for defaitisme og kujonagtig passifisme. Man kan jonglere med tolkningen som henholdsvis fanatiker eller dedikeret, passioneret engageret afhængig af observans og temperament.

I slutningen af krigen udsætter han sig for britisk kemisk krigsførelse og bliver gasset. Vi bemærker os, hvordan briter og amerikanere stadig den dag i dag har vældig travlt med at smøre brugen af lignende opdaterede masseødelæggelsesvåben af på alle deres erklærede fjender, mens de selv – nøjagtig som dengang – er yderst flittige brugere af denne perfide kemi. NATO tøver ikke med at bruge hvid fosfor og afberiget uran mod civile hvor som helst, de kommer frem. Blot for at nævne et par eksempler, for den fulde liste vil få miljømyndighederne til at tabe underansigtet. I medierne er det sjovt nok altid de andre, der gør den slags. Lige så sjovt nok er det ved nærmere eftersyn meget sjældent de andre, der rent faktisk gør den slags. Vi kan blot nævne Gouta-eventen, svindelnummeret fra Syrien om at Assad havde gasset sin egen befolkning, hvilket blev afsløret som et amerikansk svindelnummer. Det var de ‘gode venner’ i Saudiarabien og en vis Prins Bandar, der havde leveret et giftigt legetøj til nogle forvirrede ‘oprørere’. Vi ved det, men de korrupte medier i Vesten og de regeringer, der bruger dem som infovåben, leverer aldrigdementier, når de bliver grebet med bukserne nede i at promovere krigsløgne.

Perfide Versailles
I november 1918 ankommer en præst til det lazaret, hvor Hitler er indlagt med ekstreme smerter og truende blindhed pga. krigsgas og proklamerer, at Tyskland nu har overgivet sig, at kejseren har abdiceret, og at landet nu er en republik. Herefter ankommer diktatet i form af den ultimative ydmygelse: Versailles-traktaten. Blandt venner kaldet ‘Versailles-freden’, hvilket er et voldsomt bizart-absurd udtryk, for denne traktat bliver den direkte forudsætning for den næste og traktatmæssigt set uundgåeligestorkrig 22 år senere.

Versailles-traktaten er i Hitlers øjne et ‘dolkestød’, en kniv i ryggen udført af en jødisk international konspiration mod tyskerne. Vi skal senere vende stenene og undersøge, om han havde noget at have det i. Et faktum indtil videre var, at den såkaldte Tripple-Ententes stormagter, sejrherrerne i 1. Verdenskrig England, Frankrig, Rusland og USA, flåede landområder bort fra Tyskland i det senere Frankrig, Polen og Tjekkoslovakiet og adskilte områder med tysk befolkning fra Tyskland. Dernæst smurte de AL skyld af på Tyskland, selvom vi i dag har fuldt dokumenteret kendskab til det britiske establishments minutiøse plan om denne krig, hvis hovedformål var ødelæggelsen af det tyske kejserdømme. Tyskland sad herefter med skylden, gælden og var en amputeret nation. Hitler var ikke den eneste, der gennemskuede dette uhæderlige og uretfærdige krigs-kompleks, men han var den, der mest af alle udtrykte den i de følgende årtier.

Man gennemskuer og udstiller ikke Det Perfide Albion, uden at det får konsekvenser.

Partiet
I 1921 bliver Hitler leder for partiet i München ved navn ‘Det National-Socialistiske Arbejderparti’. ‘Nazi’ er det senere britiske øgenavn for dette parti. Begrebet ‘socialistisk’ skal ses i en bestemt historisk sammenhæng. De bolsjevikkiske socialister talte på det tidspunk 5 millioner medlemmer, og der var en reel trussel om en magtovertagelse.

Vi bør her minde os selv om eventen i München 2 år forinden kaldet ‘Valpurgisnat-sovjetten’, hvor de jødiske bolsjevikker udsendt fra det nye revolutionerede Rusland gik rundt i byen og myrdede løs på tyskere, mens de proklamerede, at byen nu var ‘befriet for bourgeoisiet’. Disse jødiske bolsjevikker havde forinden myrdet 10 millioner russere under revolutionen. 10 millioner! Men i München trådte de frivillige korps af soldater i karakter, som senere blev til nazisterne, og smed dem på porten. Tyskerne blev simpelthen frontalt angrebet af bolsjevikker og måtte forsvare sig. Var dette uretfærdigt? Hvad ville du have understøttet i en lignende situation? Skulle de bare have lukket Lenins og Trotskijs lejesvende ind, for at de kunne undergrave Tyskland og gøre det til en del af Sovjetunionen, hvor mennesket blev anskuet som navneløse ‘masser’ i glædesløse køer foran maskinerne.

Ifølge britiske historikere fra Oxford og Cambridge var lederen af Münchener-sovjetten, Max Levine, at betragte som en folkehelt, og ifølge rettroende socialister i de intellektuelle debatmiljøer i 70’erne og 80’erne herskede der en udbredt forherligelse af disse massemordere, der udfoldede deres charme i bærmen af den Bosjevikkiske Revolution. At være socialist var simpelthen cool, det var respektabelt. Men ingen, absolut INGEN kendte historien om boljevikkernes, de egentlige socialisters, bedrifter før, under og efter revolutionen. Ingen kendte deres rollemodellers sande væsen. Alle havde hengivet sig til den nye sekulære religion kaldet socialismen. Ingen opdagede, at ‘opium for folket’ nu blev solgt under et nyt navn. Massemord var politisk lækkert, og der hang plakater af bødlerne Lenin og Mao på væggen.

Ved en demonstration i München blev Hitler skudt ned af politiet og smidt i fængsel. Han blev først deprimeret, men dernæst oplivet, da det gik op for ham, at han nu figurerede som folkehelt i byen. Efter dommen på 12 måneder skrev han sine memoirer og manifest: Mein Kampf. På trods af bandlysningen af bogen blev den en af bestsellerne i litteratur til alle tider (like it or not). Hovedtanken i bogen er national genoplivning efter Versailles-traktatens nationalmord.

Tyskland var et forarmelsens sted i 20’erne. Overalt på gaderne var der tiggere. Den eneste person i det politiske felt, der syntes at bekymre sig om det, var Hitler. Ludendorf og Hindenburg var urolige ved denne opkomling og ønskede at indgå i koalition med ham og hans parti. Men i 1933 tog han magten ved et folkeligt valg og havde ikke brug for koalitioner.

Rigsdagsbranden
1933 er også året for rigsdagsbranden. Det er normal konspirationsteoretisk tankesæt, at det var nazisterne selv, der satte ild til bygningen. 

 
 
 
 

Men var det dét, der skete?

En historiker ved navn Hans Momsen har gennemgået sagen minutiøst. Hans konklusion er, at hverken nazisterne eller kommunisterne som sådan foranstaltede Rigsdagsbranden. Til gengæld var det vigtigt for begge parter med den daværende situation i Tyskland så hurtigt som muligt at beskylde modparten for det, fordi begge parter erkendte en historisk chance for en magtovertagelse.

20 minutter før branden var der kommunister og nazister, der mødtes i Rigsdagen. Der blev råbt af hinanden, arrester dem! arrester de andre! Göring havde på det tidspunkt endnu ikke kontrol over politiet, og hvis man vil lave et ‘false flag’, så skal man for enhver pris sørge for at have kontrol med politiet! Bagefter beskyldte kommunisterne nationalsocialisterne for at bruge en tunnel, der gik ud fra Rigsdagen. Det var Göring, der kendte den, hævdede de. Dette stammer direkte fra den bolsjevikiske propagandamanual kaldet ‘Den Sorte Bog’ (eller var den brun?).

Marinus van der Luppe var navnet på brandstifteren. Den amerikanske researcher, Veronica Clark, har trevlet sig gennem hele den bolsjevikiske argumentation og konstaterer, at de fuldstændig taber deres sag på gulvet. Hun henviser også til Fritz Tobias, der i sin bog om sagen de-bunker det hele (sjovt ord for øvrigt – ‘de-bunker’, ud af bunkeren …).

Hollænderen van der Luppe var utilfreds med måden, kommunisterne agerede på. Han var frustreret over, at de ikke for længst havde nakket ‘de fascistiske svin’. Han besluttede at overhale kommunisterne indenom og rejse ind i Tyskland for at begå selvtægt. Det lykkedes ham at foranstalte flere brande i Tyskland og blev ikke straks blevet grebet for det.

Nazisterne så, at hans retorik svarede til det, man kunne forvente, men de kunne ikke få ham på krogen, så de kom til at ligne fjolser. Göringprøvede at at forbinde den med de andre brandstiftelser, men han agerede så klodset under retssagen, at nazisterne tabte den. Det lykkedes dog Göbbels at forhindre medierne at skrive om sagen, så nazisterne kunne hævde, at det var kommunisterne.

Hitler og Göbbels var som bekendt dygtige til at politisere den form for hændelser, og de så straks, hvordan denne hændelse skulle tjene deres sag. Hvis de ikke havde brugt sagen her-og-nu, havde de ikke vundet valget i -33. Så de brugte sagen og vandt valget. Men det er også her, de fremstår som mistænkelige for eftertiden, fordi de brugte sagen. 

Her vil jeg minde om hændelsen i München i 1919 kaldet ‘Valpurgisnacht-Sovjet’, som jeg har beskrevet i et par blogs. Altså det første forsøg fra bolsjevikkernes side på at frembringe en tysk sovjet. Men tyskerne havde ‘set’ dem, og Hitler og Göring var selv tilstede i München ved hændelsen. Senere var der mange hændelser af kommunistiske terrorhandlinger i Tyskland. Stærkt bevæbnede celler blev opdaget, der blev skudt i gaderne. Tyskerne dannede modstandsgrupper mod de kommunistiske terrorceller, og fx ‘Stahlhelm’-gruppen, en slags forløber for SS, var i gadekrig med kommunisterne. Den politiske situation var meget spændt, og Tyskland var under internt angreb, hvilket mange ikke gør sig klart. Vi hører bare, at nazisterne kuppede det hele og tog over.

Rigsdagsbranden var derfor ikke en nazi-iscenesat event. Men det gensidige spindoktori efterfølgende var iscenesat. I denne sag som i de fleste andre sager er det den bolsjevikiske propaganda, der er blevet hængende i vores historiske bevidsthed. Betyder det så, at bolsjevikkerne har været dygtigere til propaganda end nazisterne? Eller har de bare haft bedre venner nede i skolegården og oppe på lærerværelset? 

Afpornoficering af Berlin
Det er blevet hævdet, at nazisterne undertrykte kunsten og jøderne. Lad os for en stund antage det almene tyske standpunkt i starten af 30’erne.

Berlin var blevet en verdenshovedstad for alle tænkelig former for perversioner. Bøsser, lesbiske, transseksuelle og biseksuelle slog sig løs i byen. Man kunne gå ind på en klub og overvære pædofili som underholdning. Der var prostituerede overalt. Var dette blot et udtryk for kunstnerisk frihed og frigjorthed? Ifølge de jødiske, kommunistiske liberale var svaret ja, især når de skulle spille deres velkendte offerrolle. Ifølge den tyske befolkning både i og udenfor den promiskuøse hovedstad var svaret klart nej. Et af ikonerne, Marlene Dietrich, den biseksuelle dronning af det erotiserede, pornoficerede og perverterede Berlin, måtte flytte til USA, da nazisterne begyndte at rydde op i byen.

30’ernes nationale Wirtschaftswunder
20’erne og start-30’erne var ekstreme tider, som vi har meget svært ved at forestille os i dag. En tilfældig dag i 1923 gik man hen og hentede sin løn på 5 millioner D-Mark, og hvis man skyndte sig hen og handlede, kunne man være heldig ikke at blive overhalet af inflationen, så man kun havde 5000 D-Mark i hånden – hvilket man dårligt kunne købe et brød for!

Det er i sådan en kontekst, man er nødt til at anskue Tyskland i 20’er-30’erne. Hitler og hans parti agerede på faktiske forhold og tyskerne støttede ham, fordi han i modsætning til andre politikere agerede. I det limbo, som Versailles-traktaten havde skabt, havde ‘nogen’ etableret sig og udsugede Tysklands energi, og den eneste vej ud af dette parasitiske morads blev tilbudt af Hitler og hans parti. Han havde ingen konkurrence på det felt, for alle andre var del af den duknakkede parasit-kultur, der var en følge af traktaten.

I de følgende år afskaffede han stort set arbejdsløshed og bragte velfærden tilbage for tyskerne. Der blev bygget infrastruktur og boliger, unge forældre fik økonomisk støtte, der var gratis behandling for syge og verdens første anti-rygekampagne blev sat i værk. Hvorvidt det sidste skyldes, at rygning kunne betragtes som en gren af amerikansk industri, der tjente deres skrupuløse penge på at forgifte verden, vides ikke, men det ville faktisk have været rigtigt. Et andet ‘moderne’ tiltag var, at regeringen tog ansvar for at beskytte miljø og vildtliv. Kriminalitet i gaderne faldt markant. Arbejdere kunne tage på ferie, og der blev indført 40 timers arbejdsuge og pligt for arbejdsgiverne til at udbetale løn for overarbejde. Disse skulle også indrette cafeterier og hvilerum til deres ansatte. På disse punkter finder vi det ‘socialistiske’ element. Men det er en form for ikke-stalinistisk socialisme, der minder mere om socialdemokratismen i dens velmagtsdage (der tænkes ikke på det degenererede fænomen, vi ser i dag).

Et tiltag, der var så forudseende, at vi ikke engang er nået så langt i dag, var, at banker ikke længere måtte tage ågerrenter for lån. Med dette og andre kunstgreb bragte Tyskland sig ud af den depression, som andre europæiske lande stadig befandt sig i. Især Hitlers forståelse af og vilje til at placere fokus og handling på bankernes betændte rolle i nationens velfærd blev ikke set på med milde øjne i international bankkredse, hvor jøder dengang som i dag havde en dominerende rolle. Blandt befolkningerne i og udenfor Tyskland blev det derimod lovprist som del af et mirakel.

Den betydning, Hitlers konfrontation med det globale bankvæsen fik for krigens eskalering, kan ikke undervurderes. Disse jødiske storbankfolk åndede statslederne i nakken, da Versaillestraktaten blev skrevet. Ikke nok med, at de havde tjent kassen under 1. Verdenskrig, de havde også med et grumt øksehug ødelagt en hovedkonkurrent til deres base, Imperiet, City of London, Wall Street, centralbankvæsenet. De var disse bankfolk, hvis overtalelsesevner bragte Amerika ind i krigen, og vi vil se, at de kom til at gøre det endnu engang.
Om The Federal Reserve siger J. Edward Griffin, en af de historikere, der har analyseret fænomenet mest indgående, at de bør nedlægges omgående af følgende syv grunde:

  • Det er ude af stand til at udføre det, det påstår at ville udføre
  • Det er et kartel, der opererer imod folkets interesse
  • Det er det fremmeste instrument for ågerkarlevirksomhed (usura)
  • Det generer den mest unfair form for beskatning
  • Det opfordrer til krig
  • Det destabiliserer økonomien
  • Det er et instrument for totalitarianisme/New World Order
Alt dette kan man samtidig sige, om det zionistisk kontrollerede globale centralbankvæsen. Men hvorfor blev Tyskland så selv totalitært? Fordi det var det eneste sprog, disse bankfolk forstod.

Man har hæftet sig ved det noget skræmmende i den mildest talt opløftede stemning og den forgudelse af Hitler, der kunne opleves ved årsmøderne i Nürnberg. Hvordan ville vi selv have reageret på at være en del af en nation, der ved nærmest blot én mands bedrift blev hevet ud af dybeste gæld og depressiv fattigdom til gældfrihed og velfærd? Hvordan ville vi have set en fjernsynstransmission uden engelske undertekster og kommentarer og uden hele postkrigs-propagandaen tævet ind i rygraden? Vi peger fingre af hjernevask, men sidder vi egentlig med det lange strå i dag, og kan vi sige os fri for at være hjernevaskede? Det er svært at svare på det første, men svaret på det sidste er desværre – like it or not – at der foregår en så massiv hjernevask i dag i Vesten, så den nazistiske nærmest ligner ‘samfundets oplysning til borgerne’ ved siden af. Hjernevasken er blot blød og lækker og rar at dope sig med. Hvorfor tvinge det ned i halsen på folk, når man kan forføre dem.


Midt-30’erne bestod i paradokset politistat og lykkelig nation. Tyskerne havde genvundet velfærd og national stolthed. Formålet med Versailles-traktaten var åbentlyst at knække enhver national stolthed for tyskerne, men her tog de den selv tilbage. Hitler modtog adskillige demokratiske statsledere i sin Berghof-residens. Her viste fx ingen ringere end den tidligere britiske premiereminister, Lloyd-George, good old L.G., sig som en stor beundrer af Hitler, noget han i øvrigt delte med store dele af det britiske (tysk-emigrerede) aristokrati og establishment. Britere er trods alt angelsaksere af herkomst, og deres ledere var tysk aristokrati. Lloyd George sagde: ‘Du har gjort store ting for Tyskland. Du har genskabt hendes ære og skabt ligeværd’. Det kunne man sige som englænder på det tidspunkt, hvor krig og propaganda ikke endnu havde oversvømmet det offentlige opinionsrum. Han sagde blot det, som mange mente, men senere fik de mange udtrykkelig besked om at mene noget andet.

Emblemet
I gadebilledet kunne man tilbage i 20’erne se kommunisterne hænge plakater op med Lenins ansigt og hammer-og-sejl på rød baggrund. Hitler kom som svar op med et emblem, der var direkte beregnet til at skræmme livet af disse kommunister, hvis sande væsen havde vist sig i München i 1919 og under den Russiske Revolution, og som ihærdig arbejdede på at gøre Tyskland til et nyt Sovjet. Man kunne hævde, at den unge kunstnerspire, der ikke fik sin uddannelse i Wien, nu slog igennem som designer af et af de – igen like it or not – mest slagkraftige logoer i verdenshistorien. Dets essens var anti-kommunistisk, men eftertiden har tillagt det en lidt anden betydning, så enhver motorcykelbande nu frit kan bruge det til at sende signaler om had. ‘Blodfane-svastikaet’ blev første gang præsenteret i 1923 i en ølkælder i München.

Tilslutningen
I 1938 kørte tyske tropper ind over grænsen til Østrig. De blev ikke mødt med krudt og kugler men med roser og nelliker. Det blev kaldt for en ‘Blumenkrieg’. Meget symbolsk krydser Hitler grænsen nær ved hans fødested i Braunau for personlig at turnere Østrig. Man kan sige, at Hitler med østrigernes billigelse bragte Tyskland tilbage til noget, der lignede det tyske kejserrige eller det tysk-romerske kejserrige, hvor Østrig var en del af riget. Begrebet ‘Det Tredje Rige’ er en henvisning til de to foregående kejserdømmer.

Det er med malurt i bægeret for nylig blevet sagt, at Hitler i modsætning til George W. Bush var demokratisk valgt (Bush svindlede sig som bekendt til sit genvalg). Man kan sige, at tyskerne på demokratisk vis valgte at afskrive demokratiet. Er det en demokratisk ret? Ikke hvis man spørger de såkaldte ‘demokratiske’ kommentatorer, der frem til i dag har været leveringsdygtige i post-krigens forståelse af før-krigen og krigen selv. Østrigerne blev rent faktisk givet valgmuligheden, og de stemte med overvældende 99.7% for Anschluss. Hvor demokratiske postkrigens statsledere er, når det kommer til stykket, kunne ses for nylig ved den disrespekt for et lignende overvældende stemmeresultat fra Østukraine, hvor 95% stemte for reetablering af et nært tilhørsforhold til Rusland. Det blev erklæret ugyldigt, altså af Vesten – som om Vesten havde ret til at erklære den slags på ukrainernes vegne – og derefter totalt ignoreret. Til gengæld indsatte Vesten vulgær-fascister af den værste skuffe i Kiev efter først at have væltet den demokratiske valgte præsident. So much for all the fine words …

Der Anschluss er i eftertiden blevet dæmoniseret i en grad, der har en ubehagelig lugt. Men vi må forstå, hvorfor Det Perfide Albion, Misundelsens Imperium, rystede i bukserne om måtte dæmonisere det, for de frygtede mere end noget andet et stærkt Tyskland. Der kunne og måtte ikke være nogen nation hverken i eller over øjenhøjde, der kunne måle sig med det Imperium, hvis essens var og er blandingen af storhedsvanvid og mindreværdskompleks. En nation med et stærkt nationalt ego frygter aldrig sine naboer og ser dem aldrig som sine fjender.

Omkring 1937-38 får skruen en tand til. Hitler bliver mere aggressiv i sine tiltag. Han skaffer sig af med en del af den gamle garde i både hær og administration. Han ville ikke risikere flere dolkestød. Men det kom alligevel til at ske.

Privatlivet
Berghof i Alperne var hans egentlige hjem. Folk, der besøgte stedet, oplevede en anden person en den karismatiske, højttalende Führer. Han holdt efter sigende af en joke, men sjofle og politiske jokes var bandlyst. Han viste også sin eneste svaghed, hvis man kan kalde det sådan, sit forhold til Ewa Braun. Officielt husbestyrerinde, uofficielt kæreste. At han ikke giftede sig dengang kan skyldes den rolle, han blev tildelt og havde tildelt sig selv. Som ungkarl havde han alle tyske kvinders hengivenhed, som gift ville han have begrænset denne. Det er spekulationer. Men beretninger fra folk tæt på Hitler tøver ikke med at kalde det for et erotisk forhold – sex inkluderet.

Versailles-konstruktionen
Hvor unaturlig og konfliktpotentiel Versailles-traktatens konstruktioner af geografien var, kan bla ses på den kunstige statsdannelse, der blev kaldt Tjekkoslovakiet. Imperie-ententen dikterede en ny stat bestående af 6.7 millioner tjekker, 3.1 millioner tyskere, 2.0 millioner slovakker, 700.000 ungarere og 460.000 ukrainere. Det er standard britisk imperial praksis at save nationer over på den måde, og vi har set nøjagtig det samme i Mellemøsten. Vi så det også som hævn for Indiens fraskriven sig rollen som ‘Imperiets Juvel’, hvor briterne fremprovokerede splittelsen med Pakistan. Det hedder del og hersk. Se blot på den måde Iraq blev skruet sammen på i 3 klumper: sunni, shia og kurdere, for at det kunne være en splittet og svag nation, hvor man om nødvendigt kan arrangere en hurtig lille borgerkrig. Spørg lige, om vi har set det for nyligt?

Sudeterlandet var den tyske del af Tjekkoslovakiet flået fra Tyskland efter traktaten, og sudetertyskerne blev udsat for systematisk vold og undertrykkelse fra tjekkernes side, så de anmodede om tysk hjælp. Den tjekkiske præsident Edvard Benes indførete undtagelsestilstand/militærlov i provinsen, en direkte provokation af Hitler.

26 sept 1938 fremsatte Hitler et tilbud til den tjekkiske præsident, der blev læst op i Rigsdagen: Enten vender den tysktalende provins tilbage til den status, den havde før 1. Verdenskrig, eller også tager tyskerne sagen i egen hånd. 28 sept. ankom Chamberlain til Tyskland under Münchener fredskonferencen. ‘A Peace With Honor’siger han efter hjemkomsten til England. Tyskerne fik deres vilje med jernnæve banket i bordet – uden krig. Og det til trods for, at tjekkerne havde brugt store pengemidler på at bestikke briterne, så de ville skaffe sig af med Chamberlain. Det skulle senere lykkes, men Sudeterlandet var tabt.

Men det var ikke kun Tjekkoslovakiet, der var en kunstig konstruktion. Også Polen og Sydvesttyskland mod den franske grænse var, hvis man ser det fra tysk side – og det er det, vi gør i denne undersøgelse, uden hvilket der ikke ville være tale om en undersøgelse, men blot en repetetiv gentagelse af krigsherrernes selvforståelse og postkrigs-mytologi – et direkte tyveri af tysk landområde.

Banksterne og bolsjevikkerne
Hvem var disse folk så, nazisternes erklærede hovedfjende? Og hvad er deres på ingen måde ydmyge bidrag til verdenshistorien? Det er en hel undersøgelse værd i sig selv.

Det blev allerede i 1931 afsløret, hvordan jødiske storbankere under lederskab af Max Warburg finansiere Lenin, Trotskij og andre bolsjevikkiske ledere. Bolsjevismen var på det punkt deres projekt. Det var hans bror Paul Warburg, der medvirkede til svindelnummeret omkring The Federal Reserve Act i USA. Bolsjevismens ultimative mål var verdensrevolution og oversvømmelsen af Europa som de nye mongolske horder. Kaos/revolution skulle herske overalt. Ud af kaos kommer som bekendt ‘orden’.

