Kommunisme 2.0 – seneste update

P { margin-bottom: 0.21cm; }
by morton_h, the blogger  

 
For at starte bagfra med konklusionen: kommunismen, som vi kendte og afskaffede den, lever i bedste velgående som opgradering. Denne opgradering har mange navne og mange ansigter, og en del af ansigterne smiler venligt til os. Ligesom de smilede til os dengang men begik unævnelige grusomheder i et næsten ubeskriveligt omfang, sådan smiler de til os i dag, hvor verdenskommunismen har genindført sit projekt og er i færd med at fuldføre, hvad den dengang blev afbrudt i.

Kommunisme – også kaldet socialisme eller maoisme – blev dengang demaskeret som menneskefjendsk barbari. Ikke nok med, at denne styreform var den mindst effektive, den mindst rentable, den mindst bæredygtige og den mindst produktive blandt alle styreformer – et kommunistisk samfund kunne ikke opretholde sin egen eksistens men var dybt afhængigt af tilskud af midler udefra, hvad de færreste gør sig klart – men derudover var de kommunistiske samfunds enorme foragt for mennesker ensbetydende med et enormt forbrug og smid-væk af menneskeliv og en frembringelse af alle de dårlige træk ved mennesket som socialt væsen, som vi kan forestille os. Stalins Sovjet, Maos Kina og Pol Pots Cambodia som eksempler aflivede uden at blinke 150 millioner af deres egne indbyggere + x-millioner mennesker i og udenfor deres dominanssfærer!

Kommunismen
Kommunismen eller international-socialismen var et gigantisk eksperiment om, i hvor høj grad man kunne franarre eller frarøve mennesker i massevis deres egentlige menneskelighed, deres værdighed og etik, deres medfølelse med andre mennesker, deres tænkeevne, deres samvittighed, deres individualitet eller slet og ret: deres sjæl. Det kollektiviserede, statsejede kommunistiske menneske var en sådan størrelse.

Socialismen, eller ‘kommunismen light’ kan den for dens tilhængere stadig i dag synes tilforladelig. Hemmeligheden er forførerisk og indeholder kapringen og tagen-patent-på universelle menneskelige værdier. Bare brug ordene: sammenhold, solidaritet, lighed, broderskab, omsorg for de fattige. Disse ord og begreber er så tilpas udflydende, at de lige så godt kan betyde det modsagte som det, vi tror: underkastelse overfor kollektivet, afskrivelse af personligt initiativ, forrædderi af andre i fællesskabets navn, afgivelse af personlige rettigheder til staten.

Et kommunistisk samfund var ensbetydende med angst for staten og statens overgreb. Det var samtidig angst for andre mennesker, der kunne være statens angivere. Kommunismen var proletariatets diktatur (med streg under diktatur), uproduktivitet/dovenskab, fantasiløshed, initiativløshed, slaveri og jævnt fordelt fattigdom og mangel. Man blev påtvunget uautenticitet og uærlighed i sin omgang med ligestillede, og man nærede en konstant frygt for repræsalier for overordnede.

I kommunistiske samfund var der konstant mangel på basale forbrugsgoder, og udvalget var lille. Til gengæld var vodkaen billig i Rusland, for den indbyggede depressivitet skulle dæmpes – man ville ikke risikere kontrarevolution. Man hævdede at have skaffet sig af med overklasse, adel, kirke og bourgeosi. Til gengæld havde man en ny overklasse af partipampere og kommissærer. I stedet for en russisk zar eller kinesiske kejser havde man en ‘over-kammerat’ eller en formand. Andre steder kaldte de sig bare præsidenter, som om de var valgt af folket, men de var blot politisk korrekte despoter.

Omfanget af politi og sikkerhedspoliti var voldsomt, og retssikkerhed for borgerne var fuldstændig i hænderne på politiets og bureaukratiets forgodtbefindende. Censur var udbredt, men angiveriet var endnu værre, for det betød kollektiv selvcensur.

Religion var formelt afskaffet. I stedet havde man indført en obligatorisk ideologi, der udgjorde et kontrolleret substitut for religion. I Rusland blev det aldrig en fuldgyldig religionserstatning af to simple årsager: en politisk ideologi har ingen indbygget spiritualitet og det russiske folk har en traditionel og ældgammel stærk religiøsitet. Man kunne se det på den måde, hvorpå den ortodokse kirke hurtigt genvandt sin position efter kommunismens fald.

Kan man overhovedet sige noget godt om kommunismen? Man kan godt argumentere for, at planøkonomi kunne være hensigtsmæssig til visse sager indenfor det korrumperede repræsentative demokrati, hvor politikere blafrer som flag i vinden og tager mere og mere kortsigtede beslutninger for at skaffe sig popularitet og genvalg. Visse varer fremstillet i østlandene havde faktisk en imponerende stabilitet og slidstyrke, for forbrugerismen og fænomenet indbygget forældelse var der ikke plads til i en mangelkultur. Et køleskab kunne køre i 20 år, og en pære holdt i 10 år. Man kunne også hævde, at et kommunistisk land som Kina havde bevaret sit meritokrati i administrationsapparatet. Men det er i virkeligheden ikke et forsvar for kommunisme, for det var den ældgamle konfucianske tradition, der aldrig forsvandt, og som stadig findes intakt i dag, hvor maoismen er afskaffet til fordel for en slags statskapitalisme. Der findes få, ganske få formildende omstændigheder.

Hvordan så man på kommunismen i Vesten? Det giver et broget og ambivalent svar. Den menige arbejder, der kaldte sig kommunist, anede intet om, hvad det ville sige at bo i et kommunistisk land. Han/hun faldt blot for dens smilende ideologiske ansigt og romantiserede selvfremstilling. De glødende kommunister, de der agiterede og lod sig vælge til partierne, avantgarden, studentermarxisterne, for dem var kommunismen og marxismen en religion, slet og ret. Hvis man havde præsenteret dem for et billede af millioner russere eller kinesere i fangelejre, så ville de have rodet sig ud i diverse bortforklaringer. De levede i en tilstand af fornægtelse og uvidenhed, og intet kunne forstyrre deres tro. Vesten var i forvejen sækulariseret, og det skaber altid et vakuum, når religion afskaffes eller forbydes. Så derfor sniger religion sig ind ad bagdøren på en uautentisk måde. Studentermarxisterne erstattede deres religionstab med pseudoreligionen: marxisme.

Hvis man derimod kunne have spurgt repræsentanter for den vestlige elite, der havde skabt vores samfund og den politisk-sociale tilstand, der kendetegnede Vesten efter 2. Verdenskrig ved hjælp af to traumatiserende verdenskrige og alle de bevidsthedsdannende kunstgreb, der hørte disse til – altså hvis man kunne have spurgt dem, så er billedet et ganske andet end manden på gaden og de nyttige idioter på universiteterne.

  1. Kommunismen var for den vestlige elite et socialt eksperiment i en ny model for deres gamle drøm: et gennemført slavesamfund.
  2. Kommunismen var for den vestlige elite et ødelæggende våben mod især to kejserdømmer, som det Britiske Imperium og dets establishment ikke tålte, Rusland og Kina, altså et middel til udradering af Imperiets konkurrenter.
  3. Kommunismen var for den vestlige elite et ødelæggende våben mod den tredje utålte konkurrent,Tyskland, der først var det tredje kejserdømme i Verden og senere det genrejste rige under nationalsocialismen. Våbnet bestod i at hælde penge i Stalins krigsmaskine.

Kommunisme – set ovenfra
Det forklarer, hvorfor den vestlige elite og de store bankfamilier i City of London og på Wall Street, et flertal af dem jødiske, finansierede og organiserede den russiske revolution for at styrte zaren og ødelægge det dengang fremgangsrige og rimelig velstående Rusland.

Det forklarer, hvorfor der blev senere blev overført enorme pengemidler til Sovjet. Stalin var kommunisten Roosevelts gode ven. Stalin havde jo smadret det Tyskland, som briterne og amerikanerne indædt misundte og hadede, og som havde formastet sig til at nægte at lystre den første ødelæggelseskrig og Versaillestraktatens kvælertag.

Det forklarer, hvorfor at en af storfinansens lederskikkelser, David Rockefeller, udtalte sig rosende om det kinesiske samfund under Mao, som for ham var en ypperlig måde at organisere et slavesamfund med hjernevaskede arbejderrobotter på. De 100 millioner aflivede under kulturrevolutionen var ikke noget at snakke om, det var bare ‘collateral damage’. Hvor der handles, der spildes.

Det fandt altsammen sted, mens Sovjet og Kina var de officielle fjendebilleder under den kolde krig. Den kognitive dissonans bør slå igennem her for alle andre end psykopaten. De var aldrig nogensinde fjenden, de var den forlængede arm for Vestens overherredømme over Verden – by proxy! Fjendebilledet var beregnet for alle os andre. Sovjet var det en fjende, der blev opretholdt for amerikanske skatteyderes penge, samtidig med at disse skatteydere og hele den vestlige verden skulle være bange for dem.

Motivet for denne frygt er forholdsvis simpel at forklare. Uden frygt for kommunisterne, ingen militærindustri. Uden ydre fjende, ingen indre kontrol. Lige så fuldstændig unødvendig de to verdenskrige havde været, lige så unødvendig kan dens forlængelse, den Kolde Krig, synes. Det er så ikke helt rigtigt, for 1. Verdenskrig og den bolsjevikiske revolution havde skabt et reelt monster i form af Stalins Sovjet. Men det var et monster, vores egen elite selv havde frembragt – hvis man kan bruge ordet ‘vores’ om et uhyre smalt segment af rigmænd og aristokrater uden egentlig national tilhørsforhold og interesse for noget folkeslag på Jorden. De var dengang som i dag globalister, og øst-vest-nord-syd er ét fedt for dem. Med ‘vores’ mener jeg dem, som vi i vores del af Verden valgte at følge.

Verdenskrigene
Ikke et ord her om, at Imperiets andet aflednings-monster, Hitler og Nazityskland, havde forhindret bolsjevismen i at opsluge HELE Europa. Se 2. Verdenskrig i baglys – Del I-V. Hvis jeg må komme med et kvalificeret gæt, en teori om du vil, så tror jeg, at at England, Frankrig og USA tørrede sveden af panden, da bolsjevikkerne blev stoppet midt i Europa og i Berlin i 1945. De vidste godt, at bolsjevikkerne var i stand til at gå hele vejen, for deres hær var næsten uudtømmelig, den var den nye mongolske invasion. Prisen for at have aktiveret Behemoth, det landgående bolsjevikkiske monster, var tabet af halvdelen af Europa i mere end en menneskealder. Mange østeuropæere er i dag udmærket klar over, hvordan de blev forrådt af Vesten.

Verden efter de to store krige – på establishment-britisk ‘Great Wars’ – blev aldrig den samme igen. Vi var i mellemtiden alle sammen blevet indbyggere på skråningerne af et bjerg af løgne med en frodig grobund for alle slags designer-illusioner, muligheder for manipulationer, selv-indbildninger og accept af overgreb i frihedens, retfærdighedens og demokratiets navn. Måske levede vi i nogle årtier som danskere i en lille fredelig lomme af lettelse, velstand og mulighed for reelt demokrati. Andetsteds i Verden mistede en række folkeslag og nationer denne luksus-ret, fordi det land, som vi havde valgt at støtte, beundre og imitere, i mellemtiden var trådt i karakter som noget, der i stigende grad mindede om deres fjendebilleder.

Vi kan se det på hele striben af USA’s krige efter WW2. Koreakrigen faldt i en periode, hvor ingen i Vesten endnu var begyndt at betvivle amerikanernes noble motiver. Ikke desto mindre udførte amerikanerne et systematisk folkemord i samme stil som deres og briternes terrorbombninger mod civilbefolkningen i Tyskland under 2. Verdenskrig. Alle byer i Korea blev jævnet med jorden fra amerikanske bombefly, ligesom alle tyske byer over 25.000 indbyggere blev udsat for den samme udslettelse som Dresden!

Koreakrigen er i dag den glemte krig. Reaktionen begyndte først at ankomme i forbindelse med Vietnamkrigen. Billedmedierne og fjernsynet var da så udviklede – og den fulde kontrol med disse medier var ikke endnu etableret – så folk rent faktisk glimtvis så, hvad den amerikanske regering og det amerikanske militær havde gang i på den anden side af kloden. Det var bestemt ikke noget kønt syn. Faktisk var det et grimt kig ned i det slagtehus, som 2. Verdenskrig havde været, Koreakrigen havde været, 1. Verdenskrig havde været, den amerikansk-mexikanske krig havde været og Amerikas folkemord i 1800-tallet på Filippinerne havde været.

Ikke hørt om det det filippinske folkemord? Det har de amerikanske skolebørn heller ikke i historietimerne. Tre millioner muslimske øboere blev myrdet og smidt i massegrave af amerikanske soldater – årsag: disse kreaturer er ikke mennesker og burde derfor dø. Ordren kom fra højeste sted. Men skolebørnene har heller ikke læst om Eisenhowers udryddelseslejre i Rhinlandet, hvor 1.5 millioner tyske krigsfanger blev myrdet i 1945. Skolebørnene er derimod blevet stopfodret med Holocaust fra Hollywood. Skolebørnene ved ikke, at samtlige byer og landsbyer i Korea blev jævnet med jorden, at USA selv startede Vietnamkrigen og smurte den af på vietnameserne. Skolebørnene ved ikke, at drugpusheren ned på hjørnet får sit shit via forsyningslinier skabt af CIA og NATO. Og hverken skolebørnene eller skolelærerne eller børnenes forældre har hørt om, at Bill Clinton og hans infame kone, der nu regnes for et sikkert kort som den næste præsident, var direkte involveret i CIA’s kokaintransporter via flyvepladsen i Mena, Arkansas – sammen med forhenværende CIA-direktør, George H. W. Bush. Man fløj våben den ene vej og narkotika den anden vej.

Transformationen
Hvordan lykkedes det for sådan en ideologi, kommunismen, at overleve og regenerere sig selv? Hvordan kunne et projekt, der var blevet klædt af til skindet og afsløret som inhumant udover enhver beskrivelse, overhovedet vinde fodfæste blandt vesterlændinge og dernæst gøre sig selv lækker i version 2.0? Ja undskyld, jeg foretager et spring ved at fremkomme med en påstand: at det var det, kommunismen gjorde?

Der skete en transkription, en oversættelse. Samtidig med den stivnede totalitære kommunisme i Rusland og Kina under den kolde krig foregik der en kulturel krig i Europa og USA ført via intellektuelle og på læreanstalter. Den klassiske marxisme og dermed tanken om kommunismen var reelt død i 50’erne – ingen troede på den længere. Den overlevede i Østblokken og i Østen, fordi den havde bygget et gigantisk kontrolapparat op, som det tog sin tid ‘at forfalde’. Ingen nedbrød systemet, det skete helt af sig selv, for det var ikke bæredygtigt. Og det mest fantastiske var, at systemets egentlige nedbrud skete på … et par måneder!

Det er måske ikke helt korrekt, men lad os bruge et billede. Træet faldt på et par måneder, det er ganske vist. Men råd, barkbiller, elmesyge, svamp og alskens biologisk væsen havde igennem lang tid udhulet træet, så da nogen satte saven i et hjørne af stammen, var den hul, og træet faldt sammen på én gang. Kommunismen var født ubæredygtig, den var kolossen på lerfødder.

Mens den ubæredygtige kolos faldt sammen, havde dens erstatning bygget sig selv op. Og jeg taler ikke om, hvad der var inde i Sovjetstaten, og hvordan Rusland genfødte sig selv efter sovjetstatens kollaps, for det er en ganske anden historie. Jeg taler om, hvordan parasitten, sygdommen kommunisme, undslap sit værtsdyr og overlevede som parasit. Et andet billede: da Romerriget faldt sammen var der en ånd, der fløj ‘ud af maskinen’ – deus ex machina. Romerriget morfede og blev til et ideologisk-religiøst koncept kaldet kristendommen/den katolske kirke/pavedømmet for at redde sig selv. Kommuniststaten og den profeterede verdensrevolution faldt sammen på samme måde og blev til et ideologisk-politisk-korrekt koncept: akademisk kulturmarxisme. På den måde reddede kommunismen sig selv og parasitten sprang fra et døende værtsdyr til et endnu levende værtsdyr.

Kulturmarxismen
Den parasit, der bosatte sig i de intellektuelle institutioner i Vesteuropa og senere USA, var kulturmarxismen. Dens projekt var et nihilistisk projekt: destruktionen af de vestlige civilisation – intet mindre! – ved hjælp af ingen værdier. Dens våben var kritik for kritikkens skyld og politisk korrekthed som erstatning for moralsk tænkning. Dens vokabular er nysprog. Dens nye proletariat, den revolutionære kraft, var et broget patchwork af marginale grupper, der enten var på kant med civilisationen eller ved forføreriske kunstgreb kunne bringes på kant. Dens hovedkvarter befandt sig i Frankfurt som Institut for Sociale Studier, deraf navnet Frankfurtskolen.

Da den internationale arbejderklasse havde fejlet, var de nye revolutionære kadrer studenterne, de etniske minoriteter, kvinderne og de seksuelle afarter. Feminismen var et kulturmarxistisk projekt beregnet på at ramme mænd ved legaliseret had og ødelægge familien som institution og samfundsbevarende enhed. Familien var det stærkeste værn mod den totalitære regerings overgreb og skulle derfor smadres. Etniske grupper væltede indover Europa og USA, og det multi-etniske samfund svækkede de før så stærke og homogene samfund. Og seksuel ‘frigørelse’ korrumperede endnu en gang samfundet, som Berlin i 20’erne og 30’erne. Del og hersk.

Universiteterne blev rugeanstalter for rettroende marxister. Studierne sociologi, antropologi, psykologi og litteraturvidenskab var deres foretrukne fag, da de nemmest lod sig politisere, og i 60’erne og 70’erne overtog de simpelthen dagsordenen. De prædikede tolerance og postulerede solidaritet overfor denne verdens undertrykte, men tolerance var det sidste, de selv praktiserede. Med skyld, skam og latterliggørelse lykkedes det dem at terrorisere alle, der tænkte anderledes end dem selv. Ligesom kommunisterne hyklede solidaritet med arbejderklassen det ene øjeblik for så at myrde løs på dem det andet øjeblik, således krævede kulturmarxisterne grænseløs tolerance af alle andre, og det næste øjeblik svælgede de i dæmoniserende og stigmatiserende karaktermord på alle dem, der tillod sig at mene noget andet.

De kaldte deres institut for ‘Sociale Studier’, men det burde have heddet ‘Social Kontrol’, for politisk korrekthed var et masseødelæggelsesvåben for sund fornuft og et redskab til social kontrol. På det punkt lignede de det engelske Tavistock Institute og de fabianske socialister i kredsen omkring Bertrand Russell og Aldous Huxley.

Kulturmarxisterne vandt kulturkrigen allerede i 60’erne, og siden har den gift, de injicerede i vestlig tankegang, ikke forladt os men har bredt sig til alle lag af samfundet.

Politisk korrekthed
Politisk korrekthed dukker i dag op, hver gang der tales om indvandring/integration, ligestilling/kønspolitik, miljø/klima. Bare det at bruge ordet ‘kønspolitik’ viser, at forholdet mellem mand og kvinde er heftigt politiseret. Feminister taler endog om ‘kønskampen’ og ‘kvindernes internationale kampdag’ – hør tonen, kan det blive mere stalinistisk? Udskiftningen af en sund samtale om miljøansvar med en twisted snak om klima er en heftig politisering og dermed underminering af det videnskabelige fundament, som klimaforskning, en særdeles ung og søgende videnskabsgren, udgør. Det at tale om integration som det stykke sociale ingeniørarbejde, det er, vidner om, at der er politiske agendaer, der bruger indvandring til ‘noget’. Kulturmarxisterne kommer i øvrigt altid i forlegenhed, når de opdager, at indvandrerne overhovedet ikke er interesseret i at integrere sig. Integration har ALDRIG eksisteret i Mellemøsten, hvor de etniske kulturer i årtusinder har levet i segregering (adskillelse).

Den kulturmarxistiske håndtering af de akademiske discipliner og fag har antaget de mærkeligste former. Et fag som antropologien havde helt fra fagets start en særlig hang til … ja lad os bare sige det: svindel. En af fagets grundlæggere, Margaret Mead, slog sig igennem i sin berømte afhandling om øboerne på Samoa. Hun beskriver, hvordan ‘det milde klima havde skabt en særlig mild og frisindet kultur’. Ifølge Mead var fri sex daglig kost på øerne. Begge dele er svindel og humbug. Samoa var, lige før hun ankom, blevet raseret af en heftig tyfon. Og moralsættet var en jomfrukult, hvor de unge piger blev passet særdeles godt på. Mead kom aldrig med en forklaring på, hvorfor alle disse unge piger ikke løb rundt med tyk mave. Hun havde simpelthen lyttet til nogle ‘fantasifulde’ tøser, der skulle have opmærksomhed, men hendes agenda var i tråd med tidens trend om det ‘frigjorte’ menneske, den uforstyrrede ædle vilde, som det civilisationsforstyrrede vestlige menneske skulle beundre og lære af. Fagets stifter, Franz Boas stod som garant for hendes afhandling. Han gik i øvrigt stærkt ind for uhæmmet indvandring til USA. Efter 2. verdenskrig ankom den næste generation af antropologer. Hvad var de for nogen? Jo, de var såmænd tidligere ansatte af krigsmaskineriet, der var ansat til at studere adfærd hos folket og fjenden i krigsøjemed. Nu blev de arbejdsløse og sev ind på universiteterne. På mange måder et charmerende videnskabsfelt.

Der er en lige linie frem til kulminationen på kulturmarxismen med Herbert Marcuse, hvis ide var ‘subversiv perversion’. Herefter var seksuelle minoriteter per definition æresmedlemmer af den revolutionære undergrundshær: bøsser, lesbiske, biseksuelle, transseksuelle kom herefter i stigende grad i fokus. Det er meget paradoksalt og usammenhængende. De politisk korrekte taler altid om sexisme, når nogen bruger deres egne udtryk. Men det er altid de samme, der konstant taler om sex (som om en bøsse kunne havde sit underliv at skabe sin menneskelighed ud fra…). Og det er altid dem, der taler om race, når de beskylder folk for racisme (som om race overhovedet var diskussionsemnet…). It takes one to see one.

Kulturmarxister er verdensmestre i at kreere offerroller. Når de kan påstå, at de selv eller dem, de hævder at være fortalere for, er stakkels mishandlede ofre, så har de pr. definition altid ret. Det er politisk-psykologisk gidseltagning. Børn går heller ikke ram forbi. Den danske folkeskoledebat og den nuværende regerings tiltag har politiseret folkeskolen. Det startede i øvrigt i 60’erne, hvor kulturmarxismen slog igennem. Politiske korrekthed fremstår, jo mere man studerer fænomenet, som en særlig obskur form for krigsførelse. Der er noget grænse-jesuittisk over den kynisme, der kommer for dagen, når det drejer sig om børn, de små svin. Som jesuitterne sagde: ‘Giv min det fire-års barn, og jeg skal give dig den voksne’.

Politiske korrekthed er nu blevet et statsligt og overstatsligt virkemiddel. Kulturmarxismen har sejret ad helvede til, så de nu taler fra talerstole i parlamenter, til topmøder i G8, G20, EU, FN. Miljøbevægelserne er for længst blevet korrumperet af agendaen. NGO-organisationer og de forlorne demokratibevægelser i Imperiets interessesfærer er ligeledes blevet kapret af agendaen. Her dukker så et andet uvæsen frem, der for længst har set, hvad der foregik: efterretningsvæsenerne. Det vil være svært at påvise, at disse står bag kulturmarxismen, men det er heller ikke sådan, det fungerer. Efterretningsvæsenerne er altid på lur efter enhver lejlighed til at infiltrere og styre indefra og uset. Lige pludselig er de der. Kapringen af NGO’erne i de farvede revolutioner er det bedste eksempel. Hørmen af politisk korrekthed er her så stærk, at vi nærmest kan lægge hjernen ned i skuffen og bruge næseborene i stedet.

Kære venner! Hvad tror vi, de sidder 24/7/365 og studerer i disse ‘institutter’ for social-psykologisk-behavouristiske studier? Hvad tror vi, at de såkaldte ‘tænketanke’ laver? Hvorfor mon institutternes og tænketankenes tænke-tanker altid synes at udløse fondsmidler til støtte for omstyrtelsen af regimer, der ikke adlyder Imperiet?

En ENORM bølge af politisk korrekthed skyller for tiden ind over Vesten i dens iscenesatte konfrontation med Rusland. Hver eneste gang vi ser et falsk flag vejre – musik: Når jeg ser et falsk flagvejre! (omskrivning af kommunistsangen) – bliver vi udsat for et tankemæssigt angreb af politisk korrekthed. Det vil nu være politisk korrekt at mene – og det gør du forhåbentlig, for ellers …! – at (vi nævner i flæng) Gaddafi, Assad, Putin er onde-onde, og at de har gjort ukorrekte/ulydige ting, som du, der jo er korrekt/lydig – for det er du forhåbentlig – misbilliger. Hvorved du jo – selvfølgelig – billiger vores tiltag af misbilligelse, hvilket vil sige … krig.

Agenda 21
Hvis vi skal forstå, i hvilket omfang politisk korrekthed og kulturmarxisme har inficeret det politiske rum, er vi nødt til at brede perspektivet ud. Det overskrider denne blogspot, men jeg vil henvise til en anden og mere detaljeret blogspot om FN-fænomenet: Agenda 21. Her bliver det virkelig ‘spooky’. Agenda 21 er det nærmeste vi kommer til et synligt program for skabelsen af et globalt verdenstyranni. Her er der tænkt på alt, og det er ikke bare en hensigtserklæring – det sker lige her og nu for næsen af os alle sammen.

Det viser sig, at agendaen har organiseret sig selv i et hidtil uhørt omfang. Og hvorfor skulle den ikke det set udfra dens eget synspunkt? Nu gik det lige så godt, så hvorfor ikke løfte det til højeste niveau? 

Verdenskommunismen har taget fint tøj på. Men den har den samme profil og agenda, som den altid har haft. Behøver vi at sige, at DIN og din nabos uvidenhed og selvbedrag er inkluderet i denne agenda? 

På ét punkt synes kommunismen 2.0 – Agenda 21-kommisærerne kalder det for kommunitarianisme – at adskille sig fra kommunismen 1.0. Den inkluderer kapitalismen, noget tilsyneladende nyt. Men vel at mærke den form for kapitalisme, hvor det frie marked blot er noget, man snakker om i skåltaler, men som er fuldstændig forsvundet. Alt er monopoliseret og kartel’ificeret. Big Business regulerer alt. Hidtil har de ædt sig ind i de eksisterende regeringsstrukturer, men nu har de ædt sig ind i alle de store globale organer. FN er udset til at blive den nye globale verdensregering. Så er kommunisme og kapitalisme ikke længere modsætninger? spørger du. Men så har du ikke gjort dig den ulejlighed at studere den hegelianske dialektik, som Karl Marx bryggede videre på. Ideologi-arkitekterne har nu fabrikeret syntesen udfra tese og anti-tese, så der ikke længere eksisterer en modsætning.

Kulturmarxisterne, de ny kommunisme 2.0-kommisærer, har lært deres lektie fra Sovjet. Mens agendaen i sit udspring er 100% topstyret, så bliver den solgt og implementeret som noget, der er græsrodsagtigt, håndholdt, fritgående økologisk. Postdemokratiet bliver saftsuseme solgt som folkestyre. Pludselig er en lokal ‘ambassadør’ eller ‘facilitator’, eller hvad de ynder at kalde sig (Apple og Adobe kalder deres software-sælgere for ‘evangelister’ …), det kan hedde alt muligt, altså et ‘borgerinitiativ’ er kommet op med en god ide, såen helt på egen hånd. Tilfældigvis er den skrevet direkte af efter Agenda 21-biblen, men det var jo en af vores egne, der fik ideen. Det handler altid om, at vi skal føle os skyldige over et eller andet, og nu skal vi redde verden via et lokal vedtægt. Du køber dig aflad ved at yde et offer.

Der skal ganske særlige overtalelsesmidler til i bund at grund at lære folk at hade sig selv, fornægte sig selv, tillade ødelæggelsen af tradition og arv og give plads for et globalt korpokrati. I Agenda 21 findes der ikke folkevalgte længere. Beslutningstagerne er indsatte i alle led og på alle niveauer. Der findes ikke nationalstater længere. Alt er koordineret med andre FN-sub-agendaer, Codex Alimentarius, Klimapanelet, u-name-them, we-claim-them. De finansielle strukturer er lige i sidelokalet, IMF, WTO, BIS, Centralbankerne – et skønt public-private-partnership er bygget op. Vi kan også bare kalde det for korpokrati-fascisme.

De har travlt for tiden i agendaen, for de har overskredet deadline for implementeringen. Der er opstået visse, skal vi sige … komplikationer. Folk er begyndt at opdage, hvad de har gang i, og i visse nationer på kloden har man, skal vi sige … mistet appetitten. De gamle områder for international-socialismen / kommunismen, Rusland og Kina skal den anden vej sammen med Brasilien, Indien og Sydafrika. Been there, done that, didn’t work.

Andre steder kører de Agenda 21 for fuld skrue. Se blot de stakkels svenskere, der er ved at begå nationalt selvmord for åbent tæppe. Udvandringen af svenskere er nu på højde med for 100 år siden, da der var hungersnød. I dag udvandres der af andre årsager: uhæmmet indvandring af udlændinge (yderligere 1 million de næste fem år) og stigende vold og social uro, uhæmmet stats-feminisme, pervertering af børns kønsidentitet, overgreb fra skattevæsenet, umuliggørelse af små virksomheder, politisk korrekthed overalt. Folk udvandrer for at slippe for at skulle udøve selvhad og selvcensur. Måske man burde takke svenskerne for at fuldføre eksperimentet med så stor konsekvens, at det kan blive tydeliggjort for hele verden, hvad man ikke skal gøre.

Komplikationerne
Finnerne, deres naboer, er ikke faldet på røven, endnu. De har deres historie lidt for tæt på, for de bekæmpede kommunismen 1.0 i de finske skove under Vinterkrigen. Tyskerne er, desværre, et knækket folk. De er ganske inficeret af politisk korrekthed efter 2. Verdenskrig. De har fuldstændig accepteret det selvhad, den selvfornægtelse og det masochistiske skyldkompleks, de blev påtvunget – for anden gang – efter krigen. 

Men overalt i Europa ulmer det med politiske bevægelser, der har mistet appetitten for EU-kratiet. De er en broget forsamling, må man sige, men de deles om nationalisme, antibureaukratisme, og social-kulturel selvbestemmelse. Vi vil også se dem gå i kamp for social retfærdighed. De er kulturmarxisternes og venstrefløjens store skræk, for de tager initiativet ud af hænderne på dem. Folk har fundet ud af, at socialisternes/socialdemokraternes fine ord er tom snak, og at de ikke mener et hak af, hvad de siger. I Sydeuropa har de set, hvordan EU-kratiet har plyndret de nationale økonomier og sendt regningen videre til befolkningerne. Unge ser deres fremtid forsvinde for næsen af dem, de midaldrene ser deres job forsvinde, og de gamle ser deres pensioner forsvinde. De gør – og hvor stereotypt, hvor forudsigeligt! – alt, de kan, for at dæmonisere deres modstandere. Det er lige efter ‘håndbog for kulturmarxister’.

De dummeste af de europæiske politikere tror, de sidder sikkert i stolen, og at de blot kan skrue op for regler, love, forordninger, forbud, hestekure. Bare folk er bundet op i hoved og hale, så gør de ikke oprør. Men folk kan kun tage det indtil en vis grænse, og så bryder generationers indestængthed løs. 

Der er en underlig ulmende uro i Europa for tiden. Der lugter af opstand. Mere end én europæisk politiker har for nylig haft en ond drøm om guillotiner. Men det jo bare en drøm …

Jeg er meget optaget af kulturel globalisering, hvor vi alle bliver subjekter i en misbrugisk kultur-industri, der kun tænker på én ting: At reducere skønhed til en forbrugsvare.
(Gilad Atzmon, Israelsk musiker, filosof og forfatter)

Kommunisme 2.0 – seneste update

2. Verdenskrig i baglys V

P { margin-bottom: 0.21cm; }A:link { }

2. Verdenskrig i baglys I
2. Verdenskrig i baglys II
2. Verdenskrig i baglys III
2. Verdenskrig i baglys IV
//

Homo Post-traumaticus 
Lettelsen hos befolkningerne i de allierede nationer og den glæde, der blev udløst i gaderne, var ægte nok. For hvad sker der med en befolkning, hvor kvinderne har sendt deres mænd og sønner ud for at dø og slå ihjel, og hvor folk har måttet finde sig i, at alle de midler, de havde sparet op og foræret deres regeringer som skatter og frugten af al deres arbejde, blev brugt til krigslegetøj af høje herrer iført fint tøj og patetiske talegaver – alt sammen på bekostning af folks enorme afsagn og lidelser? Sådanne folk er selvfølgelig enormt lettet. I denne lettelsens rus er det imidlertid, at deres skjulte bødler slår til endnu engang.

Vi ved fra systematisk uddannelse af bødler i diktaturregimer, at første fase er traumatisering og reel offergørelse af personen. Anden fase er lettelsens fase, hvor vedkommendes traume bliver kanaliseret over i at gøre det mod andre, som man selv blev udsat for. Det er sindskontrol baseret på et påført traume. I dette lettelsens øjeblik blev folk åbne for at tro på ALT, deres regeringer bad dem om. Hvor de i krigens tid havde være skræmt og tvunget til det, faldt de nu over hinanden for at gøre det. I denne sejrsrusens forgiftelse har vi alle sammen i den vestlige verden bygget et verdensbillede, der bygger en sandgrund, et fundament af løgne, traumer og fornægtelse.

Vi har udviklet en bøddelkultur, hvor vi via to kæmpe krigsscenarier og en hel række ‘mindre’ er havnet i en kollektiv psykose-tilstand og har skabt en ny mennesketype, en kultur med et nyt bevidsthedssæt: homo posttraumaticus, PTSD-mennesket.Bødler har uddannet bødler. 

Det er først i dag, 70 år efter, at facaden er begyndt for alvor at krakelere på de institutioner, der blev bygget op efter krigen, som alle folk hyldede og satte deres lid til. Det er først i dag, vi opdager, hvor meget ækelhed, der gemmer sig bag facaden. Den kollektive erfaringsfaktor ganger den individuelle faktor op med 10 eller 100. Hvad der under optimale forhold tager et individ 15 år at erkende, vil tage en nation 150 år og for et kontinent 1500 år. Så vi lever i en tid, hvor disse erfaringscykler fortættes. 

Vi har i lang tid fejlagtigt troet, at det var betændelsen, der var vores normale tilstand. Det er ikke en køn tid, det er en betændt tid vi lever i. Som et byld, der er revnet, flyder betændelsen. Men det er samtidig en helingsproces. Javist bliver der et ar, men det vil være der altid som en påmindelse om hvad der skete.

Derfor er det et nødvendigt at forstå hvadder skete, hvor det skete, hvem der fik det til at ske, og hvornårdet fandt sted. Men de veltalende herrer iført fint tøj og flotte talegaver sagde: Det skal I ikke bekymre jer om, det har vi spurgt om for jer, alt hvad I skal bekymre jer – og det skal I ikke engang bekymre jer om længere – er hvorfor. Men det spørgsmål har vi for længst besvaret, det gjorde vi jo allerede, inden vi startede: det var FOR DEN GODE SAG OG JERES ALLE SAMMENS BEDSTE! Og se bare, nu forstår I jo det hele! Det var da ikke så slemt vel?

Not so, my friend. Ikke at tillade spørgsmålene at blive stillet i åbenhed og spørgelyst og i den rigtige rækkefølge var en fælde. Og en hel kultur faldt i fælden. Homo Posttraumaticus fik godnathistorien om de Gode, de Onde og de Grusomme. Og skuespil, masser af skuespil, sagde kejseren og vinkede bydende til sine tjenere og nådigt til sit elskede folk. 

I Asien rasede 2. Verdenskrig stadig, men vi festede i gaderne i London, Paris, New York og København. Amerikanerne skulle føje endnu en bunke krigsforbrydelser til de bjerge, de i forvejen hvilede deres ene ben på. Fx. Udslettelsen af to hele byer af civilbefolkninger i Japan. De gule svin fin en dobbelt-Dresden, så ku’ de lære det! 

Hvis vi lytter til Douglas Dietrich, destruerede containervis af dokumenter, var Hiroshima og Nagasaki fuldstændig uden betydning, for japanerne overgav sig aldrig. Der var ikke en eneste japaner til stede, da denne ‘overgivelse’ fandt sted ombord på et hangarskib, for størstedelen af den japanske hær befandt sig på den koreanske halvø og i Manchuriet, og krigshandlingerne fortsatte til op i 50’erne. Amerikanerne fortalte deres befolkning, at de havde vundet krigen, men i virkeligheden var det japanerne, der vandt krigen. Der er stof her til endnu en blogpost-serie, og det, der kommer frem om det asiatiske scenarie er mindst lige så overraskende, som ved det europæiske.

Derfor forekommerKoreakrigen i vores bevidsthed som en næsten glemt krig. Det var simpelthen 2. Verdenskrig, der aldrig sluttede. Min generation, og jeg er ingen årsunge, har ikke oplevet Koreakrigen, hvor alle, ALLE! byer og landsbyer i et helt land blev jævnet med jorden. Det sted, hvor japanerne havde haft deres våbenfabrikker i kæmpe underjordiske compounds skulle jævnes med jorden, og fuck de mennesker, der boede der. Senere gentog amerikanerne skuespillet i Vietnam. Endnu engang blev et helt land sønderbombet og fuck de mennesker, der boede der. Og CIA slæbte hjem af heroin fra Den Gyldne Trekant, for krig kostede så mange penge. Og senere gentog amerikanerne deres skuespil i Afghanistan, og CIA og NATO slæbte hjem af heroin, for krig var dyrt. Men det var jo bare en investering, for krig var jo i sidste ende en fed forretning! Og husk, kære folk, I behøver ikke at spørge om hvorfor? Det har vi jo svaret på … 

Postkrigs-teater 
Et sådan skuespil for folket var Nürnberg-processerne.

Først skar man efter den traditionelle læst Tyskland over som en lagkage. Det havde imperialisterne gjort alle steder, de kom fra siden starten af 1800-tallet, det havde man allerede gjort én gang før med Tyskland (men åbenbart ikke grundigt nok), så nu del-og-herskede man igen. Et stykke lagkage til England, et andet stykke lagkage til USA, et kæmpe stykke lagkage til Rusland og et fjerde til Frankrig. Det hed ‘okkupationszoner’. 

Vi husker, hvordan England så sent som i 1994 – konstruktionen var ved at slå revner, så man måtte gøre noget – endnu en gang stadfæstede, denne gang med en lovbefaling, at ‘Ingen allierede begik krigsforbrydelser, det var kun nazister, der begik krigsforbrydelser’. 100.000’er af soldater blev holdt i lejre, ikke som tilfangetagne, men som ‘krigsforbrydere’. En tysk soldat var en forbryder, en engelsk soldat var en helt. Verden var blevet dejlig nem at forstå. En primitiv sort-hvid stregtegning i en tegneserie. 

Englænderne tvang lokalbefolkningerne til at defilere gennem Buchenwald og Bergen-Belsen, hvor de havde ‘glemt’ at rydde op, og der lå nøgne, udsultede lig i bunker og flød. De blev dog ikke sendt gennem Eisenhowers dødslejre, for her skyndte man sig at rydde op. Ej heller fik man lige med det samme lov til at defilere i de såkaldte udryddelseslejre med gaskamre, som efter ‘pålidelige’ udsagn fra sovjet-bolsjevikkerne befandt sig i det nu hermetisk lukkede polske område. Efter en tids forberedelse, blev der bevilget stærkt kontrollerede guided tours. Vi tog deres ord for, at det, man så, var det, de sagde – og omvendt. Bolsjevikker måtte jo vide, hvad de talte om, for de var jo selv så dygtige til at lave udryddelseslejre. De tyske tilfangetagne, og husk de var nu alle godkendt til at være ‘afvæbnede fjender’ og krigsforbrydere, defilerede gennem lejre, hvor ligene af de tyfusramte lå og stank. Man var i fuld gang med at opbygge en postkrigs-mytologi. Der var billeder i det, som man kunne bruge i de sejrendes historiebøger og i aviserne.

Dette var starten på af-nazificeringen, hvor alle de tricks, som behavouristerne havde lært sig og solgt til reklameindustrien og propagandaindustrien især i USA, nu blev brugt mod tyskerne. Kollektiv hjernevask var på ingen måde et nyt fænomen, for allerede romerne kendte det i allerhøjeste grad. Men i en massemediekultur, som var på plads i 1945, var der en række nye metoder og muligheder. Antropologi, som vi kender det i dag som et universitetsfag, udsprang af militær efterretning og studier af menneske-grupper i krigsøjemed. Mange af disse militære social-behavourister blev senere arbejdsløse, og et nyt akademi-fag var opstået: antropologi.

Amerikanerne kom op med yderlige teaterrekvisitter: lampeskærme af menneskehud, skrumpehoveder af polske fanger og hudstykker med tatoveringer på. Senere kom englænderne op med historier om, at menneskelig blev brugt til at lave sæbe af. Her kan I se, tyskere, hvor perverse de ledere var, som I alle sammen støttede op om!Behavouristisk, pavlovsk hundetræning i selvforagt! 

Når soldater overgav sig, især hvis de var de frivillige SS-officierer, blev det konventioner, de allierede havde underskrevet, ikke respekteret. Der fandt en stribe af massakrer sted på dem, der overgav sig. De blev lukket inde i lukkede gårdarealer og majet ned med maskingeværer. Sådan skete det for de 560 SS-officierer, der overgav sig ved Dachau-lejren. 

Måden en krig afsluttes på, er altafgørende for eftertiden. Den måde, hvorpå de allierede trampede rundt på de overvundne, der nu lå ned, skabtetil en kulturel-etisk afstumpning, der bliver ved med at sende sine – man kunne næsten sige karmisketrykbølger op gennem tiden og frem til os lige nu. 

Nürnbergprocessen – den ultimative farce 
I dette mildt sagt farceagtige optrin villeregeringsmedlemmer og funktionærer i et land for første gang i verdenshistorien komme til at stå foran en ret, hvor fire dommere udsendt af statsledere fra de lande, der delte Tyskland op i fire stykker lagkage,villedømme dem – i deres eget land. Læs lige foregående sætning en gang til og komtemplér det! Blot det at betegne det som en retshandling eller at bruge ordet domfældelse er absurd teater.