Første del af projektet bestod i omstyrtelsen af Zardømmet. Zarens Rusland var en trussel for verdensbankvæsenet og dets hegemoni. Redskabet var de grupper, der hadede zaren mest af alle: jøderne. Bolsjevikkerne, mange af dem selv jøder, fik disse til at gå amok på russerne, og i revolutionens første tid slagtede de 10 millioner russere. Eftertiden forherligede disse massemordere og fordømte med den stiliserede og klichéfyldte sovjetiske retorik – vi kender den alle sammen – de kontrarevolutionære, kapitalistlakajerne, klassefjenden, bourgeosiet … og hele Marx-Lenin-Trotskij-vokabularet. Helt op i 70’erne og 80’erne blev flosklerne gentaget ad nauseam af naive studenter, det kulturmarxistiske segment af middel-overklassebørn, der ‘solidariserede sig med arbejderklassen’ uden nogensinde at have sat deres ben på en fabrik.

Dolkestødet
Tyskerne vandt reelt 1. Verdenskrig, indtil noget indtraf. Hvad var dette ‘noget’, og hvordan forklarede Hitler sin ide om ‘dolkestødet’? I 1961 holdt tidligere zionist, Benjamin Freedman – bemærk: det er uhyre sjældent at opleve zionistiske whistleblowers, for deres interne terror, den jødiske ekvivalent til mafiaens omerta, er uhyre effektiv – en tale, hvor han forklarede, hvordan det hang sammen. Han sagde:

‘1914 var det år, hvor 1. Verdenskrig brød ud. I løbet af to år havde Tyskland vundet den krig. De tyske ubåde, der var en overraskelse for verden, havde sunket alle konvojer i Atlanten. Storbritanien stod uden ammunition til sine soldater og med kun én uges fødevareforsyning. Den franske hær havde massemytteri. De havde mistet 600.000 soldater. Den russiske hær deserterede, for de brød sig ikke om zaren. Den italienske hær var kollapset, og der var ikke affyret et eneste skud på tysk jord. Ikke en eneste fjendtlig soldat havde krydset den tyske grænse.

Her tilbød Tyskland England fred på betingelser. Englænderne overvejede det seriøst, for de havde i realiteten ikke noget andet valg.

Men så henvendte de tyske zionister sig til de britiske øverstbefalende og sagde: I kan vinde denne krig, hvis USA bliver inddraget som allierede. Prisen I skal betale for overvindelsen af Østrig-Ungarn, Tyskland og Tyrkiet er oprettelsen af et jødisk Palæstina. Dette løfte blev afgivet i oktober 1916.

Dette er noget, som det amerikanske folk aldrig har fået at vide. Vi vidste ikke på noget tidspunkt, hvorfor vi gik ind i 1. Verdenskrig.

Efter vi gik ind i krigen, henvendte zionisterne sig til Storbritanien og sagde: Lad os få det på skrift, at I har tænkt jer at holde jeres del af aftalen og give os Palæstina, efter at I har vundet krigen. Dette papir hedder Balfour-deklarationen. Her lovede briterne zionisterne at betale dem, hvad de var blevet enige om ved at få USA viklet ind i krigen. Det er her, alle problemerne startede.

Det er meget interessant, hvordan denne zionistiske afhopper, en mand, der som en af de få af slagsen dengang og siden fik nok af de løgne, som jøder og zionister altid har benyttet sig af uden skrupler, her bekræfter Hitlers ide om dolkestødet. Husk, at det var tyskezionister, der førte kniven!

Versailles 28. juni 1919 og Saint Germain 20. september samme år sørgede for den totale ydmygelse af Tyskland efter nederlaget. I den massearbejdsløshed, der opstår som følge heraf, forsøgte de jødiske kommunistledere, Karl Liebknecht og Rosa Luxembourg at profitere på situationen og starte deres røde revolution. Den britiske premierminister Lloyd George skrev om den såkaldte fred:

De internationale bankfolk fejede statsmænd, politikere og journalister til side og udstedte ordrer, som var de enevældige fyrster.

1. Verdenskrig blev primært en sejr for bankmændene. Det vil være en del bekendt, hvordan de allerede i 1910-13 havde svindlet sig til the Federal Reserve Act, hvor amerikansk statsøkonomi havnede i hænderne på deres privat-syndikat, og den amerikanske såkaldte ‘nationalbank’ fremover blev kontrolleret af dem. Den gør den stadig den dag i dag. 1. Verdenskrigs udkomme var intet ringere end indførelsen af et globalt banktyranni, og tiden herefter til i dag har for så vidt blot handlet om befæstelsen og udbygningen af dette tyranni, hvor korrupte bankfolk for evigt(?) bestemmer over nationer, deres ledere og deres befolkninger.

Efter krigen rykkede jøder med kommunistisk observans for alvor ind i administration og i løbet af et par år havde de 20-doblet deres repræsentation. Men i 1933 blev disse indtrængende elementer fjernet fra deres poster, og jødiske business-koncerner boykottedes. Efterkrigstiden har beskrevet det som jødeforfølgelse, men tyskerne var ikke i tvivl baseret på bitter erfaring og indsigt fra 1. Verdenskrig: det var en selvforsvarshandling mod kommunistisk magtovertagelse. Det havde intet med antisemitisme at gøre, men da jøderne/zionisterne, kommunisterne og bankfolkene var i samme båd, og da disse tilsammen havde tilføjet Tyskland ubodelig skade, blev de betragtet og herefter behandlet som både den indre og den ydre fjende.

Inden vi puster os op i forargelse og fordømmelse af det, bør vi måske spørge os selv om følgende: Er der noget, der har forandret sig efterfølgende frem til i dag? Svaret er: Det eneste, der har forandret sig er, at det er blevet umoderne at kalde sig for kommunist, men der er så fundet andre navne for at tilgodese tilhængere af den agenda. Zionister og bankfolk driver mere end nogensinde deres slette spil, og nu er de i fuld gang med at rode verden ud i 3. Verdenskrig! Der er intet nyt fra vestfronten.

‘Judæa’
I 1933 ankom en formel krigserklæring fra ‘Judæa’, det internationale jødiske samfund. De betragtede sig allerede som en overstatslig stat, en nation, og de erklærede krig med de stærke masseødelæggelsesvåben, de besad: penge!

Benjamin Freedman siger videre:

Når man spørger, hvad tyskerne gjorde mod jøderne, må man altid spørge sig selv om, hvad jøderne gjorde mod tyskerne. Siden 1850, hvor jøderne skaffede sig politiske rettigheder i Tyskland, gjorde de tre ting, som var virkelig dramatiske.

1/ De var en ganske lille minoritet, ca. 2% af befolkningen, ved Hitlers magtovertagelse ca. 500.000 ud af 60 millioner. Det lykkedes for denne minoritet at kontrollere 50% af medierne og okkupere 60% af alle stillinger som dommere i retsvæsenet. De havde en enorm indflydelse i film- og teaterverdenen. De var simpelthen overrepræsenteret, som de stadig er i dag i England, Frankrig og USA.

2/ Jøder stod bag en række katastrofale bank-sammenbrud mellem 1870-1920. Dette er ikke antisemitisk propaganda, for det er ekstremt veldokumenteret via en stribe bøger. Millioner af tyske familier mistede i den tid deres opsparinger på grund af disse bank-gangstere og spekulationsfolk.

3/ Den sidste indflydelsessfære er nok den sværeste at kapere for det såkaldt frigjorte, moderne menneske: indførelsen af dekandence og amoral i kunsten. I Berlin lavede man bøsseteater i 20’erne, de første utroskabsteaterstykker stammer fra 1880-90’erne. Hertil en masse homofili og pædofili og kunst, der kaldte sig progressiv, men som var påskud for dyrkelsen af diverse perversioner, sadisme, masochisme, you-name-it. De skrev endvidere bøger, der latterliggjorde kristendommen, hvilket måske var det, der faldt flertallet af tyskere mest for brystet.

Dette er med til at forklare, at Hitler kom til magten.

Hvor tit har vi ikke læst og hørt om, hvor undertrykkende nazisterne var overfor de ‘frie kunstneriske udfoldelser’. Eftertiden opfattede det som snerpet og censurerende, og kunstnere fra den tid og sidenhen er villige til at køre helt ud i hampen i klynkagtig offerrolle-iscenesættelse over at nogen dog kunne finde på at sætte en grænse for deres barnlige trang til udfolde sig med prut-og-bæ-og-pik-og-kusse og fordærv hele vejen ned gennem rendestenen. Men sådan så tyskerne ikke på det i 30’erne. De anså ikke obskønitet som fremmende for nationalt og personlig selvværd. De foragtede det, og eftertiden dømte dem for det.

Hvad siger du? Hvor menneskeværdigt synes du egentlig det er, at se store dele af dansk (og international) ungdom i dag loader sig med drugs, porno, sprut, Facebook-lir, Ibiza-bunkepul, realitysex for åben skærm, selfie-narcissisme, piger der lebbificeres og drenge der bøssificeres, både kemisk og kulturelt? Hvad siger du?

Berlin i 20’erne var en hel by, hvor man kunne gå ind i netop den grundtilstand, et Babylon-Sodoma-Gororra af alle tænkelige perversioner. Den jødisk dominerede kulturmarxisme, Frankfurterskolen, har siden sat denne grundtilstand ind i en pseudofilosofisk (læs: kulturideologisk) ramme og gjort ‘subversiv perversion’ til et instrument for deres hovedagenda: nedbrydelsen af den vestlige civilisation. Det jødisk kontrollerede Hollywood er underholdningsbranchens bud på samme agenda.

Krystalnatten
Den tyske diplomat Ernst von Rath blev myrdet i Paris af jøden Hershel Grynspan. Det udløste vreden og den efterfølgende lynch-pogrom mod tyske jøder med alt det, vi har fået udpenslet: smadring af ruder og butikker, hade-grafitti, osv. Goebbels forhandlede på samme tidspunkt en afblæsning af den internationale embargo mod tyske varer startet via omtalte krigserklæring fra ‘Judea’ det internationale jødiske netværk, og hvad historiebøgerne udelader er, at han straks gik ind og satte en resolut stopper for pogromerne.

Overførselsaftalen
Der skulle gå mange år, før verden lærte om den besynderlige og for zionister stærkt kompromitterende ‘Transfer Agreement’ mellem nazisterne og zionisterne, en pagt mellem det Tredje Rige og det Jødiske Palæstina.

En gruppe zionister forhandlede i august 1933 i største hemmelighed en aftale om, at jøder kunne flytte til Palæstina med alle deres ejendomme og hele deres formue. Hver uge ankom der nye skibsladninger af tyske jøder til Palæstina. Goebbels besøgte Palæstina i 1934, og der findes minsandten fotos – hold lige fast her! – hvor jøder flokkes om ham i tak. Der blev oven i købet fremstillet en medaljon med swastika på den ene side (tekst: Underzählt Davonim angriff) og davidsstjernen på den anden (tekst: Nach Palæstina ein Nazi fährt). Hvornår har vi lige læst om det i skolebøgerne?!

Aftalen gik også under det hebræiske navn Haavara-aftalen. Aftalen tillod jøder at emigrere med hele deres formue, hvilket ikke stemmer overens med den gængse anti-Hitler-propaganda. Når man ville emigrere som jøde, deponerede man sin formue på en særlig konto. Midlerne blev brugt til at købe tyske varer, der blev distribueret via det jødisk ejede Haavara-firma i Tel Aviv. Indkomst fra salget blev givet til de jødiske emigranter ved deres ankomst, et beløb der svarede til deres depositum i Tyskland.

Aftalen tilgodeså begge parter. Zionisterne opnåede deres mål med et settlement i Palæstina, og tyskerne slap af med de folk, der havde lukreret på den tyske nation som et uønsket fremmedelement. Denne praksis fortsatte frem til 1940-41, hvor de allierede og krigen satte en stopper for yderligere overførsel. De allierede og deres venner, boljsevikkerne, kunne bedre lide historien om gaskamrene.

De jødiske nazi-soldater
Ifølge postkrigs-mytologien blev samtlige jøder smidt i koncentrationslejre og gasset. Overførselsaftalen som beskrevet ovenfor blev aldrig nævnt, ej heller blev det nævnt, at der kæmpede 150.000 jøder i den tyske hær, heraf 2 feltmarskaller, 15 generaler, 8 løjtnanter og 8 majorer. Disse kommanderede tilsammen omkring 100.000 tropper. 20 jøder opnåede Rigets højeste æresbevisning: jernkorset.

Der var navne som Werner Goldberg, Horst Geitner (to jernkors), general Johannes Zukertort, Walter Hollaender, oma. Emil Maurice var personlig ven af Hitler, hans chauffør og bodyguard. Han var medstifter af NSDAP og SS. Da hans jødiske baggrund blev kendt, forsvarede Hitler ham og erklærede ham for ‘ærværdig arier’, hvorefter han forblev i SS.

Sarajevo og dens følger
28 juni myrdede den serbiske radikalfanatiker Gavrilo Prinicip den østrigske tronarvin, ærkehertug Franz Ferdinand. Han havde forinden myrdet den serbiske konge og dronning, noget som ikke mange er klar over. Princippet i disse myrderier – og der vil i et følgende blog-afsnit fremkomme en lang liste over denne type mord på statsoverhoveder i de to årtier før WW1 – er at slippe af med dem, der vil stå i vejen for en krig. En måned efter startede 1. Verdenskrig. Tyskland støttede Østrig. Senere blev de gjort ene-ansvarlige for krigen. 2. Verdenskrig kan ikke forstås uden først at have forstået udkommet af 1. Verdenskrig.

De allierede, altså tripple ententens ledere, diskuterede efter krigen deres krav i 3 måneder, hvorefter de præsenterede dem for tyskerne. Som ultimatum, selvfølgelig.

Polen var lige blevet uafhængigt at Østrig-Ungarn og fik en ordentlig luns af Preussen forærende. Franskmændene fik forærende Alsace-Loraine og fik ret til minedrift i Saarlandet. Danmark fik Sønderjylland tilbage ved genforeningen, hvilket vi jo her syntes var vældig retfærdigt. Det kan man så i virkeligheden forsvare rent etnisk, for der boede ikke tyskere i væsentlig grad. De allierede tropper fik også lov til at okkupere Rhinlandet frem til 1935. Er det ikke sjovt at se, hvordan de var de ressourcetunge dele af Tyskland, de allierede ragede til sig? For hvad er det jo egentlig, krig handler om?

Tjekkoslovakiet blev dannet og åd Sudeterlandet, og Tyskland blev forbudt at forene sig med tysktalende Østrig. Der måtte kun være 100.000 soldater i landet, intet luftvåben, alle våben skulle destrueres, ingen undervandsbåde. Derudover accept af al skyld for krigen og betaling af reparation for alle skader påført de allierede. Alt i alt en KÆMPE byrde lagt på tyskerne.

Tyskerne kunne reelt ikke betale gælden, da deres fattigdom var overvældende. Ruhr, Tysklands produktionscentrum, var udset til at generere midler til at betale gælden, men i 1922 kom de bagefter i deres produktivitet. Den franske statsminister Poincaré beslutte sig til selvtægt. I 1923 ankom franske og belgiske tropper for at tvinge tyskerne til at betale. De havde ikke regnet med, at dette var en klud i ansigtet på de tyske arbejdere. Franskmændene indførte militærstat i Ruhr og visiterede alle tyskere med stor brutalitet. Det tyske had til franskmænd stammer herfra. Og så ankom den store inflation, parodien på al inflation, hvor man havde brug for en kuffert i stedet for en pengepung.

Finansminister Streseman lovede franskmændene at genoptage produktionen og betale alt. For nationalsocialisterne fremstod udsagnet som blot endnu et knæfald overfor landets bødler og udsugere.

General Ludendorff, der aldrig havde accepteret Tysklands nederlag, gav sin støtte til Hitler.

1939: Polen
Der var seriøse problemer med den tyske enklave i Danzig i Østpreussen. Ligesom tjekkerne udøvede polakkerne terror mod den tyske befolkning. Det kan næsten virke påfaldende og koordineret, at begge lande opfører sig på samme provokerende måde, nærmest som om der var samme påvirkning udefra.  Et faktum er, at polakkerne nægtede at forhandle og insisterede på at undertrykke tyskerne i Danzig. I Polen florerer der kort, der viser et helt nyt Storpolen, hvis grænser går lige vest for Berlin! Det virker igen, som om der allerede før krigen var en viden om, hvad der skulle ske senere. Hvem har givet polakkerne deres forhåbninger?

De polske pogromer starter. Polakkerne skyder på de tyske indbyggere om natten. 80.000 tyskere befinder sig allerede i flygtningelejre i både Danzig og i selve Tyskland. Hitler udtaler i 1939:

De demokratiske nationer bør ikke være så forfængelige at tro, at denne tilstand vil vare ved.

Så kommer Danzig-massakren. Polakkerne begynder for alvor at myrde løs på tyskerne i Danzig. Man spørger sig selv, om polakkerne var ligeså storhedsvanvittige og stupide som danskerne før 1864 og fuldstændig undervurderede det land, de provokerede? Her kommer så svaret: tre dage før den formelle start på krigen, underskrev den polske regering en hemmelig aftale med englænderne, der sagde, at Polen ville blive hjulpet, hvis de indledte en krig med Tyskland. 

Hitler vidste, at hvis han ikke gik ind og hjalp tyskerne i Danzig, så ville de grænseløse, storhedsvanvittige polakker – Hitler kendte måske ikke til den konkrete aftale med briterne –  bare myrde videre. Men han vidste, at hvis han gjorde det, ville han befinde sig i krig med dem, der beskyttede og opfordrede polakkerne i deres overgreb: England, Frankrig og sandsynligvis Rusland.

Hitler begik her en taktisk genistreg. Han lavede en deal med russerne. Ribbentrop underskev en ikke-angrebspagt med Stalin og Molotov.

1. september 1939 meddelte han polakkerne, at ‘Situationen ikke længere kunne tolereres, og at Polen ville blive udsat for det samme, som Polen i al for lang tid har udsat tyskerne for’. Polakkerne opruster, Danzig blev befriet på en enkelt dag, men polakkerne skød nu på tyskerne på deres eget territorium. Det udløste Hitlers notoriske udsagn om: ‘Fra nu af bliver bomber gengældt med bomber.’ Polakkerne havde fuldstændig undervurderet den tyske slagkraft, og her så verden for første gang moderne krigsførelse bragt til udførelse. Det blev kaldt ‘Blitzkrieg’, lynkrig.

Polakkerne var sene i spyttet til at erkende, at de havde taget fejl og fortsatte deres overfald på tyskere i Polen. I alt omkomm 58.000 tyskere. Den værste massakre fandt sted i Bromberg mellem 31 august og 5. september 1939, i dag kendt som den ‘blodige søndag’. Massemordet sluttede først, da de tyske tropper ankom til Lowitch 18 september. Dem, der blev fundet skyldige i massakren, blev henrettet ved en peloton.

Englænderne stillede tyskerne det ultimatum at trække sig tilbage og opgive at beskytte deres landsmænd eller at modtage en krigserklæring. Tyskerne svarede ikke indenfor fristen og var derfor i krig med England. Det lykkedes altså polakkerne som nyttige idioter reelt at fremprovokere og starte 2. Verdenskrig. Var de bestilt til det? Eftertiden smurte det som bekendt af på tyskerne, ligesom de havde smurt 1. Verdenskrig af på dem.

Selv efter hændelsen og demonstration i Danzig, Bromberg og Lowitch fortsatte polakkerne med at jagte etniske tyskere. 5000 blev yderligere myrdet. Bromberg-masskaren blev fuldstændig bortcensureret fra historiebøgerne.

I en tale i Danzig, gav en meget emotionel Hitler udtryk for, at han i hele sin tid som soldat i de værst tænkelige scenarier i skyttegravene i 1. Verdenskrig aldrig havde oplevet noget, der var så slemt som det, han så i Polen. Slagtede kvinder og børn i tusindtal, oven i købet indrømmet med pral i polsk radio!

Ikke-angrebspagten med Rusland involverede russisk overtagelse af områder i Østpolen. Så både Rusland og Tyskland invaderede nu Polen, men Rusland modtog ingen krigserklæring. Rusland var altså endnu engang tiltænkt en ‘entente’-rolle for de allierede. Britisk taktik var som under 1. Verdenskrig at udnytte den næststærkeste magt til at smadre den stærkeste. 

Polen bliver tilbudt kapitulation men nægter. Regeringer af den støbning har hverken respekt for andre eller deres egen befolkning. Warshawa bombes og der kapituleres efter 24 timer. Den polske krig varede 29 dage og var en knock-out-krig, der skulle sikre, at Polen ikke ville forsøge anslag igen, siden der nu var formel krig med England.

Krig med England stod aldrig på Hitlers liste. Han betragtede dem som sine naturlige allierede – i stærk kontrast til, hvad anti-Hitler-kampagnen har fortalt os. Briter og tyskere var meget ens som folk og herkomst. Det samme kan vi måske takke vores egen genetik for, for danskere og tyskere er også af samme herkomst. Og netop herkomst var et issue for tyskerne. Franskmænd og især russere var noget andet. 

___________________

Følgende er ca. 1/3 af det materiale, der vil blive præsenteret i denne undersøgelse Del 2 og Del 3.

Det vil fortfarende tage udgangspunkt i det tyske perspektiv, stadigvæk baseret  på facts. Afsættet vil fortsat være den sørgelige konstatering, at der i den etablerede og blåstemplede historieskrivning er blevet manipuleret i ofte voldsom grad med facts. Både i form af udeladelser, forskønnelser, disproportioneriner og endog lodrette løgne. Allieret historieskrivning er – som før og under krigen – befængt med selvretfærdiggørende propaganda. At disse forskydninger har fået lov til at forblive ukritiseret og uden perspektiv har betydet, at post-WW2-perioden frem til i dag har været befængt med en hel stribe af krige i Asien, Afrika, Sydamerika og Mellemøsten. Vi kan ikke længere holde tal på dem. Alene USA’s krige og militære aktioner løber op til over 100!

Dette har KUN kunnet finde sted, fordi vi aldrig har erkendt de dystre facts om 1. og 2. Verdenskrig. Og disse facts inkluderer fejen for egen dør og en restaurering af et menneskesyn. Krig fordrer ALTID dehumanisering af andre mennesker. Disse kaldes fjender. Propaganda kender ingen grænser for den umenneskelighed, disse såkaldte fjender besidder. Den kender desværre heller ingen grænser for den selv-lovprisning, vi tillade os selv at tage bad i.

Det kan ikke vente længere med at få taget hul på den byld, for en ny og endnu værre krig bliver lige nu rullet ud. Kun tydelige og rigelige spotlights på dem, der endnu en gang ønsker Mayhem for menneskeheden, vil kunne stoppe det. Det inkluderer spotlights ned gennem den historiske korridor.

Og husk: sandheden er ikke høflig eller politisk korrekt. Den er, hvad den er.

Download hele undersøgelsen i fem dele som PDF:
http://modsigelsen.net/materie/ww2_revi.pdf

//
2. Verdenskrig i baglys II
2. Verdenskrig i baglys III
2. Verdenskrig i baglys IV
2. Verdenskrig i baglys V

2. Verdenskrig i baglys I

‘Cognitive Boddhisatvic Bypass Syndrome’

by ChaosNavigator

“There will be, in the next generation or so, a method of making people love their servitude, and producing dictatorship without tears, so to speak, producing a kind of painless concentration camp for entire societies, so that people will in fact have their liberties taken away from them, but will rather enjoy it, because they will be distracted from any desire to rebel by propaganda or brainwashing…And this seems to be the final revolution.”
– Aldous Huxley, Tavistock Group, California, 1961

“The ultimate tyranny in a society is not control by martial law. It is control by the psychological manipulation of consciousness, through which reality is defined so that those who exist within it do not even realize that they are in prison.”
– Barbara Marciniak

“None are more hopelessly enslaved than those who falsely believe
they are free.”
– Goethe

How stupid can they be?


During the last decade I have increasingly noticed another bypass besides the spiritual bypass [1], [2]. I have tentatively named this ‘new’ type of bypass ‘Cognitive Boddhisatvic Bypass Syndrome’. 

The reason for this rather provocative term is that the Boddhisatvic intention/ideal is explicitly about helping sentient beings to an extent that is perhaps the most excessive ideal of compassion one can imagine. Failing to recognize harmful things to oneself and others is therefore addressing the Boddhisatva (or the ‘Boddhisatvic’ type) more than anyone else (not that anyone else is exempted but it’s easy to explain the indifference of cynics, the gullible, and the oblivious). Humanitarians, well-intentioned ethical people, or goodhearted people in general belong as such to the same category.

 [1] A third obstacle is the “spiritual bypass” school, which imagines that if you find Spirit or Goddess or your Higher Self, everything else will magically take care ofitself. Job, work, relationships, family, community, money, food, and sex will all cease their annoying habits. The despairingly sad thing is, it usually takes ten or twenty years to discover that this is definitely not the case, and then, where has your life gone? So the first half of your life is spent somewhat misguided, the second, bitter. This spiritual bypass approach can be very tricky, especially—and ironically—if you are dealing with the very highest Nondual schools….” – Ken Wilber, One Taste
 – http://files.meetup.com/885675/On%20Integral%20Practice%20by%20Ken%20Wilber.pdf(I have a mixed view of Wilber and have somewhat put some of Wilber’s theories behind me, i.e. only giving some of it relative value,  but I try to give credit where I interpret credit is due).

[2] ‘Spiritual bypassing is a very persistent shadow of spirituality, manifesting in many forms, often without being acknowledged as such. Aspects of spiritual bypassing include exaggerated detachment, emotional numbing and repression, overemphasis on the positive, anger-phobia, blind or overly tolerant compassion, weak or too porous boundaries, lopsided development (cognitive intelligence often being far ahead of emotional and moral intelligence), debilitating judgment about one’s negativity or shadow side, devaluation of the personal relative to the spiritual, and delusions of having arrived at a higher level of being.’
– ‘Spirtual Bypassing’, Robert Augustus Masters, http://www.realitysandwich.com/spiritual_bypassing


2 short simple examples:

* If you live under high power voltage lines (carcinogenic) the solution is not mindfulness, but either to move away from the high power voltage lines or removing them. Although mindfulness will ease the symptoms (symptomatic treatment) it will not remove the external cause, namely the carcinogenic high power voltage lines

* Mindfulness will not protect the body and brain against fluoride in toothpaste or water supply – but concrete knowledge that fluoride is harmful will! Fluoride has increasingly been proven to be a neurotoxin, making people docile, and perhaps even inhibiting spiritual growth. even though sodium fluoride is state-sanctioned!
Whereas living under high power voltage lines are seen as dangerous by society at large today, fluoride is not, likewise with Gardasil vaccines and other types of vaccines, aspartame, state-sponsored terrorism, etc. – which are other examples of harmful state sanctioned practices at the expense of the naive, the ignorant, the goodhearted and gullible majority, who often more than not, believe in government-approved institutionalized practices.

The point is that mindfulness and therapy are often misapplied, and as such can make things worsebecause mindfulness is about being with ‘what is’, not about discernment about harmful causations, often hiddencausations, often state approved practices not seen as harmful by society at large – causations which should be removedinstead of endured.

If we don’t have discernment we will be unaware of negative circumstances which can be changed and vice versa; try to change things which per definition cannot be changed.

In short; mindfulness and therapy should not be misapplied as an adjustment to a sick society (‘It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society’– Krishnamurti). The use of mindfulness and therapy can therefore be used – and isbeing used – as a sedative, a kind of soma(soma is a sedative/happiness drug in Huxley’s novel Brave New World).

In other words; mindfulness should not be misapplied as acquisence to the prison if there is an exit in the prison cell. But such prisons (‘democracy’, state sanctioned ‘normal’ practices, etc) are often not seen as prisons at all which is the quintessential point.

‘It is to be expected that advances in physiology and psychology will give governments much more control over individual mentality than they now have even in totalitarian countries. Fichte laid it down that education should aim at destroying free will, so that, after pupils have left school, they shall be incapable, throughout the rest of their lives, of thinking or acting otherwise than as their schoolmasters would have wished… Diet, injections, and injunctions will combine, from a very early age, to produce the sort of character and the sort of beliefs that the authorities consider desirable, and any serious criticism of the powers that be will become psychologically impossible. Even if all are miserable, all will believe themselves happy, because the government will tell them that they are so

– Bertrand Russell, from this noteworthy article

Governments ADMIT the use of false flag state-sponsored terror operations to manipulate populations and subvert countries 

 The Guardian: ‘Government agents ‘directly involved’ in MOST high-profile US terror plots’ – 2014

New York Times: Most Terrorist Plots, Hatched by the F.B.I.

FBI organizes almost all terror plots in the US — RT USA

 


Thus the Boddhisatva should not apply a false solution through mindfulness, but to help the prisoner free himself internally AND externally; to make people aware of the prison and point out an exit in the prison cell whenever possible. The obligation from the heart of the boddhisatvic aspirations is to be aware of these dangers as well in order to make others aware of this. Otherwise we could use mindfulness as many people do to retain equanimity and endure external suppressive circumstances which are not perceived as suppressive. A type of 1984 (obvious brutal suppression) masked as a Brave New World (masked tyranny or inverted totalitarianism). 
 
We should ideally practice mindfulness underall circumstances anyway but that does not nullify this critique at all because it’s a point of irrelevance here (logical fallacy).
“The real hopeless victims of mental illness are to be found among those who appear to be most normal. Many of them are normal because they are so well adjusted to our mode of existence, because their human voice has been silenced so early in their lives, that they do not even struggle or suffer or develop symptoms as the neurotic does. They are normal not in what may be called the absolute sense of the word; they are normal only in relation to a profoundly abnormal society. Their perfect adjustment to that abnormal society is a measure of their mental sickness. These millions of abnormally normal people, living without fuss in a society to which, if they were fully human beings, they ought not to be adjusted.[my emphasis]
AldousHuxley – Brave New World Revisited

‘Cognitive Boddhisatvic Bypass Syndrome’ is – as the name implies – a cognitive blindspot, not only an ethical issue. There seems to be a clear misapplied mindfulness instead of skillful means in action; fx. quitting/warning about/being aware  of  the potential external but hidden state-sanctioned causes to suffering. If we don’t warn people also about external dangers which are invisible (due to lack of media coverage fx.) or seen as ‘normal’, it seems to constitute an omission on the part of the boddhisatvic aspirations, which means that we are not able to point out situations which are invisible on the radar of most people. [3]

We must have both mindfulness and discernment andknowledge (and compassion),  and if we do not have knowledge about harmful things which are seen by many as harmless or insignificant, then we cannot help people with seeminglyabstract dangers, which are nonetheless very concretebut in many instances under the radar, partly because many of them are state sanctioned – and goodhearted, gullible people who believe in the authority of government approved harmful practices are ultimately thus a danger to themselves and others, albeit well-intentioned ‘useful idiots’.

“Just as there is a set of metaphysical commitments that undergird the modern mindfulness movement, there are also ethical and political commitments. The problem is that, in America at least, these commitments so resemble those of mainstream consumer culture that they go largely unnoticed. Rather than enjoining practitioners to renounce mainstream American culture, mindfulness is seen as a way to better cope with it.”

But the problem goes much deeper – thus I would reformulate the sentence (my emphasis):

“Just as there is a set of metaphysical commitments that undergird the modern mindfulness movement, there are also ethical and political commitments. The problem is that, in Western countries, these commitments so resemble those of mainstream consumer culture that the prison, deep politics, directed history, false flags, ethics and discernment, inverted totalitarianism , ignorant Unfreedom, perception management and governmentality, go largely unnoticed. Rather than enjoining practitioners to detect and renounce the prison, mindfulness is seen as a way to better cope with it.’

[3] ‘But if…the situation is such that the welfare of others is at stake, we have to work very hard and fight for the rights of others, and not accept the loss at all. One of the forty-six secondary vows of a bodhisattva refers to a situation in which somebody is doing something very harmfuland you have to use forceful methods or whatever else is necessary to stop that person’s actions immediatelyif you don’t, you have transgressed that commitment.The bodhisattva precept deals with a situation in which one’s prime concern is the welfare of others: if somebody is doing something extremely harmful and dangerous it is wrong not to take strong measures to stop it if necessary. Nowadays, in very competitive societies, strong defensive or similar actions are often required. The motivation for these should not be selfish concern but extensive feelings of kindness and compassion towards others. If we act out of such feelings to save others from creating negative karma this is entirely correct. ‘ [my emphasis]
– Commentary on the Eight Verses of Thought Transformation
By His Holiness the Dalai Lama Dharamsala, India 1981
http://www.lamayeshe.com/ http://www.lamayeshe.com/index.php?sect=article&id=381

Mindfulness and therapy are often misapplied as acquisence instead of discerning action and skillful means in the relative world. The corporate world is using mindfulness irrespectively of corporate ethics otherwise. Likewise is the US military;

‘U.S. Marine Corps members learn mindfulness meditation and yoga in pilot program to help reduce stress. The U.S. Marine Corps, known for turning out some of the military’s toughest warriors, is studying how to make its troops even tougher through meditative practices’
– THE ASSOCIATED PRESS, January 23, 2013

I know that many buddhists are aware of the fact that mindfulness can be misused – asspiritualbypass, and also ascorporateinstrumental efficiency decoupled from ethics, etc. – but only if we recognize that many normalizedpractices (as well as hidden causations; deep politics, directed history, false flags, ethics and discernment, inverted totalitarianism, perception management and governmentality) in society are pathological, suppressive, harmful, can we protect ourselves and others (fluoride for example, just to mention one ubiquitous practice out of many which is notrecognized as destructive – on the contrary).
According to many high-profiled thinkers and analysts (Chomsky, Naomi Wolf, etc), socialists (John Pilger, Michel Chussodovsky, etc.) and libertarians as well (Ron Paul, etc.), Obama fx is simply the continuation of Bush but Obama is actually worse due to the radicalization and expansion of draconian policies, Wall Street, etc. It is telling, that a huge number of political luminaries, dissidents and analysts, even old citizens in Europe (particularly Austrians and Germans), etc. have pointed out the striking parallels between the US and the Weimar republic. Many high-level governmental officials including Ray McGovern (ex-CIA high level analyst) and other high-level EX-CIA-analysts, dissidents, and many people across the spectrum agree on this point.

 “It was basic to his [Robert Lindner’s] thinking that all Western society is “neurotic” since Western man lives only according to taboos, myths, legends — beliefs without foundation in fact. Yet the average psychiatrist, Lindner complained, tries to “adjust” his patients to placid acceptance of a maladjusted society. This procedure has caused many to condemn psychological practice as a “quack religion.” And so it is, according to Lindner, whenever it offers the individual no more than resubmergence in mass man. If psychological science is sound, then in order to save Western man, our fundamental behavior and basic beliefs must be made to yield to the efforts of informed rebels. It has taken several years for the “informed rebels” to surface and make their influence felt.”
– Israel Regardie

 Lindner most presciently anticipated the state of affairs the U.S. is in today, with police misconduct the norm, not the exception, largely because “The sciences have sold themselves to the status quo,” he writes:

“For psychiatry, psychology, and the medical or social arts that depend from them have become devil’s advocates, and sorcerers’ apprentices of conformity. Joined in the criminal conspiracy against human nature, they have poisoned the last oasis for the relief of man. Of all the betrayals, their treachery has been the greatest…equating protest with madness, and non-conformity with neurosis…they labor with art and skill to gut the flame that burns eternally at the core of being.”


The American people (and Europeans to a lesser extent) have been participants in their very own Milgramexperiment being conducted by their government since 9/11. Since the passage of the Patriot Act, the government continues to demand that its citizens increase the voltage in the name of security. The following list has been verified many times and puts mindfulness and therapy in macroperspective, especially to the two quotations above – since 2001, the Orwellian measures have included:



The list above is not updated – the situation is much worse now, particularly in USA! If we don’t point out the tyranny, the dangers, the suppression and harm, the internalization of many people mistaking bondage for freedom, then for sure it constitutes a boddhisatvic blindside. C.G. Jung notes in his observations of Nazi Germany and Stalinist Russia that most citizens of those nations did not necessarily want the formation of a tyrannical oligarchy, but, they went along with it anyway because they feared for their own comfort and livelihoods.

“One day I passed memorial epitaph for Sophie Scholl in Franz Josef Strasse, and when I saw that she was of the same year of birth as I, and she was executed the same year that I started with Hitler. At that moment I understood that it is no excuse that you are young, but that one probably also could have been able to find out certain things. “
– Traudl Junge

Traudl Junge is the very emblem of the majority of the German people during the Second World War, which probably had some degree of presumption, but did not have complete certainty and at least failed to seek out knowledge, which could have led to consideration of facts and thus distancing. Instead, the then 22-year-old Traudl – despite warnings from family and friends – chose to apply for the job as Hitler’s secretary, chose to be young, girly, adorable, ignorant.
 

In our days, “young, girly, adorable, ignorant” would be equal to = I-pod, I-pad, pop, playstation, Paris Hilton, porn, American Idol, Dancing with The Stars, etc. In other words; egocentrism, narcissism, mindless hedonism, ignorance, apathy, brutalisation and callousness, etc.

At the expense of truth, the people must of course feel ‘good’ in blissful ignorance. One would do well to think about who is benefitting from this ignorance and who is harmed. We now seem to be in a situation where many people are unaware that we are alreadyliving in a tyranny (especially in UK and USA in terms of civil rights), much of the suppression is immanent and internalized – the suppression is not recognized as suppression. Many other internalizations have taken place under the radar, wage labor fx. [4]

[4]Most oppression succeeds because its legitimacy is internalized. That’s true of the most extreme cases. Take, say, slavery. It wasn’t easy to revolt if you were a slave, by any means. But if you look over the history of slavery, it was in some sense recognized as just the way things are.……Another example, also contemporary (it’s estimated that there are some 26 million slaves in the world* …At one time in the U.S., in the mid-19th century, working for wage labor was considered not very different from chattel slavery [menneskeslaveri]. That was the slogan of the Republican Party, the banner under which northern workers went to fight in the Civil War. ‘We’re against chattel slavery and wage slavery’. Free people do not rent themselves to others. Maybe you’re forced to do it temporarily, but that’s only on the way to becoming a free person, a free man, toput it in the rhetoric of the day. You become a free man when you’re not compelled to take orders from others……You could even read editorials in the New York Times saying this around that time. It took a long time to drive into people’s heads the idea that it is legitimate to rent yourself. Now that’s unfortunately pretty much accepted. So that’s internalizing oppression. Anyone who thinks it’s legitimate to be a wage laborer is internalizing oppression in a way which would have seemed intolerable to people in the mills 150 years ago’.  
– Noam Chomsky

Chris Hedges, a very sharp observer is adressing the issue of masked slavery:
”The political philosopher Sheldon Wolin uses the term ‘inverted totalitarianism’ in his book ‘Democracy Incorporated’ to describe our political system. It is a term that would make sense to Huxley. In inverted totalitarianism, the sophisticated technologies of corporate control, intimidation and mass manipulation, which far surpass those employed by previous totalitarian states, are effectively masked by the glitter, noise and abundance of a consumer society. Political participation and civil liberties are gradually surrendered.
The corporation state, hiding behind the smokescreen of the public relations industry, the entertainment industry and the tawdry materialism of a consumer society, devours us from the inside out. It owes no allegiance to us or the nation. It feasts upon our carcass.  The corporate state does not find its expression in a demagogue or charismatic leader. It is defined by the anonymity and facelessness of the corporation. Corporations, who hire attractive spokespeople like Barack Obama, control the uses of science, technology, education and mass communication. They control the messages in movies and television….…The result is a monochromatic system of information. Celebrity courtiers, masquerading as journalists, experts and specialists, identify our problems and patiently explain the parameters. All those who argue outside the imposed parameters are dismissed as irrelevant cranks, extremists or members of a radical left. Prescient social critics, from Ralph Nader to Noam Chomsky, are banished. Acceptable opinions have a range of A to B. The culture, under the tutelage of these corporate courtiers, becomes, as Huxley noted, a world of cheerful conformity, as well as an endless and finally fatal optimism. We busy ourselves buying products that promise to change our lives, make us more beautiful, confident or successful as we are steadily stripped of rights, money and influence. All messages we receive through these systems of communication, whether on the nightly news or talk shows like “Oprah,” promise a brighter, happier tomorrow.

And this, as Wolin points out, is “the same ideology that invites corporate executives to exaggerate profits and conceal losses, but always with a sunny face.” We have been entranced, as Wolin writes, by “continuous technological advances” that “encourage elaborate fantasies of individual prowess, eternal youthfulness, beauty through surgery, actions measured in nanoseconds: a dream-laden culture of ever-expanding control and possibility, whose denizens are prone to fantasies because the vast majority have imagination but little scientific knowledge….

…..Our manufacturing base has been dismantled. Speculators and swindlers have looted the U.S. Treasury and stolen billions from small shareholders who had set aside money for retirement or college. Civil liberties, including habeas corpus and protection from warrantless wiretapping, have been taken away. Basic services, including public education and health care, have been handed over to the corporations to exploit for profit. The few who raise voices of dissent, who refuse to engage in the corporate happy talk, are derided by the corporate establishment as freaks.

Attitudes and temperament have been cleverly engineered by the corporate state, as with Huxley’s pliant characters in “Brave New World.” The book’s protagonist, Bernard Marx, turns in frustration to his girlfriend Lenina:

“Don’t you wish you were free, Lenina?” he asks.

“I don’t know that you mean. I am free, free to have the most wonderful time. Everybody’s happy nowadays.”

He laughed, “Yes, ‘Everybody’s happy nowadays.’ We have been giving the children that at five. But wouldn’t you like to be free to be happy in some other way, Lenina? In your own way, for example; not in everybody else’s way.”

I don’t know what you mean,” she repeated.

The façade is crumbling. And as more and more people realize that they have been used and robbed, we will move swiftly from Huxley’s “Brave New World” to Orwell’s “1984.”
A BraveNew Dystopia


This is a very clear point by Chris Hedges, and is supported by many erudite, vigilant, and qualified people, and it should not be underestimated, it is not an armchair academic exercise in speculation.

The heroic task of coming to understanding of the mechanisms of control and suppression demands a kind of emotional non-attachment, at best fearlessness, in order to avoid becoming burned out, if not horrified – which is tremendously difficult. And yet to ignore this task, a much greater evil would result if most do nothing ( ‘For evil to prevail all that is required of good men is to do nothing’– Edmund Burke. The same with Einstein: ‘The world is too dangerous to live in—not because of the people who do evil, but because of the people who sit and let it happen.‘)

And one can be sure of that these people, organisations, etc.  – that most don’t even know or want to know about or ignore (Neocons, DARPA, Monsanto, the military-industrial complex, etc) – will nonetheless have an impact on their lives – globally. They have already (post-9/11 legislation globally, wars, internet laws, etc.)

Resignation , denial, escapism, fear, and refusal to deal with what is and what has been created by a dark elite, on the mistaken grounds that it is ‘negative’, ‘untrue’, etc., is actually negative and such resignation, refusal, and lack of comprehension will be aiding evil by our unwitting or advertent passive bystanding. In such a way the greatest ally of evil is the disbelief and apathy of the people. Peter Dale Scott, a highly esteemed, noble and respected ex-UN diplomat, nails the same point here also:

My notion of deep politics… posits that in every culture and society there are facts which tend to be suppressed collectively, because of the social and psychological costs of not doing so.Like all other observers, I too have involuntarily suppressed facts and even memories about the drug traffic that were too provocative to be retained with equanimity.”
http://en.wikipedia.org/wiki/Deep_politics

We could establish the best perfect decentralized spiritual community with highly individuated people, high interpersonal social intelligence, integrated shadows (in the Jungian sense), etc. and stillbe unaware of Monsanto’s terminator GMO technologies polluting the beatiful crops and gardens of such eco-villages, just another example.

Monsanto’s destructive technologies will then still be operational whether we meditate or not. Being aware of their agenda is the prerequisite for overthrowing/stopping them. This has nothing to do with ‘Us’ versus ‘Them’ in terms of emotional judgment (albeit understandable, given their disregard for farmers, life, etc.) or lack of own responsibility but with mental discernment (minus the emotional aversive component) and concrete knowledge in order to change the situation. Otherwise we risk being in denial, ignorant and/or useful idiots in regard to many things. We have to work internally and externally with the right action and discernment hand in hand.

‘Ahriman guides certain forces in evolution in such a way that they may be of the greatest possible advantage to him. And evil would result were people to live on in a state of drowsy unawareness‘ 
– Rudolf Steiner

Many are aware now; both socialists, anarchists, libertarians, liberals, conservatives, new age people, etc. across the board agree that there is a neofascist agenda at foot. The stumbling block is unfortunately the ignorance, cognitive dissonance, and disbelief of many well-intentioned goodhearted (but ignorant) people. As such, disbelief becomes the inadvertent ally of evil (for a lack of a better word).


 Adolf Hitler understood the power of the big lie over the ignorant masses who want to believe: 

All this was inspired by the principle–which is quite true within itself–that in the big liethere is always a certain force of credibility; because the broad masses of a nation are always more easily corrupted in the deeper strata of their emotional nature than consciously or voluntarily; and thus in the primitive simplicity of their minds they more readily fall victims to the big liethan the small lie, since they themselves often tell small lies in little matters but would be ashamed to resort to large-scale falsehoods. It would never come into their heads to fabricate colossal untruths, and they would not believe that others could have the impudence to distort the truth so infamously. Even though the facts which prove this to be so may be brought clearly to their minds, they will still doubt and waver and will continue to think that there may be some other explanation.For the grossly impudent lie always leaves traces behind it, even after it has been nailed down, a fact which is known to all expert liars in this world and to all who conspire together in the art of lying.” – AdolfHitler – Mein Kampf

“If you tell a lie big enough and keep repeating it, people will eventually come to believe it. The lie can be maintained only for such time as the State can shield the people from the political, economic and/or military consequences of the lie. It thus becomes vitally important for the State to use all of its powers to repress dissent, for the truth is the mortal enemy of the lie, and thus by extension, the truth is the greatest enemy of the State.”
-Josph Goebbels, Nazi propaganda minister

This shielding is disappearing increasingly fast, mainly because of the internet, which is the reason why the elites want to restructure it under various ‘legitimate’ pretexts. Soon many changes will become too obvious for people to remain shielded. One of the only premises preventing people from waking up is the erronuous belief that governments and mainstream media wouldn’t lie and deceive to such a murderous extent as they have.

The epic result and irony of this:The deniers are attacking the ‘protectors’, thereby defending the elites through ignorance even though the deniers, unwittingly, are attacked by the very same elites supposed to be non-existent. Worse than stockholm-syndrome.

‘First they came for the Socialists, and I did not speak out —
Because I was not a Socialist.

Then they came for the Trade Unionists, and I did not speak out —
Because I was not a Trade Unionist.

Then they came for the Jews, and I did not speak out —
Because I was not a Jew.

Then they came for me — and there was no one left to speak for me.’
– Martin Niemöller


Martin Niemöller (1892-1984) was an ardent nationalist and prominent Protestant pastor who emerged as an outspoken public foe of Adolf Hitler and spent the last 7 years of Nazi rule in concentration camps. Here is an updated version for our times:
BitingOur Tongues Doesn’t Keep Us Safe … It Only INCREASES Danger Inthe Long Run



“The first is to open our minds, start taking responsibility back, and remove this edifice of control and suppression of information which will allow the full flow of knowledge of who we are to flood into the public arena.
Once people start to realize who they really are and the nature of life, then we can go into stage two which is the incredible consciousness shift that is going to happen, and is happening for many people already, but can happen for everybody if we open up to the knowledge of what’s going on and to do that the edifice of suppression has to go. And what I see so often in … what we call New Age movement is that they’re focusing on the second bit and they’re in denial about about the first. And the second is not going to happen for many people unless we remove the edifice of suppression cause most people are going to think what the heck’s going on and they’re going to go through this great change in a complete fog of what’s happening. Two things to do here. One is to start focusing on how the world’s controlled, identify it and remove it. Secondly, then we can concentrate unhindered on the transformation spiritually.”

– David Icke


  On a more lofty metaphysical note; Rudolf Steiner prophezised that leaders of the spiritually aware will come together to form the most widespread and determined underground movement against the distortion of spiritual values, represented by the New World Order. The members of the underground will be those people from all walks of life who have entered upon a path of spiritual self-discovery in which they have united the rational mind and the new spiritual faculties to reveal the presence of the spiritual world; people who have begun to unveil the meaning of their personal destiny and accept with love the dictates of the the individual human spirit in the service of the true aims of mankind.Again and again, when confronted by the many serious problems with which humanity has been struggling since the First World War and is still facing, the almost despairing question is often asked, even in anthroposophical circles: ‘What can I do? What can the individual do about the machinations of these secret groups, if indeed they exist? It’s all too much for individuals.’ Rudolf Steiner’s answer in these lectures is bold and clear:

The only defence against these things is knowing about them. If you know about them, you are protected … But you must not be idle about acquiring real knowledge of these things.
Secret Brotherhoods: And the Mystery of the Human Double

 There is good reason to believe that our times is a karmic rendez voux for humanity with the occult energies behind Hitler (Rudolf Steiner, Martinus, etc. have talked about this) – however dramatic, sensational, surreal, high-strung, crazy or speculative this may sound to the uinitiated, there are ample characteristics and current observations to warrant this.

We must relish in these relatively good times (compared to the next period) by living life to the fullest, meditate, cultivate compassion, positivity of mind and discernment while being aware of the dangers simultaneously – and prepare for the future, and fortify and brace ourselves with fearlessness, and if we can’t do that, then with fortitude, courage and bravery.
‘Cognitive Boddhisatvic Bypass Syndrome’

Talking about conspiracy theories

P { margin-bottom: 0.21c

by morton_h, the blogger 

P { margin-bottom: 0.21cm; }If we want to discover, to learn or to know something, we need to have a hint, a feeling, a sensation, a recognition of patterns, maybe a suspicion. When we become aware of what creates this sensation and these patterns, we call it knowledge.