I særklasse absurd bliver, når man betænker, at som minimum tre statsledere, Winston Churchill, Franklin D. Roosevelt og Josef Stalin med en fair trial og en hvilken som helst uvildig international domstol både på den tid og i dag ville blive idømt livsvarigt fængsel og i Stalins tilfælde forvaring, der er værre end livstid, for det er på ubestemt tid. Og det ville de på baggrund af de bjerge af krigsforbrydelser, de begik som øverstansvarlige for de events, der er nøje beskrevet i hele denne fremstilling og dens fem dele. De var de ansvarlige for 2. Verdenskrig, men de blev aldrig draget til ansvar, for den sejrende har magt til at frikende sig selv. 

Blot en lille korrektion: en fair trial anno 1945 ville have idømt de tre statsledere døden ved hængning eller skydning. Hængning var normalt metoden til at aflive usle lystmordere og tyveknægte, skydning var en militær henrettelse. Derfor valgte man døden ved hængning som en symbolsk gestus overfor det Tredje Riges mænd.

Heinrich Himmler og Hermann Göring berøvede denne pseudodomstol fornøjelsen at dømme ham til døden ved at sluge en cyanidpille, kemisk harakiri kunne man næsten kalde det. Göring nåede at stå foran sine dommere, og uanset hvad man måtte mene om nazismen og dets ledere, frembød han en imponerende fremtoning, hvilket også hans fjender anerkendte. Her var en person, der på ingen måde var knækket selv i modtagelsen af sin dødsdom. I cellerne var han og de andre fanger under overvågning 24/7, og der stod simpelthen en person foran deres dør og åbnede en luge hvert 2. minut. Alligevel lykkedes det ham at gemme en kapsel og tage den i brug, da han mente, at han havde fortalt sine bødler, hvad han mente om dem og deres anklager. Det var blot et par timer før han skulle skydes. Han var i fuld kontrol over situationen til det sidste.

Mange af hængningerne af de dømte gik så galt, at de tog over 30 minutter, hvor den hængte langsomt blev kvalt sprællende og kæmpende for sit liv. Mage til pinligt dilettanteri skulle man lede efter. I erkendelsen af pinligheden – eller nok snarere i erkendelsen af, at pressen og offentligheden kunne eksponere den – hentede man Englands førende ‘hangman’, Albert Pierrepoint til Berlin. Hvis du ikke allerede har set den fremragende film ‘The Last Hangman’, kan det stærkt anbefales. Denne yderst professionelle mand med det makabre job erkendte under processen, at der var noget fundamentalt galt her. Hvis man skulle aflive mennesker og sætte sig i Guds sted, skulle det gøres med maksimal respekt. Her så han, hvordan denne respekt blev tilsidesat. Efter udført tjeneste nedlagde han sit hverv. 

Tilståelser ved tortur 
Det er kun for nylig, at oplysninger er sluppet ud om, hvad der skete med de fanger, man stillede for Nürnberg-domstolen. Man udvalgte nøje de personer, der blev fremstillet, og forinden havde de passeret gennem et sted ved navn ‘the London Gage’, der blev kørt af en person ved navn oberstløjtnant Alexander Scotland. Dette ‘bur’ var et ud af ni fangehuller, hvor tortur af tyske fanger fandt sted.

Et af ‘stjernevidnerne’ i Nürnberg var Rudolf Hess. Man påstod, at han havde tilstået udryddelsen af over tre millioner jøder. Det fotografiske dokumentar-materiale, briterne valgte at fremlægge som underbygning, var stærkt tvivlsomt, for man havde ladet ofrene for de tyfus-epidemier, der især ved krigens afslutning hærgede fangelejrene, afbillede. De allierede vidste det.

Efter krigen talte en britisk torturbøddel, Bernard Clark, over sig og pralede med, at det var ham, der havde tortureret Rudolf Hess og truet ham med at gøre ‘ting’ med hans familie, så han fremkom med de falske tilståelser, man havde brug for. Efter Nürnberg blev han jo buret inde i Spandau til han blev senil. Ikke desto mindre blev han myrdet i fængslet. Man fandt ham hængt / kvalt med vandrette rebmærker om halsen, der viste kvælning og ikke hængning.

Lampeskærmene af menneskehud viste sig at være lavet af gedeskind. De to polske skrumpehoveder forsvandt på temmelig hurtigt, inden nogen kunne undersøge dem. Stumperne af menneskehud med tatoveringer viste sig også at være et falsum. Kun i de de lejre i det nye Østeuropa bag det Store Jerntæppe, hævdes det til den dag i dag, at millioner af jøder blev gasset i dertil indrettede kamre.

Hvad er der ellers tilbage af de ‘beviser’, der blev fremlagt og fremvist mod nazisterne i Nürnberg? Nåh jo, så er der sæbefabrikken! En sæbefabrik må man jo ha’, når man skal vaske sine hænder. Deborah Lipstadt, en jødisk konsulent for ‘Holocaust Memorial Museum’ skrev, at dette var en 100% fabrikation, der intet havde på sig. Det var en af briternes yndlingshistorier. De havde også lanceret den under 1. Verdenskrig, og nu kogte de sæbe på den igen. 

Krigsgælden 
I oktober 2010 havde Tyskland endelig betalt sin krigsgæld af, altså for 1. Verdenskrig! De havde da betalt 220 milliarder kroner. Det er vist unødvendigt at nævne, at krigsgælden for 2. Verdenskrig langt fra er betalt. Der kører for tiden sager fremført af Grækenland og Italien. Hvis de bliver vundet, vil det åbne for en sand flodbølge af sager fra en række lande. Tyskland er blevet et gigantisk tag-selv-bord.

Du er måske opmærksom på den bølge af af nationaltømninger, som ECB (den Europæiske Centralbank) og IMF (den Internationale Monetære Fond) akkompagneret af Goldman Sachs og andre hajer i det internationale farvand har indledt mod en række især sydeuropæiske lande: Grækenland, Cypern, Italien, Spanien, Portugal, snart Frankrig. Derudover Irland, Island og Ukraine. Det er hævdet, at vi her ser den finansterroristiske del af 3. Verdenskrig. Læg især mærke til, hvordan man søger at få Tyskland til at betale for disse udplyndringer. Det i forvejen udplyndrede land – med den ultrastærke økonomi – bliver plyndret ovenpå post-WW1-og-WW2-plyndringerne. Hvordan kan det lade sig gøre? Det kan det i den sikre formodning om, at dette land er blevet så eftertrykkelig overdænget med et nationaltraumatisk kompleks af skyld-skam-og-gæld oven på skyld-skam—og-gæld, så man blot kan trykke på en dertil indrettet knap, og så betaler de for de internationale bank-gangsteres vildeste eventyr.

Tyskland har været det 20 århundredes finansielle malkeko, gåsen der sked guldæg, og geden der blev ædt og voksede op næste dag. Og hvis vi fastholder den tanke, at 3. Verdenskrig – i hvert fald i sin begyndelse – ikke er en varm krig men en finansiel-kulturel-informel krig – så er Tyskland igen i skudlinien for et angreb. Ved deres kansler det? Jeg tror, hun ved meget, som der ikke bliver talt om, og som de fleste ikke ved noget om.

Jøder, der overlevede fangelejrene, bliver i dag kaldt Holocaust-overlevere, og kan derfor søge erstatning. Ifølge ANCHA i Israel kan alle jøder, der har boet hvor som helst i verden i et nazi-regime, i et land under nazistisk besættelse og i et regime, der samarbejdede med nazisterne, kvalificere sig til titlen: Holocaust-overlever. Dette kvalificerer i så fald alle jøder, der forlod Tyskland i 1933 og boede uskadt i sikkerhed et sted i Verden. Fx. er jøder, der slog sig ned i det tidligere Sovjetunionen og søgte tilflugt hos deres jødiske bolsjevikiske allierede, berettiget til et engangsbeløb på 20.000 kr. og derefter en månedlig Holocaust-pension resten af deres liv. 

Det springende punkt: gaskamrene 
I modsætning til, hvad vi forestiller os, findes der ingen fotografier, intet videomateriale og ingen retsmedicinsk rapport om et gasset offer for denne Holocaust. 

Udfordring: hvis du ligger inde med sådanne, så sig venligst til, for Verden venter med P { margin-bottom: 0.21cm; }A:link { }spændthed. 
Vores billeder bygger udelukkende på sovjetiske vidnesbyrd og tidligere indsatte i lejrene, hvor ingen af disse blev krydsforhørt ved Nürnberg-retshandlingerne. De blev nedskrevne, taget til protokols og ophøjet til sandhed.

Jødiske indsatte i lejrene fortalte alternative historier fra Auschwitz, Buchenwald og Theresienstadt. Der var orkestre, som de spillede i. Et koncertflygel blev bragt ind til lejr 1. Der var et teater. Der blev vist film. De indsatte skrev postkort hjem, og vagterne forsynede dem med materialer. Der var penge i omløb i lejrene. Der var kantiner for de indsatte. Der blev arrangeret sportskampe mellem forskellige hold af indsatte. Kunstnere blev bedt om at male på væggene for børnene. Der var hospitaler, biblioteker og et stort swimmingpool. Der er nok af disse historier, der alle fortalte en afvigende historie end den om udryddelse. Hvorfor ville man gøre sig en sådan umage med alle disse tiltag, hvis det var bestemt fra højeste sted, at folk blot skulle udryddes? Ingen har forklaret dette mega-paradoks, og som rationelt tænkende menneske bliver man efterladt i et kognitivt dissonansfelt. Det er noget, der ikke stemmer. 

Historiens skraldespand 
Hvis man sammenligner disse beretninger med Stalins dødslejre begynder der at opstå en tanke. Hvis du vil have udpenslede beskrivelser af disse lejre, så se filmen ‘As far as my feet will carry me’ eller læs Aleksandr Solzhenitsyn’s beskrivelser af Gulag. Eller mange andre beretninger, selvom der var procentvis meget få, der overlevede – hvilket i realiteten er en hel del, for der var bare UFATTELIG MANGE, der blev sendt til Helvede! I disse beretninger vil du høre om, hvad en dødslejr virkelig var.

Hvad er det hele for noget? Hvordan skal man forstå dette stykke psykologi? Har russerne beskrevet de tyske fangelejre, som om det var Gulag? Overstiger dette bare den menneskelige fatteevne? Blev tyskerne, Tyskland og tyskernes efterladenskaber en kæmpe skraldespand for den totale sum af forbrydelser mod MENNESKET, der var krigens egentlige krigsgæld, menneskets gæld til mennesket?

Jeg løber tør for ord lige nu. Jeg oplever at blive fanget af et stykke målløshed. Altså: et ideologiseret folkeslag, russerne med bolsjevikisk hjerneimplantat, hvis krigsforbrydelser oversteg enhver menneskelig målestok – de forstod ikke engang sig selv – har i et forsøg på at skabe en distance og forståelighed til deres egne ufattelige gerninger valgt at læsse disse gerninger over på netop dem, der blev udsat for deres gerninger. Giver det mening i al sin syge absurditet? Det giver kun mening, hvis man er langt inde i patologien, og det er just der, vi befinder os.

Vi prøver lige igen. Bolsjevikkerne beskrev de tyske fangelejre på samme måde, som de SKULLE have beskrevet deres egne. Det kaldes en projektion i psykologien. Vi bør måske opfinde et nyt begreb og kalde det en bekvemmeligheds-projektion. For de vidste særdeles vel, at de projicerede, og hvad de projicerede, og netop derfor gjorde de det – af bekvemmeligheds-grunde. 

Auschwitz og David Cole 
I 1992 lavede den jødiske historiker David Cole en dokumentar om, hvad han havde set og fundet i de historiske arkiver, via interview og på selve lokaliteten Auschwitz, indbegrebet af vort billede af en nazi-koncentrationslejr. Man kan stadig se den 60 minutter lange dokumentar på internettet – så længe det varer, for YouTube er i gang med en bølge af censur for tiden.

Som jøde havde han ‘lov’ til at undersøge sagen. Dette er i sig selv absurd, men sådan udtrykker jøder det faktisk, hvis det drejer sig om kritik af jøder – endnu en grund til at kritisere, hvis – med streg under hvis – der er grund til kritik. Lad os for enhver pris undgå kulturmarxisternes/Frankfurterskolens dogmatik om ‘kritik som målet i sig selv’. Men altså, det var ‘legitimt’ for en jøde at undersøge jødisk historie – troede han. Det skulle senere vise sig ikke helt at være tilfældet. Det ville have været ‘legitimt’ at underbygge påstandene om gaskamrene og Holocaust, men han fandt ud af efter et stykke tid, at der var en helt bestemt grund til, at der blev råbt og skreget op, hver gang nogen forsøgte at åbne den æske – ‘Don’t look there, don’t look there!’ Og hvad gør alle små børn, når de voksne siger sådan?

David Cole var et sådant enfant terrible. Han måtte undersøge, især fordi tampen brændte, når man ikke måtte undersøge. Han var allerede klar over som historiker, at de ‘beviser’, som blev fremlagt af bolsjevikerne i Nürnberg var noget tvivlsomme. Han var også klar over, at mange af de vidnesbyrd, som fx amerikanske soldater havde fremført efter krigen, også var tvivlsomme. Det var helt ude af sync med det, man vidste, når soldaterveteraner mange år efter henviste til de ‘gasninger’, de sagde fandt sted i Dachau, der jo befandt sig i den vestlige del af Tyskland. Her kunne man ikke forhindre undersøgelser af stedet, og ærlige historikere ved med 100% sikkerhed at der ikke var gaskamre. Så soldaterne fortalte altså en historie, som de enten havde fået besked om at fortælle, eller som de havde efterrationaliseret sig til og senere brugt som soldaterhistorier omkring lejrbålet. Far var der selv, nu skal I bare høre … De havde blot glemt at tjekke, at deres indstuderede og derfor falske vidnesbyrd i mellemtiden var underkendt.

Holocaust-historien er vokset og vokset siden 2. Verdenskrig og bliver fremført og undervist på i skolen som et faktum. David Cole koncentrerede sig om blot et enkelt af de hovedsites, der altid blev brugt i historien, altså det formodede gaskammer i Auschwitzlejren, hvor nazisterne skulle have udført deres formodede ‘Endlösung’. Og igen, han siger helt tydeligt i filmen, at det ikke skulle betragtes som et endegyldigt statement, men som et indlæg i, hvad han dengang håbede skulle blive en åben debat om emnet, en debat, der for længst burde være taget. Altså: hvad var facts, og hvad blot var krigspropaganda. Han ville bare gerne kende sandheden, og troede naivt, at der var tilstrækkeligt mange mennesker, der tænkte og følte som ham. Det udløste desværre – eller selvfølgelig – ikke en åben debat, for dertil var krigspropagandaen alt for massiv, men det udløste en interesse, der bestemt ikke er aftaget siden, tværtimod. Den accelererer for tiden og kan muligvis udløse en åben debat på sigt. 

Lejren
Auschwitz bestod af tre dele. 1: den oprindelige solide militærlejr bygget før krigen, 2: Auschwitz-Birkenau, der var bygget til som fangelejr og 3: Auschwitz-Monowitz, et stort industrielt kompleks, hvor fangerne arbejdede. Alle har set skiltet over porten, hvor der står ‘Arbeit macht frei’. Det var ingen spøg at være ‘ansat’ i denne fabrik, og vi kan rolig kalde det for en arbejdslejr. Det var i øvrigt Tysklands største fabrik for syntetisk gummi.

Hele området er i dag en klam, kommercialiseret turistfælde, hvor man kan købe alt muligt Holocaust-skrammel og lytte til stereotype guides, der repeterer historien om, you know … Altså grundlæggende det samme ahistoriske nonsense, som man kan møde ved de fleste af Verdens turistfælder. 

Historieskrivning kan være stærkt ideologiseret, så facts bliver tilpasset en ideologisk agenda. I Egypten fortæller de en umådelig bunke vrøvl, fx. om gravkamrene i pyramiderne, selvom ingen mumie nogensinde er fundet der (det var i Kongernes Dal, de lå…). Ved Taj Mahal fortælles den tårepersende historie om Shah Jahan (der var berygtet for at jævne vediske templer med jorden), der lavede et gigantisk islamisk gravmonument over sin kone (efter vedisk stil udsmykket med vedisk symbolik ovenpå en vedisk mandala som grundplan, prøv at sige ve-disk tem-pel), eller den store moske i Cordoba (der vender nord-syd og ikke mod Mekka, ikke ligger i bycentrum, har et over 70 m højt tårn – stakkels muezzin! – har en kælderetage, har gargoyler på facaden og har bjælker i murværket, der er forstenede, hvilket giver en datering, der er ca. 1000 år ældre end noget islamisk byggeri. Prøv at sige fønikisk handelsstation perfekt placeret ved udmundingen af Guadalguivir-floden). Listen ville blive temmelig lang, men det er ikke emnet.

Auschwitz er netop et sådan sted, hvor ideologiseret historieskrivning bliver ritualiseret. Det er et slags gravmonument for polsk-katolsk og jødisk religiøsitet på én gang, hvilket har skabt en del gnidninger. Jøderne har klaget over, at udtrykket ikke var jødisk nok og har hele tiden arbejdet på at monopolisere det som en udelukkende jødisk affære. I russiske film, nævnes jøderne sjældent, her tales der mest om polakker, ukrainere og russere. I polske film tales der meget om de polske præster og deres martyrium. I vesten handler det stort set kun om jøder, og at der også omkom ikke-jøder bliver mest brugt, for at ikke-jøder ikke skal kunne identificere sig med jøderne.

Når man bliver vist rundt i Auschwitz viser de en bygning kaldet ‘Dødens Blok’, spækket med billeder, der skal understøtte det narrativ, at stedet var en dødsfabrik. Hvad man ikke viser er et stort kompleks, hvor man desinficerede tøj, sko, madrasser og alt, der kunne være inficeret med de tyfusbærende lus. Her brugte man den pesticid, der hed Zyklon-B, en cyanidholdig kemisk substans, der var specieldesignet til det job. Det var det egentlige gaskammer i Auschwitz. Ingen indsatte/beboere kom her. Såkaldte eksperter benægter ikke eksistensen af denne bygning. De bryder sig bare ikke om at nævne den, fordi den underminerer deres narrativ. Hvorfor dog komplicere tingene? Andre faciliteter i Auschwitz, som eksperterne nødig fremviser, er teatret, hvor det indsatte og deres børn opførte teaterstykker. Og swimmingpoolen, som er udladt på den guidede tour, så man skal kende dens eksistens.

Den guidede tour ender ved det berømte gaskammer. På det tidspunkt er turisterne så fyldt med horror-stories, at de er i stand til at tro på alt, de hører. Her oplever de apoteosen.

Alt bygger på tvivlsomme postkrigs-vidneberetninger og postkrigs-tilståelser. Der er ingen dokumenter, der understøtter, at de skulle have eksisteret en plan om udryddelse af jøderne. Der er ingen samtidige fotos, planer eller krigstidsdokumenter, der viser at det fandt sted. Man kan ikke bruge den undskyldning, at nazisterne destruerede alt bevismaterialet, for man havde på det tidspunkt knækket det tyske krypterede kode i deres interne meddelelser inklusive dem, der kom fra Auschwitz.

Alle de udstillede ‘beviser’, der fremvises i Auschwitz kan både bevise, men også modbevise narrativet – beviset ophæver sig selv. 

Der vises bunker af hår, som skulle stamme fra fangerne. De fik deres hoveder barberet, så man kunne få bugt med lusene. Det benægtes ikke engang. 


Og så er der der bunker af sko. Det er et faktum, at de indsatte blev frataget deres eget tøj ved ankomsten og fik nyt tøj og sko. Deres gamle var befængt med lus. 


Og så er der bunker af gas-dåser. Ingen benægter, at Zyklon-B blev brugt til at desinficere mod lus. Gassen blev også brugt i de lejre, hvor man siger, at der ikke var gaskamre.

Og så er der masser af billeder af syge, tynde mennesker. Heller ingen benægter, at tyfus var et stort problem i lejrene, da mange af de indsatte fra Østeuropa var notorisk berygtet for deres – skal vi sige letsindige omgang med personlig hygiejne. Polakkerne var med andre ord totalt lusebefængte.

Og så er der udstillinger af luftfotos af lejrene. De bliver fremstillet som bevismateriale, men man glemmer at nævne, at ingen af dem viser noget om gasning, selvom de er taget på tidspunkter, vor gasning siges at have foregået non-stop. 

Gaskammmeret 
Og så er der selvfølgelig selve gaskammeret, det berygtede ‘Krema 1’. Det er et helt kapitel for sig.

Det lå bag officersbarakkerne udenfor fangeområdet. Der er en stor skorsten ovenpå bygningen. Man har indrømmet, at denne er en ‘rekonstruktion’, da den ikke er forbundet med bygningen. Læs lige igen: ikke forbundet med bygningen! Hvad er så meningen med en skorsten? Dernæst har man indrømmet, at hele bygningen er en rekonstrukton. Indenfor i bygningen kan man se, at mure er blevet væltet, og at der er spor af de baderums-faciliteter, som engang var i bygningen. Det nu større rum var engang fem rum. I væggene i den før omtalte desinfektionshal i Birkenau-området er væggene indfarvet med blåt fra gassen – deraf navnet ‘preussisk blå’. Der er ingen indfarvning i baderummet i Auschwitz 1nu kaldetgaskammeret. Kemiske prøver viser ingen rester af gassen. I taget af bygningen er der luger, der siges at være, hvor Zyklon-B-gassen blev hældt ned. Lugerne er tilføjet senere ligesom skorstenen og kaldes ligeledes ‘rekonstruktioner’. Hvorfor man skulle have brugt en masse besvær på at fjerne huller i en solid bygning og en lige så solid skorsten for dernæst at bygge det hele op igen fremgår ikke med stor tydelighed. Hvis bolsjevikkerne havde fundet stedet i den propagandistisk set perfekte stand, så havde der vel ikke været grund til disse rekonstruktioner? 