[scroll for at læse på dansk]


Put in a more academic way:
All sound evidence collection and processing of information to a state of knowledge – in its purest form called science – need a certain phase of creating theories. Without powerful, dynamic theories, no answers to any questions.

When the necessary and benevolent phase of theory making = our perceptions, sensations, pattern recognition, suspicions – is blocked, it becomes an act of sabotage of the creative and inquiring phase in any healthy knowledge process whereby actual knowledge is delayed or directly fails to arise.

A theory is a stepping stone on the road, not the other shore. If you are not allowed to step anywhere, you are doomed to fall in the water. Unless you know the Jesus-stunt.

Without theories, informed guesswork, temporary answers to the questions (+ a heck-of-a-lot of questions!), stopovers and summaries of acquired knowledge and the results obtained by putting the knowledge parts together for the first time, there will be a desert of chaos, stupidity and fear. The so-called ‘Dark Ages’ was a period when this desolate prevailed. The reason – the simple version – was because the church had monopolized knowledge and prevented ordinary people to take part in actual knowledge. And more important: had taken away the right and incitament for the people to seek knowledge by asking questions telling them, that faith, belief and hope was all there was. We, the cleracy, will talk to the Universe for you and see to that you get the ‘right’ version.

The Dark Ages seem to have returned in a new costume. The term ‘conspiracy theory’ and its use in public discourse is a taboo and religion-style denigration of curiosity, honesty and inquisitiveness and an attack against all sound knowledge processes.

Healthy theory should not contain too many assumptions. This corresponds to too many and too weak indices in a legal inquiry. A recent study showed surprisingly that people who were frequent users of the word ‘conspiracy theory’ made many and quick assumptions and that those they called ‘conspiracy theorists’, in turn, asked many questions and made fewer assumptions. However, one must of course be careful with so-called studies, but it was still strange. Almost Biblical in its psychology (you can actually find some good stuff in the Bible): ‘And why beholdest thou the mote that is in thy brother’s eye, but considerest not the beam that is in thine own eye? (sorry, I couldn’t help taking the old dusty King James’ version …‘. Or just plain: ‘It takes one to see one’. Or in psychological terms: projection.


An example of that would be, when the term exploded into public discourse, which is after 9/11. Everyone questioning the pre-fabbed official version were called conspiracy theorists … for asking question alone, because they did not put theories fourth in those days. The government and its true believers on the other hand promoted, lo-and-behold: a genuine conspiracy theory! And a grossly absurd one too: The theory about a man in a cave in Afghanistan with long beard and a laptop outsmarting the most advanced defence system of the world with the help of a bunch of pupils that had just learned to fly a one-engine Cesna, who made seven buildings fall to the ground in the most beautifully organized way violating a dozen laws of physics, aso … Oh sorry, according to the Bush theory there were only twobuildings. After a while and because of the theory the Iraq War started on a(nother) thick Bush-lie about WMD’s – even the dumbest people knew that after a month – but right before the guy was telling us the truth!

This is just one example of how the c-word works: it mades us stop all proper thinking. In the case of Bush it was accompanied with a certain amount of religious clichees like: ‘Either you are with us, or you are with the terrorists’, the concept of terror as you remember being another new speak concept that blossomed vigorously during the same campaign (VNAC: Vocabulary for the New American Century). The fear of conspiracies being exposed (pov: the conspirators) and the fear of mentioning conspiracies and thereby insulting the conspirators (pov designed for: the people) is similar to what the dark-age religion, the Catholic Church, created. God, the great auto-conspirator, works in mysterious ways. And should any mortal = employee in the human branch of the cosmic body (the Corporation) question whether this usurpatory god, who has taken credit for the creation of the Universe, is competent for the job based on the very same gods rather poor business case, then burning logs will fall from the sky.

If we stripped the c-word for its malicious intent, ‘conspiring’ would just mean ‘to be inspired in each other’s company’. Question is, can you destile words from their historical context? Actually yes, and here you will see clearly, in what way and what extent words can be weaponized and a spellcan be cast.

The historical load is: a small group of people in fora outside the attention of the many are making decisions about actions that will hace significant implications for the many, without asking them for advice or permittance. These measures have large, decisive and far-reaching consequences for the many and their descendants. Give me an example of an important historical event, where this was not the case! The use of conspiracy as synonymous with ‘fanciful rubbish’ is therefore highly non-historical. It is the norm, not the exception.

The opposite of conspiracy is either ‘pure chance’ or ‘evolution’. Darwinism’s main theory is all about chance and mutation as the guiding force in evolution = history, since social-darwinists ‘biologizes’ history. The British and later the Anglo-American elite scientific support – they use even the word of why exactly THEY had the right and duty to rule over other people in the world, called Darwinism or ‘social-Darwinism’, same-same. Where hace I heard this before, ‘Thou shalt rule over the creatures of the Earth’? Oh, but darwinism was opposed to Christianity, so it can’t be from Genesis, can it?

Not surprisingly the specific concept of ‘conspiracy theory’, the combination of the two words, came from one of the Anglo-American / Transatlantic elitist think tanks, the paramilitary organization called The Rand Corporation. A senior executive from this corporation recommended a CIA director to respond to the persistent and annoying questions that crescended after the Warren Commission’s cover-up of the Kennedy assasination by simply and without the blinking of an eye denying everything and label all inquisitive citizens and journalists with the hybrid term: conspiracy theorists! Just after 9/11 another big scale cover up took place, and the c-word was aquired once again.

?? And here we go again: these irresponsible parasites on human culture – an ancient business – are simply scared of questions, and the c-word is their venomous defence against questions. Re-spons-ability: the will and ability to answer questions, as for instance: ‘What are you up to? Is that beneficial to others than yourself?’ The global parasite class is responsable impotent.
 
The Law of Jante (well known to all Scandinavians) and statements about conspiracy theories work so well together, that we could consider them as synonymous. The second can be formulated in terms of the first:


  • Do not think you can form an overview over theories
  • Do not think you can ask questions
  • Do not think you get answers by asking questions
  • Do not think that there are answers to those questions
  • Do not think you have the right to ask and theorize
  • Do not think you have the opportunity to know
  • Do not think you have the right to know
  • Do not think that thereis  a bigger picture, for everything is random 
  • Do not think that you can find the bigger picture since it is not there
  • Do not think that if you find it anyway, that people are going to listen
    (and if they do, we have certain measures and methods …)

Laws are formulated by those in power in order for them to keep their power. They always claim the deep concern of the people, but people normally just need common sense. How come we go around af ordinary people censoring and policing each other, wouldn’t you expect decrees to go out a from Caesar Augustus that all the world you know …? (good old King James again) Yes, but the scary, non-human and virus-like with this word is, that it comes out of the mouths of non-powerful people and without hesitation is spit in the face of other non-powerful people. The word has contaminated peoples speech organs globally, now infecting human being like AIDS, SARS, H1N1 or Ebola. And people do not even know that they have the infection.

By the way: All four viruses bear peculiar and distinctive traces of being developed in laboratories, and seem like the verbal virus to be designed to poison their particular spheres. Just to mention this fact will cause the verbal virus to take effect immediately. If you are getting this information for the first time, it is advisable to seek information on just H1N1, where the laboratory eugenicists in the military segments of BigPharma screwed up and were unveiled. They contaminated the huge amount of vaccines, that they had stored long time before anyone heard of this socalled flue with … the flue itself! If you study things like that because you are worried for you and your childrens health and life, you can be sure that you are called … guess what?

The toxic, viral c-word is a piece of ‘shut-up-candy’. Like any newspeak it can never be taken for its direct value. And now to poetry. The mindset behind the use of the c-word goes with the following monologue:


  • What you say now irritates me.
    I do not know why, but it does.
  • Well, now I know why, but I won’t say.
  • I used the word, and I had a real authority in the back.
    I can’t remember which one …
  • I skip all substance and arguments, because it is too difficult – and tiring.
  • OK, I’ll say it: You make me feel guilty when you pose questions I can’t answer – guilt is something that I am trying to get rid of.
  • And you suggest that I haven’t done my homework, which is a lie! … But why would I want to do that? I have a TV.
  • Since you now present something different from what we learned in school, it must therefore be You that is wrong. See, this is logic!
  • I once heard this word on television, or where was it? Anyway: You are one of those con-whatever-theorists!
  • I’ve had it, are you now questioning the word itself!? Do I have to understand and explain all words in order to use them?!
  • We weren’t suppose to think buttom-up. I said that the Russians and their president are bad people, because they are! So we are the good guys and they are the bad guys, and why? Because we were told, top-down! We don’t have to think deeply about that and don’t tell me about circular arguments! .. what is that anyway?
  • You can poke your airy theories of Edward VII and an big conspiracy to start 1st World War up yours! It may well be that you can refer to a few thousand historical documents, but in my history book from first year high school it said, that it was all coincidence and that the Germans did it. And so do the guys in Oxford and Cambridge, and they are objective, for they were hired by the British Establishment with the serious task of writing war history, so they must know it.
  • And the thing with Dresden and the allies exterminating 200.000 Germans civillians I don’t give a shit about! They deserved to be fried.
The good news to all fellow conspiracy theorists of the world is, that every time the dragon spits venom in your face – be it from its own mouth or from all the automatons of the civilian world copy-pasting its venom – every time we are getting there, we are hitting the dragons nerves. It is almost a truth-o-meter.


Almost. There are in fact some crappy conspiracy theories out there floating around in the alternative communities. And some of them will have no doubt been implanted to create confusion and discreditability (‘look what the fools have come up with’). Which only shows, that we need to metes: the truth-o-meter and the crap-o-meter.

Al den snak om konspirationsteori

Hvis vi vil vide noget, er vi nødt til at have en fornemmelse, en sansning, en genkendelse af mønstre, en mistanke. Når vi bliver klar over, hvad der skaber denne sansning og fornemmelse og disse mønstre, kalder vi det viden. 

Sagt på en mere akademisk måde:
Al sund vidensopsamling og -bearbejdelse – i sin rendyrkede form kaldet videnskab – har brug for i en vis fase at skabe teorier. Uden teorier, intet svar på noget spørgsmål. 


Tabuiseringen af teorifasen = vores sansninger, fornemmelser, mønstergenkendelser, mistanker –  er derfor sabotage af den kreative og spørgende fase i enhver sund vidensproces, hvorved egentlig viden udsættes og udebliver.


En teori er en trædesten på vejen, ikke den anden søbred. Hvis man ikke må træde nogen steder, er man dømt til at falde i vandet, medmindre man er Jesus.

Uden teorier, kvalificerede gætværk, midlertidige svar på spørgsmål, mellemlandinger og opsummeringer af opnået viden og resultater, der fås ved at sætte vidensdele sammen, hersker der et øde af kaos, dumhed og frygt. Den ‘Mørke Middelsalder’ var en periode, hvor dette øde herskede, for kirken havde monopoliseret viden og forhindret almindelige mennesker at få del i egentlig viden. Og ikke nok med det. De havde gjort det syndigt på egen hånd at skabe viden ved at stille de rette spørgsmål. Behøver vi at genfortælle, hvad de gjorde ved folk, der tænkte lidt for meget over tingene?

Begrebet ‘konspirationsteori’ og dets brug i offentlig diskurs er en tabuisering og nedgørelse af nysgerrighed, hæderlighed og spørgelyst og et anslag mod alle sunde vidensprocesser.

Sund teoridannelse må ikke indeholde for mange antagelser. Det svarer til for mange og for svage indicier i en juridisk bevisførelse. En nylig undersøgelse viste overraskende, at folk, der var flittige brugere af ordet ‘konspirationsteori’ gjorde mange antagelser, og at dem, de kaldte for ‘konspirationsteoretikere’ til gengæld stillede mange spørgsmål og gjorde færre antagelser.
 

Man skal nok være forsigtig med såkaldte undersøgelser, men det var dog alligevel sært. Og det svarer fuldstændig til, hvad man kan observere. 

Man kan fx. foretage sin egen stikprøve -test. Her er opskriften for dem, der har brug for den slags: Gør en måneds seriøs research om ‘menneskeskabt global opvarmning’, om den manglende videnskab bag, om svindlen i IPCC og East Anglia University, om hvad CO2 egentlig er og især: hvor enorme klimaforandringerne har været i Jordens historie. Fyr den så af i et lummert middagsselskab blandt akademiske æggehoder og politiske korrekte, især på venstrefløjen og insistér på at tale substans. Spørg fx. hvad de rent faktisk ved om CO2. Spørg dem om de ved, hvor meget CO2, der blot slap ud sidste gang vulkanen Hekla slog en prut, der stoppede flytrafikken i Europa i en uge. Spørg dem om det konkrete tal for, hvor meget CO2, der lagres i havene, i isen og i jorden og bed dem om at sammenligne med de mængder, som mennesker udslipper. Spørg dem om, hvorfor gartnere bruger CO2 i drivhusene, og om det er for at slå livet der ihjel. Spørg dem om den lille istid, spørg dem om solcykler, spørg dem, hvad det ville betyde for landmænd i Afrika, hvis CO2-indholdet blev fordoblet. Spørg dem om, hvor man milliarder, Al Gore og co har scoret på svindelnummeret. Fuldfør regnestykket for dem spredt over hele den kræftbyld, vi kan kalde klimaindustrien (humanister kan ikke regne…), spørg dem, hvad der blev af miljødebatterne og miljøbevægelserne, da hele klima-stuntet blev rullet ud. Spørg dem, spørg dem, spørg dem. Så skal du se dem diske op med antagelser i den helt store stil.


Frygten for konspirationen og den foreløbige viden, vi har om den, er som det mørke, religionerne skabte. Guds, den store auto-konspirators, veje er uransalige. Og skulle nogen dødelig = ansat i menneske-afdelingen af den kosmiske krop (korporationen) stille spørgsmålstegn ved, hvorvidt denne usurpatoriske gud, der har taget æren for Universets skabelse, er kompetent til jobbet baseret på selvsamme guds ret dårlige business-case, så falder der brænde ned fra himlen.

Hvis man fraregner den ondsindede intention, betyder ‘at konspirere’blot ‘at blive inspireret i hinandens selskab’. Men det vil være svært helt at barbere historiens mærkning bort fra ordet.

Verbal-historisk set betyder det snarere, at en gruppe bestående af ganske få personer i fora uden for de manges bevågenhed tager beslutninger om tiltag med afgørende konsekvenser for de mange, uden at spørge disse til råds. Disse tiltag har store, afgørende og langtrækkende konsekvenser for de mange. Giv mig et eksempel på en afgørende historisk hændelse, hvor dette ikke har været tilfældet!

Det modsatte af konspiration er enten ‘ren tilfældighedeller ‘evolution’. Darwinismens hovedtese handler netop om tilfældighed og mutation som den styrende kraft i evolutionen = historiens gang. Den britiske og senere anglo-amerikanske elites videnskabelige underbygning – de bruger selv det ord-  af, hvorfor netop DE havde ret og pligt til at herske over andre mennesker i verden, kaldes darwinisme eller ‘social-darwinisme’, same-same.

Ikke overraskende kom begrebet ‘konspirationsteori’ netop fra en af den anglo-amerikanske / transatlantiske elites tænketanke, nærmere bestemt den paramilitære organisation ved navn The Rand Corporation. En ledende medarbejder herfra anbefalede efter Kennedymordet en CIA-direktør at svare på de ihærdige og nærgående spørgsmål, der ankom efter Warren-Kommisionens cover-up, ved simpelthen og uden at blinke: ‘at benægte ALT og kalde alle spørgelystne borgere og journalister for konspirationsteoretikere’. Der var den minsandten igen: disse uansvarlige parasitter på den menneskelige kultur – en ældgammel gesjæft – er simpelthen bange for spørgsmål, og k-ordet er deres giftige forsvar mod spørgsmål – an-svar-lig-hed: evnen og viljen til at svare på spørgsmål, fx. ‘Hvad har I gang i? Er det særlig godt for alle andre?

Janteloven og udsagn om konspirationsteori er synonyme. Det andet kan oversættes til det første:
  • Du skal ikke tro, du kan danne overblik via teorier
  • Du skal ikke tro, du kan stille spørgsmål
  • Du skal ikke tro, du får svar ved at stille spørgsmål
  • Du skal ikke tro, der findes svar på den slags spørgsmål
  • Du skal ikke tro, du har lov til at spørge og teoretisere
  • Du skal ikke tro, du har mulighed for at vide
  • Du skal ikke tro, du har lov til at vide
  • Du skal ikke tro, at der findes sammenhænge, for alt er tilfældigt 
  • Du skal ikke tro, at du kan finde sammenhænge, der jo ikke findes
  • Du skal ikke tro, at hvis du finder dem, at nogen vil høre på dig
    (og hvis de gør, har vi visse metoder …)

Love er formuleret af magthavere. Det samme gælder janteloven og dens opdatering om konspirationsteorier. Skulle love og befalinger ikke udgå fra Kejser Augustus? Jo, men det skræmmende, ikke-menneskelige og virus-lignende ved dette ord er, at det kommer ud af munden på ikke-magtfulde folk og udåndes lige i ansigtet på andre ikke-magtfulde folk. Ordet har kontamineret tale-organet på ét menneske og smitter nu et andet menneske som AIDS, SARS, H1N1 eller Ebola. Og smittebæreren ved ikke selv, at vedkommende bærer smitten.

Alle fire vira bærer i øvrigt besynderlige og markante spor af at være udviklet i laboratorier, og synes ligesom den verbale virus at være designet til at forgifte deres særlige rum. Blot at nævne dette forhold vil bevirke, at den verbale virus straks træder i kraft. Hvis du på læsende tidspunkt ikke har hørt om den slags, så kan det anbefales at søge oplysninger om netop H1N1, hvor de selvsikre militære laboratorie-eugenikere, der kopulerede med BigPharma, dummede sig og blev afsløret. Og hvor de måtte hive i nødbremsen og aktive Plan B (hvad gør vi, hvis vi bliver afsløret…?). Så kan du være helt sikker på, at du bliver kaldt for … gæt hvad?

Det toksiske, virale ord (og det var jo ‘konspirationsteori’, hvis ud har glemt det) er et ‘hold-kæft-bolsje’. Som alle ordet i Ny-Sproget kan det aldrig tages for direkte pålydende.
Det kan oversættes til dansk som følger:
  • Det, du siger nu, irriterer mig. Jeg ved ikke helt hvorfor, men det gør det altså.
  • Jo, nu ved jeg det, men jeg siger det ikke.
  • Jeg fyrer ordet af, som om jeg havde en ægte autoritet i ryggen. Jeg kan ikke lige huske, hvad den hed …
  • Jeg springer hele substans- og arguments-feltet over, for det er alt for besværligt – og jeg orker det heller ikke.
  • Du giver mig dårlig samvittighed, når du spørger på den måde – samvittighed er noget, jeg i øvrigt prøver at slippe af med.
  • Du antyder, at jeg ikke har gjort mit hjemmearbejde, det er fanderme for dårligt! … men hvorfor skulle jeg også det?
  • Siden du nu siger noget andet end det, vi lærte i skolen, må det derfor være dig, der er gal på den. Lyder det ikke vældigt sundt og logisk?
  • Jeg hørte en gang det her ord i fjernsynet, eller hvor var det lige, som jeg ikke kan huske? Nå-men: det er i hvert fald sådan én, du er!
  • Nej nu stopper vi: begynder du også at stille spørgsmål ved ordet!? Kan man nu ikke længere fyre ord af, som man ikke kan gøre rede for?!
  • Du skal ikke komme her og ødelægge den gode stemning. Det var jo ikke meningen, at vi skulle tænke. Jeg sagde jo bare, at russerne og deres præsident er onde mennesker, for det ved vi jo! Altså vi er de gode og de er de onde, og så skal du ikke komme her og snakke om cirkulære argumenter … !
  • Du kan stikke dine luftige teorier om Edward VII og en omfattende konspiration om at starte og gennemføre 1. Verdenskrig op i røven! Det kan godt være, at du kan referere til et par tusinde historiske dokumenter, men i min historiebog fra 1. G stod der altså, at det hele var tilfældigheder. Og det siger de også i Oxford og Cambridge, og de er objektive, for de er ejet af det Britiske Establishment og fik det ærefulde hverv at skrive krigshistorie, så de må jo vide det.
    Og det dér med Dresden gider jeg overhovedet ikke at høre om !!

Den gode nyhed for alle med-konspirationsteoretikere er, at hver gang gang Dragen spytter gift i vores ansigter – det være sig fra egen mund eller fra alle de automatoner i den civile verden, der har indoptaget dens gift – så er det fordi tampen brænder, så er det, fordi vi har ramt dens nerver. Det er en slags sandheds-indikator.

En slags. For der flyder virkelig konspirationsteorier af ringe substans rundt i de alternative netværk, hvoraf de fleste af dem uden tvivl er implanteret for at skabe forvirring og diskredibilitet (‘se bare, hvad tåberne nu er kommet op med ..’). Det viser os bare nødvendigheden af at bruge sandhedsindikatoren og kritisk tænkning i begge retninger. 

 

Talking about conspiracy theories

11:11 – The Most Diehard Hardcore Song Ever

by ChaosNavigator 

If you like this article you might like other articles by ChaosNavigator here: 1, 2, 3, 4, 5, and 6


 

Analysis of the lyrics in 11:11 by Tiller Wills. Without doubt the most diehard hardcore enlightened educational rebel rap lyrics ever made about the current flux of our time, the unacknowledged collective psychopathology, and directed history/deep politics 
Entire transcript of the lyrics at the bottom of this post!
 

Again and again, when confronted by the many serious problems with which humanity has been struggling since the First World War and is still facing, the almost despairing question is often asked, even in anthroposophical circles: ‘What can I do? What can the individual do about the machinations of these secret groups, if indeed they exist? It’s all too much for individuals.’ Rudolf Steiner’s answer in these lectures is bold and clear:  ‘The only defence against these things is knowing about them. If you know about them, you are protected … But you must not be idle about acquiring real knowledge of these things.’
Secret Brotherhoods  And the Mystery of the Human Double

It’s pretty ironic that the so-called ‘least advanced’ people are the ones taking the lead in trying to protect all of us, while the richest and most powerful among us are the ones who are trying to drive the society to destruction
― Noam Chomsky

He who is not angry when there is just cause for anger is immoral.  Why?  Because anger looks to the good of justice.  And if you can live amidst injustice without anger, you are immoral as well as unjust.
― St. Thomas Aquinas (1225-1274)

I would add; if you’re not enraged, concerned, indignated, or/and compassionate, etc. you are either sleeping or a human whose humanity is lost. THE FUTURE OF ALL depends upon YOUR awakening. And the lyrics in the song point to that awakening:

11:11

https://soundcloud.com/tiller_wills/08-11-11a
Tiller Wills is a Chicago based Hip-Hop artist. His debut LP 11:11 is available everywhere. Tiller’s lyrics hit hard and fast while covering a wide range of topics, ranging from summertime fun to government corruption


Don’t worry, most of the second half is ‘positive’ but the first ‘negative’ part is the most enlightened (because knowledge about the crucial topics in the lyrics are still being kept in the dark on the part of the majority. And conversely; the minority is therefore – in terms of knowledge, being more informed – more ‘enlightened’. And the lack of knowledge about the negative prevents the positive from flourishing fully which is why we need to be cognizant of the things mentioned in 11:11). I am not denigrating the expression and intention of love at all in the second part of 11:11 but tend to agree with the following statement:

“The first is to open our minds, start taking responsibility back, and remove this edifice of control and suppression of information which will allow the full flow of knowledge of who we are to flood into the public arena…Once people start to realize who they really are and the nature of life, then we can go into stage two which is the incredible consciousness shift that is going to happen, and is happening for many people already, but can happen for everybody if we open up to the knowledge of what’s going on and to do that the edifice of suppression has to go. And what I see so often in … what we call New Age movement is that they’re focusing on the second bit and they’re in denial about about the first. And the second is not going to happen for many people unless we remove the edifice of suppression cause most people are going to think what the heck’s going on and they’re going to go through this great change in a complete fog of what’s happening. …Two things to do here. One is to start focusing on how the world’s controlled, identify it and remove it. Secondly, then we can concentrate unhindered on the transformation spiritually that is unfolding “
– David Icke


Analysis and commentary:
After some surveys and crowdsourcing I have now come to the conclusion that most people’s brains are so conditioned by the phonetic sound of the utterance ‘fuck’, that they are unable to listen to or understand the lyrics or read between the lines of the lyrics, while the already informed about the issues at stake are rejoicing big time! The great irony is that the people who think that the lyrics are ‘primitive’, ‘vulgar’, etc.  (because of the repeated word ‘fuck’) are missing the profound point which is; no other lyrics on any track in contemporary culture are so jampacked with very important suppressed censored key topics, which somewhat constitute a compendiary of key events, entities and concepts for the freedom/truth/justice/activist-movements all around the world.

The protest (fuck) is simply the morality/indignation of the lyrics, a very necessary Jeremiad considering the topics – and the word ‘fuck’ is only an expression of a protest against things which takes a vigilant mind to detect, especially when populations are confronted with massive censorship, manipulation, omission, and suppression of the topics in 11:11 by mainstream media, governments and institutions. 

Tiller Wills describes some of the most significant but censored world  phenomena and dangers of our time, is versatile and apparently highly knowledgeable but one cannot see that if one isn’t in the know. 11:11 is a clarion call for freedom, justice, truth, inquiry, revision, empowerment – a reflection of a huge but imperative body of knowledge and enlightenment, key events and entities, which should be mandatory knowledge, understood, dealt with, not suppressed or ignored (what’s the alternative?). And it is a moral duty to say ‘fuck’ to most of the things in the lyrics (the first half). Actually, if people knew, they wouldn’t hesitate to declare themselves in very strong opposition to the things mentioned in the lyrics as a matter of life and death. That’s why the word ‘fuck’ is used as it’s the shortest and strongest exclamation of outcry – however banal – in our culture, etc. (apart from sex, and other few colloquial contexts). Whereas the word ‘fuck’ is being used in the context of callous inane rap music, 11:11 is using the word in its highest moral justification.

That’s why 11:11 is a real very rare underground rebel rap track in the age of the
Internet Reformation  – thus it is a pioneering feat, regardless of much rap being accused of monotony, litany, etc. 11:11 is quite a different rant but you can’t see it if you are in the Matrix so to speak. Of course the ignorant cannot see what the words point to, only focusing on ‘fuck’ without meaning, dismissing the content out of hand because of this, unable to connect dots, many people being ignorant in their own decrepit dangerous illiteracy, and lost in space in regard to why the lyrics point to (mostly) highly significant phenomena in our time. And I don’t have the energy to insert +200 hyperlinks in the lyrics right now, but it would be a good idea if someone did (Update; I inserted links)

People blindly follow the path of useful idiocy and unwitting destruction, not knowing that they are – in varying degrees – controlled by the normalization of diseased socio-cultural entities, institutions and unacknowledged collective psychopathology, not to mention political masters of perception management: deep politics and directed history defining much of their reality (perhaps the essence of the lyrics). It’s the most diehard hardcore enlightened lyrics so far because of the above-mentioned things by the way, not the word ‘fuck’….but it’s also deeply moral, if not spiritual, exactly because of the word ‘fuck’ in the context of what should be (mostly) ‘fucked’ (anathema)…..if only more people knew…..

Fuck ignorance!

PS: And a commentary that encapsulates the mindset of millions within a growing global underground movement:

‘Those of you who are active members of the secret war are already aware of it. You’ve had no choice but to recognize your part in it. You may wonder why you have been targeted, and what you should do.

They are afraid of awareness, awareness is infectious and very powerful. Those of you who fully possess your spirit and mind have the ability to throw a wrench in the social machine. They don’t want you to know about your power. They would rather that you be afraid like everybody else. They will ambush, sabotage, assault, and confuse you until you no longer present a threat, or you are advanced enough to bypass their mental barrage. If you reach the level where you can no longer be controlled by fear, they will merely censor you entirely so you do not disrupt the power structure.

Whether you know it or not, we are at war. This isn’t a war that is spoken of, it concerns the human race, rather then respective countries or nations. As some of you know, it is a war of perception and information. As others of you know, it is a spiritual war, taking place on higher dimensions and reflected in physical form in global affairs, the media, and even the internet.

In essence, this is a war of control, and it is everywhere. The ultimate power is to take control of perception and eventually the mind and spirit. By controlling the media, TPTB can directly influence the ideas, hopes, dreams, and fears of the public. This control is not limited to mainstream media. It is at full scale even in the places you Might Least Expect.

Do not be fooled by public opinion. Let nobody dictate to you your reality. Not teachers, preachers, scripture, politicians. Train the only weapon that will be effective – the spirit and mind.

If you have been targeted by this game, remember that you are not alone, even if it sometimes seems as if you are.
                                           – anonymous

11:11 – Lyrics:

I guess there’s been some things on my mind so…

Fuck president Barack Obama, fuck his office, fuck his Cheshire cat grin, fuck his promise,
fuck all the politicians, fuck congress, fuck every senator that ever turn his back on us,
fuck Dianne Feinstein and fuck Max Baucus, fuck Harry Reid the senate leaders caucus,
but I fuckin loved when the stenographer started talking, I wish that bitch would run for office, for real,
fuck Jay-Z, fuck yeezus, this arrogant mother fucker actually thinks that he’s Jesus,
fuck Rockefeller, both the man and the label, fuck the deal that they made to put some gold on they table,
and fuck rain man, your inspiration is fake so, your nothing but a puppet for the devil to take yo,
and fuck Catholics, you gunna murder um Hove? fuck your bad back, mass whack, Lucifer flow,
and fuck the Luciferian imagery that you show, fuck your money and the scars on your souls,
fuck Ka$ha, fuck Katy Perry, fuck the dark horse that she rode, I see the owl on your album cover, Drake we know!
fuck Moloch, fuck Bohemian Grove, fuck your blood sacrifice rituals, fuck cults,
fuck the Bush’s and the Clinton’s, fuck Hillary most, fuck don Rahm Emanuel, and fuck George Soros,
fuck GMO‘s man, fuck Monsanto, fuck the chemtrails and the poisonous airflow,
fuck eating food that the transhumanists grow, and well, fuck you if you don’t know, so,
fuck HAARP and fuck weather warfare, fuck a 5 vortex tornado that Joplin had there,
fuck Sandy Hook, fuck the lies, fuck the crisis actors actin at the Boston finish line,
fuck Martial Law, fuck checkpoints shit, fuck illegal suspension of Posse Comitatus,
I guess just fuck everything that our founders taught us, fuck throwing guns in the garbage,
fuck your roundups, fuck your amendments to the 2nd amendment, fuck NDAA and your government prison,
fuck the Federal Reserve and the money they printin, fuck the monetary slave system, check it
fuck the FBI, Federal Bureau of lies, fuck the NSA, and fuck their spies,
fuck the Pentagon, fuck the CIA from behind, fuck everything that’s every been classified, yup!
fuck the IRS, fuck Lois Lerner, fuck Holder and the guns that he’s running over the boarder,
fuck drones, fuck torture, fuck waterboarding, fuck the American homeland security disorder,
fuck FEMA camps and the FEMA regional governance, fuck the guillotines they have in storage for us,
fuck BP and their oil exploding, fuck 9/11 and the stories they told us,
fuck building 7 implodin, fuck the militarization of all our police forces,
fuck warrantless door to door searches, fuck the system and fuck how they hurt us, it’s like we talking, but they never heard us,
fuck the New World Order, fuck the petrodollar, fuck the UN, fuck NATO, fuck all of it,
fuck the Trilateral Commission larsonists, fuck blaming Al-Qaeda when the West started um,
fuck false flags, fuck Gulf of Tonkin, what the fuck every happened to talking?
fuck flossin, fuck the superiority complex that we lost in, fuck Miley Cyrus, fuck abortion,
fuck FISA courts, and they closed doors and, fuck the Justice System, fuck lawyers,
fuck Bank of America, fuck J.P. Morgan, fuck Blackwater and their wanna-be soldiers,
fuck black ops, DARPA, and all of they programs, fuck Dick Cheney, and fuck Rumsfield too man,
fuck Chertoff, the TSA scanners and groping, fuck the police they growing here in the homeland,
fuck biochemical experimentation, in other words fuck vaccination!
fuck color of law, fuck implied consent, fuck wherever the Haitian earthquake money went,
fuck the EPA, fuck Fukushima, maybe Edgar Cayce was right, I guess we’ll see huh?
fuck Jon Corzine, fuck Wall Street, fuck CNN, Fox, fuck MSNBC,
I guess fuck ambassador Stevens and fuck his embassy, and fuck the Muslim Brotherhood beheading all their enemies,
fuck the American regime change policy, pardon me, I mean fuck our gift of democracy!
fuck order out of chaos, fuck the Freemasonry, fuck Skull and Bones, fuck your secret society,
fuck 322, and your 33 degree wizardry, fuck you for destroying what my ancestors give to me,
fuck a short beat, keep listening, fuck the hormones in the beef, pork and chicken,
fuck DNA manipulation, fuck leaving trillions in debt to our children,
fuck putting Fluoride in the water we drinkin, fuck the millions of homeless left freezing,
fuck any other option but to feed them! fuck the VA hospital budget restrictions,
fuck Homeowners Association evictions, fuck State and Federal for-profit prisons, fuck the Hollywood Bin-Laden mission,
fuck Madoff and his fuckin investments, fuck fuckin children off ad’s on the Craigslist!
fuck Credit Cards and fuck they interest, fuck Morgellons disease symptoms,
fuck the Saudi Arabians for the way they treat women, fuck the Sheiks and fuck they Kingdom,
fuck the deal Henry Kissinger gives them, fuck Henry Kissinger and fuck his wisdom,
fuck Zbigniew Brzezinski and his strategic vision, fuck one world religion, fuck Zionistic Globalism,
fuck the Illuminati, fuck they symbolism, fuck their pop culture mass hypnotism,
fuck Lil Wayne and fuck Cash Money, and fuck every single insurance company,
fuck marketing, fuck poverty, fuck the erosion of our National Sovereignty,
fuck humanities unnatural apathy, fuck Abercrombie, fuck Bircher Hathaway, and fuck you if your mad at me, yup!
fuck implantable RFID chips, fuck human trafficking, fuck sweat shop management,
fuck foxconn, fuck they suicide nets, and fuck Apple for their silent compliance in it,
fuck the suppression of human history, fuck the glaringly obvious contradictory imagery,
fuck NASA and fuck they secrecy, fuck Pfizer, fuck Merck, fuck Patent supremacy,
fuck the exclusion of natural remedies, and the same goes for Tesla’s technologies,
fuck the abuse and adolescent Psychology, fuck Ritalin, fuck Adderall, fuck Amphetamines,
fuck the over-prescribing in all of Psychiatry, fuck the paedophilic archdiocese,
fuck symptoms of acquired immune deficiency, fuck Cancer and fuck HIV, fuck me!
fuck the assassination of JFK, fuck anybody that ever got in the way,
fuck Richard M Nixon, and fuck his Watergate, fuck all the Bilderbergers and fuck the G8,
fuck Christine Lagarde, fuck her monetary funding, fuck never standing for something,
fuck abandoning your brethren, fuck Bel Air, fuck the Hamptons,
fuck what happened to Breitbart, fuck accidents happen! fuck burning Chris Dorner alive in the cabin,
fuck the Albuquerque police murdering people for Camden, and fuck the Albuquerque police captain for backin um,
and fuck his retraction, fuck his words, men speak with they actions!
fuck the corporations illegally purses, fuck feeling totally worthless,
fuck planned obsolescence with everything that you purchase, fuck empty wallets, and fuck empty purses
fuck no jobs in the cities for workers, fuck the local political circus, its not workin!
fuck Halliburton, fuck preferential Government contract distribution, and fuck ethical confusion, fuck that they know what they doin,
fuck class its cool to be stupid, fuck the Common Core Curriculum movement,
fuck budget cuts to arts and music, fuck not knowing words or how to use them,
fuck passively ignorant students, fuck parents to busy to tutor um,
fuck the collapse of the family unit, fuck the Aurora Colorado shooting,
fuck the Global Warming myth, fuck the Inconvenient Truth surrounding it, fuck the companies that positioned themselves to make money off of it,
fuck carbon offsets for profit, fuck Al Gores obnoxious, fuck the Matrix and fuck being lost in it,
fuck Heroine, fuck Oxycotton, fuck Dennis Rodman and fuck Michele Bachmann, fuck Google glass for always watchin,
fuck schemin and plottin, fuck dying old, alone and forgotten, bone growin mold in the coffin,
fuck being too hard or soft and, fuck being to cold to blossom,
fuck the Californication of Austin, and fuck the death of Philip Seymour Hoffman!
fuck what they did to Michael Jackson, fuck predatory Scientology brainwashing,
fuck being still over in Afghanistan, and fuck the UN Agenda 21 plan,
fuck not learning from our mistakes when we make um, fuck kicking the same damn can down the same road again,
fuck being cattle, fuck our controllers, fuck letting these mother fuckers control us, fuck dying young, but fuck getting older!

But there’s a lot to love …

But there’s a lot to love (Music Change)
But there’s a lot to love
But there’s a lot to love
But there’s a lot to love

I love the innocence in a newborns laugh
love the thought of being a newborns dad
love every baseball game I ever had
love the gravel and the grass
love the strawberry shasta that my grandmother had
I love the old cowboy hat on my gramps
I loved hearing him when I was at bat
I love the wrinkles on the back of his hands
And I love that I was there on the day that he passed
I love the freedom in women when women dance
I love optimistic romance
the magic it captures when you live in the moment
I love thanking the soldiers
welcoming them home again
I love the smell in the air when the rainstorm coming

love playing with my sister and her easy bake oven
I love shrinkie dinks, I love to color ’em
I love the tender touch of my mothers skin
I love that she stayed when my dad was a runner
love having a younger brother
love building forts out of leaver, out of lumber
love learning how to be men together
love the bond that we built forever
love playing the games on the Sega
but we were Super Mario Brothers when we got the nintendo
I love to think that we are still

I love stillness speaks by Echart Tolle
I love the way the pages made my eyes so open
I love the kindness of strangers when their hearts open
I love never stopping hoping
I love the thought of where we go when it’s over
I love honoring another’s culture
I love sponsoring the notion that there’s honor-in-culture
I love to make fun of Ann Coulter
I love lemongrass soup when the weather gets colder

I love the view of the lake from my porches
I love being okay that I don’t drive porsches
and I love that my baby also knows what’s important
See It’s important that I love and support her
and I love that-we-fell-in love when we were poor as a pauper
I mean we couldn’t be broker
no joke, and I love that it never broke her
I love that we still grow closer
and I thank God everyday for the opportunity he made for me to know her

I love music
I love the symphony that plays in your brain when you listen to it
I love the effect that it has on a Human
love that it heals us better then drugs do
love the rhythm a heartbeat beats to
I love being in audiences that Jeff Tweedy sings too
and I love Jack White without the raconteurs
I’d love to see Garth Brooks go back on tour
he’s been a friend when I’ve been in low places before
I love the thunder rolls but I love the river more
I love the architecture of the hollywood biltmore
I love buildings that were built back when we built more
I love waking up each day to find out what I’m still here for

I love the comedy in tragedy
and I love that when I point it out everybody gets mad at me
like I love wilford brimley before diabetes
but I hope his infomercials help him pay for his surgeries
I love getting harassed by the target security
I love that my jacket make them follow me
I love hearing my description on there walkie-talkies
I love letting them search me while the manager watches
I love hearing them say pardon me, please accept my apology
I love the vulnerability in Humanity honestly
I love using my TV to argue with sean hannity
I love fantasizing about back smacking him hard handedly

I love the blessing of the food in my pantry
I love finding a begging veteran and handing him twenty
I love that he was really ready to go die for my country
I love the feeling inside when he cried and he hugged me
I love the angels among me and I love that they love me
I love the conversations, I love the company
and especially
I love it when they come say whats up to me
I love Archangel Michael and I love what he’s done for me

I love doing theater in college (music start over)
I love the energy created in a building of knowledge
I love the lessons in the building of knowledge
I love that you could live forever and never know all of it
I love Halibut. I love smoked salmon fish
I love that people emphasize the L when they sounding it
I love hide and go seek and I love when I found it
I love when the Los Angeles police department had me surrounded
I love paying my bail with 10% and a promise
to appear before the Judge and be honest
let’s be honest, I forgot all about it
I love that I prioritize that shit way down at the bottom
I love smoking marijuana in autumn
I love Paramahansa Yogananda

I love to believe that we get to do this again
I love the Akashic Records, I’d love to read them
I love multidemtional theoretical theorems
I love redundancy I love redundancy
I love Los Angeles but I don’t love what she done to me
I love that I left and I don’t have a day of regret
It wasn’t meant to be but I love the memories yup
And I love my enemies don’t have my new Chicago address yet

I love the first amendment
I love the second
I love the third, fourth, fifth
I love the seventh
I love the sixth, eighth, ninth
I love the tehth-ith
I worship the church of the constitutional ten commandments
I love the rest of them too but they weren’t as dramatic
I love Minneapolis.
I love it.
I gotta have it.
I love Chicago too but its second on my love list
Aw, forget this
I love all the midwest
I love the tobacco smell when the splif lit
I love the music that second city audio machine did
I love nachos and cheese dip
I love knocking back a few double bottles of sharp cheddar cheese wiz

I love that its been 11 years since my last sip
I love that my sobriety’s lasted
I love that my old friends think that I am less of a bastard
now that I put down the Jack and put down the Captain
I love laughing
love that I was sober at my little sisters wedding
love that the details aren’t hard for me to remember
love the way the wind blew in from the harbor
I love that me and my brother proudly walked her up to the alter
I cant recall having ever felt such a swelling of honor
like the building of a chorus on the grandest piano
and I love that I felt sad for her father
I love that he didn’t come ever though we invited him and we tried to surprise her.

I love David Copperfield
I love magic
i love the mystery in the supernatural
I love the first bite of a crisp red apple
I love gatorade
I love snapple
I love when the test results say that its NOT cancer
I love the first breath of air right after
I love to often question the answer
I love my elementary pastor
he was responsible for me leaving the church faster

I love rocks and crystals
I love glock pistols
I love knock knock jokes
I love riddles
I love my wizard staff that I whittled
I love the first light of the sunrise when it crawls in my windows
I love going back to the dream world
I love leaving my body behind on my pillow
and flying over the top of a forrest of willows
I’m a master at astral-projecting. Love its potential.

I love exploring the metaphysical
Love the theories composing its principles
I love the subconscious and love the subliminal
I love the bible and I love that its biblical
I love to get analytical on whether its literal
or is its messages more metaphorically poetical
I love atheists
I love that they’re cynically critical
I love the right to think that what each other is thinking is pitiful
and I
I love to dance when nobody is watching
I love when my fiance dance. I love to watch it.
I love the soft skin on the side of her stomach (pause)
I love to love her and I love being lovers
I love pancakes smothered in butter
I love the last day of school and I love the first day of summer
I love that there is still so much more for all of us to discover
but the most important thing to love is love one another.

For real.

11:11 – The Most Diehard Hardcore Song Ever

Democracy Revisited

P { margin-bottom: 0.21cm; }

by morton_h, the blogger 

The definition of democracy says peoples rule. A better definition is majority rules. But what if the majority for any reason is dominated by ignorant morons, lazy, corrupt, lazy feline cowards? And this majority then assembled as a lynch-mob and in a collective atmosphere of low self-esteem and evil in a killing mood set her sights on a vulnerable group that seems well suited to be blamed for the misfortune of the majority? 

[scroll ned for at læse på dansk] 
In fact, 51% of a country’s population in a democracy may decide to withdraw the 49% of their civil rights and call it a democratic decision. It seems to be one of democracy’s problems: the tyranny of the majority.

Another problem for democracy seems to be its corruptability. The people can be deceived, bribed, seduced and lied to by those who know how do and don’t have scruples of putting it into action. The people as prey for psychopaths. This knowledge is now systematized to an unprecedented extent. Give the people bread, when they need it, let them play – plenty of spectacle – whenever they need it. Scare the life out of them, give them a financial crisis, pour poison into their brains, tell them that they are under fire, send them to war. A survey of history will quickly show that this has taken place everywhere throughout all generations, both before and after the advent of democracy.

Or wrap them in a blanket of media confusion. People hunger for stories, give them stories. Give them bedtime stories, they love it the way only opium can be loved. Deep in their subconscious at the actual well they know that it is ‘Lies and Latin’, but they love it anyway, for they have made a pact with each other and themselves – and possibly the other guy – not to say anything. Do not mention the war! The world wants to be deceived, says the old proverb.

We are currently witnessing some very comprehensive plays on the global giant screens. They show us 24/7 designed and conceived realities in a gigantic Laterna Magica. The largest so-called democracies in the world are currently hyperactive as both directors and actors on the magic scene. But they also show us – for those who still have eyes to see, ears to hear and brains that are able to think for yourself – or maybe for the first time in their lives dare perception and thinking – that democracy no longer is what it purports.

We owe the argument to be specific. The most trendsetting and exemplary – according to himself – Democracy: United States, is no longer a democracy. And it is not, although is wages one war after another anywhere in the world, – still according to itself – to heroically defend its so-called democracy and generously donate it to this world of democracy-postage-undersized people. They want us – according to them – by their grace for our own good to let go of the heavy burdon weighing on us, our resources, our possessions, our self-determination and if it should be necessary: our lives.

In ‘God’s own country’ there is no longer democracy. And what is worse, the Republic is dead. ‘Res Publica’ is ‘the people’s cause’ and is in its true, uncorrupted meaning the institution or rather a set of rules designed to ensure that democracy = majority rule does not assault the minority and the individual. It is the better half of democracy. Should anyone doubt that this is the case, I would urge you to study the United States and the present decay its institutions. If you dare, because it’s scary and sobering knowledge that appears.
You may start here: Century of Enslavement

In the period since ‘Democracy – first edition’ there are enough blogs and links to perform such a study. United States no longer has an intact and functional constitution but de facto matial law and in a war-like situation. The Homeland Security is now a standing army in case of a Civil War 2.0. The country is lawless and is driven by high-level mafia dudes in suits. Citizens can be detained and killed without trial. Drones are now used against the citizens. The Government – or rather an agent for bankers, business and Wall Street that calls itself National Security Agency, is spying bigtime on its own citizen (without being national or providing security). The state provides no protection of citizens against criminal attacks, and the state is in many cases criminal as seen with its unconstitutional and illegal tax organisation, the IRS. The country, as non-democracies in the habit, conducted between 80-100 wars, large and small, large, obvious and less obvious, since WW2.

Why talk about America and democracy? Simply because we are all Americans. Simply because the world has seen up to this country that promised so well and had this dynamic pioneer energy – until it went so horribly wrong. Simply because we for too long time have been running in the ass in this nation, followed its bid and pulses, acquired its culture, seen the movie, bought its products, copied its slogans, admired its presidents like pop stars, eat their burgers, copied their jewish neuroses, invested in their dollars, bought their fighter jets, immersed us in Hollywood, smoked their cigarets and drunk their Coca Cola, taught us their language with extra heavy potato-in-mouth-sound, engaged in their wars, consumed their mythology intravenously … in short: in all conceivable ways associated ourselves with this entity.

The United States has set the tone in the World since WW2. And what is this nation today? How has its character developed? The United States is today a totalitarian, semi-fascist regime. As Hitler’s Germany, Mussolini’s Italy, Franco’s Spain, Stalin’s Soviet Union, Mao’s China it is an unholy fusion of government and business. The states protection of citizens against unrestrained, boundless exploitation of individuals was wiped out in these social experiments of the 20th century. In the 30s the state swallowed the corporations. Today, corporations have swallowed the state. The result is the same, only more sophisticated.

Mussolini refused the to be called ‘fascist’. He wanted to be called ‘syndicalist’ or ‘corpokrat’. So be it. The syndicates are = the overall corporate structure = Corporatism is an equally wide name for what we see today in the United States: it bought and corrupted the democratic institutions. On the surface it is a democracy = spectacle for the people. On the back is an oligarchy, a sophisticated fascist dictatorship, a kleptocracy, a late-Roman slave society, a military industrial complex, a form of state-monopolized gangsterism. Beloved child has many names.

Throughout the Western World the same decadence is seen. Decadence was the actual USA export item. The European Union is made of the same substance. The United States was the experiment, the EU was the fulfillment, both projects are a very small group of people’s wet dream for total control. Rome was of course not built in a day. The Roman Empire is built every day before our eyes, and all roads lead to there.

Solon


Democracys large Achilles heel is that it is corrubtible, manipulable and seducable. ‘Demos’, people can be controlled ‘kratos’. The Greek knew about demagogy. The man who conceived the idea of democracy in Greece, Solon, the philosopher Plato’s teacher, had something else in mind. Democracy meant to him: ‘the people governing for the people’. Not like now: elite control of the elite through people using illusory big screens, so that people think that it even has something to say about governing. In ancient Greek terminology: oligarchy (the ‘best’, the aristocracy, the elite controls). You could also call it illusory democracy.

Actually, it is historical nonsense that it was the Greeks who invented democracy, and moreover, they had just as much oligarchy and aristocracy going on in their city-states. The ancestors of those we usually call the Vikings, the Nordic people, had a widespread and far more sophisticated democracy, and their Al-Ting is the world’s first democratic body, in which incidentally both men and women, high and low had access. The modern democracies have, for instance. still an Ombudsman, and the word is not even translated. But this piece of history is wiped out by the Roman Empire’s successors, the Catholic Church, whose for insurmountable pain-in-the-ass for centuries were none less than these stubborn tribes to the North. The Norsemen became the epitome of contempt for the Roman Empire. The Romans admired in return Greeks, who later then were ascribed the honor of democracy, while the Norsemen was portrayed as a kind of Scandinavia Mongolians, with horns and helmets pillaged in aimless rape and plunder.