Piper 
Franciszek Piper, senior-kurator ved Auschwitz-museet, skrev en bog, hvor de originale sovjetiske tal på 4 millioner omkomne jøder – jøderne selv ‘rundede op’ til 6 millioner – skulle revideres, så tallet nu var: 1.1 millioner. Det må siges at være lidt af en revision. Sovjetterne overdrev altså med 400%.

Lad os lige tage den en gang til:

  • Den Sovjetiske Stats Ekstraordinære Kommité for Undersøgelsen af Nazi-krigsforbrydelser (elsker vi ikke straks denne herlige titel?) fastlår, at ‘mindst fire millioner jøder døde i Auschwitz’.
  • Det Supreme Nationale Tribunal i Polen fastslår at ‘omkring fire millioner jøder døde i Auschwitz’
  • Det Internationale Militærtribunal i Nürnberg fastslår, at ‘mere end fire millioner jøder døde i Auschwitz’.

Disse udsagn baserer sig på, hvad man kaldte 100-vis af vidnesudsagn og eksperter. Hvis man sammenholder dette med Franciszek Pipers dokumentation, kan man konstatere, at der er en vis usammenhæng. Hverken vidnesudsagn eller ekspertudtalelser lige efter krigen er altså i overensstemmelse med sandheden, men er opstået på anden vis. De sovjetiske beviser og udsagn er altså: svindel!

David Cole fik lejlighed til at interviewe Piper, som indrømmede, at der var sket ‘rekonstruktioner’. Den britiske historiker, David Irving, blev dømt ved en tysk domstol for i maj 1992 at sige netop det, som kuratoren, museumslederen og Holocaust-eksperten Piper sagde i sit interview med den jødiske historiker, David Cole. Piper blev endog indkaldt som vidne i dommen, men dommeren tillod ikke vidnet at udtale sig!

Lad os sammenligne de to synspunkter, det officielle og det revisionistiske.

  • Officielt:
    bolsjevikkerne, sovjetterne, kommunisterne genskabte et gaskammer, der engang havde været der, før man ombyggede det til et beskyttelsesrum
    mod luftbombardementer. De genskabte altså bare det originale gaskammer i deres oprigtige bekymring for den historiske sandhed, som de var så ivrige efter at præsentere for verden.
  • Revisionistisk:
    bolsjevikkerne, sovjetterne, kommunisterne skabte et gaskammer i et beskyttelsesrum mod luftbombardementer, der altid havde været et beskyttelsesrum mod luftbombardementer.

De fire huller i taget, som skulle være indfyldningshuller til Zyklon-B-gas, kan ikke ses på de allieredes luftfotos. De var der altså ikke.

Men hvorfor nedlagde man så gaskammeret? Her forklarer Piper, at det var blevet for svært at skjule gasningerne for de indsatte i Auschwitz 1, så man flyttede det til nabo-området Auschwitz-Birkenau. Man sagde, at gaskammeret var skjult for de indsatte, da der skulle ligge tre blokke i kanten, hvor officererne boede. De indsatte kunne altså ikke se det formodede gaskammer overhovedet, sagde man. Man skjulte altså gasningerne for de indsatte.

Men hvis man studerer luftfotos over området, så ser man, at de indsatte havde fuldstændigt udsyn over området. De toge, der ankom, og som påstået lossede passagererne direkte ind i gaskammereret i tusindvis hver dag var lige i synet på de indsatte. Ingen kunne have undgået at se det hele. Der var altså intet skjult, og der burde have været masser af vidnesbyrd om dette, og med samstemmende beskrivelser. Det er der ikke. Der er noget, der ikke stemmer.

Leuchter 
I 1988 blev der foretaget en ekspertundersøgelse af væggene i gaskammeret af Frederick A. Leuchter, altså en retsmedicinsk undersøgelse. Han tog prøver fra desinfektionsrummet i Birkenau, hvor man behandlede materialer og gaskammeret. Desinfektionsrummet gav udslag, der gik ovenover skalaen = enorme mængder af gas, hvorimod det påståede ‘rekonstruerede’ gaskammer ikke viste markante tegn på gas. Problem! Et kritisk team fra Krakau besluttede at dobbelttjekke Leuchters resultater, for de måtte jo være falske. De fik de samme resultater. Nogen har vist været lige lovlig grundige med deres ‘rekonstruktioner’.

Måske står der allerede klart for dig, men mange har ikke gjort sig klart, at historieskrivning ikke er en eksakt videnskab. Kemi, derimod, er en ekstremt eksakt videnskab. Da den britiske historiker, David Irving, i erkendelse af, at hans videnskabsgren ikke var eksakt, tog  – ulovligt skal det siges – prøver af  ydervæggene til de egentlige gaskamre, hvor man desinficerede, og han tog derefter prøver fra indervæggene i de påståede gaskamre og bad kemikere/retsvidenskabsfolk om at sammenligne. Der ingen tvivl hos eksperterne. Selv ydervæggene i de rigtige gaskamre (gassen var så koncentreret, at den havde gennemsyret hele muren) indeholdt stadig 60 år efter så meget cyanidgas, at de røg helt i top af det målbare, hvorimod indervæggene i det påståede gaskammer ikke indeholdt noget spor af cyanidgas overhovedet. 

Kemi lyver ikke. Det gør historieskrivning. Det skal også siges, at David Irving er den historiker, der har gjort det grundigste arbejde i forhold til Holocaust. Derfor er han også den mest frygtede blandt både kolleger og hele slænget af post-WW2-legendemagere, OG en af de mest dæmoniserede af samtidens historikere. Manden er voldsomt kompetent og kontroversiel på samme tid.
The Faking of Adolf Hitler for History

Forholdt disse facts, kører konformist-eksperter ud i en ny cirkel og påstår, at de manglende spor af gas skyldes, at det kun var 20 minutter om dagen, at man brugte gas i kammeret, og at det derfor ikke efterlod spor. Men ifølge beretningerne, så foregik der gasninger uophørligt, dag og nat. Ellers kunne man ikke have gasset det enorme antal mennesker – alle sammen jøder selvfølgelig. Men her træder man sig selv over fødderne. Beslut jer nu: enten var der meget få gasninger, eller også var der seriøst mange!

Narrativet smuldrer eller flimrer, hver eneste gang man spørger ind til det. Det kan anbefales at se David Coles dokumentarfilm, for han var på det tidspunkt knivskarp. Der sker så noget for ham bagefter. Det starter med at JDL – Jewish Defence League, en ekstremt voldelig jødisk intern terrorgruppe – erklærer ham for værende et mål og angriber ham voldeligt. Han må gå under jorden i ti år og skifte navn. Da han kommer tilbage på scenen, er der sket noget med ham, selvom han stadig forholder sig kritisk et par år. I dag er han så begyndt at benægte sine egne udtalelser.

Så ved vi godt, hvad klokken slog derude i baglokalet. Vi tager hatten af for David Cole for hans mod til som jøde at sige, hvad han sagde, mens hans hænder og fødder var frie, og hvor han stadig kunne være en enfant terrible udenfor rækkevidde af den allesteds-nærværende jødiske terror – som i allerhøjeste grad bliver rettet mod jøder, et faktum vi ALDRIG må glemme!

I 1988 blev Ernst Zündel udsat for en retssag for Holocaust-benægtelse. Man var nu begyndt at retsforfølge folk, der foretog fuldt berettigede og hæderlige videnskabelige undersøgelser. Den politiske korrekthed havde gjort sit indtog på verdensscenen. Kulturmarxismen have slået igennem via universiteterne i Vesten. Zündel havde forinden hyret Frederich Leuchter, der var en retsmediciner med ekspertise i gasteknologi til henrettelsesformål. Efter i største hemmelighed at have udført tests i bla. Auschwitz i Polen, vendte Zündel tilbage og udgav ‘Leuchter rapporten’.

Leuchter gør det i et interview meget klart, at han kun stillede sig til rådighed for undersøgelser. Hvis hans fund understøttede gaskamre, ville han have sagt det. Men hans undersøgelser viser det modsatte. Kort fortalt: kamrene var ikke indrettede til gasning, og bødlerne ville have gasset sig selv. Der er også noget sært ved ideen om, at et krematorie befandt sig ved siden af et højeksplosivt kaskammer. Det er ikke fysisk muligt, er Leuchters ekspert-vurdering. Manden er ikke korrupt-ekspert eller fake-ekspert som bolsjevikerne, der fodrede Nürnberg-bødlerne. Han er uvildig amerikansk retsmedicinsk ekspert med fuld anerkendelse. Leuchter fastslår, hvad alle vidste, men ikke måtte sige: der var ingen øjenvidner, for der var ingen gasninger!

Det vil også være umagen værd at se interviewet med Ernst Zündel, hvor han sætter en manipulerende israelsk journalist på plads med sin viden:
https://www.youtube.com/watch?v=A5sbegfCz7o

Hvad vi ikke forstår i dag er, at Sovjetunionen ikke var en egentlig allieret. Sovjetstaten var fra starten en konstruktion af Wall Street – for nu at gøre det forsimplet – og nu gjorde konstruktionen igen Wall Streets beskidte arbejde. Skift efter behag og vinkel begrebet ‘Wall Street’ ud, men den sovjettiske propaganda blev accepteret på det tidspunkt i historien af den ene og alene grund, at den tjente de allieredes formål. Derfor accepterede vi et bjerg af løgne, og et af dem var Holocaust-løgnen.

Den iranske premierminister, Mahmoud Ahmadinejad skabte en vis furore i 2006, da han sagde, at Holocaust var en konstruktion beregnet på at beskytte staten Israel. Han sagde altså det, som mange vidste, men som ingen måtte sige.

En række af videnskabsfolk, journalister, og andre personer, der har stillet spørgsmål og søgt svar, er blevet idømt bøder og fængselsstraffe på mellem 6 måneder og 6 års for blot at stille disse spørgsmål. En tysk skolelærer fik 4 års fængsel – ikke for noget han havde sagt, men fordi dommeren mente, at han havde tænkt sig at sige det!

Hitler-kortet og Ågerkarlenes Imperium 
Det, der pissede de allierede af, allerede før de blev ‘de allierede’, var i virkeligheden én eneste ting. Det var det øjeblik han meldte Tyskland ud af det system af blodsuger-ågerkarle-bankvæsen, der herskede over den vestlige verden og på tre, TRE! År løftede Tyskland ud af både den forarmelse, som andre lande led under efter ågerkarlenes finansfiflerier med verdensøkonomien i 20’erne, men oven i købet løftede det til en standard, som langt overgik sine naboer.

Hvis et land kunne tilsidesætte central-banksterne og opnå dette, ville de kunne ske i andre lande. Folk opdagede det og ønskede ‘so ein Ding’ for dem selv. Overalt i Europa vakte det beundring. Men hvor der findes beundring, findes der misundelse, og Misundelsens Imperium begyndte at længes efter endnu en krig. Ågerkarlene aktiverede endnu en gang deres netværk.

De selvsamme verdensimperialister agerer på præcis den samme måde i dag. Hver gang de ser et land, hvor det går lidt for godt, og hvor man ikke lystrer de regler, som centralbanksterne har besluttet skal gælde for menneskeheden, så trækker de Hitler-kortet!

Hitlerkortet består i, at man udnævner landets leder til at være en ny Hitler og begynder at fabrikere en række udsagn om vedkommenes grusomheder. Hvis vedkommende har været hård i filten, bliver det selvfølgelig brugt, men i de fleste tilfælde oversvømmer de bare de medier, som de selv ejer (læs: dem alle sammen) med skinbarlige løgne skåret over den samme læst.

Vi så det, da englænderne ønskede at smadre Egypten under Nasser. Han havde nationaliseret Suezkanalen, så hvad kaldte de ham: Hitler!

Vi så det, da Kuwait sugede olie ud af irakisk undergrund og opfordrede ham til at gøre noget ved det. De havde i forvejen foræret ham våben, så han kunne bruge den mod iranerne. Men så annoncerede han, at han ikke længere ville acceptere dollars for olie. Irak havde en nationalbank, der ikke var en del af centralbankvæsenet. Hvad kaldte de ham? Hitler! Og så smadrede de hans land, så det i dag er død, kaos og fattigdom.

Vi så det, da saudierne havde bestilt et statskup i Libyen, hvor deres leder, som Tyskland i 30’erne, var et velstående land med den højeste levestandard i den arabiske verden fordelt på hele de libyske folk, og hvor deres leder var i færd med at organisere de afrikanske lande med en ny dinar bakket op af guldreserver. Formålet var at vride dem ud af kvælertaget fra IMF, WTO og ågerkarlenes blodsugergesjæft. Og så ville han ikke afregne Libysk olie i dollar ligesom Saddam. Hvad kaldte de ham: Hitler! Hvorefter de smadrede hans land, så det i dag er død, kaos og fattigdom.

Vi så det, da den syriske præsident Assad var ved at lave en aftale om en olieledning gennem Syrien udenom den saudisk kontrollerede ledning længere mod syd. Hvad kaldte de ham: Hitler! Og så  sendte de horder af saudisk finansierede terrorister ind over landet, som i dag er sønderflået, men som har formået at holde stand, bla. via russisk støtte.

Vi så det i direkte forlængelse af dette, da den russiske støtte i form af præsident Putin gik ind og forhindrede neocon-gangsterstaten USA i at intervenere i Syrien med en skakspillers tæft for en rokade. Vel at mærke på en elegant måde, hvor dukkedrengen, der kalder sig præsident i gangsternes land, kunne slippe ud af det med æren i behold. Far Putin hjalp Obama-drengen, da han havde fået fingrene i klemme. Hvad kaldte de ham: Hitler! Og så sendte de horder af fascist-hooligans ind over landet fra øst, forærede dem en hel regering, begyndte at pumpe penge ud af landet og ned i lommen på IMF og ECB. Og hvad var mr. Putins ‘synd’ så ifølge ågerkarlenes religion? Jo, han havde smidt de parasitiske oligarker ud af landet, nedlagt forbud mod de CIA-styrede NGO-grupper, der underminerede landet, sørget for at russisk olie var i russiske hænder (i 10 år tjente Rusland ikke en eneste rubel på deres olie), og nu var han saftsuseme i færd med at organisere en række store nationer i et samarbejde, BRICS, der har det tilfælles, at de er lidt trætte af Ågerkarlenes Imperium.

Hitler-Hitler-hele tiden Hitler, disse kortspillere har simpelthen ingen fantasi. De er som en vinylskive, der er gået i hak. De har trukket kortet så mange gange, at det er en farce. Skal vi kalde den Forår for Obamaog sætte den op på Broadway?

Standardformlen, Hitlerkortet, består af tre elementer:

  • Man laver en stråmand på en statsleder og kalder ham ‘den ny Hitler’.
  • Man opfinder eller arrangerer en række grusomheder, som vedkommende skulle have begået.
  • Man finder det første det bedste påskud til at intervenere landet – selvfølgelig i dyb bekymring for de stakkels mennesker i dette land (violiner! tårer på kind!), stjæle dets ressourcer, ødelægge dets økonomi og placere en nikkedukke som statsminister og en ågerkarl som finansminister. Og hvis folk gerne vil tale om demokrati, så kalder man det bare demokrati (flere violiner, et helt strygeorkester!).

Brugen af ‘Hitler’ som skældsord mod statsledere er sådan set blot et kodeord. De kunne lige så godt have sagte ‘pindsvin’ eller ‘spaghetti carbonara’, vi ved efterhånden, hvad det betyder. Det er startskudet på en kampagne, en hensigtserklæring, ‘Vi gør det sg’u igen, fik I den derude?!’ Det er ikke et strygeorkester denne gang, det er trompetsignal. Det ser så kedeligt ud, når ågerkarlene arranger mordet på en præsident som fx. Kennedy eller Benazir Bhutto for blot at nævne to blandt hundreder. Men et karaktermord slipper de af sted med hver gang, mener de.

Husk også, at et karaktermord på den store scene er to fluer med ét smæk. Man myrder karakteren, det er det ene aspekt. Men man udstiller samtidig mordet i offentligheden, ligesom offentlige hængninger på middelalderens markedspladser: Til skræk og advarsel. Når man har karaktermyrdet den tyske kansler fra 30’erne, så var det for at udskrige: I må ikke gå i den retning, I må ikke være ulydige mod åger som bærende princip for samfundet (læs: for ågerkarlene), I må aldrig eksperimentere med metoder til at skabe frihed for folkeslagene, og I må ALDRIG gennemskue, hvad vi har gjort imod jer.

Løgnen er et vigtigt element. De lyver, fordi de kan og fordi de har gjort det altid. De lyver, fordi det virker. De lyver, fordi folk ikke kan gennemskue løgn. Efter to verdenskrige bygget udelukkende på løgn, har folk i Vesten ingen indbygget løgnedetektor længere. De lyver, fordi de bliver høje at lyve på samme måde som en seriemorder bliver høj af ikke at blive opdaget og stoppet. Men det værste er næsten, at de ved, at når folk har købt og slugt en løgn, så er de beskidte indeni – de er selv blevet til løgnere. Vi er blevet imprægneret med løgn.

I alle de ovennævnte ‘Hitler-cases’ spillede løgnen en afgørende rolle.

  • Vi så det, da Nasser blev udnævnt til en ond kommunist. Kommunismen havde i den kolde krig overtaget rollen fra Nazityskland som ‘de onde’. Nasser havde bedt både englændere, franskmænd og amerikanere om hjælp til at finansiere og bygge Aswan-dæmningen men ingen gad at hjælpe ham. Så henvendte han sig til russerne, som hjalp ham. Simpelthen.
  • Vi så det i den første (som jo egentlig var den anden) Golfkrig, hvor irakiske soldater skulle irakerne have hevet børn ud af inkubatorerne på hospitalet og strøet om sig med Anthrax. I den anden (som egentlig var den tredje) Golfkrig skulle Saddam have garagen fuld af masseødelæggelsesvåben.
  • Vi så det, da Gaddafi skulle have beskudt egne borgere i Benghazi. Årtier forinden skulle han have bestilt bombningen af et fly over Lockerbee.
  • Vi så det, da Assad skulle have gasset sit eget folk i et boligkvarter lige udenfor Damaskus.
  • Vi så det, da Putin skulle have beordret nedskydningen af et malaysisk passagerfly (den brygger de stadig på) og ‘invaderet’ hele Østukraine ‘se, vi har sjove luftfotos fra arkivet’, står NATO-fætteren, som amerikanerne kalder Fuck-Rasmussen, og siger, mens han vifter med et foto, han har fået. Det var så et foto, der var et år for gammelt, men det betyder ikke noget i den større sammenhæng.

Der er simpelthen ingen grænser for, hvad Lystløgnens Imperium kan komme op med, når de trækker Hitlerkortet. Hele deres ågerkarlekultur bygger på løgn som fundament. Ågerkarlevirksomhed i sig selv er en konstruktion af løgn, for pengesystemet er århundredernes mest geniale og uigennemskuelige svindelnummer. Tænk en gang: at hive penge ud af den blå luft uden at nogen bemærker det, penge som folk lige pludselig skylder dem!

Det var dét, som den tyske statsleder i 30’erne så. Det var dét, han greb direkte ind i og blokerede. Det var dét, der fik det væsen, der kaldte sig selv for ‘Judæa’ til at fremkomme med en officiel krigserklæring mod Tyskland. Det var dét, der fik de allierede ågerkarle til at hyre kamphunden Stalin til at gøre deres beskidte arbejde. Det var dét, der fik englænderne til at bombe enhver mursten ud af millioner af tyske hjem og jævne tysk industri med jorden. Det var dét, der skabte den måske største løgn, der nogensinde er blevet fremført og slugt råt af guder og hvermand: historien om den gode krig mod det onde land, der gav verden den gode fred i den gode sags tjeneste. Violiner kan ikke længere gøre det – bring os et symfoniorkester!

Sandheden er så skrøbelig, at den har brug for en bodyguard af løgne til at beskytte den.
Winston Churchill

Der kom det fra hestens egen mund. I realiten var krigen fuldstændig nyttesløs og unødvendig set fra englændernes synspunkt. Krigen var den gennem-alkoholiserede britiske premierminister Churchills værk. Han løj før og især under krigen, for en del af krig er løgn for at opretholde moralen. Men løgnen fortsatte efter krigen. England havde mistet sit store imperium, mistet en masse menneskeliv, havde fået ødelagt sin økonomi, havde en masse europæeres liv på samvittigheden. Hvis det nogensinde kom frem, at Churchill havde afslået dusinvis af fredstilbud fra tyskerne, og at de kun var England (læs: Churchill), der havde ønsket denne krig, så ville den blive meget svær at retfærdiggøre for eftertiden. 

Krig er løgn sat i system. Men historien om krigen er den største løgn. Vi lærte intet, INTET, af 2. Verdenskrig. Hvorfor? Hvis ikke allerede svaret står klart efter læsning af fem afsnit, så kommer den korte version her: 

  • Fordi et dødbringende lag af krigspropaganda fortsatte efter krigen og fortsætter til i dag. 
  • Fordi de mennesker, der ejer medierne, forlagene og underholdningsindustrien er de samme, der ønskede krigen, planlagde krigen, finansierede krigen, gennemførte krigen og begik krigens forbrydelser, og som bagefter smurte krigens intention, planlægning, gennemførelse og SAMTLIGE krigsforbrydelser af på dem, der var deres krigens hovedofre.
  • Fordi befolkningerne i de nationer, der udråbte sig selv til krigens sejrherrer, troede på den overordnede fortælling om den gode krig i den gode sags tjeneste, og at krigsforbrydere var krigshelte og fredsbringere.