Not so. See The Vikings – The Christian Character Murder

Plato had in general no great faith in democracy. He had seen how this lynch-mob had sentenced his teacher Socrates to death. It was a barbaric act, but it was indeed a democratic decision. In his treatise ‘The State’, he describes the ideal leader as the enlightened, ‘philosophical’ king. A kind of ‘enlightened benevolent despotism’. First you have to learn to control the internal state, then you can control the external. Professional politicians will not do, they should only be allowed to spend half of their lives on policy not to be corrupted by power. That this happens inevitably, we do not need to study history to discover, we just need to open a random newspaper. Solon was right 2380 years later, when the much-vaunted democracy has sunk down to absolute disgrace.

It is called ‘representative democracy’. As expected-to-be stupid, lazy, deluded or just naive citizens, we put a cross on a ballot and believe that the Holy Sepulcher is well guarded. We believe therefore that a person who lives by the commit policy, that relies on being re-elected four years later, has the full overview and foresight to make decisions that has deep consequenses both for us and our children and theirs to come. We do not know or do not want to know that this person is just as stupid, lazy, beguiled or just naive as ourselves. And it gets worse day-to-day after the election, so finally we have a fully developed amoral individual who we strangely still think should be empowered to take decisions on our behalf. We have the politicians we deserve – they are a mirror and a projection of ourselves. We beg to be deceived.

A major problem with these elected officials is that they have a horizon of maximum 4 years, meaning till their next re-election. Everything they do in between is a preparation for that re-election. Another problem is that they willingly or reluctantly us are fed by lobbyists, officials and media that filters and organizes all knowledge and basis for decisions. An even bigger problem is that these media, lobbyists and officials have their knowledge from the large undefinable blob that is the global media factory, the bureaus, the feeding organs, the think tanks aka the infowar labs of shady deep state structures and the corporate-owned news agencies – same-same by the way. If you then ask a scienctist, you ask a person in a fragmented knowledge structure. Scientists do not talk to other scientists. The real experts often say no – or are not invited – and those who accept the invitation do not know enough – they just want the media attention and the advancement of their careers. Actually, they just want a little love and recognition. Media and politicians have over the years developed an unholy alliance, where they are in bed with each other. It is mutual parasitic with the media as the fourth column in the state – without that authority’s actual ulterior motive: to be a watchdog for abuse and corruption. For it has in the meantime forgotten, what it should do.


There is no real business case for good and honest journalism any longer. News are defined for punch-ability and market-ability. It forces politicians to express themselves callously. Mainstream media today no longer provide and perform their duty to pursue the truth, an they have increasingly lost credibility. As democracy they are now reaching the bottom line. It is a huge problem for what is left of democracy. People have developed a tabloid facination and look at politicians and politics as disneyfication of the political entertainment arena, especially in the strong addictive and potentially manipulative visual media where spectacular post Roman dramas are going on. We are daily witnessing human sacrifice for the sake of this entertainment abuse in the electronic Colloseum.

Democracy has become a brothel. Some have allowed themselves to become employees, the rest have become customers of the whorehouse. We bear all the responsibility, even if we disclaim it. ‘Couch voters’ is the slightest problem. Still worse is the comprehensive apathy that prevails in the spectator democracy. As a pathetic pseudo demoratic gesture we can overcome ourselves and occasionally cheer on those who are being ripped off by the lions. Or maybe the lions themselves. Or may our favorite gladiator who is about to demolish some ‘evil’ regime out in the outskirt of the civilized world where we by the way have never set our foot and whose people and leaders we knew nothing until they suddenly figured as Bogey Men on CNN. On the big screens we are told that it is “humanitarian” wars, and it is for the local poor bastards own good that we destroy their infrastructure, bomb their cities and help them afterwards to manage their natural resources, as they are too immature to even do it for themselves. It also appears that evil men with long beards and Kalashnikovs in deserts and mountain caves threaten our civilization and our democracy, as indeed they are just jealous. War is being sold as a defense and the spread of democracy, while behind the screens it is regular pillage and slaughter.

This widespread abuse bares strong resemblance about the role Christianity has played. It was the prototype big screen that the Roman Empire, later to become the Roman Catholic Church used for people to pacify them. Pax Romanorum it was called. It was with the cross in his hand that the missionaries paved the way for the plundering of the world’s people. Just behind them came the soldiers in armor and the ships that filled their holds up. Then came the signatories / bureaucrats and recorded and listed. Today media missionary are singing hymns of democracy before sending helicopters and gunships, shortly after which the oil companies arrive. In both cases, the people will be told that it is their own sake.

It has become very difficult to tell the difference between the shabby democracy and the sophisticated tyranny today. It is also difficult to distinguish between the feudal society where the kings and the church decided everything and 21st centurys hollowed democracies, where the corporations and corrupt congressmen do the same. We are witnessing the formation of a neo-feudal world society in which the New World Order electronically and genetically modified slaves will populate the global village.

The modern state has reached a condition we might call post-democracy where rulers technocratic tweaks will be able to maneuver around the troublesome crowds, whos precense only seem annoy the technocrats and stand in the way of their path. EU is an example. All major decisions are adopted by the EU Commission, that is made up of people who are not elected but chosen appointed by their predecessors or by oligarchs-technocrats who sits in the back room. What is supposed to be the democratic part, the EU Parliament, has virtually nothing to say. The members of the Parliament will daily tear the hairs out of the head by having to consider 40 new bills, which primarilly is humanly impossible and deeply irresponsible and, and secondly as a result implies a suffocating sediment, a bureaucratic mud that paralyzes European societies. We now have to live with around 100.000 bills whose sole purpose is to pollute any attempt of national sovereingty. EU is a tool for killing the national state. We have on several important occasions seen this disgusting post-democracy in action, for example. manipulation of the pseudo voting that took place in the new treaty and the EU-expansion. Empires expand, you know. The treatment of Ireland told a grimm story. The EU has in recent years even stepped in as looting institution (six southern European countries, now also France, Ireland, Iceland) and belligerent financial war-power (Ukraine) with NATO and Pentagon + the neocon thinktanks that rule in deep state US.

Post-democratic EU and the United States is not significantly different from the way you ran the USSR. As Philip K. Dick wrote: ‘The Empire Never Died’.

The philosopher Solon, the Greek version of democracy’s father is turning in his grave, looking up at the starry sky. Democracy is now a lost project, and the world is waiting for what rises of its ashes. It can procede in two direcions. Either enter the global tyranny in full character. It will undoubtedly take place in conjunction with a new and ‘total’ war, a World War III. Some say that it hs already started. Or the whole machinery falls to the ground – which it does in both cases – and gives way for a new direct form of democracy that can not be oligarchises.

In the morphology of Western Empire it has always risen like a gas balloon till it cracked, then moved to another area of land or dressed up in other clothes. The Roman Empire was to the Catholic Church, Charlemagne’s Frankish Empire, the German-Roman Kaiserreich, Napoleonic Empire, the British Empire, the Third Reich, the American Great Powers and now EU Superstate. Tzarist Russia was somehow on the periphery of Europe although an empire. The Ottomans were no more European than half of Istanbul and China was just way out there.

The Empire wanted then, as now to become a global empire. Today, the Empire finally has a global response, to which the Imperial with its optics of envy can only respond by war. All of its thinking is Darwinian, everything is permeated by war, everything is ‘last man standing’. No one shall be commensurate with the Empire, equality is unimaginable for exeptionalists. Pax Romanorum is basically nonsense, since it presupposes subordination and true nature of man is not subjugation and slavery but freedom.

Democratic history is the story of a civilization that is about to arrive to an end. It is just a matter of time historically, before we can do more than see the contours of what rises from the ashes. Currently it may seem like the black eagle, the cote of arms that appears to have followed the morphing Empire around 2500 years. It looks both to the East and to the West, and it holds what it sees. But it may well be that its time is over and that the next few thousand years is intended for a friendlier animals notwith envy, jealously and paranoid beak and claws guarding the compass.


Demokratiet

Definitionen af demokrati er folkestyre. En bedre definition er flertalsstyre. Flertallet bestemmer. Men hvad nu hvis flertallet af en eller anden grund er domineret af uvidende tumper, dovne, korrumperede, forædte kujoner? Så kan dette flertal samles som en lynch-hob, der i en kollektiv stemning af lavt selvværd og ondt i sulet har udset sig en udsat gruppe, der synes velegnet til at få skylden for at flertallet mistrives. Synes vi stadig godt om det hellige, almindelige demokrati?

I realiteten kan 51% af et lands befolkning i et demokrati beslutte sig til at fratage de 49% deres civile rettigheder og kalde det for en demokratisk beslutning. Det synes at være et af demokratiets problemer: flertalstyranni.

Et andet problem for demokratiet synes at være dets korrumpérbarhed. Folket kan bedrages, bestikkes, forføres og belyves af dem, der ved, hvordan man gør. Denne viden er i dag systematiseret til et uhørt omfang. Giv folket brød, når de har brug for det, giv dem skuespil – masser af skuespil – når der er brug for det. Skræm livet af dem, giv dem en finanskrise, hæld gift i hjernen på dem, bestik dem, fortæl dem, at de er under beskydning, send dem i krig. Et vue gennem historien vil hurtigt vise, at dette har fundet sted overalt i enhver generation, både før og efter demokratiernes fremkomst.

Eller pak dem ind i en dyne af medieforvirring. Folket sulter efter fortællinger, giv dem fortællinger. Giv dem godnathistorier, de elsker det, som man kun kan elske opium. Dybt nede i deres underbevidsthed ved de egentlig godt, at det er løgn og latin alt sammen, men de elsker det alligevel, de har lavet en pagt med hinanden og sig selv – og muligvis en vis herre – om ikke at sige noget. Don’t mention the war! Verden vil bedrages, siger et gammelt ordsprog.

Vi er for tiden vidne til nogle meget omfattende skuespil fremført på globale storskærme opsat for vores skyld. De viser os 24/7 designede og udtænkte virkeligheder i et gigantisk Laterna Magica. De største såkaldte demokratier i verden er for tiden hyperaktive på magiens scene. Men de viser os også – for dem der stadig har øjne at se med, ører at høre med og hjerner, der er i stand til at tænke selv, eller som måske for første gang i deres liv vover sansning og tænkning – at demokrati ikke længere er, hvad det giver sig ud for.

Vi skylder argumentationen at blive konkrete. Det mest toneangivende, trendsættende, forbilledlige – ifølge sig selv – demokrati: Amerikas Forenede Stater, USA, er ikke længere et demokrati. Og det er de ikke, selvom de fører den ene krig efter den anden overalt i Verden for – stadig ifølge dem selv – at forsvare dette såkaldte demokrati og generøst skænke det til denne verdens demokrati-underfrankerede undermålere. De vil os – ifølge dem selv – åh så godt, at de er nødt til for vores eget bedste, at hjælpe os af med det, der tynger os, vores ressourcer, vores besiddelser, vores selvbestemmelse og hvis det skulle være nødvendigt: vores liv.

I ‘Guds eget land’ findes der ikke længere folkestyre. Og hvad værre er: republikken er død. ‘Res Publica’ er ‘folkets sag’. Det er den institution, der er udtænkt for at sikre, at demokratiet = flertalsstyret ikke begår overgreb på mindretallet og individet. Det er folkestyrets bedre halvdel. Skulle nogen være i tvivl om, at det forholder sig sådan, vil jeg opfordre kraftigt til at studere USA og dets institutioners forfald. Hvis man tør, for det er skræmmende og desillusionerende viden, der kommer frem.

I tidsrummet, siden denne blogpost i paradigmet.blogspot.com blev skrevet og nu, hvor den gennemskrives og revideres, er der rigelig med blogs og links til et sådan studie. USA har ikke længere en forfatning men befinder sig i en undtagelses- og krigslignende tilstand. Landet er lovløst og bliver kørt af high-level mafia i jakkesæt. Borgere kan tilbageholdes og aflives uden rettergang. Staten yder ingen beskyttelse af borgeren overfor kriminelle overgreb, og staten er i mange tilfælde selv forbryderen. Landet har, som ikke-demokratier har for vane, ført mellem 80-100 krigshandlinger, store og mindre store, åbenlyse og mindre åbenlyse, siden 2. Verdenskrig.

Hvorfor tale om USA og demokrati? Simpelthen fordi, vi alle er amerikanere. Simpelthen fordi hele verden har set op til dette land, der lovede godt, men gik så grueligt galt. Simpelthen fordi, vi i meget lang tid har rendt i røven på denne nation, fulgt dens bud og impulser, overtaget dens kultur, set dens film, købt dens produkter, kopieret dens slogans, beundret dets præsidenter, spist deres burgere, kopieret deres neuroser, investeret i deres dollars, købt deres kampfly, nedsænket os i Hollywood, lært os deres smartsprog med ekstra kraftig kartoffelrulning, meldt os under fanerne i deres krige, indtaget deres mytologi intravenøst … kort sagt: på alle tænkelige måder identificeret os med dem.

USA har angivet tonen i Verden siden 2. verdenskrig. Og hvad er denne nation i dag? Hvordan er dens karakter trådt ind? USA er i dag et totalitært, semi-fascistisk regime. Som Hitlers tyskland, Mussolinis Italien, Francos Spanien, Stalins Sovjet, Mao’s Kina er der en total sammensmeltning af stat og virksomheder. Republikkens garant mod den uhæmmede, grænseløse udnyttelse af individer, borgeren, folket er udraderet i disse regimer. I 30’erne slugte staten virksomhederne. I dag har virksomhederne slugt staten. Resultatet er det samme, blot mere sofistikeret.

Mussolini frabad sig at blive kaldt ‘fascist’. Han ønskede at blive kaldt ‘syndikalist’ eller ‘korpokrat’. So be it. Syndikaterne = den samlede virksomheds-struktur = korporatismen er et ligeså dækkende navn for det, vi i dag ser i USA: det købte og korrumperede demokrati. På overfladen er det et demokrati = skuespil for folket. På bagsiden er det et oligarki, et sofistikeret fascistisk diktatur, et kleptokrati, et sen-romersk slavesamfund, et militær-industrielt kompleks, en form for statsmonopoliseret gangstervælde. Ondt barn har mange navne.

I hele den vestlige verden ses den samme dekadence. Dekadencen har været USA egentlige eksportvare. Den Europæisk Union er gjort af samme stof. USA var eksperimentet, Europa er virkeliggørelsen, Verden er en lille gruppe menneskers våde drøm om det totale herredømme. Rom blev som bekendt ikke bygget på en dag. Rom, Imperiet, bygges hver eneste dag for vores øjne, og alle veje fører derhen.

Solon

Demokratiets store achilleshæl er, at det er korrumperbart, manipulerbart og forførbart. ‘Demos’, folket kan styres ‘kratos’. Manden der undfangede den demokratiske tanke i Grækenland, Solon, filosoffen Platon’s lærer, havde noget andet i tankerne. Demokrati betød for ham: ‘folket styrer for folket’. Ikke som i dag: eliten styrer for eliten via folket vha. illusoriske storskærme, så folket tror, at det selv har noget at skulle ha’ sagt. I oldgræsk terminologi: oligarki (de ‘bedste’, aristokratiet, eliten styrer). Man kunne også kalde det illusorisk demokrati.

Egentlig er noget historisk vrøvl, at det var grækerne, der opfandt demokratiet, og i øvrigt havde de ligeså meget oligarki og aristokrati i deres bystater. Forfædrene til dem, vi plejer at kalde vikingerne, de nordiske folk, havde et udbredt og langt mere sofistikeret demokrati, og deres ting-styre er verdens første demokratiske organ, hvor i øvrigt både mænd og kvinder, høj og lav havde adgang. De moderne demokratier har fx. stadig en ombudsmand, og ordet bliver ikke engang oversat. Men dette stykke historie er udraderet af Romerrigets arvtagere, den katolske kirke, hvis indædte og i århundreder uovervindelige pain-in-the-ass var disse stædige stammer mod nord. Nordboerne var indbegrebet af foragt for Imperiet. Romerne beundrede til gengæld grækerne, som i stedet fik æren, hvorimod nordboerne blev portrætteret som en slags Nordens mongoler, der med horn på hovedet plyndrede og voldtog uden mål og med.
se Vikingerne – det kristne karaktermord

Platon havde i øvrigt ikke den store tiltro til demokratiet. Han havde set, hvordan denne lynch-hob havde dømt hans lærer Sokrates til døden. Det var en barbarisk handling, men det var samtidig en ‘demokratisk’ beslutning. I hans afhandling ‘Staten’ beskriver han den ideelle leder som den oplyste, ‘filosofiske’ konge. En slags ‘oplyst enevælde’. Først skal man lære at styre den indre stat, så kan man styre den ydre. Levebrødspolitikere duer ikke, de bør kun tillades at bruge halvdelen af deres liv på politik for ikke at blive korrumperet af magt. Og det sker uundgåeligt, vi behøver ikke at studere historie for at opdage. Vi skal bare åbne en tilfældig avis. Solon fik ret 2.380 år senere, hvor det højt besungne demokrati er sunket ned til et absolut nulpunkt.

Det kaldes ‘det repræsentative demokrati’. Som dumme, dovne, besnærede eller bare naive borgere sætter vi et kryds på en stemmeseddel og mener, at den hellige grav er vel forvaret. Vi mener herefter, at en person, der lever af at bedrive politik, og som er afhængig af at blive genvalgt 4 år senere, har det fulde overblik og fremsyn til at træffe beslutninger, der gavner både os og vore børn. Vi aner ikke, eller ønsker ikke at vide, at denne person er ligeså dum, doven, besnæret eller bare naiv som os selv. Og at det bliver værre dag-for-dag efter valget, og til sidst har vi et fuldt udviklet amoralsk individ, som vi på underlig vis stadig mener må være kompetent til at træffe beslutninger på vores vegne. Vi har de politikere, vi fortjener – de er et spejl og en projektion af os selv. Vi råber på at blive bedraget.

Et hovedproblem med disse folkevalgte er, at de har en horisont på max 4 år. Altså frem til deres næste genvalg. Et andet problem er, at de villigt eller nødtvungent lader sig fodre af lobbyister, embedsmænd og medier, der filtrerer og tilrettelægger al viden og alle grundlag for beslutninger. Et endnu større problem er, at disse medier, lobbyister og embedsmænd selv har deres viden fra det store vidensfiltrer. Medierne og journalisterne bliver fodret af de virksomhedsejede nyhedsbureauer. Hvis man spørger sig for hos videnskaben, spørger man en tilfældig person i en fragmenteret videnstruktur. Videnskabsfolk taler ikke med andre videnskabsfolk. De ægte eksperter siger fra, og dem, der udtaler sig, ved ikke nok – de vil bare gerne i medierne og ses for at fremme deres karriere. Egentlig vil de bare gerne have lidt kærlighed og anerkendelse. Medier og politikere har gennem årene udviklet en uhellig alliance, hvor de ‘går i seng med hinanden’. Det er gensidig parasitvirksomhed med medierne som den 4. instans i staten – uden denne instans’ egentlige bagtanke: at være vagthund for misbrug og korruption. For det har de i mellemtiden glemt.

Nyheder defineres udfra slagkraft og salgbarhed. Det tvinger politikere til at ytre sig afstumpet. Mainstream-medier leverer i dag ikke længere varen, men har i stor udstrækning svigtet deres pligt til at forfølge sandheden, hvorved de i stigende grad mister troværdighed. Som demokratiet befinder de sig nu på et nulpunkt. Det er et kæmpe problem for det, der er tilbage af demokratiet. Folk har udviklet en blanding af ugebladsfacination og lede ved politikere og politik i takt med disneyficeringen af den politiske ‘arena’, i særdeleshed i de stærk vanedannende og potentielt manipulerende visuelle medier, hvor det spektakulære senromerske skuespil foregår. Vi er daglig vidne til menneskeofring for underholdningens skyld i det elektroniske Colloseum.

Demokratiet er blevet en mellemting mellem et reklamebureau og et bordel. Nogle har ladet sig ansætte, resten er blevet kunder i etablissementet. Vi bærer alle ansvaret, også selvom vi fraskriver os det. Sofavælgere er det mindste problem. Hvad meget værre er det omfattende apati, der hersker i tilskuer-demokratiet, det egentlige sofa-vælgerkorps. De sætter et kryds på en fedtet, halv meter lang seddel og synker herefter ned i sofaen, hvilket er meget værre end aldrig at lette røven fra sofaen, da man nu har parfumeret sofaismen med illusionen om aktiv deltagelse og reel indflydelse.

Det højeste, vi herefter kan mande os op til, er en gang imellem at heppe på dem, der bliver flået af løverne. Eller måske på løverne. Eller på vores ynglingsgladiatorer, der er i gang med at smadre et eller andet ‘ondt’ regime ude i den del af verden, hvor vi aldrig har sat vores ben, hvis folk og ledere vi intet kendte til før de pludselig figurerede som bussemænd på et eller andet medi. På storskærmene fremgår det, at det er ‘humanitære’ krige, og at det er for de lokale staklers eget bedste, at vi kommer og smadrer deres infrastruktur, bomber deres byer og hjælper dem med bagefter at administrere deres naturressourcer, som de er for umodne til selv at tage vare på. Det fremgår også at onde mænd med langt skæg og kalashnikov’er i ørkener og bjerghuler truer vores samfund og vores demokrati, som de i øvrigt bare er misundelige på. Krig bliver solgt som et forsvar for og en udbredelse af demokratiet, mens det bag skærmene er regulær plyndring og nedslagtning.

Dette omfattende misbrug minder i ganske uhyggelig grad om den rolle, kristendommen har spillet. Det var den storskærm, som det romerske imperium, senere den romersk-katolske kirke holdt op for folk for at passivisere dem. Pax Romanorum hed det. Det var med korset i hånden, at missionærerne banede vejen for udplyndringen af verdens folk. Lige bag dem kom soldaterne i rustninger og skibene, der fyldte deres lastrum op. Så kom skriverne/bureaukrater og optegnede og opregnede. I dag synger mediemissionærerne salmer om demokrati før der sendes kamphelikoptere, hvorefter olieselskaberne ankommer. I begge tilfælde fortælles folket, at det er for deres egen skyld.

Det er blevet meget svært at kende forskel på det afdankede demokrati og det sofistikerede tyranni i dag. Det er også svært at kende forskel på de feudale samfund, hvor kongerne og kirken bestemte alt og det 21. århundredes udhulede demokratier, hvor koncernerne og korrupte kongresfolk gør det samme. Der er ved at danne sig billedet af et ny-feudalt verdenssamfund, hvor den nye verdensordens elektron-genetiske slaver befolker den globale landsby.

Der hersker en tilstand, vi kan kalde post-demokrati, hvor magthavere med teknokratiske fif er i stand til at manøvrere udenom om de besværlige menneskemasser, der blot i deres optik står i vejen for deres vej frem. EU som eksempel. Alle væsentlige beslutninger vedtages i EU-kommissionen, der består af folk, der ikke er valgt med udpeget af deres forgængere eller af oligarker-teknokrater, der sidder i baglokalet. EU-parlamentet har stort set intet at skulle have sagt. Til gengæld river de sig dagligt i håret over at skulle tage stilling til 40 nye lovforslag, hvilket for det første er menneskelig umuligt og dybt uforsvarligt og for det andet som effekt indebærer et kvælende lovsediment, et bureaukratisk mudderlag, der lammer de europæiske samfund. Vi har ved flere lejligheder post-demokratiet i funktion, fx. manipuleringen af de pseudoafstemninger, der fandt sted i forbindelse med ny traktat og udvidelse. Behandlingen af fx. Irland fortalte en historie. EU er i de seneste år oven i købet trådt i karakter som plyndringsinstitution (seks sydeuropæiske lande, nu også Frankrig, Irland, Island) og krigsførende magt (Ukraine).

Post-demokratierne EU og USA adskiller sig ikke væsentligt fra måden, man kørte USSR på. Som Philip K. Dick skrev: ‘The Empire Never Died’.

Filosoffen Solon, den græske udgave af demokratiets fader, vender sig i sin grav og ser op mod stjernehimlen. Demokratiet er på afgørende punkter værre end monarkiet, for monarken var ikke paranoid overfor sit genvalg og behøvede ikke at lefte og forstille sig overfor undersåtterne, som de ansatte i reklamebureauet, politikerne + medierne gør i dag. Demokratiet er grundlæggende et tabt projekt i sin nuværende form, og verden venter på, hvad der rejser sig af dets aske. Det kan gå to veje. Enten træder det globale tyranni i fuld karakter. Det vil uden tvivl ske i forbindelse med en ny og ‘total’ krig, tredje verdenskrig. Eller også falder hele maskineriet til jorden og giver plads et nyt direkte form for demokrati, der ikke kan oligarkiseres.

I Imperiet morfologi – vi taler om den europæiske version – har det altid vokset til det revnede, hvorefter det flyttede sig til et andet landområde eller tog andet tøj på. Romerriget blev til den katolske kirke, Charlemagnes Frankiske Rige, det Tysk-Romerske Kejserige, Napoleons Kejserrige, det Britiske Imperium, det Tredje Rige, den Amerikanske Stormagt og nu EU-superstaten. Tzarens Rusland lå altid i periferien af Europa. Osmannerne var ikke mere europæiske end Istanbul. Og Kina lå bare langt derude.

Imperiet ønskede dengang som i dag at blive et Globalt Imperium. I dag har Imperiet omsider fået et globalt modspil, hvilket i Imperiets misundelses-optik kun kan være ensbetydende med krig. Hele dets tankesæt er darwinistisk, alt gennemsyres af krig, alt er ‘last man standing’. Ingen må være på højde med Imperiet, ligeværd er utænkelig for ekseptionister. Pax Romanorum er dybest set noget vrøvl, da den forudsætter underkastelse og menneskets sande natur er ikke underkastelse og slaveri men frihed.

Demokratiets historie er derfor historien om en civilisation, der er ved at ankomme til sin afslutning. Der er blot et spørgsmål om kort tid historisk set, før vi kan mere end ane konturerne af, hvad der rejser sig af asken. I øjeblikket kan det ligne de sorte dobbeltørn i det banner, der synes at have fulgt det morfende Imperium et par tusinde år. Den ser både mod øst og vest, den besidder alt. Men det kan meget vel tænkes, at dens tid er omme, og at de næste par tusinde år er tiltænkt et venligere dyr, der ikke misundeligt, nidkært og paranoidt med næb og kløer vogter på verdenshjørnerne.

Democracy Revisited

I got a mail

P { margin-bottom: 0.21cm; }A:link { }

by morton_h, the blogger

I received the following email, and I do not know from where. A spam mail, perhaps, propaganda, probably. But read it right, and let’s look at the contents: 

[scroll ned for at læse på dansk]

Fogh Rasmussen has no evidence – why is NATO silent? MH17 (pathetic criminal danish (Non)Press not Covering anything for humanity….)

NATO exerting pressure, not interested in MH17 investigation. Without waiting for MH17 crash investigators’ conclusions, NATO chief is eager to blame anti-Kiev forces, thus “exerting pressure” on the international team while providing no evidence to back the claims, Russia’s mission to NATO said.

http://rt.com/news/177708-nato-exerting-pressure-mh17//

First of all, the word propaganda or perhaps easier describable verb ‘to propagate’ to advocate a point of view. Behind this view can then be factual arguments or manipulative fallacies. It depends entirely on the sender’s intentions and moral fiber. As much as a piece of technology can be a tool in the hands of a vicious war manufacturer, thus propaganda can be weaponized.

In these times when the kind of propaganda that intends to turn the heads of the peoples of the nations is roaring as an almost irresistible tide over the West toward the East, we simply need counter propaganda. If this counter propaganda is to have any relevance or sustainability, it must be consistent with the facts, substance and reality.

The first statement in the mail claims that the pitiful Danish press did not cover what is in the interest of mankind. This statement is entirely consistent with reality and it goes for media in the entire Western World. This condition became observable after 9/11 and has intensified every time major events that required mobilization of the press’ critical sense: 9/11 itself, Afghanistan war, the Iraq war, the financial crisis, Libya war, Mali war, Syria war, Ukraine crisis (soon to be war?), and now the Gaza massacre. Absent is also relevant analyzes of corruption in the EU-cracy, plunder of Southern Europe, the North Atlantic Trade Treaty, IMF-WTO-ECB-BIS Financial Terrorism and the BRICS answer to that. No Danish newspaper has ever linked the shooting of MH17 with the signing of the new BRICS finance fund, the key proposal for a bypass of the dollar and its condition for the war economy in the postwar period. Know also that the IMF via the Bretton Woods agreements were an integral part of this financial strategy and thus part of the civilian-commercial financial machine to back up US war economy – and has consistently done so. You will not find this described in the press.

No Danish media have managed to pull the threads between the EU and IMF financial attack against Ukraine and the NATO open war preparations in the area. No Danish journalists are either able to or dare mention, that financial war always leads to hot and bloody war and what we see right now is precisely that. Either this kind of journalists no longer exist, or they have been intimidated – it is never said openly and directly – to keep their mouths shut. So either they they are incompetent or they are cowards, probably a combinaton. Holes in the machine do exist, but they are rare. The journalist Michael Jalving from Jyllands Posten – yes the one with the Muhammed drawings – has written very aptly things. But as ex-wing – meaning ex-leftist, preferably-not-right-wing and never-center-wing – wing thinking is so-last-century! – it’s strange to see that the once independant and progressive (this gradiose word from the 70s that ended up as total new speak nonsense) newspaper, Information, has been equally numbskull like any other mainstream syringes.

The medias muzzled, centralized management – perhaps we should say central-fed as direct control does not always happen, rather indirect control – and / or stupidity in the West right now is scary. We are seeing a new type of soft totalitarianism that is even more specious and therefore more dangerous than the typical Pravda-propagandism in the Cold War or in any old-school totalitarian regime regardless wing. The new totalitarianism does not boots (althougt the eagerly hire people with dirty boots) if it can avoid it, and its principals, the great info manufacturers that feeds news agencies with pro-government spin propaganda masquerading as facts, does not show their faces publicly in everyday life.

The next statement in the mail is directly related to media mechanism, saying that NATO concludes without any results a proper investigation. NATO, the always obedient organ for Pentagon, the new ‘Globocop’, as a journalist of a completely different casting than the pitiful crowd in this country, Pepe Escobar, puts it in his recent excellent article in Asia TimesOnline:

Just read the following quote – or preferably the entire article:

Enter Globocop NATO. Barely out of having its collective behind unceremoniously kicked by a bunch of mountain warriors with Kalashnikovs, the North Atlantic Treaty Organization is now fixed “pivoting” – that same old Mackinder two Brzezinski game – to Russia. The road map will be put in place at the group’s summit in early September in Wales.

Meanwhile, the MH17 tragedy is undergoing a real metamorphosis. When the on-site observation by this Canadian OSCE monitor (watch the video care fully) are compounded with this analysis by a German pilot, a strong probability points to a Ukrainian Su-25 30mm auto-cannon firing at the cockpit of MH17, leading two massive decompression and the crash.

No missile – not even an air-to-air R-60M, not two mention a BUK (the star of the initial frenetic American spin). The new possible narrative fits with on-site Testimony by Eyewitness in this now famously “disappeared” BBC report. Bottom line: MH17 Configured as a false flag Planned by the U.S. and botched city Kiev. One can barely imagine the tectonic geopolitical Repercussions were the false flag som fully exposed.

Malaysia har handed out the flight recorders til UK; this betyder NATO, and this spells out manipulation by the CIA. Air Algerie AH5017 went down after MH17. The analysis har allerede udsendt. That begs the question of why it is taking so long for the MH17’s black boxes som Analyzed / tampered with.

You have to be well informed in geopolitics and prepared for real journalism to follow – real journalism does not speak down, it does not degrade us to babies or old aunts, it requires something as that it offers something and there is knowledge, research, substance and intelligence behind. The style is not the lowest common denominator and in the above example. the journalist assumes that we have done our homework and know what the father of geopolitics, Halford Mackinder, has said and written about ‘the Heartland’, the massive area stretching from Lisbon to Vladivostok, the continental heartland, as the Empire, here the British, would have to dominate. Here are all the resources that were worth talking about and from here all areas in the East and the South can be controlled – North and West already being controlled. The owner of ‘The Heartland’ was Master of the Universe, no less.

It is annoying for this ideology is the simple fact that there is a country called Russia, and the bear’s body lies asleep just there. Therefore, there is a straight line from one of the British Empire principal dogmas in the 1800s to the Brzezinski doctrine of containment of Russia and thus NATO’s dirty tricks in the moment of writing.

Propaganda spam or not, it’s spot-on to state that NATO’s General Secretary concludes without proof and places undeniable guilt on the opponents of the Kiev-fascists and thereby opponents of NATO and the United States. And now the Brits – meaning NATO has the black box which they can ad lib tamper with. The Ukraine affair was conceived as the Sarajevo moment that both timed to the 100th anniversary of the outbreak of the first World War (and simultaneously with the launching of the Gaza massacre …), the false flag to start another ‘Great’ war.

NATO just follows orders from US Deep State. No more looking back, because they know that very quickly information can leak, which makes it difficult to legitimize aggression and invasion based on black-box information that the cockpit was under fire fighters from the Ukrainian military in conjunction with hull sections with 30 mm bullet holes. There story of a BUK missile was a preconceived spin script, it hardly has the range and the resistance movement in no way possesses this kind of gear nor specialized personnel to fire it – you have to be a 12-15 man special unit to fire one of them bastards. But this kind of spin you can then get away with, since the media do not ask the-military experts about such ‘irrelevant details’ (it takes homework to ask intelligent questions), they just eat whatever news is spitted out of the news agencies. 

The whole procedure is just by-the-book for all deep-state governmentally organized crimes: first the crime itself and then the organized cover-up.

Gun holes in the cockpit of MH17 on the size of 30 mm projektiles fra a fighter jet. The are clear signs of ‘shelling’, where the metal is bent inwards or outwards wheter the projektil came from without or went all the way through from within.


Holes in the hull of the MH17 equal to 30 mm projectiles from a fighter jet. They either heeled metal inward or outward depending on whether the projectile penetrated from outside or went through and came out again from the inside. 30 mm projectiles from a fighter jet are meant for penetrating a tank!

Housing pressure of the plane fell seconds after the shots, with devastating consequences for the airplane. This is the information that is now being tried prevented to present to the public, and that we therefore have to rely on are photos from the site, testimony from the first OSCE employee who reached the spot and a German pilot’s knowledge of the importance of e.g. this picture.

So now the war hounds are shouting of sanctions against Russia. What they do not tell is that these sanctions are highly perforated, it is pure tokenism. It does nor describe the impact it will have on European countries, and to what extent it would be a ludicrous own goal. What is the meaning of this kind of self-destruction?

The idea is among other things to drive a wedge between Russia and Germany. Do we have a sense of déjà vu here? For what was just the 1st and 2nd World War about? It was exactly the Empire of Envy, the British attack on its worst competitors, its potential straight men, Germany and Russia. In the First World War it was the tsarist Russia and the German Empire, and in WW2 new czars and emperors had arrived, which, incidentally, both were financed by Wall Street (see prof. Anthony Sutton’s impeccable research).

Germany currently has an extensive trade with Russia, and if the Germans decide to strengthen their attachment to the new financial alliances Western oligarchy as a whole. As Pepe Escobar puts it ‘exceptionalists do not do equality’, the British imperial mindset exercised primarily by Americans today never allows straight men on the field and will do everything possible to eradicate composure and ballance. This is the thinking of Empire of Envy.

Back to the first statement: Is the Danish press contributing to a crime, or is it just beating the horse to strongly? Not at all, because what we see is yet another big-scale crime against humanity. NATO’s General Secretary should now sit in the Nuremberg process 2.0 together with the American Zionist-Nazi neocons, Eurocrats-fraudsters, Wall Street finance gangsters, IMF ditto, Blair-Bush-Netanyahu and the gang. Incidentally, it was the same gang, who were convicted of crimes against humanity by an international tribunal for a couple of years ago in Kuala Lumpur, Malaysia. Malaysia … MH370 and MH17 … hmm, coincidence? Yes random theorists will all see coincidence, and any quest for connections of fragmented knowledge and all impertinent questions will be banned, and you will be called a c … you know.

The press / the media is the piece of software necessary to legitimize deadly hardware to be put in place. Without total media participation, no world war. So the first thing that MUST be sacrificed is the truth. And I don’t give a dime about the pitiful journalists would argue that ‘they really did not know …’. Everything is freely available today on the internet with just hours delay if you know how to find it and distinguish bad info from good. Well, isn’t that what jounalism is all about?! They could start by asking studying what foreign media like Asia Online writes and then if they don’t believe their own eyes because of a temporary and provoked outbreak of healthy skepticism, check out all sources and information. So as a first step doing what they actually (should) have learned in journalism school but later forgot about: their homework!

Conclusion: The media of the Western World now are committing war crimes and crimes against humanity by directly contributing to create an environment for a new World War to take place. 

https://www.youtube.com/watch?v=b67OGUsQC44&feature=youtu.be

Jeg fik en mail

Jeg modtog følgende mail, som jeg ikke ved, hvor kommer fra. En spammail, måske, propaganda, sandsynligvis. Men læs den lige, og lad os se på indholdet: 

Fogh Rasmussen has no evidence – why is NATO silent? MH17 (pathetic criminal danish (Non)Press not Covering anything for humanity….)

NATO exerting pressure, not interested in MH17 investigation. Without waiting for MH17 crash investigators’ conclusions, NATO chief is eager to blame anti-Kiev forces, thus “exerting pressure” on the international team while providing no evidence to back the claims, Russia’s mission to NATO said. 
http://rt.com/news/177708-nato-exerting-pressure-mh17/ 

Først og fremmest betyder ordet propaganda eller måske nemmere beskriveligt verbet ‘propagere’ at slå til lyd for et synspunkt. Bag det synspunkt kan der så ligge saglige argumenter eller manipulerende falske logikker. Det afhænger fuldstændig af afsenderens intentioner og moralske habitus. Lige så vel et stykke teknologi kan være et redskab i hænderne på en ondsindet krigsfabrikant, således kan propaganda våbenføres.

I disse tider, hvor den form for propaganda, der har til hensigt at dreje hovedet om på mennesker og hele befolkninger, vælter som en omtrent uimodståelig flodbølge hen over Vesten vendt mod Østen, er der netop brug for modpropaganda. Hvis denne modpropaganda skal have nogen som helst relevans eller bæredygtighed, skal den være i overensstemmelse med facts, substans og virkelighed.

Den første udsagn i mailen går på at den ynkelige danske presse ikke dækker det, der er i menneskehedens interesse. Udsagnet er fuldstændig i overensstemmelse med virkeligheden. Denne tilstand startede for alvor efter 9/11 og er blevet intensiveret hver eneste gang større events, der krævede mobilisering af pressen kritiske sans: Afghanistankrigen, Irakkrigen, Finanskrisen, Libyenkrigen, Malikrigen, Syrienkrigen, Ukrainekrisen (snart -krigen?), Gaza-massakren. Læg dertil relevante analyser af korruptionen i EU-kratiet, udplyndringen af Sydeuropa, Den Nordatlantiske Handelstraktat, IMF’s finansterrorisme, BRICS. Ingen dansk avis har på noget tidspunkt forbundet nedskydningen af MH17 med underskrivelsen af den nye BRICS-finansfond, det afgørende udspil til et bypass af dollaren og dens forudsætning for krigsøkonomien i efterkrigstiden. Vid også, at IMF via Bretton-Woods-aftalerne er en integral del af denne finansstrategi og dermed en del af den ‘civile’ finansmaskine, der skulle understøtte USA krigsøkonomi op – og så sandelig har gjort det. Det finder du heller ikke beskrevet i pressen.

Intet dansk medie har formået at trække trådene mellem EU’s og IMF’s finansielle angreb mod Ukraine og NATO’s krigsforberedelser i området. Ingen danske journalister evner eller tør nævne, at finanskrig altid fører til varm og blodig krig. Enten findes den slags journalister ikke længere, eller også er de blevet intimideret – det siges aldrig åbent – til at holde deres kæft. Så enten er de inkompetente, eller også er de kujoner. Huller i maskinen findes, men de er sjældne. Journalisten Michael Jalving fra Jyllandsposten har skrevet meget rammende ting. Men som ex-fløjer – ex-venstrefløj, helst-ikke-højrefløj og aldrig midterfløj, fløjtænkning er so-last-century! – er det underligt at konstatere, at den før så progressive (det herlige ord fra 70’erne og boomet af kulturmarxisme) avis, Information, er blevet lige så lam i roen som alle andre mainstream-sprøjter.

Mediernes mundkurv, centralstyring – vi burde måske sige central-fodring, da direkte styring ikke altid finder sted, snarere indirekte styring – og/eller stupiditet i Vesten lige nu er skræmmende. Vi oplever en ny type blød totalitarisme, der er endnu mere besnærende og derfor endnu farligere end den typiske Pravda-propagandisme i den kolde krig eller i hvilket som helst old-school-totalitært regime uanset fløj. Den nye totalitarisme går ikke i støvler, hvis den kan slippe for det, og dens opdragsgivere, de store info-fabrikanter, der fodrer nyhedsbureauerne med regeringsvenlig spin-propaganda forklædt som facts, giver sig ikke til kende i det daglige.

Det næste udsagn i mailen hænger direkte sammen med mediemekanismen og siger, at NATO konkluderer uden at der er sket en egentlig undersøgelse. NATO som er til enhver tid lydigt organ for Pentagon, den nye ‘Globocop’, som en journalist af en helt anden støbning end det ynkelige slæng her til lands, Pepe Escobar, udtrykker det i sin seneste fremragende artikel i Asia Times Online:

Læs blot følgende citat – eller allerhelst hele artiklen: 

Enter Globocop NATO. Barely out of having its collective behind unceremoniously kicked by a bunch of mountain warriors with Kalashnikovs, the North Atlantic Treaty Organization is now fast “pivoting” – that same old Mackinder to Brzezinski game – to Russia. The road map will be put in place at the group’s summit in early September in Wales.

Meanwhile, the MH17 tragedy is undergoing a fast metamorphosis. When the on-site observations by this Canadian OSCE monitor (watch the video carefully) are compounded with thisanalysis by a German pilot, a strong probability points to a Ukrainian Su-25’s 30 mm auto-cannon firing at the cockpit of MH17, leading to massive decompression and the crash.

No missile – not even an air-to-air R-60M, not to mention a BUK (the star of the initial, frenetic American spin). The new possible narrative fits with on-site testimony by eyewitness in this now famously “disappeared” BBC report. Bottom line: MH17 configured as a false flag, planned by the US and botched by Kiev. One can barely imagine the tectonic geopolitical repercussions were the false flag to be fully exposed. 

Malaysia has handed out the flight recorders to the UK; this means NATO, and this spells out manipulation by the CIA. Air Algerie AH5017 went down after MH17. The analysis has already been released. That begs the question of why it is taking so long for MH17’s black boxes to be analyzed/tampered with.


Man skal være velorienteret i geopolitik og gearet til ægte journalistik for at følge med – ægte journalistik taler ikke ned, den gør os ikke til spædbørn eller gamle tanter, den kræver noget i takt med, at den tilbyder noget, og der ligger viden, research, substans og intelligens bag. Der lefles ikke for laveste fællesnævner og ovenfor går journalisten fx. ud fra, at vi har gjort vores hjemmearbejde og ved, hvad geopolitikkens fader Halford Mackinder har sagt og skrevet om ‘the Heartland’, det massive område, der strækker sig fra Lissabon til Vladivostok, det kontinentale kerneland, som Imperiet, her det britiske, for at være sig selv bekendt skulle dominere. Her fandtes alle ressourcer, der var værd at tale om, herfra kunne alle områder i øst og syd styres – nord og vest var allerede styret. Ejeren af ‘the Heartland’ var Universets Hersker, intet mindre.

Det irriterende ved den ide er blot, at der findes et land, der hedder Rusland, hvis bjørnekrop ligger og sover lige netop der. Derfor går der en lige linie fra et af det Britiske Imperiums hoveddogmer i 1800-tallet til Brzezinski-doktrinen om inddæmningen af Rusland og dermed også NATO’s svinestreger i skrivende stund.

Propaganda-spam eller ej, så er det spot-on, at NATOS’s generalsekretær konkluderer og placerer indiskutabel skyld hos modstanderne af Kiev-fascisterne og dermed og dermed også modstanderne imod NATO og USA. Og nu har briterne = NATO altså den sorte æske, som de frit kan manipulere med. Affæren var udtænkt som det Sarajevo-øjeblik, der veltimet i 100-års-jubilæet for udbrudet af 1. Verdenskrig (og samtidig med igangsættelsen af Gaza-massakren i øvrigt..), det falske flag, skulle starte endnu en storkrig.

NATO følger altså blot ordrerne fra US Deep State om at køre løs. Ikke noget med at se sig tilbage, for de ved godt, at der meget hurtigt kan komme oplysninger frem, der gør det svært at legitimere aggression og invasion med black-box oplysninger om at cockpittet blev beskudt af jagerfly fra det ukrainske militær, sammenholdt med skrogdele med 30 mm skudhuller. Der stod BUK-missil i spin-scriptet, og den kører man løs med uanset at det næppe har rækkevidden og at modstandsbevægelsen på ingen måde er i besiddelse af den slags gear ejheller specialuddannet personale til at affyre det – der skal 12-15 mands specialenhed til at affyre et af dem. Men den slags kan man altså slippe afsted med, for medierne spørger jo ikke militære eksperter om den slags, de æder bare nyhedsstrømmen fra bureauerne.


Huller i skroget på MH17 svarende til 30 mm projektiler fra et jagerfly. De enten krænger metallet indad eller udad afhængig af, om projektilet kom udfra eller gik igennem indefra.
Kabinetrykket faldt sekunder efter skudene og fik katastrofale følger for hele flymaskineriet. Dette er de oplysninger, som nu bliver forhindret i at fremkomme til offentligheden, og som vi derfor er nødt til at basere på fotos fra stedet, udsagn fra den første OSCE-medarbejder, der nåede frem til stedet samt en tysk pilots kendskab til tydningen af fx. dette billede.



Så nu råber man op om sanktioner mod Rusland. Hvad man ikke fortæller er, at disse sanktioner er særdeles gennemhullede, det er ren symbolpolitik. Man fortæller heller ikke de konsekvenser, det vil få for de europæiske lande, og i hvilket grad det vil være et grotesk selvmål. Hvad er så meningen med den slags selvdestruktion?

Meningen er bla. at drive en kile ind mellem Rusland og Tyskland. Har vi et deja-vu her? For hvad var det netop 1. og 2. Verdenskrig gik ud på? Det var just miskundelsens imperiums angreb på dets værste konkurrenter, dets potentielle ligemænd, Tyskland og Rusland. I første verdenskrig var det Zarens Rusland og det Tyske Kejserdømme, i 2. Verdenskrig var der ankommet nye zarer og kejsere, som i øvrigt begge var finansieret af Wall Street.

Tyskland har i dag en omfattende handel med Rusland, og hvis først tyskerne bekender kulør og knytter sig til de nye finansielle alliancer og dermed går tabt for eurokrat-projektet, så er løbet kørt for vest-oligarkiet. Som Pepe Escobar udtrykker det ‘exceptionalists don’t do equality’, de britisk-imperiale tankesæt udøvet primært af amerikanerne i dag tillader aldrig ligemænd på banen og vil gøre alt for at udrydde egalitet og ballance. Sådan tænkte, og sådan tænker Misundelsens Imperium.

Tilbage til det første udsagn: Er den danske presse medvirkende til en forbrydelse, eller er det ikke lige stærkt nok at hævde? Overhovedet ikke, for det der foregår er endnu en big-scale forbrydelse mod menneskeheden. NATO’s generalsekretær burde allerede nu sidde i Nürnberg-proces 2.0 sammen med amerikanske zionist-nazist-neocons, eurokrat-svindlerne, Wall Street finans-gangsterne, IMF-ditto, Blair-Bush-Netanyahu og hele banden. Det var i øvrigt den samme bande, der blev dømt for forbrydelser mod menneskeheden for ved et internationalt tribunal for et par år siden i Kuala Lumpur, Malaysia. Malaysia … MH370 og MH17 … hmm, tilfældigt? Ja for tilfældigheds-teoretikere vil alt være tilfældigt, og sammehænge og flabede spørgsmål er bandlyste, for eller bliver du kaldt for en k… du ved.

Pressen, medierne er det stykke nødvendig software, der skal legitimere, at dødeligt hardware kan køres i stilling. Uden deres medvirken, ingen verdenskrig. Så det første, der SKAL ofres er sandheden. Og jeg er ligeglad med, om de ynkelige journalister vil hævde, at ‘de skam ikke kunne vide det…’. Alt er frit tilgængeligt i dag med blot timers forsinkelse. De kunne jo starte med at orientere sig om, hvad deres kollega ved Asia Online skrev og dernæst, hvis de ikke troede deres egne øjne på grund af et midlertidig og provokeret udbrud af sund skepsis, tjekke alle hans kilder og oplysninger. Altså som et første skridt på at gøre det, de egentlig havde lært på journalisthøjskolen: at gøre deres hjemmearbejde.

Journalistelever, der aldrig har hørt om geopolitik kan starte her:
https://www.youtube.com/watch?v=b67OGUsQC44&feature=youtu.be

I got a mail

GAZA – Warshaw, Auschwitz, Dresden

P { margin-bottom: 0.21cm; }
by morton_h, the blogger

GAZA – Warshaw, Auschwitz, Dresden

P { margin-bottom: 0.21cm; }

When the state of Israel every day legitimizes its deeds by referring to Auschwitz, while at the same time reproducing Auschwitz in Gaza, the boundaries for human absurdities are moved to a whole new and unprecedented territory.