Løgnen står som en fed skamstøtte i midten med 1000-vis af forgreninger i alle retninger. Vi har set på et par stykker af dem i denne undersøgelse i fem dele, en undersøgelse, der på ingen måde er slut. Den er først lige begyndt.

Download hele undersøgelsen i fem dele som PDF:
http://modsigelsen.net/materie/ww2_revi.pdf

2. Verdenskrig i baglys I
2. Verdenskrig i baglys II
2. Verdenskrig i baglys III
2. Verdenskrig i baglys IV
//

2. Verdenskrig i baglys V

2. Verdenskrig i baglys IV

P { margin-bottom: 0.21cm; }

2. Verdenskrig i baglys I
2. Verdenskrig i baglys II
2. Verdenskrig i baglys III
//
2. Verdenskrig i baglys V
Vi er nået til Del IV i en undersøgelse af 2. Verdenskrig, hvor vi ser på begivenhederne og deres sammenhæng på en lidt anden måde, end vi har lært i skolen. Vi går ikke som forventet ud fra, at det for længst er afklaret, hvem der er de gode, og hvem der er de onde. Vi tillader os for en stund at smide facitlisten væk. Vi kan derfor ikke nøjes med at regne baglæns og udføre de anbefalede ‘fill-in-the-blanks’. Der kommer mellemregninger til syne undervejs, der nok kan overaske en og anden.

Ved at tage et par ganske andre briller på, kommer der noget ganske andet til syne. Men set i bakspejlet – i baglyset – er der en direkte linie og kontinuitet i hele paradigmet.blogspot.dk – bortset fra, at vi er gået lidt udenom den varmeste del af grøden. Det ligger i forlængelse af den fortløbende undersøgelse, der startede 3. sept 2011 med afsæt i bloggens forfader paradigme2010, der startede i begyndelsen af det år. 

Danmark før-under-efter 
Som dansker har jeg en fædrende og mødrende fortid i et midlertidig besat land, der bestemt ikke bød tyskerne velkommen. Og hvorfor skulle vi det? Med yderligere et stykke fortid i den 2. Schleswigske Krig, vidste vi godt, at tyskerne ikke var til at spøge med. Med mødrende familie i Sønderjylland kunne der ikke være meget at rafle om. Min morbror/onkel Christian hadede tyskerne så meget, at han sagde ‘Kanst du Deutsch sprechen, kanst du auch mein Arsch lechen!’. Det var alt, man hørte ham sige på tysk, som han nægtede at tale, selvom han talte det fejlfrit, og selvom hans ene datter boede syd for grænsen. Min ene fætter – min mor var ud af en søskendeflok på ni! – var døbt Adolf. Han tog senere navneforandring til Adalf af grunde, vi næppe behøver at uddybe.

Selvom Danmark ikke havde deltaget i 1. Verdenskrig, havde vi dog profitteret på den på to måder. Nogle industriejere var blevet meget rige af at producere dåsemad (man kaldte dem fuld af foragt for gulashbaroner), og i 1920 som en udløber af Versaillestraktaten fik vi Sønderjylland tilbage.

Min onkel var gammel nok til at huske genforeningen. Men han var ikke gammel nok til at huske den 1. Schleswigske krig, hvor danskerne ikke opførte sig særlig pænt. De foranstaltede en borgerkrig i Nordtyskland og gjorde krav på områder ved Ejderen, hvor der ikke engang var danske lokale flertal. I min skuffe ligger en fortjenstmedalje for deltagelse i krigen 1848-50. På den ene side er et billede Frederik VII, konge af Danmark, ham med grundloven, du ved. Det var en krig, hvor man stolt delte medaljer ud, for den var ‘gratis’. Arrogancen var desværre ikke taget af i 1864, da den danske konge groft fornærmede Bismarck, så han gav ‘die dumme Dänen’ en afklapsning. Det blev vort nationaltraume.

Da tyskerne kom marcherende igen d. 9. april 1940, var der ikke meget andet at stille op end dygtigt diplomati. Det måtte Erik Scavenius sørge for, og Danmark overlevede krigen på rationering, kaffeerstatning og mørkelægningsgardiner. Sammenlignet med andre steder i Europa, må det siges at være særdeles nådigt sluppet. At Scavenius ikke blev værdsat for sin kompetente og yderst snedige indsats, viste blot, at vi måske oven i købet fortjente betegnelsen ‘dumme Dänen’. Havde Scavenius ikke udført det håndværk, han havde lært som statsminister under 1. Verdenskrig og topdiplomat i Berlin i mellemkrigstiden, var Danmark blevet smadret, og 100.000 danske mænd sendt til østfronten, blandt andre rædsler. Men det forstod de dumme, forkælede danskere ikke, især efter krigen, hvor hans eftermæle blev svinet til. Det var også efter krigen, at de danske kommunister vejrede opportunistisk morgenluft og fik vind i sejlene.

Myten om det kollaborerende Danmark har sat sig fast i historien. Selv en dygtig og kompetent historiker som Webster Griffin Tarpley har fået den ting galt i halsen. Han har opdaget, at ‘Anders Fuck Rasmussen’ er en fætter, der ikke er særlig sympatisk og har gang i noget ret dystert som NATO-chef. Men han udnævner i samme ånddræt Danmark som ‘nazi-collaborator’. Intet kan være mere forkert. Der var modstand i undergrunden fra starten. Danskerne var bare ikke masochister og selvmordspiloter. Det helt underlige er, at den selv samme Anders Fuck Rasmussen – amerikanerne kan ikke udtale hans navn – som statsminister og wannabe-lissom Bush og Blair prøvede at slå plat på historieforfalskning og hævde, at danskerne skulle have kæmpet til sidste mand ved grænsen.

Anders viste sig her som en total nullitet indenfor historisk viden og et par kompetente historikerne protesterede højlydt mod hans manipulationer. Men et af hans perfide magtgreb var som bekendt mundkurv ved fyring af råd og nævn under betegnelsen ‘smagsdommere’. Det minder i betænkelig grad om kommissær-terror – noget fra Sovjet. Men han skulle jo lancere sin Bush-og-Blair-venlige ‘aktivistiske udenrigspolitik’ for at lefle sig til en NATO-kasket, så hans ævl om krigen var rent show-off. Bush og Blair blev smidt ud af regeringskontorerne af deres egne befolkninger, der på det tidspunkt var trætte af usandheder og krigsliderlighed. Fuck-Rasmussen valgte at stikke af til Bruxelles, inden lokummet brændte under ham – efter at have smadret den danske nationaløkonomi ovenpå Nyrop Rasmussen. Herefter ankom endnu en navnebror, Ulykke-Rasmussen.

Og usandheder, hellige makrel! det er noget, den mellemste Rasmussen, ham med kasketten, kender til! Først historieforfalskning, og nu billedforfalskning ‘Og her kan I bare se, hvordan russerne er rykket ind i Ukraine …’. Ja, Anders And, det billeder dér stammer altså fra en øvelse for et år siden. Og det andet dér er sørme et screendump fra et computerspil.

Efter denne rundtur med løs hånd i dansk før-under-og-postkrigs-historie, skal vi tilbage til 2. Verdenskrig, hvor vi slap i Del III. 

En general undslipper 
Tyskland var på retræte på alle fronter. Russerne var halvt igennem Polen og det meste af Østeuropa, amerikanerne og briterne angreb fra syd og fra nord i Normandiet – med særdeles store tab.

En markant tysk skikkelse var General Leon Degrelle. Han var en af de sidste, der kæmpede ved østfronten og var personligt engageret i 25 ‘heavy hand-to-hand-combats’ og blev såret flere gange. Han overlevede betingelsesløs overgivelse – hvilket ville betyde henrettelse eller deportation til Gulag – ved at flyve 2400 kilometer på tværs af Europa under konstant beskydning og nødlande hårdt såret i San Sebastian, Spanien. Han overlevede mod alle odds og døde i en alder af 87 år i Spanien. 

Vaffen-SS 
En af hemmelighederne ved Schutzstafel, Waffen-SS var deres træning, deriblandt deres fysiske træningstilstand. Mange af dem var i en form, hvor de kunne have stillet op til Olympiaden.

En af de ikke-fortalte facts om SS var, at de bestod af frivillige fra ca. 30 forskellige lande. Man kan spørge sig selv om, hvilken sag, der drev dem til at risikere deres liv i dette tyske korps?

Det var et tysk anliggende fra starten. Dernæst ankom efterkommere af tyskere fra hele Europa. Efter sammenstødet med Sovjet dannedes det Europæiske Waffen-SS.

Forholdet mellem menige og officerer var unikt i den tyske hær. Halvdelen af officererne blev dræbt sammen med deres respektive delinger. Der var ikke en hær i hele verden, hvor den slags forekom! Officerer deltog ingen steder på samme måde i direkte kamphandlinger, men befandt sig bekvemt bag fronten. SS-officererne var altid med fremme sammen med de menige. 

Racisme? 
Der hersker mange misforståelser om racehygiejne, eugenik. Vi kender det mest i betydningen: Imperiets indavlede aristokrati (omvendt eugenik) og deres ret til at bestemme, hvem der skal leve, og hvem der skal dø i denne verden. For tyskerne handlede det om at forbedre det folk, der var, og dets potentialer. Det samme ville gælde for alle andre folkeslag.

Det, vi ser i Europa og USA i dag, er i virkeligheden det modsatte af eugenik – vel vidende at dette nysprog er svært at tilbageerobre. Det vi oplever er mal-genik, det politisk korrekte multikulturelle helvede, uhæmmet indvandring af folk med malgenisk fætter-kusine-indgiftning, ødelæggelsen af den europæiske kultur, dæmoniseringen af ‘den hvide mand og kvinde’.

Vi ser for tiden et af de mest groteske scenarier baseret på politisk korrekthed og bagvendt racisme udspille sig i England, i byen Rotherham. Et pakistansk netværk har gennem et par årtier systmatisk voldtaget og pædofileret 1200 !! britiske kvinder og børn. Myndighederne blev gjorde opmærksomme på allerede i 2003, men gjorde intet. De skulle ikke risikere at blive anklaget for racisme. Helt grotesk bliver det, da ofrene for disse overgreb selv ‘går i luften’ og beretter om perversiteterne, hvorefter de SELV bliver arresteret, irettesat og beskyldt for racisme! Så langt er vi nået med det kulturelle masseødelæggelsesvåben politisk korrekthed. 

Denne besynderlige form for aristokratisk malgenisk (omvendt eugenik, der ordret og strengt taget står for ‘gode gener’) racisme finder vi hos den Europæiske Unions åndelige fader Heinrich von Gudenhowe-Kalergi:

Fremtidens menneske vil være af blandet race. Nutidens racer og klasser vil gradvist forsvinde ved eliminering af tid, rum og fordomme. Fremtidens eurasisk-negroide race, der vil ligne folk fra det gamle Egypten, vil erstatte den diversitet, vi i dag stadig finder hos folkeslag og individer. I stedet for at ødelægge den europæiske jødedom, forfinede og uddannede Europa dette folk ved gennem en kunstig evolutionær proces at drive dem til deres fremtidige status som en ledende nation. Det er ikke overraskende, at det folk, der undslap deres ghettofængsler blev Europas åndelige adel. På denne måde gav Europa sin medfølende omsorg og skabte en ny generation (eng. breed) af aristokrater. Det skete, da det europæiske feudale aristokrati gik til grunde ved frigørelse af jøderne [grundet handlinger taget under den fransk revolution]

Hvis vi tænker, at dette blot er fantasivisioner fra en indavlet, zionistisk aristokrat, så behøver vi blot at studere, hvad der er sket og sker lige nu. Dette, undskyld jeg siger det: mentalt syge tankesæt gennemsyrer hele Kalergis idelologiske forfatterskab, og hans ideer blev bifaldet af Europæerne såvel som amerikanerne og de Forenede Nationer. Det lykkedes ham at få solgt sit projekt til at fremstå som et fredsprojekt, selvom det er dybt ufredelig og destruktivt i sin kerne. Det handler om nøjagtigt det samme som Frankfurterskolens, kulturmarxismens hovedformå: at destruere den vestlige kultur, som vi kender for at bane vejen for en ny verdensorden. Og for at dette nye globale slavemenneske kan være så slav-agtigt som muligt, må det svækkes rent genetisk såvel som socialt-mentalt. 

En parallel til tankesættet findes i og omkring Karl Marx selv. Zionisten Baruch Levy skriver til sin jødiske fælle Karl Marx:

‘Det jødiske folk som helhed vil blive sin egen Messias. Det vil opnå verdensdominans ved opløsningen af alle andre racer, ved ophævelsen af landegrænser, udslettelsen af monarkier og ved etableringen af en verdensrepublik hvor jøder alle steder vil nyde privilegier i form af borgerrettigheder.

I denne Nye Verdensorden vil Israels børn kontrollere alle ledere uden at møde modstand. Regeringerne hos alle nationer, der danner verdensrepublikken vil uden vanskelighed falde i hænderne på jøder. Det vil da være muligt for jøder at ophæve privat ejerskab og alle steder at overlade ressourcerne til Staten. Da vil løftet fra Talmud blive fuldbyrdet, som siger, at den messianske tid er kommet og jøder vil eje alt i hele verden.’

Mere glamourøst-bizart-bastant, mere grådigt, mere psykopatisk storhedsvanvittigt kan det næppe udtrykkes. Marxisme ER zionisme, zionisme ER marxisme, skulle nogen være i tvivl. Og det er just denne agenda, vi har set udspille sig gennem forrige århundrede, og som nu fortættes endnu engang for Europa.
Se: Kommunisme 2.0 – seneste update

SS-international 
Så var nazisterne racister? Vi har tidligere beskrevet de 100.000 jødiske soldater, der tjente i den tyske hær. Senere inkluderede de 60.000 islamiske tropper i Waffen-SS. Ville en racistisk nation gøre det? Hver bataljon havde en imam, hvert kompagni havde en mullah. Disse traditioner blev respekteret. Der findes historiske fotos af Hitler siddende ved gæstebordet hos stormuftien af Jerusalem, den daværende leder af den muslimske verden.

Så hvad var den fælles forståelse af alle disse nationaliteter og deres frivillige, der meldte sig? Det var, at Hitler var den eneste – like it or not – der stod op mod den kommunistiske verdensbevægelse, der ikke som mål havde at tage sig af russerne og det russiske folk, men søgte verdensdominans på bekostning af både det russiske folk og alle andre folk. Alle folk, der kom i kontakt med kommunisterne blev som russerne selv behandlet som usle proletarer, kanonføde, kasserbart personel, et kollektivt felt, masseprodukter, dyr. Alle kommunistiske lande har sidenhen bekræftet den forudanelse, der drev frivillige til at joine den internationale brigade SS. Det sidste land, der velsagtens er tilbage af slagsen, er Nordkorea (Cuba er ikke rigtig kommunistisk længere). Og kære nostalgi-kommunist, hvordan synes du lige, det går i Nordkorea? Paradis på jord er det næppe …

SS-tropperne var berømt – og hos de allierede berygtede – for deres ‘guts’. De var folk, der havde svoret kamp til døden, og de mente det. I belejringen af Moskva døde 43.000 SS-folk. Man kunne påstå, at de var fanatikere, og det var de, hvis man ser på det med de øjne. Men hvis man sammenligner deres attitude med det, som Stalin påtvang sine tropper vha. lov nr. 227 om, at ‘overgivelse var forbudt og ville blive straffet med døden’, har vi en ganske anden dedikation, som baserer sig på et frivilligt offer og ikke et offer påtvunget ved hjælp af terror. Fanatisme? I virkeligheden var det et ældgammelt æreskodex for en soldat. Det var en ridders attitude. Men det passede ikke rigtigt ind i det 20. århundrede.

Javist, man ville som pågrebet med hemmeligheder nødigt møde en SS-officier. Deres forhørsmetoder var ikke fløjlsbehandskede. Ejheller ville man som modstander møde dem i kamp. De var frygtede af deres fjender, og det rygte, der omgærede dem, har uden tvivl hjulpet dem på vej. De gjorde i hvert fald intet for at afkræfte rygtet om dem, kan man sige. Men i de allieredes version får den måske lige en omgang for meget med skruen. De var nøgternt set elitesoldater af en støbning, som selv de allierede misundte. Og for Misundelsens Imperium betød det selvfølgelig begær efter karaktermord på misundelsesobjektet. Det er fra den berygtede version, vi kender SS i dag. 

Stalins udrensninger 
Da Stalins hovedstyrke vendte tilbage i 1944 blev de ikke sendt hjem. De skulle nu medvirke til et andet af mandens charmerende projekter: etniske udrensninger og deportationer.

De kaukasiske bjergfolk i Ingush, Karachay, Balkar og Tjetjenien oplevede den særlige form for russiske racisme og etnofobi, sammen med kamykker og mesketiske tyrkere. Landsbyer omringedes og bjergboerne blev deporteret uden nogensinde at forstå, hvori deres skyld bestod. Nu skulle de integreres i kollektivbrugene og slave som alle andre. De havde ikke lov til at vælge det land, deres forfædre havde beboet eller den livstil i bjernene, de havde valgt. Den slags havde man ikke lov til i Sovjetunionen. Det ‘kommunistiske menneske’ havde ikke sine forfædres ret til at være … et menneske.

Da tyskerne forlod Rusland i 1943, var den paranoide diktator overbevist om, at tartarerne havde samarbejdet med fjenden. Den autonome republik for Krim-tartarerne blev opløst, og 400.000 indbyggere blev deporteret. 

Folkemordet på tyskerne 
Hvor Stalins hær kom frem, skulle andre nationer og folkeslag opleve hans ekstreme menneskeforagt og kynisme.

Østpreussens befolkning havde før krigen oplevet slavisk grusomhed, denne gang fra polske side. Nu oplevede de den igen fra russiske side – og i en ganske særlig perverteret form. Det anslås, at omkring to millioner tyske kvinder blev voldtaget af russerne! Voldtægt var altså ikke bare en særlig ondsindet soldaterforlystelse, det var en systematisk måde at ødelægge mennesker på ved dyrisk at svine dem til på det mest intime område af deres væsen, deres genetik. Her ser vi mal-genik i praksis. Hvad så, britiske, amerikanske og russiske historikere? Hvor meget fylder dette kapitel i jeres fine bøger?

Og det er blot en del af det manglende kapitel i historiebøgerne. Det folkemord, der foregik i den sovjettiske indrykning var et af de værste nogensinde. Overalt var der udsultninger, massakrer og voldtægter. Fra den øverste sovjetledelse var dette befalet. Målet var mordet på et helt folk, midler var ALLE. Etik var en by i Sibirien. Den anden bølge af indrykkende tropper bestod mest af asiater og mongoler, så nu oplevede europæerne de mongolske horder for anden gang. Der havde spredt sig en epidemi af galskab efter mord og voldtægt hos de russiske tropper, som er ubeskrivelig. 5-10 soldater voldtog den samme kvinde på en gang – i ugevis. Selv når de døde af det, blev voldtægterne ved, en særlig genre indenfor voldtægt. Og alle kunne blive voldtaget, fra 8-88, som man sagde.

En jødisk sovjet-kommisær, Ilya Ehrenburg skrev til soldaterne:

Brug jeres magt til at nedbryde racestoltheden hos disse tyske kvinder. Tag dem dem som jeres lovlige bytte. Dræb når I stormer fremad, dræb i heroiske soldater i den Røde Hær.

At det var ubeskriveligt er ingen forklaring på, hvorfor det ikke er blevet beskrevet. Jamen det var jo bare russerne, og de var vist nogle værre nogen børster, det har vi jo altid sagt, høhø… Næh vi civiliserede … At det ikke er beskrevet, er på den anden side af både ubeskrivelighed, forglemmelse, naivitet. Den bevidste udeladelse var det efterfølgende SIDESTYKKE til disse grusomheder. Det er helt bevidst udeladt i historiebøgerne og er en del af det akkompagnerede ideologiske folkemord, der var godkendt og befalet fra højeste sted hos de allierede til at vaske blodet af deres hænder og beskrive de høje herrer som de ‘guder’, de anså sig for og deres krig som gudernes gave til menneskeheden.

De allierede terrorbombninger af Hamburg og Dresden og en række tyske byer, hvor det ikke drejede sig om militære mål overhovedet, for de var allerede smadret, men om efterfølgende aflivning og rædsel af hele byer, står ikke til bage for Stalins krigsforbrydelser. Har du set billeder af byerne, hvor boligkvartererne kilometer efter kilometer står som hule, sammensunkne skaller? Dette var på den anden side af begrebet krig. Dette var noget i en særlig kategori, som vi måske ikke har et navn for.

Dresden i særdeleshed var en intenderet massakre bestilt af Churchill selv. Måden, befolkningen blev aflivet på, var en særlig teknik for bombardementer, man skabte en ring af ild om byen, en slags højovneeffekt. Folk blev simpelthen brændt ihjel som et kæmpe krematorium. Englænder indrømmer kun 50.000 civile. Forsigte og konservative tyske estimater siger 200.000. Mindre forsigtige siger 800.000. Dresden var Slagtehus 5 og en af de største skampletter på krigens stolte sejrherrer.

I mange boligkvarterer ligger der stadig i dag masser af knogler under fundamenterne, da man var nødt til at bygge henover for at huse de millioner af hjemløse, som terrorbombningerne efterlod. 