 

[scroll ned for at læse på dansk]

What is happening right now is a drill. The boundaries of what is primarily Palestinians, but secondary – and this is the very point moved foreward as a headline – the very boundaries for sound human morality – are now tested. There is a very direct and very, VERY sick message build into it: You are forced to watch in horror and despair, while your government does not give a shit, because they are scared to hell by Israel and the United States and the mega-terrorism, these nations have inflicted on the world as we know it. They are even so scared of them that they do not even dare to mention the word terrorism applying to those who themselves every day are heavy users of the word as a weapon against all they like. For they might use the word against YOU, just reaching a cautious finger in protest …

The intimidation of the spectators is the dark stuff seen from our perspective. For we have no idea of what it’s like to live in Gaza, it is beyond our conceptual framework. But in the intimidations in their vile manner of suggestion lies the message: Look! This is what we do and will continue to do! And that’s not all: This is what will happen ALSO WHERE YOU LIVE in a not very distant future, if you do not passively watch and approve genocide and ethnic cleansing from a distance. Television would be fine.

When in the schoolyard the most brutal bully beats up the weak comrades, it is possibly into a corner, where the schoolyard teacher is not currently, and yet a place and at a time when enough kids have the opportunity to watch in order for the rumor to spread. The paralysis that has the effect of terror is meant for all spectators and everyone who hears about it. Everyone should feel that it could happen to themselves. This is what is happening right now in the big schoolyard.

Everywhere in the world millions of ordinary people now react with anger at what is happening. This anger is in stark contrast to their governments passiveness. People’s anger seems to have no implication what so ever for politicians. The schoolyard infantile psychos receive a daily complimentary victory, the so-called authorities cannot intervene, anyway so they say. They were not there, it happened on the other side of the wall, they cannot prove anything, no one dares to gossip, ‘the snitch goes down the ditch’. Part of this ongoing media supported drill apparently is about how far the perpetrators can go with committing atrocities despite the extensive global protests. We saw this clearly in the Iraq war. Millions of people protested, but politicians in the endapproved the whole mess. In a post-democracy it makes absolutely no difference what people think, feel and say.


No sanctions are proposed against Israel and their actual war crimes. Compare this to the severe sanctions Western governments have complied to against contries, that the United States, Britain and Israel did not like for no other reason that they were disobediant to the Western oligarchy and the zionist controlled central banks and the petrodollar hegemony – and therefore did not like them!

Warshaw and Dresden

If what happened in Warshaw ghetto was, as described, then it is to be considered rather strange – maybe the word sick is more appropriate – that no one has discovered the striking parallel to Gaza. So a severe ethnic cleansing and genocide took place in an area that was cut off from the outside world and thus was a paddock like the concentration and extermination camp we see in Gaza right now. And noone comments on it.

When I say ‘if’, due to the bitter experience of the extent of lies that surrounds everything that has to do with Jews, and virtually everything that has to do with WW1 and especially WW2. We have learned in school and repeated this learning ad nauseam who the bad guys were who bear all guilt, who the good guys were that saved the world, and who the innocent were who were unfoundedly persecuted, and for whom we must shed our tears in all eternity.

To exemplify the nature of ‘if’ in reverse order: the Innocent were the Jewish Bolsheviks who cynically executed 10 million Russians during the Russian Revolution and tried a repeat in Munich in 1919 (which failed and revealed their agenda and bad style) and their financiers, the Jewish elite bankers, men who staged the attack on Germany through World War 1, put the blame on them afterwards and then funded both the Nazis and their opponents and WW2.

The Good that saved the world were the Allies, who conducted one of the worst atrocities of the 20th century, the bombardment of Dresden, where 200,000 men, women, children and refugees were bombed (German figures, and they would know) and burned to death by order of the ‘war hero’ Winston Churchill. The bombs started with laying a ring of burning houses around the entire city creating a blow blast furnace effect. Then no one could escape, they were fried like chicken in a French grill. The fact that there were groups of ‘allies’ who staged both wars, we will not elaborate on here. Isn’t it peculiar though, that when you read the history books, it’s always the good guys that won the war.

The Evil that bears all the blame, the German people that like no other people in the last century have been attacked, seduced, butchered, lied to and afterwards accused of all evil that was put onto them. From the outside as well as inside we have to say, since the core of evil is in fact the German aristocracy, one of its braches of course being the British Royal Family. And what a price the German people paid. Through this artificial guilt complex inflicted by the victors of the two world wars, Germans still today are paying to the Zionist state of Israel, so that it can buy American weapons to their Slaughterhouse Gaza. I wonder when this absurd guilt complex will come to an end, and when the Germans will realize, that they are funding a replay of they themselves were found guilty of? The rest of the Zionists’ immense arsenal, they have been given free of charge, because the Jewish large bankers have bribed all American politicians to lead Zionist policy.

Slaughterhouse Gaza
We could replace Gaza with Warshaw and Dresden – at the same time. First the Israelis created the ghetto. They built the grotesque wall and cut off the residents, the inmates, from supplies. And now arrive the bombs, where it is intended that ALL must die. If Dresden was Slaughterhouse 5 (Vonnegut), then Gaza be Slaughterhouse 6 Or is it Slaughterhouse 7 if Ariel Sharon’s masacre in Sabra and Shatilla in Lebanon was Slaughterhouse 6? 

 

Gaza is just the currently most perfidious part of a deliberate imperial settlement policy going on for decades. The blatant psychopath Netanyahu has been luring hordes of immigrants to Israel from all over the world, but especially from Eastern Europe. The policy, however, started with his predecessors, and the ethnic cleansing policy is as old as the Zionist state from 1948. The first zionist settlers were getting their will with terrorism, zionists are simply master terrorists. And the fact that especially Eastern Jews have been used / have participated in this agenda, is very significant and not random.


We have previously described it, but we are happy to repeat it: the whole concept of Jewish identity and the Jewish people is a giant scam that dates back to the year 740, when King Bulan, the kagan of the Khazars, meaning their king, commanded his people to call themselves Jews from one day to another in order to avoid having to undergo the khalifate from the south. These Khazars are currently the Azkenazi pseudo-Jews, and they account for 95% of those who today call themselves Jews. Zionism is a political ideology created by the ultra-rich Khazar segment of elite bankers such as the House of Rothschild who funded and organized the State of Israel. The scam track continues to the present day, where it is still claimed that these eastern hordes have a historic and God-given right to return – to a place they never came from! 

We may ask whether the Palestinians have a right to return to the country where they actually came from quite recently? And what absurdity to talk about a right to return after centuries of displacement. Would the Australian population today ask the British to move the asses because the Aussies ancestors once were deported? They would probably be told that they were convicts and that they should bugger off. But without this bigscale Zionist ethnic ‘home’ scam, it would never work. The Khazars spread across Europe and invented a language called Yiddish, a kind of pidgin German with built-in Polish-Russian. And because they at that time no longer were a nation, they were easily lured by milk, honey, gold and green deserts. It started with the infamous yet not commonly well known ‘Transfer Aggreement’ between the Nazis and the Zionists. Go tjek it out.

These Khazar Zionists, moreover, have no pitiful sentiments for Jews as such, not even their own kinsmen. They see them simply as tools. So when today they have been enticed to emigrate to Israel, it is only to for the purpuse of creating the pressure that can trigger the larger Israel, the Zionist state ‘Lebensraum’. What we are seeing in Gaza is part of the Zionist ‘Endlösung.

Another Khazar banking family with one or two things on its conscience – except that they do not have such an organ called conscience, but on the other hand likes to portray themselves as benefactors – is of course the Rockefellers. We need only say Standard Oil, the creators of the black century of oil. Well guess what! There has recently been discovered a huge oil field just off Gaza. Slaughterhouse Iraq was about oil. Slaughterhouse Libya was about oil. Slaughterhouse Syria was about oil. Slaughterhouse Ukraine is among other things about gas. So did Slaughterhouse Afghanistan and British Slaughterhouse Angola. I will stop the list right there, for it is immensely long – but we can now write Slaughterhouse Gaza. So all the pathetic debacle, the Israelis pumps up, may be just FUCKING BANAL! Oil again-again, great ado about the almighty dollar. Can we be surprised?

The turned-upside-down concepts
They set themselves up on the high stool and talk about security– this majestic piece of newspeak. Now, would a measly impoverished population with homemade New Year rockets consisting of manure tha go ‘ploff’ and destroy the roof of a garage when they hit, pose a threat to the state of Israel, that owns over 3,000 tanks, hundreds of fighter aircraft, at least 300 nuclear warheads 30,000 Mossad agents, a standing army of men and women serving three years of military service + unlimited financial footing?

Anyone claiming that is nothing but a moron. We are just once again-again witnessing the stylish Zionist self-fashioning. Talking about a ceasefire in a war situation is totally absurd! A war requires two armies, both of which can pose a threat to each other. The disproportions are comparable to a heavyweight boxer entering the ring with a baby in a cradle. I wonder what the seeding is, I wonder who wins? Oh, the heavy weigher won on knock out in the first round, what a thrill, what a surprise! Nevertheless, one can see one absurd headline on top of the other in the newspapers day after day, where Hamas is called on par with a veribabel army. Half of the population in Gaza consists of children!

All in Zionist-Israeli-Jewish – they call themselves all three, so you can call them what you will – language is upside down. One can perhaps sarcastically note that it actually makes it quite easy for the awake listener to translate their verbal utterances into a language that makes sense in reality.
You just turn it upside down again:

  • When Zionists talk about terrorist threat, it is because they themselves perpetrate terrorism. 
  • When Zionists talk about security, it is because they are always spreading insecurity. This is also, paradoxically, to themselves. Jews live in a bizarre mix of paranoia and masochism. 
  • When Zionists talk about their enemies, it is because they always unprovoked are acting hostile to their neighbors.  
  • When Zionists harms their critics, calling them anti-Semites, it is because the state of Israel by the Zionist ideology is implemented anti-Semitic = nurtures a fierce hatred of Semitic-speaking people in their neighborhoods. 
  • When Zionists call other racists is the first of nonsense, since Jews are neither a race or a people. Secondly, however, it is because Zionism is complete culture racism.  
  • When Zionists with whining voice talking about Auschwitz and the Holocaust, it is because they are now recreating Auschwits and denying The Real Holocaust – from the Greek ὁλόκαυστος holókaustos: holos, ‘whole’ and kaustós, ‘burned’ – is the giant human sacrifice of the 20th century, as Jews through their coup, their exclusive and ethnocentric annexation of the concept is in denial of. Fuck the 250 million in the global Slaughterhouse Holocaust, it is the supposed 5 millions that deserves ALL attention.
It is in these contexts that we have to understand Gaza if we are not to prolong the large ongoing Holocaust, the Eugenic Project(anyone said the Rockefellers?), The great ethnic cleansing project in which not only the residents of Gaza are the real victims, but then the Europeans and ultimately the rest of humanity stands on the Zionist death list. 

GAZA – Warshaw, Auschwitz, Dresden

Når man som Israel hver dag legitimerer sig ved at henvise til Auschwitz, samtidig med at man reproducerer Auschwitz i Gaza, flytter man grænserne for mennneskelig absurditet til et helt nyt og uhørt territorium.

Det der sker lige nu er en drill. Grænserne for, hvad primært palæstinenserne, men sekundært – og dette er selve pointen hevet frem i anslaget: HELE VERDEN bliver udsat for – bliver her testet. Der ligger et meget direkte og meget, MEGET sygt budskab i det: Du ser på i rædsel og afmagt, din regering gør ikke en skid, for de er hunderædde for Israel og USA og den mega-terrorisme, disse nationer har påført verden som vi kender den. De er endda så hunderædde for dem, at de ikke engang tør nævne ordet terrorisme anvendt på de, der selv hver dag er storforbrugere af ordet vendt mod ALLE, de finder for godt. For sæt nu at de kunne finde på at bruge ordet imod DIG, der rækker en forsigtig finger op i protest …


Det er intimideringen af tilskueren, der er det uhyggelige set fra vores perspektiv. For vi aner alligevel ikke, hvad det vil sige at leve i Gaza, det er udenfor vores begrebsrammer. Men i denne intimidering, i denne modbydelige antydningens kunst ligger budskabet: Se! Dette er hvad vi gør og vil blive ved med at gøre! Og ikke nok med det: Dette er, hvad der vil ske OGSÅ DÉR, HVOR DU BOR i en ikke særlig fjern fremtid, hvis du ikke stiltiende ser på og godkender folkemord og etnisk udrensning!

Når skolegårdens brutale bølle gennembanker de svage i skolegården, sker det muligvis i en krog, hvor gårdlæreren ikke er i øjeblikket men alligevel et sted og på et tidspunkt, hvor tilpas mange har mulighed for at se på, så rygtet kan spredes. Lammelsen, der er effekten af terror, skal ramme alle, der ser på og alle, der får det at vide. Alle skal vide, at det også kan ske for dem. Dette er, hvad der sker lige nu.

Overalt i verden er almindelige mennnesker meget vrede på det, der sker. Denne vrede står i grel modsætning til deres regeringers duknakkethed. Folks vrede får ingen konsekvenser for politisk handling. Skolegårdens infantile psykopat får hver dag en gratis sejr, for de såkaldte autoriteter kan ikke gribe ind. Siger de. De var der jo ikke, det var på den anden side af muren, de kan ikke bevise noget, ingen tør sladre, for ‘sladrehank skal ha’ bank’. En del af ‘øvelsen’ går på, at slippe afsted med at begå grusomheder PÅ TRODS AF de omfattende globale protester. Vi så det tydeligt i forbindelse med Irakkrigen. Millioner af mennesker protesterede, politikerne godkendte i sidste ende hele svineriet. I et post-demokrati er det fuldstændig ligegyldigt, hvad folk mener, føler og siger.

Warshawa og Dresden
Hvis det, der skete i Warshawa-ghettoen var, som det er beskrevet, så er det ret beset mærkeligt, måske ordet sygt og her er mere passende, at ingen har opdaget den slående parallel til Gaza. Altså der fandt en etnisk udrensning og et folkemord sted i et område, der var afskåret fra omverdenen, og som dermed var en indhegning i stil med den koncentrations- og udryddelseslejr, som Gaza nu er.

Når jeg siger ‘hvis’, skyldes det bitter erfaring med omfanget af løgne, der omgiver alt, hvad der har med jøder at gøre, og stort set alt, hvad der har med både 1. og i særdeleshed 2. verdenskrig at gøre. Vi har lært i skolen og repeteret denne indlæring til kvalmepunktet, altså hvem der var de onde, der bærer al skyld, hvem der var de gode, der reddede verden, og hvem det var de uskyldige, som blev grundløst forfulgt, og som det er synd for.

  • For at eksemplificere karakteren af ‘hvis’ i omvendt rækkefølge, så er de de uskyldige, offerlammene, de jødiske bolsjevikker, der kynisk henrettede 10 millioner jøder under den russiske revolution og forsøgte en gentagelse i München i 1919 (som mislykkedes og afslørede dem), og deres finansiérer, de jødiske storbankmænd, der iscenesatte et angreb på Tyskland i form af 1. verdenskrig, smurte skylden af på dem efterfølgende og dernæst finansierede både nazisterne og deres modstandere og 2. verdenskrig.
  • De gode, der reddede verden var de allierede, der gennemførte en af de mest grusomme handlinger i det 20 århundrede, bombardementet af Dresden, hvor 200.000 mænd, kvinder, børn og flygtninge blev bombet og brændt ihjel efter ordre fra ‘krigshelten’ Winston Churchill. Bomberne startede med at lægge en ring af brændende huse om hele den indre by, en slag højovn-effekt. Herefter kunne ingen undslippe. At det også var grupperinger hos ‘de allierede’, der ønskede begge krige, skal vi ikke her uddybe. Er det ikke sjovt, at når man læser historiebøgerne, er det altid de gode, der vandt. Hvorfor mon?
  • De onde, der bærer al skyld, er det tyske folk, der som intet andet folk i forrige århundrede er blevet angrebet, forført, nedslagtet, beløjet og beskyldt. Udefra såvel som indefra. Og de betalte prisen. Via dette skyldkompleks påført dem af sejrherrerne af to verdenskrige, betaler tyskerne i dag stadig til zioniststaten Israel, så de kan købe amerikanske våben til slagterierne i Gaza. Hvornår mon dette absurde skyldkompleks ophører? Resten af zionisternes umådelige våbenarsenal har de i øvrigt fået forærende kvit og frit, fordi de jødiske storbankfolk har bestukket samtlige amerikanske politikere til at føre zionistisk politik.
Slagtehus Gaza
Vi kunne både erstatte Gaza med Warshawa og med Dresden – på én gang. Først skabte man ghettoen. Man byggede den groteske mur, man afskar beboerne, de indsatte, fra forsyninger. Og nu ankommer så bomberne, hvor det er meningen, at alle skal dø. Hvis Dresden var Slagtehus 5 (Vonnegut), må Gaza være Slagtehus 6. Eller er det Slagtehus 7, hvis Ariel Sharons Sabra og Shatilla-massakre var Slagtehus 6?

Gaza er blot den til dato mest perfide del af en helt bevidst imperialistisk bosætterpolitik gennem årtier. Blot i psykopaten Netanyahus tid er der blevet lokket horder af indvandrere til Israel fra hele verden, men især fra Østeuropa. Politikken startede dog hos hans forgængere, og den etniske udrensningspolitik er så gammel som zioniststaten fra 1948. At det især er øst-jøder, der er væltet ind, er meget sigende og ikke tilfældigt. Vi har før beskrevet det, men skal gerne gentage det: hele begrebet jødisk identitet og jødisk folk er et gigantisk svindelnummer, der stammer tilbage fra år 740, da kong Bulan, khazarernes ‘kagan’, deres konge, befalede sit folk at kalde sig jøder fra den ene dag til den anden for at slippe for at underkaste sig khalifatet fra syd. Disse khazarer er i dag de azkenaziske pseudojøder, og de udgør 95% af dem, der i dag forstår sig som jøder. Zionismen er en politisk ideologi skabt af det ultrarige khazariske segment af storbankfolk, fx Rothschild-familien, der finansierede og organiserede staten Israel. Svindelnummeret fortsætter til i dag, hvor det stadig hedder sig, at disse horder har en historisk og gudgiven ret til at vende tilbage – til et sted de aldrig kom fra!

Mon palæstinenserne har en ret til at vende tilbage til det land, de rent faktisk kom fra? Ville den australske befolkning i dag kunne bede englænderne om at flytte røven, fordi deres forfædre en gang blev deporteret? Så ville de sikkert få at vide, at de var straffefanger. Men uden svindelnummeret ville det aldrig virke. Khazarerne spredte sig over hele Europa og opfandt et sprog kaldet jiddish, en slags gebrokkent tysk med indbygget polsk-russisk. Og da de som, for det var de rent faktisk dengang, ikke længere har en nation, kunne de lokkes med guld og grønne ørkener.

Disse khazariske zionister har i øvrigt intet til overs for jøder som sådan, ikke engang deres egne folkefæller. De ser dem blot som redskaber. Så når de i dag i hobetal er blevet lokket til at emigrere til Israel, er det udelukkende for at skabe det overtryk, der kan udløse zioniststatens ‘Lebensraum’. Det, vi ser i Gaza er en del af den zionistiske ‘Endlösung’.

En anden khazarisk bankfamilie med et og andet på samvittigheden – bortset fra at de ikke ejer samvittighed, men til gengæld holder af at portrættere sig selv som godgørere – er Rockefellerne. Vi behøver blot at sige Standard Oil, skabelsen af oliens sorte århundrede. Well guess what! Der er for nylig fundet et stort oliefelt lige ud for Gaza. Slagtehus Irak handlede om olie. Slagtehus Libyen handlede om olie. Slagtehus Syrien handlede om olie. Slagtehus Ukraine handler bla. om gas. Det samme gjorde Slagtehus Afghanistan og briternes Slagtehus Angola. Jeg stopper listen lige om lidt, for den er lang – men vi nu kan skrive Slagtehus Gaza. Så hele den patetiske misere, som israelerne pumper op, er altså måske blot FUCKING BANALT! Olie igen-igen, stort ståhej for ussel mammon. Kan det overraske?
Det omvendte begrebsapparat
Man puster sig op og taler om sikkerhedspolitik – dette herlige stykke nysprog: sikkerhed! Altså skulle en sølle udpint befolkning med hjemmelavede nytårsraketter, der består af gødning og siger ‘ploff’ og ødelægger taget på en garage, når de rammer, udgøre en trussel mod staten Israel, der ejer over 3.000 tanks, hundredvis af kampfly, mindst 300 atomsprænghoveder, 30.000 mossad-agenter, en hær, hvor man aftjener 3 års værnepligt + et ubegrænset finansielt grundlag?
Selvfølgelig ikke. Vi er blot endnu engang igen-igen vidne til den stilsikre zionistiske selv-iscenesættelse. At tale om våbenhvile i en krigssituation er totalt absurd! En krig kræver to hære, hvor begge kan udgøre en trussel mod hverandre. Proportionerne kan sammenlignes med, at en sværvægtsbokser går i ringen mod et spædbarn i en vugge. Hvad mon seedingen er, hvem mon vinder? det bliver sørme en spændende og jævnbyrdig kamp. Ikke desto mindre kan man se den ene absurde overskrift i aviserne efter den anden, hvor Hamas bliver benævnt på lige fod med en veribabel hær. Halvdelen af befolkning i Gaza består af børn!
Alt i zionistisk-israelsk-jødisk – de kalder sig selv alle tre, så du kan kalde dem, hvad du vil – sprogbrug er vendt på hovedet. Man kan måske sarkastisk nævne, at det gør det ret nemt for den vågne lytter at oversætte deres verbale ytringer til et sprog, der giver mening i forhold til virkeligheden.
Man skal bare vende det på hovedet igen:
  • Når zionister taler om terrortrussel, er det fordi, de selv udøver terror. 
  • Når zionister taler om sikkerhedspolitik, er det fordi de altid spreder usikkerhed. Det gælder paradoksalt nok også overfor dem selv. Jøder lever i en bizar blanding af paranoia og masochisme.
  • Når zionister taler om om deres fjender, er det fordi, de altid uprovokeret har ageret fjendtligt overfor deres naboer. 
  • Når zionister sviner deres kritikere til og kalder dem antisemitter, så er det fordi staten Israel via den zionistiske ideologi er gennemført antisemitisk = nærer et indædt had til semitisk-talende folk i deres naboskab.
  • Når zionister kalder andre for racister er det for det første noget vrøvl, da jøder hverken er en race eller et folk. Men for det andet er det, fordi zionisme er gennemført kultur-racisme. 
  • Når zionister med klynkestemme taler om Auschwitz og Holocaust, er det fordi de lige nu genskaber det ene og fornægter det andet. Det egentlige Holocaust – fra græsk ὁλόκαυστος holókaustos: hólos, ‘hel’ og kaustós, ‘brændt’ – er de gigantiske menneskeofringer i det 20 århundrede, som jøder via deres kup, deres eksklusive og etnocentriske annektering af begrebet er med til at fornægte.

Det er i disse kontekster, at vi er nødt til at forstå Gaza, hvis vi ikke skal forlænge det store fortløbende Holocaust, det eugeniske projekt (var der nogen, der sagde Rockefeller?), det store etniske udrensningsprojekt, hvor ikke blot beboerne på Gaza er de egentlige ofre, men dernæst Europa og ultimativt resten af menneskeheden står på den zionistiske dødsliste.

Isrealsk-jødisk forældre og en del andre steder i verden opdrager deres børn til at tro, at hele verden hader dem og bare venter på at udrydde dem. De vokser op med denne forskruede billede på omverdenen og er derfor rede til at gøre hvad som helst for at overleve. De lærer også, at de har ret til at behandle resten af menneskeheden i verden, goyim, efter forgodtbefindende. Der gælder således ét moralsæt for dem og et meget anderledes for resten af menneskeheden. Hvilken herlig måde at tage sine børn som gidsler på i en politisk agenda! Jødisk-israelske børn er altså allerede sociopater, inden de kommer i skole, fordi de helt ned i børnehaven i kibbutzen bliver stopfodret med had, frygt og paranoia.

Ikke sært, at dette skuespil har kunnet fortsætte i flere generationer. I et halvt århundrede har vestens snotdumme politikere efterplapret det latterlige sprogbrug, der er opstået omkring zioniststaten og dens forbrydelser mod menneskeheden: våbenhvile, fredsforhandlinger, fredsprocessen skal genoptages, sikkerhedspolitik, Israels ret til at forsvare sig … bla-bla-bla. Zionisterne har gjort ALT, for at trække verden rundt ved næsen, for de har ALDRIG haft til hensigt at skabe fred med deres naboer. Mange israelere har inderligt ønsket fred, men inderst inde ved de godt, at den aldrig kommer, for zionistisk politik er designet til forhindre noget sådan at ankomme.

 

GAZA – Warshaw, Auschwitz, Dresden