De russiske krigsfanger 
Der var dem, der glade for at se den Røde Hær marchere frem. Fx. blandt de omkring to millioner russere, der var taget til fange af tyskerne og nu blev befriet.

Men nu var der blot Stalins lov nr. 227, som du måske husker. De ‘befriede’ blev overført til filtreringslejr, der blev kørt af det hemmelige sovjettiske politi. Stalin havde slået fast, at der ikke fandtes tilfangetagen sovjettiske borgere, kun forræddere! Du husker måske også fra Del III, at Stalins egen søn blev ‘myrdet’ af sin far, da han var så uheldig at blive taget til fange af tyskerne – han nægtede simpelthen at have en søn!

Det var først som ‘befriede’ fanger, at deres liv som fanger begyndte for alvor. Som straf for at være blevet taget til fange, blev den russiske sygeplejerske Tatjana Nanjeva idømt 6 års slavearbejde i Gulag. Mange oplevede det samme.

Behøver vi næsten at sige, at noget lignende skete med de tilfangetagne tyske soldater? 55.000 blev tvunget til at marchere gennem Moskvas gader for at folk kunne se dem og spytte på dem – før de blev smidt ombord på kvægtog og sendt til det yderste Sibirien. Som en patetisk symbols gestus blev gaderne bagefter disinficerede for ‘fascistiske fodspor’. Omkring syv millioner fra Aksen, de tyske allierede, blev sendt til Sibirien. Omkring tre millioner tyske døde der, og majoriteten af de syv millioner kom aldrig til at se deres hjem eller familier mere. 

Cornelius Rost 
En enkelt historie lyser op i dette landskab værre end Dantes vildeste fantasier om Helvede – for Dantes beskrivelse af Helvede er i det mindste underholdende, hvorimod det Sibiriske Helvede var det store, golde, forfrosne, trøstesløse og håbløse Limbo, der er ubeskriveligt, eller som man ikke engang ønsker at beskrive.

Cornelius Rost var en tysk faldskærmssoldat, der var idømt 25 års tvangsarbejde og deporteret til området af Sibirien, hvor man næsten kunne se til Alaska. Han tog navneforandring til Clemens Florell for at undgå KGB’s anslag. Det lykkedes ham ved en overmenneskelig kraftanstrengelse og hjælp af forsynet at undslippe, gå 14.500 kilometer, over 1/3 af Jordens omkreds i et af Jordens mest ugæstfri områder. Det tog ham tre år at gennemføre turen og vende hjem til sin kone og datter, hvis foto han havde bevaret hele turen.

Vejen ud af ubeskrivelighedens Helvede blev til gengæld beskrevet i en bog, der er oversat til 15 sprog og har solgt 12 millioner kopier. En prisbelønnet tysk film fra 2003 har genfortalt historien under navnet ‘Så langt mine fødder kan bære mig’.

Hans flugt og hans tur startede i oktober 1949 efter fire års fangenskab, og han nåede München julen 1952. 

Vestfronten 
Aksemagternes tilbageslag i slutningen af 1944 var tydeligt, og Hitler og hans stab kommer op med en plan for et modsvar. Scenen bliver sat i de tætte skove i de belgiske Ardennere, og det ville blive et overraskelsesangreb.

I december 1944 blev amerikanske panserdivisioner mødt af tyske delinger i området. Det var et afgørende øjeblik i krigen, og hvis det ville lykkedes tyskerne at trænge amerikanerne og briterne tilbage til nordkysten, kunne der måske fremtvinges en fredforhandling. Planen gik under navnet ‘Wacht am Rhein’. Vi er i den germanske mytologi, og den tyske front hed Siegfried-linien.

I hemmelighed begyndte tyskerne i største hemmelighed at flytte deres divisioner øst om de allierede panserenheder. En kvart million tyskere var på vej. De allierede nægtede at tro på deres egne efterretninger, da de var overbeviste om, at tyskerne ikke længere havde den militære styrke til den slags. Om morgenen d. 16 december oplyste tysk artilleri luften. Tæt tåge de næste par dage gav tyskerne dækning for at krydse vejene med panserenheder, og der skabes en 20 kilometer lang korridor til byen Bastogne, hvor de drejede af i retning af Meusefloden (Meuse, Mouze, Maas). De allierede blev forvirrede, for de opdagede tyskere både foran og bagved. 7.000 allierede soldater overgav sig.

Tyskerne havde regnet med krydse Meuse i løbet af to dage, men kom bagud for planen. Eisenhover beordrede d. 20 december general Patton at rykke mod Bastogne og befri byen. Sneen faldt tykt i bjergene. Sct Vette blev indtaget af tyskerne og de sværmede overalt omkring Bastogne og indkredsede amerikanerne i byen. Tyskerne stillede et ultimatum om overgivelse, men amerikanerne svarede nej under forventning af ankomsten af Pattons 3. arme. Vejret skiftede til klart, og amerikanske bombefly kunne bombe og droppe forsyninger i Bastogne. Den 2. tyske panserdivision stoppede lige før Meuse.

Tyskerne tabte panserkrigen på grund af den forsinkede ‘Blitz’-effekt, og det stod nu klart, at de ikke længere kunne vinde på Vestfronten. Amerikanerne havde 19.000 døde, 47.000 sårede og 23.000 tilfangetagne. Tyskerne mistede 84.000 og hvad værre var, at de nu var løbet tør for olie. Vi husker, at Hitler gik efter oliefelterne i Baku, men tabte dem.

Et faktum, der er tyndt beskrevet i historiebøgerne, specielt de britiske, er, at allerede 1. Verdenskrig var en oliekrig – det var den første Golfkrig. Bush-gangsterdynastiets to olie-golfkrige var derfor nr. 2 og 3. Briterne så, at det tyske kejserrige var ved at etablere sig i Irak omkring deres oliefelter, og at der blev bygget en jernbane mellem Berlin og Bagdad. Og da Misundelsens Imperium havde brug for olien til at drive deres nye oliebaserede flåde (den gamle var på damp) til deres kanonbåds-imperialisme, skulle tyskerne stoppes. Ikke noget med, at der var nok til alle, nej, ‘Vi vil have, så de må ikke få’. Det var og er stadigvæk hele grunddogmet for Misundelsens Imperium. Grådighed handler ‘kun’ om at rage til sig, misundelse handler om at ødelægge alt for andre – mens man samtidig rager til sig. 

Østfronten 
Russerne nærmede sig Tyskland. D. 17 januar 1945 rykkede de ind i et sønderbombet Warshawa side om side med polske soldater. Polakkerne klappede i hænderne ved indmarchen. De var ikke klar over, at en del af de polakker, der poserede som soldater, ikke var polakker over hovedet, men russere, der lod som om, de var polakker. Stalin havde ikke blot skabt nye ‘polske’ officierer. Han havde også skabt en helt ny ‘polsk’ regering.

I februar 1945 rykkede rødgardisterne ind i Budapest. Ungarerne havde allieret sig med Tyskland og havde kæmpet indædt mod den Røde Hær. Det skulle de nu komme til at betale for. Man trængte ind i bankerne, åbnede alle bokse og stjal ungarernes midler og opsparinger. Man trængte ind på museerne og fjernede tonsvis af kunstskatte. 90% af disse kunstskatte, deriblandt billeder af Renoir, El Greco og andre meste, har aldrig siden set dagens lys. Befinder de sig i private gemakker hos jødiske ‘samlere’ verden over?

Den ungarske befolkning led umådeligt. Selv de ungarske kommunister var forargede og sendte et klagebrev til de sovjettiske myndigheder. Døddrukne rødgardister havde voldtaget møde for næsen af deres børn og mænd. 12 år gamle piger var blevet slæbt ud af deres forældres hjem og blev gruppevoldtaget af 10-15 soldater. En del ungarske kommunister mistede deres naive, religiøse barnetro på den kommunismens lyksaligheder, da de så, hvad det forjættede land egentlig bestod i. 

Yalta 
Vi ser billederne fra konferencen. Churchill sidder og griner. Stalin sidder i stiveste militærantræk. Og Roosevelt sidder og ligner noget, der enten er på vej i graven eller er steget op for nylig. Det skulle vise sig at være det første. De allierede sidder og planlægger, hvordan ‘freden’ skal skæres efter krigen, ligesom Versaillestraktaten var skåret.

I Warshawa blev 16 polske uafhængige seniormedlemmer af regeringen ‘inviteret’ frokost under et møde af russerne. De fik at vide, at der var dækket op et sted 14 kilometer væk. Turen blev i stedet 1.100 km og frokoststedet hed Labjanka-fængslet i Moskva. De polske politikere havde gjort den store fejl at stole på de sovjettiske myndigheder, her blev de forhørt under tortur. Senere blev de stillet op ved en domstol og dømt for det absurde: ‘Fjender af demokratiet, af freden og af den Polske nation.’ Man blinker lige engang med øjne – jødisk-bolsjevikkiske kommisærer tillod sig at tale om ‘demokrati og fred’. Og hvilken ‘polske nation’ var det monstro, de talte om? Absurditeterne kendte ingen grænser i de dage. 13/16 politikere blev sendt i fængsel.

Kommunisten Roosevelt var meget laid-back omkring Yalta-konferencen 4-11 februar 1945. Han havde meddelt, at han havde i sinde at holde sig ude af de europæiske tovtrækkerier og skrev til Churchill forinden, at han syntes, man skulle nedtone det ‘russiske problem’ så meget som muligt. ‘Det var jo hverdagsproblemer, herregud, de ordnede sig altid’. Hans så sig selv som en kammerat i forhold til Stalin. Skyldtes det, at Stalin havde lovet at hjælpe med noget, der foregik i det fjerne Østen, i krigen mod Japan. Look no further. Han var med andre ord villig til at ofre halvdelen af de europæiske befolkningers velfærd i et halvt århundrede for at få dækket den røv, han havde fået i klemme i sit eget bagland. Japanerne var ikke en fjende, der var til at spøge med, så meget vidste han.

Taktikken hed ‘Island Hopping’, man hoppede fra ø til ø for at rense dem for japanere. Ved øen Iwojima havde man blot 8 dage efter Yalta indledt det mest massive angreb hidtil. De tab, det kostede på begge sider at erobre et skaldet vulkanø blot 13 kilometer bred, var ude af proportioner. 20.000/21.000 japanske forsvarere døde. Antallet af amerikanske døde var over 25.000, mere end under D-dag. Det galt om at vældig gode venner med psykopaten, Onkel Joe. 

Ødelæggelsen af Berlin 
Amerikanerne havde indtil videre bombet militære og industrielle mål, men nu joinede de briterne i at bombe civile mål.

I sportskamp kan man være en dårlig taber. Men man kan også være en dårlig vinder. Begge dele er et umodent, infantilt træk. Er man muligvis en dårlig vinder, hvis man i en krig går efter at slå så mange civile ihjel, som muligt? Vi så en lignende situation, da irakerne var på retræte i den 2. Golfkrig (jeg siger, at den 1. Golfkrig var i forbindelse med 1. Verdenskrig) efter Kuwait. De irakiske panserdivisioner og mandskabsvogne kørte gennem ørkenen på vej tilbage. International krigskonventiontion (som hverken englændere eller amerikanere har respekteret gennem tiderne) siger, at man ikke skyder på soldater i retræten. Men amerikanerne skulle lige prøve noget nyt legetøj, en teknologi de havde videreudviklet fra nazisterne efter krigen, der baseret på mikrobølger ødelagde levende væsener men ikke materiel. Irakerne blev kogt levende i 1000vis i deres vogne. Da man fandt dem, var man ude af stand til at sige, hvad der var sket med dem, for man havde aldrig set noget lignende. Hændelsen blev udeladt fra medierne.

Hitler vidste, at han var ved at blive omringet i Berlin. Der var dobbelt så mange soldater på march og fire gange så mange tanks. Mænd, kvinder og børn forberedte sig på en kamp imod alle odds. Selv i denne situation, var der opbakning til værnemagten.

D. 9. april 1945 nåede sovjettiske tropper Berlins forstæder, og gadekampene hus-for-hus startede. Ødelæggelserne blev enorme. 

Bunkeren 
Hitler havde selv på dette tidspunkt en skytsengel, Tysklands måske bedste jagerpilot, Hanna Reitsch, den eneste kvinde i krigen, der modtog jernkorset. D. 29 april styrede hun sit lette fly ind i Berlin og landede på Unter den Linden, hvorefter hun løber gennem ruinerne til bunkeren. Hun tilbyder at flyve ham ud af byen, men historien vil vide, at han vælger at møde sin skæbne der.

Hitlers sidste timer i bunkeren er beskrevet af hans sekretær, Traudl Junge. Hendes memoirer danner baggrund for filmen ‘Der Untergang’. Filmen går så langt den kan i beskrivelsen af Hitler som et menneske. Det skyldes selvfølgelig, at bogforlægget er beskrevet af et menneske, der aldrig har oplevet ham som det monster, som mennesker, der aldrig har mødt manden, har malet af ham.

I Hitlers memoirer og testamente skrev han, at han ikke kunne adskille sig fra denne by og dets folk og at han ønsker at dø der. Han skrev også, at hans død ville forhindre et uskønt teaterstykke iscenesat af hans fjender og jødiske interesser. Men ‘jødisk’ mentes ikke, som man har ønsket at tolke, jøder som sådan. Han tænkte helt præcist på de zionistiske bankfolk og ideologer, der stod bag dolkestødet i 1. Verdenskrig, og som nu ankom i form af bolsjevismen. Vi minder om ‘Overførselsaftalen’ fra 1933 og de 100.000 jøder i den tyske hær. Begge facts har postkrigs-historien bevidst udeladt.

At Hitler – like it or not – fik ret mht. zionismens/bolsjevismens intentioner, vil du være klar over, hvis du har gjort dit hjemmearbejde i geopolitik. Det er nøjagtig de samme typer i forlængelsen af det samme netværk, der i dag arbejder på at ødelægge verden. I dag kalder de sig ikke for boljsevikker.

Jeg vil vove den påstand, at Hitler, selvom tyskerne efter krigen blev tvunget til at undsige føreren, nazismen, deres fortid og dem selv som tyskere og hengive sig til selvfornægtelse og masochisme, efterlod en vision om en tilværelse uden slaveri og duknakkethed. De havde set, at det kunne lade sig gøre at rejse sig fra ruinerne. De skulle vise endnu engang, at det kunne lade sig gøre. Tyskland genopbyggede de byer, der blev jævnet med jorden, og landet oplevet et Wirtschaftswunder under Adenauer og Erhard. I dag har Tyskland Europas stærkeste økonomi, og deres naboer er stadigvæk bange for dem – denne gang ikke på grund af deres militær, men på grund af den integritet, det flid, den sparsommelighed og den vilje, der gemmer sig hos tyskerne.

Hitlers dispsitioner i de sidste dage er svære at følge. Det er ikke nemt at forstå tankesættet hos en mand med så fanatisk offervilje, besluttet på at dø i sin rede. Han erklærede to af sine topfolk gennem hele nazitiden, Göring og Himmler, for forræddere, fordi de forsøgte at forhandle med fjenden. Det er måske her, kæden røg af rent mentalt for føreren. Deres lederskab blev overdraget til flådekommandant Karl Dönitz.

Hitler og Eva Braun giftede sig kort før de tog livet af sig. Historien fortæller, at hun døde med en cyanidkapsel, han skød sig selv. Historien fortæller endvidere, at deres lig blev overhældt med benzin og brændt.

Der er folk, der har problematiseret beretningen om Hitlers død i bunkeren. Der er muligvis problematiske forhold ved den, og et ganske vedholdende rygte med en række tilsyneladende overbevisende indicier som undbygning vil vide, at Hitler og hans kone ikke døde i bunkeren. Den streng vil vi ikke forsøge at gå ud af, selvom der gemmer sig en yderst spændende postkrigshistorie med Argentina som scene, og her foregik uden tvivl visse operationer bla af videnskabelig art, som også Peron-regeringen har været vidende om.

Der er dog tre gode argumenter for, at Hitler rent faktisk døde. Han skriver et ret tydeligt testamente dikteret til hans sekretær Traudl Junge, hvor han bekendtgør, at det er hans pligt at blive hos det tyske folk i denne stund, og at han ikke ønsker at medvirke til en parodi af en retssag, som vi i næste afsnit skal beskrive fandt sted i Nürmberg til de jødiske bolsjevikkers selvfejring. Hans handlinger som soldat i 1. Verdenskrig viser, at på ingen måde var en kujon, tværtimod. Dernæst er det svært at lave iscenesættelser i et så lukket og intimt miljø som førerbunkeren, og der er flere direkte vidner til selvmordet. Endelig er der tandsættet fra det kranium, som russerne beslaglagde, som er lige så entydigt som fingeraftryk i retsmedicinsk sammenhæng.

Så Elvis lever, det ved vi jo, men …

Goebbels 
Joseph Goebbels og hans kone har ikke fået en blid medfart af historieskrivningen. Alle kender historien om, hvordan de tog livet af deres egne børn i bunkeren og dernæst sig selv. Alle er enige i deres fordømmelse. Og det er bestemt ingen godnathistorie.
Men det kan være lidt interessant at vende begreberne lidt og sammenligne med, hvad vi andre gange kan finde på at udråbe som heroisk. Det viser sig besynderligt nok, at grænserne er flydende og at man blot behøver at skifte lyssætningen en smule for at opnå et fuldstændig modsat resultat.

Jeg har været der, måske har du. Eller måske har du læst om historien eller set en film. I Israel ligger der en mærkelig klippeformation med ruinerne af en fæstning på toppen. Den hedder Massada. I år 73 e Kr. tog 1000 jødiske oprørere ophold her med deres familier og børn. De blev belejret af datidens brutale Imperium, romerne. Belejrerne byggede en kæmpe sandvold op af det stejle bjerg for at indtage fæstningen. Oprørerne vidste, at deres kvinder ville blive voldtaget og deres børn solgt som slaver. De selv ville selvfølgelig blive dræbt. Mændene trak lod om, hvem der skulle dræbe deres elskede.

Da romerne kravlede over muren, fandt de alle døde. Der var ingen levende mennesker, de kunne misbruge. De døde bliver i dag i Israel husket som heroiske martyrer. Hvis du har læst de fire dele af bloggen til nu, vil du ikke have svært ved at forestille dig, hvad bolsjevikkerne havde tænkt sig at gøre ved de overlevende i bunkeren. Joseph og Magda Goebbels valgte at gøre det samme som oprørerne på Massada, men vil blive husket som usle barnemordere.

Historieskrivning er ikke objektiv, men en baglæns projektion bestemt af eftertidens intention. 

Bleiburg massakren 
Den 7. maj 1945 overgav Tyskland sig officielt. Kampe fortsatte på Balkan, hvor tyske soldater og kroatere, mange med familie, kæmpede for at komme frem til den østrigske grænse for at overgive sig. Behøver vi at berette, hvad der skete med dem, der ikke nåede grænsen?

Ved Yaltakonferencen havde Churchill, Roosevelt og Stalin aftalt, at krigsfanger og flygtinge skulle udsættes for ‘trungen repatriering’. Det var i direkte strid med de internationale aftaler, som USA også havde underskrevet. Man tilføjede blot med småt, at dette ikke galt dem, der blev sendt tilbage til russerne. Dette var at dømme millioner af mennesker til en tilværelse resten af deres usle liv – som slaver! De allierede skjulte efter krigen for offentligheden, at Stalin havde taget 5.000 allierede soldater som gidsler for at sikre, at de allierede levede op til hans krav.

Allierede soldater blev sat til at organisere tog pakket med kroatere, der skulle sendes tilbage til Jugoslavien. Hvis passagererne havde vidst, hvor de skulle hen, havde de nægtet at stige ombord. Men man løj for dem og sagde, at de skulle mod vest. Togene var ikke almindelig passagertog men kvægtransporter med lås på. Da togene begyndte at køre mod øst, vidste de, at de var dødsdømt. Dette er Bleiburg-massakren.

Da forskeren Julius Epstein de amerikanske militærarkiver i forbindelse med de amerikanske cover-ups af Katyn-massakren og deres forhåndsviden om den, stødte han også på dokumenter, der beskrev en vis ‘Operation Kølhaling’. Denne handlede om disse tvungne repatrieringer. Heri stod der beskrevet, hvordan man skulle drive, tæske og bedøve fangerne med drugs eller sætte et geværløb for hovedet af dem for at få dem ombord på togene.

De omtalte 5000 allierede gidsler, som Stalin havde taget, blev aldrig løsladt, selvom de allierede opfyldte hans beskidte krav. Det forventes at det omkom i Gulag. USA havde i mellemtiden opdaget, at deres arkiver skjulte masser af disse yderst belastende dokumenter, hvorefter de begyndte at destruere dem eller klassificerede. Tidligere militær-bibliotekar ved Presidio-militærbasen i San Fransisco, Douglas Dietrich, havde gennem en årrække det job at destruere container-fulde af disse dokumenter. Via sin ekstremt velludviklede hukommelse og daglige notater gennem disse år er mange af disse oplysninger bevaret. Blot hans oplysninger om krigen mod Japan vil overraske mange: 

Til helvede med konventionerne 
Sovjet havde aldrig underskrevet Geneve-konventionen. Det havde de allierede derimod, men de fandt en særlig måde at omgå dem på. Ved at benævnet dem ‘afvæbnede fjendtlige styrker’ og ikke krigsfanger, kunne de behandle dem, som de havde lyst til. Englænderne, franskmændene og amerikanerne blokkerede nu det Internationale Røde Kors, så de ikke kunne tjekke, om tyske fanger blev behandlet efter konventionen i lejre i Tyskland.

I Eisenhowers fangelejre i Rhindeltaet blev fangerne hold under horrible forhold, hvilket først for nylig er kommet for dagens lys. Det er i dag estimeret, at 1.5 millioner fanger, soldater og civile, døde i disse lejre.

I et brev til sin kone skrev Eisenhower: ‘Gud, hvor jeg hader tyskerne! Hvorfor? Fordi tyskerne er et bæst!’ I hans dødslejre var basale menneskelige fornødenheder, mad, vand og et tag over hovedet,  ikke tilstede – efter Eisenhowers ordre. D. 22 april 1945 havde de allierede rationer til 50 dage til 5 millioner. De valgte blot ikke at uddele dem. D. 26. april godkendte ‘the Combined Chief of Staff’ i Washinton, at samtlige tyskere, ikke kun fanger og flygtninge, herefter kunne kaldes ‘afvæbnede fjendtlige styrker’, og at man derefter kunne behandle dem på samme ‘ukonventionelle’ måde.

1.5 millioner ‘fjender’ blev altså sultet ihjel, men man fortalte sin egen befolkning, at 99% af dem overlevede og snart ville vende hjem. En lodret, blåstemplet-beskidt regeringsløgn. Martin Brech, amerikansk militærvagt i dødslejren, Andenach, tav i 45 år med at fortælle, hvad der skete der. Han havde fået at vide, at det ville være nyttesløst at fortælle det, og at han ville komme i alvorlige problemer, hvis han gjorde.

________________________

Sidste del vil handle om den absurde Nürnbergproces, om de tilståelser hos de nazistiske ledere, der blev fremskaffet via tortur, om det vi tror, og det der i dag er afdækket om gaskamre og Holocaust.

2 Verdenskrig VAR Holocaust. Samtlige krige i det 20 århundrede var det udvidede Holocaust. Stalins og Mao’s og Pol Pots massemord på 150 millioner russere, kinesere og cambodianere tilsammen, alle bolsjevismens udløbere, er Holocaust. Korea, Vietnam, Afhanistan, Irak, Libyen, Syrien, Ukraine og 90 andre militære overgreb siden WW2 er amerikanernes Holocaust. 3. Verdenskrig er allerede i færd med at tage form som … Holocaust.

Hvor kan man blive træt langt ind i sjælen af, at Hollywood har taget patent på deres Holocaust.

Download hele undersøgelsen i fem dele som PDF:
http://modsigelsen.net/materie/ww2_revi.pdf

2. Verdenskrig i baglys I
2. Verdenskrig i baglys II
2. Verdenskrig i baglys III
//
2. Verdenskrig i baglys V

2. Verdenskrig i baglys IV

2. Verdenskrig i baglys III

P { margin-bottom: 0.21cm; }

2. Verdenskrig i baglys I
2. Verdenskrig i baglys II
//
2. Verdenskrig i baglys IV
2. Verdenskrig i baglys V

Dette er historien om, hvordan det Tredje Rige startede sin sammentrækning. Del I handler om dets forudsætninger i 1. Verdenskrig, Versaillestraktatens ubærlige åg og rigets opbygning. Del II handler om rigets udfordring af Imperie-Ententen og det bolsjevikiske Stalin-Sovjet frem til vendepunktet ved Moskva. Hvis du ikke allerede har læst Del I og Del II, er dette ikke det rigtige sted at starte.


Hvis du derimod har læst frem til her, vil du allerede vide, at denne serie tillader sig at anlægge en synsvinkel for undersøgelsen, der ikke som den vedtagne standard dæmoniserer de allieredes udfordrer ved at udelade samtlige facts, der kompromitterer krigens sejrherrer. Vi har i 70 år lidt af en sær form for afstumpet, twisted historieskrivning, hvor indbygget forherligelse af Imperiet (som det bliver kaldt her), har været det overordnede tema. En uundværlig komponent i denne voldsomme forherligelse, der har opereret som et nærmest religiøst dogme for hele Vesten efter krigen, har været en dyb fornedrelse og umenneskeliggørelse af tyskerne og Tyskland. Fuldstændig som efter 1. Verdenskrig. Selv en tysker anno 2014 forventes at være brødebetynget og selvudslettende. En englænder, franskmand eller amerikaner forventes sjældent at føle skyld over de bjerge af krigsforbrydelser og umenneskeligheder, som deres nationer har påført Verden – og som de endnu ikke er blevet trætte af at påføre Verden.

Det er på tide at bringe lidt balance ind i vores tankesæt. En sådan balance vil samtidig medvirke til at mindste risikoen for endnu en verdenskrig, for en sådan kan KUN ske på baggrund af ophobet løgn og bedrag. Vi bør måske ikke tænke for meget over prognoserne for det, for lige nu ser det ikke så godt ud på det geopolitiske verdenskort. Så meget desto mere grund til at forsætte denne orfiske nedstigen til en underverden af ubeskrevne eller (bevidst) mangelfuldt beskrevne hændelser. Det er ikke for at blive dernede og forelske os i skyggerne (personlig finder jeg det dybt ubehageligt og var ligesom du helst foruden), men for at se dem direkte i øjnene, så de ikke skal stige op til overfladen igen. Det skulle være sket for mange år siden, for vi ser allerede visse skygger flakke søgende omkring i det globale landskab.

Inden vi fortsætter, vil jeg igen minde om, at det ikke kun er den slagne og fornedrede part men i mindst lige så høj grad den vindende og selvforherligende part i fortællingen, der er ramt af et traume, et traume skabt af fortællingens fordrejede forhold til sandheden. Man kunne endog mene, at den vindende majoritets traume er endnu større, ikke kun på grund af den mængde, men fordi den lider af et dobbelt selvbedrag. Det første lag af bedraget blev skabt, da nogle høje herrer med mange penge på lommen og et smart overtalelsesapparat rettede deres kanonløb mod DEM – Your Country Needs You! – hvorved de blev truet og forført til at blive de første ofre i en krig, de nu troede var deres. Det andet lag af selvbedraget blev skabt, da historien om bedraget blev skrevet og den kollektive bevidsthed var forandret for altid – til fordel for de høje herrer nu med endnu flere penge på lommen. Krig var blevet til den vildelse storindustri, og de høje herrer kunne ikke længere leve foruden. Dem, der overlevede herrernes eventyr, fik en mytologisk sutteklud og en masse underholdning som smertestillende præparat.

Tyskland i 30’erne smed selvbedraget bort. Eller snarere: Tyskland og tyskerne accepterede aldrig det selvbedrag, der var blevet pålagt dem efter 1. Verdenskrig. Dette blev betragtet som den ultimative fornærmelse mod selvbedrags-fabrikanterne fra Versailles. Efter 2. Verdenskrig blev Tyskland for alvor injiceret med selvbedraget. Fabrikanternes servering for de såkaldt sejrende indeholdt rusgift, deres servering for de slagne indeholdt blot … gift. Begge slag gift er som opium, der afhængig af anvendelse og dossering kan være et smertestillende middel eller et masseødelæggelsesvåben af glemsel og snarlig død og i begge tilfælde kraftigt afhængighedsskabende. Gensidig afhængighed mellem de underkastede og deres høje herrer er selve essensen af et Imperium, og herren er selv en slave i sit guldbur.

Tilbage til skuepladsen
Det voldsomme russiske modangreb i 1941 efter Moskvas belejring tabte pusten, og tyskerne satte deres modangreb mod modangreb ind. Stalins søn, Yakov Dzhugasvili, tages undervejs til fange. Vi husker lov nr. 227, hvor tilfangetagelse er forbudt, ja strafbart med døden. Altså … vi skal lige forstå denne syge lov, der siger: hvis du ikke dør, vil du dø! Stalin terroriserede sine egne landsmænd (intet nyt) og sine egne tropper for at nå sine egne mål. Hans egen søn faldt altså inden for denne lov. Det vil måske være bekendt, at Stalin døde, uden at et eneste familiemedlem besøgte ham på hans dødsleje. Enten var de døde for hans hånd, eller også var de i landsflygtighed og ønskede – forstå det hvem der kan – ikke at besøge denne verdenshistoriens største psykopat. 

 
Så Stalin nægtede at lade sin søn udveksle for tyske krigsfanger og siger: ‘Jeg har ingen søn ved navn Yakov’. Charmerende.

Hitler gik efter oliebyen Baku i Grosnien og ønskede at afskære den røde hær fra området med to mindre afdelinger med kurs mod industribyen Stalingrad.

I Østasien ryddede Japan regionen for britiske og amerikanske tilstedeværelser. Hong Kong faldt juledag 1941, og Filippinerne, Burma og Malaysia faldt kort tid efter. Selvom der kun var 30.000 japanere mod 100.000 britiske, australske og indiske soldater, måtte de allierede tropper overgive sig. Det regnes uofficielt for det mest ydmygende tab for Imperiet. Med Churchills ord: ‘Singapore er den værste katastrofe og største kapitulation i britisk historie.’ Han havde fuldstændig undervurderet japanerne, hvilket selv Imperiets historikere har påpeget.

I 1942 regerede det japanske kejserrige over 7.3 millioner km2, det største maritime imperium i historien. Læg dertil områder langt ind i Manchuriet og Kina, stadigvæk forbundet via kysterne mod Japan.

Stalingrad
Tyskerne nærmede sig Stalingrad. Stalin havde beordret, at kvinder og børn skulle blive i byen som bagvendte gidsler. Deres tilstedeværelse skulle få russerne til at kæmpe for deres liv også. Dette var Stalins egen by opkaldt efter ham, et symbol for prestige. Selv kvinder og børn forventedes at ofre deres liv for et stykke symbolik.

Slaget om Stalingrad startede 23 august 1942. Efter de indledende bombardementer rykkede tyskerne ind i byen og forventede en let overtagelse. Her tog de fejl, for Stalingrad var lagt som en fælde. Indbyggerne vidste, de enten ville dø af tyske kugler eller af Stalins kugler. Overgivelse og overlevelse var forbudt ved lov 227. Det lykkedes tyskerne at skære byen midt over i starten af november, men 19. november kom det russiske modangreb, og det lykkedes dem at omringe tyskerne inde i byen. 300.000 af Hitlers elitetropper var nu fanget i en fælde. Luftbårne hjælpeaktioner slog fejl og blev skudt ned.

Tyskerne løb simpelthen tør for ammunition. D. 2. februar 1943 overgav feltmarskal Friedrich Paulus de overlevende til sovjetterne. De overlevne talte resterne af de oprindelig 300.000 tyske, kroatiske, ungarske, rumænske soldater + 35.000 russiske volontører, der bekæmpede Stalin. 11.000 nægtede at overgive sig og kæmpede til døden. Omtrent resten blev travet ihjel på vej mod øst i vinteren eller omkom som lejr-slaver i Gulag. Kun 6.000 ud af 90.000 krigsfanger vendte tilbage i 1955.

Af alle de breve, de belejrede nåede at sende hjem – over 11.000 – fremgik det, at næsten alle udtrykte deres vilje til at bekæmpe kommunismen og dø for den tyske sag.

Kursk
Stalingrad var det egentlige vendepunkt. De russiske tropper fik ingen hvile men blev sendt videre frem i syd mod byerne Kharkov og Kursk. De skulle nå så langt frem som muligt, inden tyskerne kunne komme sig over vinteren.

Ved Kursk stødte hærene sammen igen mellem 5. juli og 23 august 1943. At russerne senere opkaldte deres mest avancerede ubåd efter byen og slaget, skyldes selvfølgelig, at de igen brød igennem de tyske linier.

Slaget kostede en million menneskeliv. Den russiske hær var dobbelt så stor som den tyske, og de mistede 803.000 mand, mens tyskerne mistede 203.000. Russerne skulle vinde slaget på omfanget af kanonføde.

Briterne og amerikanerne ventede som hyæner i græsset på, at disse to hære og deres samfund skulle ødelægge hinanden. Et ødelagt kontinent var for deres synspunkt at betragte som fremgang, både her og nu og i efterkrigen. At de havde undervurderet russernes enorme muskelkraft og ikke forudset delingen af Europa og den kolde krig, er så en anden ting. Når man rækker Mephisto en lillefinger, tager han halvdelen af Europa. Europa skulle nu blive vidne til, hvordan bolsjevikkerne behandlede civilbefolkningen i de efter deres udsagn ‘befriede’ områder. Det er måske det mest ucharmerende kapitel i hele krigen. Vi har set det undervejs, men nu blev det sat i system.

Lige efter Slaget ved Kursk åbnede USA en ny front i Italien, og fra nu af havde Tyskland ikke længere intitiativet. De  var nødt til at kæmpe sig baglæns. Hvad den britiske = vores alle sammens krigshistorie ikke efterfølgende har gjort et stort nummer ud af er, at tyskerne tog sig af flygtningene på vejen tilbage. De flyttede dem med sig på tilbagetoget. Det passede ikke med post-krigens karaktermord og umenneskeliggørelse af tyskerne. På samme vis har vi nærmest intet hørt om den egentlige umenneskelighed, som bolsjevikkerne udøvede, for de var jo i baglyset blevet ‘vennerne’, der hjalp med at gøre det beskidte arbejde. 

En parallel til i dag er, at  terrorgrupper under den kolde krig i Europa og dødspatruljer i Sydamerika var Imperiets venner, ligesom jihaddiske grupper, Mujaheddin, Al Qaeda, den syriske folkefront, Al Nusrah, ISIL – et utal af lejesvende i et evigt mobilt rejsehold for nylig og lige nu hærger sig gennem Mellemøsten og Centralasien. Allesammen modtager støtte fra Saudiarabien (USA tætte allierede), NATO, CIA og amerikanske pengefonde. Ingen vestlige regeringer gør noget for at stoppe dem. Nøjagtig som privateers, pirater i sejlskibenes dage, der plyndrede og terroriserede løs på verdenshavene med billigelse fra den britiske krone, hyrer Imperiet fortfarende lejesvende. Det ser så stygt ud, når Imperiet udøver simpel mafia-kriminalitet og krigsforbrydelser på egen hånd. 

1943. Sneen faldt. Flygtningene huskede senere i højere grad kulden end sulten. Alt var dybfrossent.

Kommunismens sejr – et fremad-blik
Efter krigen kom der fuld gang i de europæiske kommunistpartier. Kommunist var nærmest synonym for humanist. De bekymrede sig for arbejderne og folket, hed det. Til langt op i århundredet herskede denne naive, romantiserede forestilling om den gode arbejderklasse og deres heroiske ledere. Stalin vidste man godt ikke var helt fin i kanten, men det kunne man nedtone og sætte i parantes. For reelt anede partikammeraterne på venstrefløjen INTET om de massemord Stalin og nu også Mao havde begået. Hvis nogen bragte det på banen, havde de et helt stalinorgel af klicheer, de kunne smide i hovedet på deres kritikere for at lukke munden på dem og slippe for at konfrontere deres egen samvittighed: kapitalistlakaj, reaktionær, burgøjser, klassefjende, kontrarevolutionær, fascist … jeg-ska-gi-dig-skaja. Deres ‘historieskrivning’ var progressiv, og hvis man anfægtede den med hårde facts og frække spørgsmål blev man kaldt for en ‘revisionist’. De ‘progressive’ undgik enhver lejlighed til dialog og samtale om egentlig substans til fordel for enhver lejlighed for enetale og prædiken. De læste op af manifester, de teologiserede via deres dogmatik. De samtalede ikke, for de vidste … ALT.

Bring it on! Revisionismen længe leve, for jeg skal love for, at der er et par hylde-kilometer historieskrivning, der trænger til revidering. Selv revisionismen trænger nu til en finjustering, et revideret andet oplag. KGB’s og Stasis arkiver er for længst åbnet, og selvom historikere har arbejdet med dem i årtier allerede, er der bare SÅ meget materiale. Men er vi kommet meget videre end det stivnede verdensbillede, som vi – og især hos de politisk korrekte på venstrefløjen – adopterede dengang? Historikeren Bent Jensen har oplevet, hvad det vil sige at stikke næsen ned i hvepseboet. Venstrefløjen var selvfølgelig dybt kompromitteret i den kolde krig. Og hvis man læser Dagbladet Information i dag – hvilket jeg har gjort jævnligt i årtier – vil man konstatere, at bolsjeviseringen aldrig er ophørt.

Hvad folk ikke har forstået er, at den åd sig ind i Vesten via kulturmarxisme og fabiansk socialisme, og at det i dag er Vesten, der ligner stalinismen og IKKE Rusland, der for længst har smidt den i skraldespanden. NATO er nu den nye bolsjevikhær, der rykker den modsatte vej. Og det har forvirret mange østeuropæiske lande rent konceptuelt, især med EU’s bestikkelses-apparat som lokkemad. Hukommelsen om bolsjevikkernes fremmarch og de kommunistdiktaturer, de påtvang dem, sidder dem stadig i rygraden som automatiske reflekser. Det er forståeligt, for et traume kan ikke blot ‘aflyses’. Når CIA’s arkiver en dag åbnes, vil folk opdage ligheden mellem stalinismen og det, der er sket med Vesten i over et halvt århundrede. Vi er først for alvor ved at blive klar over i dag, hvordan vores samfund er blevet langsomt totalitariseret. En for nylig hørt joke er: EU er EUSSR – for de laver saftsuseme de samme ‘fejl’, som sovjetterne gjorde. LOL! Men jeg vil så hævde, at det ikke er en fejl. Det er et eksperiment og en implementering af en strategi, der virkede dengang, så hvorfor ikke genbruge den.

NATO – et yderligere fremadblik
NATO og EU er i dag organer for den samme agenda. Vi ser det tydeligst i Ukraine for tiden. Det er i øvrigt bemærkelsesværdigt at vores tidligere statsminister, Anders Fogh Rasmussen, spillede den nyttige bussemands- og indpiskerrolle, da de østeuropæiske lande skulle inddæmmes i EU-folden. Ingen så det dengang som en del af en militær strategi. Ligeså bemærkelsesværdigt er, at han i dag spiller en variation af rollen i NATO’s og EU’s koordinerede finans- og militær-angreb mod Rusland. Lige pludselig åbner æsken sig, og EU kommer ud af skabet som krigsførende organisation. Starten på 3. Verdenskrig? Fuck-Rasmussen (amerikanerne kan ikke udtale hans navn) ville elske et sådan eftermæle. Psykopaten fik jo sin kasket som nyttig idiot for Bush og Blair efter 9/11 og Irakkrigen. Og en psykopat ser sig som bekendt ikke tilbage, for han gør jo intet moralsk forkert. Hvilket er rigtigt på en sær pervers måde set indefra, for han har ingen moral kan derfor ikke forbryde sig mod det, han ikke har … giver det mening, synes du?

Jeg går ikke ind for henrettelser. I stedet for ser jeg for mig selv for en Stanley Kubrick-scene, hvor en fastspændt Anders Fogh Rasmussen med tvungne øjne og dråber mod tørhed tvinges til et par uger i træk at se filmoptagelser af ofrene for NATO’s aktiviteter fra hele Verden. Måske behøver man ikke øjendråberne, da manden er kendt for aldrig at blinke med de opspilede maniac-øjne. Optagelserne vil også indeholde aktiviteterne hos alle de proxy-terrorister, NATO og deres Operation Gladio gennem tiderne har hyret som ‘boots on the ground’. Man vil se vanskabte uran-børn i den libyske ørken. Man vil se kvinder og gamle mænd brændt op af hvid fosfor. Man vil se massakrerede landsbyer i Iraq (og flere ‘sjove’ børn) og ved den syriske grænse. Man vil ind imellem se konvojer med opium og heroin, hvis udkomme ender i Bruxelles og Chicago. Man vil se boligblokke i Tjetjenien bombet af terrorister trænet af NATO og Tyrkiet og finasieret af Saudiarabien, en af ‘aktionærerne’ i NATO. Man vil se ukrainske neo-whatever-de-kalder-sig skyde hovedet af demonstranter i Odessa. Der vil blive krydsklippet med nedskudte passagerfly og kødstumper fra de overlevende snuff-statister, screendumps fra computerspil og forældede luftfotos brugt af NATO som ‘dokumentation’, udraderede serbiske landsbyer … jeg er sikker på, at der vil være footage til et par ugers underholdning. Glemte jeg at sige, at hele forløbet bliver akkompagneret af afspilningen af Carl Nielsens 5. symfoni, 1. sats. Vi undskylder overfor Carl, at hans mesterværk bliver brugt i den mentale reprogrammering af en stjernepsykopat, men allegorien kræver en parallel til et andet mesterværk, som Kubrick valgte at bruge: Beethovens 9.

Og som en anden ‘Alex’ Rasmussen vil han senere vandre rundt om i gaderne, hvor han støder på et af sine tidligere ofre, der vil invitere ham indenfor og tilbyde sin gæst at hygge sig med: filmoptagelser af NATO’s aktiviteter i hele verden, nu med supplerende scener fra NATO-topmøder, hvor stakkels ‘Alex’ sidder og lyver for åben storskærm, ligesom han løj for den danske befolkning om Irakkrigen, og ligesom han løj for folketinget, før han blev fyret som skatteminster med fingrene i kagedåsen og ‘kreativ bogføring’. Og selvfølgelig igen akkompagneret af CarlNielsens 5 symfoni, 1. sats. Pludselig får den stakkels ‘Alex’ travlt med at komme ud til toiletkummen …
NATO – historien om en terrororganisation

Du må tilgive denne afvigelse fra hovedsporet. Lad os lave et flashback fra dette flash-forward. Tilbage til skuepladsen.

De røde partisaner og massakrerne
De nu frigivne rapporter fortæller en historie om disse partisaner. Druk, røveri, gennemtævning og voldtægt var ikke blot forekomster, det var selve den universelle dagsorden for dem. Denne historie var ikke en, bolsjevikkerne ønskede at fortælle efter krigen, så den blev simpelthen aldrig fortalt. En arkivfilm viser en partisan hænge en kvinde i et træ med et skilt på blusen, til advarsel for landsbyboerne. På deres tilbagetrækning fandt tyskerne nøgne soldater myrdet med ører og genitalier skåret af og øjne stukket ud. At det ikke var propaganda, blev dokumenteret ved filmoptagelser, hvis autencitet aldrig siden blev benægtet. Det var jo ikke nødvendigt, for de blev jo gemt af vejen.

Hvis tyskerne opdagede, at en landsby blev brugt som partisanbase, blev den brændt ned. Ikke uden skrupler, når man hører vidnesbyrd for soldater efter krigen, men alligevel konsekvent, for der var ikke andet at gøre. Krig er ingen køn ting.

Partisanernes praksis blev afsløret, da tyskerne afdækkede en massekrav nær Smolensk, lige øst for Hviderusland, hvor 20.000 polske officerer var blevet henrettet i 1940, da Stalin okkuperede Østpolen. En rasende Stalin nægtede enhver forbindelse til massakren. Churchill støttede Stalin i hans benægtelse ved et møde i Teheran, og et heroisk sværd smedet i England bliver givet til Stalin som en slags opulent ridderslag for udøvelse af krigsforbrydelser.

Man kan ikke dy sig for at sammenligne det 20. århundrede med den engelske krones flittige brug af pirater som ‘dirty-workers’ – det var så ucharmerende, når kronen bare plyndrede og myrdede, så man hyrede ‘privateers’, private armadaer af sørøvere til at gøre det beskidte arbejde. Det kunne fx. være at stjæle de spanske og portugisiske guldreserver. Hele det Britiske Imperium er fra starten bygget på sørøveri. Da Storbritanien i 2. Verdenskrig hyrede bolsjevikkerne til at slagte deres hovedfjende, det tyske kejserrige 2.0 aka Hitlers genrejste Tyskland, hyrede man i virkeligheden en stak land-pirater. De bolsjevikkiske jøder, der gennemførte den russiske revolution var overhovedet ikke jøder, men ‘fake-jøder’, efterkommere af khazarerne, der i 700-tallet bekvemmeligheds-omvendte sig til jødedommen natten over på befaling af kong Bulan for at slippe for khafifatet fra syd. De blev kaldt for ‘landpiraterne’ for deres ryggesløse grusomheder som lejesvende for hvem, der måtte betale for det.

Der går en lige linie gennem historien fra landpiraterne til bolsjevikkerne. Og nu fik deres nye kagan (konge) Stalin et fint legetøjssværd som tak for at være lejesvend.

Hændelsen ved Smolensk kendes i dag som Katyn-massakren. I en skov ved landsbyen Katyn blev officererne nakkeskudt og smidt i dybe huller i jorden. De var polske reserve-officerer, læger, ingenører, o.a. Lignende bolsjevik-massakrer blev udført med jævne mellemrum: Riga, Tartu, Lviv, Minsk … Da ofrene var gravet op og blev vist for efterkommere, kunne de ikke identificere mange af dem, da tortur havde deformeret deres kroppe. I mellemtiden var Rusland blevet en allieret til Vesten, og rapportering af udtrækning af negle, afskæring af tunger og søm slået gennem hjerneskaller – betalt med Vesten’s penge – stod ikke på menuen i en sådan uhellig alliance.

IFØLGE ‘THE BRITISH WAR CRIMES ACT’ FRA 1991 BLEV KRIGSFORBRYDELSER KUN BEGÅET AF TYSKERNE!

Derfor var russernes, briternes og amerikanernes krigsforbrydelser beskyttet af immunitet. Denne immunitet og War Crimes Act træder i kraft, så snart facts er umulige at benægte. Løgn kan således blåstemles af stater og lovgivninger. I september 2012 publicerer US National Archives og Records Administration, at amerikanerne modtog kodede meddelser om pågribelsen af de polske officerer. Roosevelt og Churchill var altså fuldt informerede om hændelsen, men den forsvandt fuldstændig fra overfladen kort tid efter.

Katyn-efterspil
Polakkerne havde udført deres beskidte arbejde ved selv at massakrere tyskere i Danzig og fremprovokere 2. Verdenskrig. Nu blev de nakkeskudt med støtte fra dem, der profiterede på deres benarbejde. Her bliver jeg så blot nødt til at påpege, at russerne heller ikke i dag har helt rene hænder. Vi husker – hvis vi ellers husker, og vores hukommelse ikke ifølge normen er blevet en gennemhullet ost – at det meste af den polske regering omkom ved et flystyrt 10 april 2010 under landingen i Smolensk, da de var på vej til en 70-års mindedag for massakren i Katyn.

Hændelsen er en stinker, der peger på kredse indenfor det russiske statsapparat og polske oppositionspolitikere, der profiterede på hændelsen og hvis arrogante skadefryd blev overhørt af slægtninge til de omkomne. Hvorvidt Putin var vidende om sagen vides ikke, men som ex-KGB-mand ville det nærmest være utænkeligt. Polen havde på det tidspunkt også tilladt NATO-atommissiler i Polen vendt mod Rusland, så motiverne har i så fald været både historiske og aktuelle. Det gør dog ikke sagen mindre betændt.

Mussolini
USA havde startet en ny front i Italien og Mussolini blev taget til fange og fængslet. Efter ordre fra den nye italienske regering blev han opbevaret på skiftende afsides lokaliteter i største hemmelighed.

En håndplukket SS-esquadron blev sendt afsted for at befri ham, inden han kunne udleveres til amerikanerne. En af de udvalgte mænd skulle blive noget af en legende. Hans navn var Otto Skorzeny. Da tiden var ved at løbe ud, sporede man opholdsstedet til Campo Imperatore højt oppe i Apenninerne. Hitler blev advaret om en høj fejlprocent og et forventet tab på 80%. Operationen hed Operation Egetræ.

12. september 1943 højt over bjerget Grande Sassa landede gruppen. Operationen blev overstået på 12 minutter, uden at et eneste skud affyredes. Skorzeny blev dekoreret for aktionen med det højeste tyske og italienske ordener og blev kendt som ‘Europas farligste mand’. Ved Nürnberg-processen blev han anklaget for krigsforbrydelser, men ikke dømt i første omgang. Mens han ventede på yderligere proces, undslap han til Spanien. Senere undslap han til Argentina som en del andre nazister, skabte sig en business-karriere og blev millionær (og det var mange penge dengang, som man siger) og døde af cancer i 1975 i Madrid

Operation Gomorrah
Amerikanerne havde nu fuldt bevæbnet englænderne, og søndag 24 juli 1943 gjorde 700 bombefly sig klar til et af de vanlige natteangreb mod Hamburg. Det skulle fortsætte en helt uge, og den by, hvis havn, handel og dynamik gik helt tilbage til Hansestæderne i middelalderen, skulle nu udslettes. Det var aftalt, at amerikanerne skulle bombe industriområder om dagen, og englænderne skulle bombe de tættest beboede arbejderkvarterer om natten og sørge for, at så mange civile som muligt omkom. Man var forbitrede over den næsten totale støtte, som den tyske befolkning havde givet Hitler, og derfor skulle de straffes med døden i det, der skulle blive Tysklands Hiroshima. 50.000 mennesker mistede livet i det togt, der var sat i værk af Churchill og RAF kommandant Arthur Harris, med det kælenavnet ‘Bomber’. Meningen med bombardementerne var, at afslutte krigen til julen 1943, da man mente, at tyskerne ville vende sig mod Hitler. Men de havde i deres indbildskhed fejlvurderet omfanget af den folkelige opbakning.

Briterne havde set, hvordan Tyskland havde blomstret i 30’erne, og deres establishment havde været grønne i fjæset af misundelse, i særdeleshed på baggrund af, at Versaillestraktaten skulle have holdt Tyskland nede i en tilstand af forarmelse for evigt. Vi minder igen om, at det britiske aristokrati var tysk, hvilket blot gør hele miseren endnu mere grotesk. Men vis skal hæfte os ved ordet ‘aristokrati’ og ikke ordet ‘tysk’, da aristokratiet aldrig havde tålt menigmands velstand, og det galt og gælder i høj grad den almindelige englænders og amerikaners velstand.

Frimurerne
Hitler havde forbudt frimureri, og det var ikke uden grund. Han vidste udmærket, at det var det netværk af frimurere, som tilhørte Edward VII (han var stormester for den skotske loge, som også dominerede York-logen) og deres samarbejde med Grand Orient-logen i Frankrig og Italien samt den russiske Okrana-loge, der havde sat 1. Verdenskrig i værk. Mange af de politiske mord, der skete op til WW1 var på folk, der var modstandere af krigen. Listen af frimurerdrab er lang og går langt tilbage i 1800-tallet.

Den amerikanske historiker David Fromkin har en liste over de terrormord, der foregår i blot de to årtier op til 1. Verdenskrig. Coverhistorien var altid, at det var ‘anarkister’, der gjorde det. Så slog man to fluer med et smæk, for essensen af anarkisme var i ordets betydning ‘ingen stat’, hvilket blev regnet som meget farlig tanke. Tænk hvis folk opdagede, at staten var en kæmpe parasit, som man overhovedet ikke havde brug for! Men nedenstående liste af politiske mord var udført af lejemordere hyret af frimurer-netværkene, nogle gange koldblodige professionelle typer, andre gange sindsforstyrrede fanatikere, eller som CIA senere kaldte alle sine proxy-lejemordere ‘patsies’:
  • Den franske præsdident, Sadi Carnot blev dræbt i 1894
  • Shahen af Persien blev dræbt 1896
  • Premierministeren i Uruguay blev dræbt i 1896
  • Den spanske premierminister blev dræbt i 1897
  • Præsidenten i Guatemala blev dræbt i 1898
  • Den østriske dronning blev dræbt i 1898
  • Præsidenten for den Dominikanske Republik blev dræbt i 1899
  • Kong Umberto af Italien blev dræbt i 1900
  • Den amerikanske præsident McKinley blev dræbt i 1901
  • Kongen og dronningen af Serbien blev dræbt i 1903
    – i øvrigt af den samme person, der dræbte den østrigske tronarving i 1914, interessant!
  • Den græske premierminister blev dræbt i 1905
  • Den bulgarske premierminister blev dræbt i 1907
  • Den persiske premierminister blev dræbt i 1907
  • Den portugisiske konge blev dræbt i 1908
  • Den egyptiske premierminister blev dræbt i 1910
  • Den russiske premierminister, Stolypin, den sidste reformator under Zaren, blev dræbt i 1911
  • Den spanske premierminister blev dræbt i 1912
  • Den mexikanske præsident blev dræbt i 1913
  • Den græske konge blev dræbt i 1913
  • Den østrigske tronarving Frantz Ferdinand blev dræbt i 1914
Listen i langt fra fuldkommen, for hvis man dykker længere ned i regeringernes hierarki, fandt der 100vis, måske 1000vis af politiske mord sted. Disse frimurernetværk slagtede i to årtier løs på statsledere i hele den vestlige verden og dens dominans-sfære efter ordre fra deres netværk! Og Edward VII havde placeret sig som en edderkop i dette spind. Han bør gå over i Verdenshistorien som den dygtigste manipulator og politiske intrigant, Verden nogensinde har set. Mere end nogen anden person har han skabt ånden i det 20. århundrede og dermed hele den tid, vi lever i. Derfor vil han også gå over i historien som en af de mest ondsindede og destruktive personer i historien.

Så der var en overvældende god grund til, at Hitler bandlyste frimureriet.

En lille krølle, som også bestod i et politisk mord, selvom det ikke er beskrevet som sådan af historikere: mordet på munken Rasputin. Han er beskrevet som denne karikatur af en galning, der havde krammet på den russiske zarina Alexandra og dermed på zaren og Rusland. Og hvorfor fik han stukket en kniv i maven af en underlig dame 30 dec. 1916? Det gjorde han, fordi han utvetydigt havde advaret Zarinaen/Zaren mod at involvere sig i en storkrig, og da Okrana-logen, der kort efter var særdeles aktive i undergravelsen af Romanov-dynastiet og organiseringen af den russiske revolution, ønskede krigen, så måtte munken dø og kort efter måtte zaren fjernes i den jødisk-bolsjevikkiske revolution. Her dukker, om man så må sige, det zionistiske element frem i edderkoppens netværk. Jf. Jüri Linas dokumentar: In The Shadow of Hermes. Lina er i øvrigt fra Tartu, Estland, hvor en af de bolsjevikkiske massakrer fandt sted.

Tilbage til Hamburg 1943. En million mennesker flygtede ud af byen, for deres hjem var blevet ødelagt. Efter Hamburg kom turen til Berlin. Det skulle også hedde noget heroisk, så det hed Operation Thunderclap.

Imens rykkede bolsjevikkerne frem fra Øst. Overalt holdt de hurtige standretter, hvor de ‘dømte’ og henrettede nationalister og anti-kommunistiske partisaner. De fik et stort hvidt skilt om halsen og blev hængt. Unge drenge, der havde været i Hitlerjugend, blev også hængt.

Krigsfangelejrene
Flygtningestrømmen bort fra bolsjevikkerne tog til i voldsom grad. Fattigdom, lokal overbefolkning og fejlernæring var den perfekte grobund for krigssygdommen tyfus. En tyfus-epidemi brød ud i Birkenau-Auschwitz krigsfangelejren. Tyskerne nåede at redde mange tusinde med pesticiden Zyklon-B – ja du læser rigtigt! Zyklon-B var designet mod de lus, der bar tyfus. Mange døde af sygdommen, og deres tøj måtte begraves for at aflive de lus, der bar og spredte denne forfærdelige sygdom. På Sicilien blev en lignende storepidemi afværget på grund af amerikanernes brug af en lignende pesticid ved navn DDT til aflusning, og fordi de havde adgang til bedre forhold og fødevarer.

Her lander vi, som du allerede har fornemmet, lige midt i det mest betændte og forbudte emne overhovedet: Holocaust og gaskamrene. I årtier har det været forbudt at undersøge seriøst, hvad dette egentlig drejede sig om. I Tyskland kommer man i fængsel for overhovedet at spørge: Hvad var det egentlig, der skete, og hvis standardforklaringen, som vi alle kender, ikke virker konsistent så at blive ved med at spørge i håb om at få et svar. Holocaust er det eneste emne indenfor historieskrivning, der er belagt med forbud mod egentlig historisk, videnskabelig undersøgelse, der er tro med denne videnskabs præmisser. I det omfang, historikere ikke kan nægtes adgang til kildematerialet, men så efter gennemgang af materialet når frem til anden konklusion end den, der er befalet enten vha. regeringers lovgivning eller vha. den politiske korrekte mediebølge, der har skyllet over verden i stigende grad og især i de seneste 30 år – i det omfang vil de blive nægtet at viderebringe resultatet af deres undersøgelser. Hvis ikke man accepterer den bolsjevikkiske og den jødiske forklaring, så er man pludselig en forbryder. Er det ikke en anelse påfaldende? Almen psykologisk tæft og sund fornuft siger, at hvis der ikke er noget at skjule, hvorfor må man så ikke løfte låget på æsken? Allerede forudanelse / simpel intuition siger, at der er noget på færde her, der ikke er helt sundt.

Vi bliver nødt til at konstatere, at den eneste kilde til oplysninger om, at nazisterne gassede jøder ihjel i koncentrationslejrene stammer fra bolsjevikkerne. Vestlige observatører og uafhængige undersøgelser af dette fænomen fik IKKE adgang til lejrene, der nu var under russiske besættelse. Så det, der er blevet forbudt at betvivle er altså troværdigheden i de bolsjevikkiske udsagn! Jeg ved ikke med dig, men set på baggrund af de oplysninger, som disse tre blogs har dokumenteret – hvis DU har dokumenter, der siger det modsatte, så sig til, men dem, der har prøvet at skaffe dem, har ikke været i stand til det – så bør vi måske spørge os selv, hvor troværdige disse udsagn er. Husk Katynskoven, husk alle Stalins løgne. Den mand kunne stort set ikke tage et sandt ord på sin læbe. Måske bortset fra, at han sagde til Roosevelts søn: Vidste du, at din far blev dræbt af CIA?

Og hvis det er den pure sandhed, at 6.000.000 jøder blev gasset ihjel – altid dette perfekte, runde tal – så er det vel uproblematisk at kræve egentlige beviser. Men det har man ikke lov til, for Holocaust er i mellemtiden blevet til et stykke religion forskandset af tykke murværker af politisk korrekthed, hvor en hel gruppe mennesker på verdensplan bekvemt kan henvise til Holocaust, hver gang de selv opfører sig dårligt og bliver kritiseret, og hvor en hel stat i Mellemøsten har skovlet penge ind på samme konto.

Glemte jeg at sige, at der selvfølgelig er en anden ‘hovedkilde’ til oplysninger om Holocaust og gaskamrene: Hollywood! Hvem er det i øvrigt, der driver forretningen Hollywood? Alle ved det, men det må man hellerikke sige! Bare spørg Gary Oldman.

Vi vil senere vende tilbage til dette ultra-betændte emne, bla. med den jødiske historiker David Cole – senere Stein, der som jøde af ren nysgerrighed stillede sig selv nøjagtig de samme spørgsmål: De siger alle, det var sådan, det foregik. Lad mig så hjælpe dem med at skaffe hardcore beviser – for lige nu kan jeg ikke få øje på dem, men de må jo være der.

Hollywood-Holocaust-mytologien trådte ind lige der, hvor kristendommen slap. Den vestlige verden er i dag ad bagdøren tvangsomvendt til en sær syntetisk form for zionistisk-ideologisk jødedom via disse tre selvsupplerende mytologisæt: kristendommen alias ‘jødedom light’, kulturmarxismen og politisk korrekthed baseret på skyld og skam (ligesom kristendommen) og fortællingen om Holocaust, der minsandten også er baseret på skyld og skam.

Det underlige er, at jo mere ægte jødisk, men er som jøde, jo mere tager man afstand fra zionismen. Hvis du spørger de ortodokse jøder med hat og slangekrøller i fx. New York, så anerkender de hverken zionismen eller dens flagskibsprojekt staten Israel. Tankevækkende. Jøderne selv er blevet udsat for et ideologisk kup, og ‘nogen’ bruger dem som et redskab for en agenda. Man får den tanke, at den ‘gud’, der i sin tid udvalgte dem, måske ikke er helt identisk med Universets Skaber. Jf. Joseph P. Farrell ‘Jahwe, The Two-Faced God’. Farrell er også læseværdig for sine WW2 og post-WW2 nazi-studier med særlig fokus på den ekstremt avancerede teknologi, tyskerne kom op med, som deres besejrere, især disses militær, var vældig interesserede i, og som Verden aldrig fik lov til at se. I dag er denne teknologi fuldt udviklet og klar til ikke blot en global storkrig, men en ekstra-global storkrig. Starwars er ikke længere sci-fi-fantasy men lige om hjørnet.

Dommedagen
Italien erklærede krig under den nye italienske regering, der opførte sig efter allieret ønske. Faldskærmssoldater væltede ned over Frankrig. En armada af skibe med mange mænd satte af fra England mod Frankrig i den event, der meget poetisk blev kaldt for D-dag. Poesien var dog en anelse selvironisk, da de fleste af disse mænd var dødsdømt, inden de satte deres fod på stranden.

Luftvåbenet havde beskudt de tyske stillinger ved kysten, faldskærmstropper blev landet bag linjerne, i alt 135.000 mand deltog d. 6. juni 1944. Ved kodenavn Omaha Beach mødtes armadaen allerede en kilometer fra land af de første granater og ved stranden blev de mejet ned med maskingeværer, da porten åbnede sig på deres landgangsfartøjer. Mange af dem døde i strandkanten med flammer i deres tøj. De overlevende var nødt til at dække sig bag bunker af lig bestående af deres kammerater. Navnet D-dag stod frem i al sin ironi, for disse mænd anede ikke, at deres regering havde udset dem til kanonføde og slagtekvæg, og at D-dag nu var kommet til dem.

Forrædderiet mod Polen
Sent i juli viste det sig – næppe overraskende for vidende observatører allerede dengang, men overraskende for folk generelt – at bolsjevikkerne ikke kom som Polens befriere men som en fjendtlig besættelsesstyrke. Stalin installerede (no pun intended) en nikkedukke-regering kaldet Lublin-kommiteen. Selvom polakkerne råbte om hjælp, fik de ingen respons fra deres ‘allierede’ i London, hvor man betragtede Polen som billig handelsvare i en studehandel.

Hvor tragisk og ironisk. Det land, der havde raget til sig af land som bestikkelse efter 1. Verdenskrig, som villigt havde ladet sig bruge som agent provocateur for at skabe en optakt til 2. Verdenskrig, som havde massakreret tyskere i Danzig og Bromberg og havde hjulpet briterne og franskmændene med at starte deres ønskeprojekt kunne måske have forventet lidt hjælp. Men det fik de ikke. Ironien er her, at de også havde gjorde en pagt med Mephisto, men at de ikke havde identificeret ham, for han var ingen anden end ‘the Two-Faced God’, de allierede og Sovjetunionen i uskøn forbrødring. Kapitalisme og kommunisme var ikke, som tonsvis af repetetivt ideologisk vrøvl senere har terpet, modsætninger. De var komplementære størrelser, som i dag er smeltet sammen til ét. Kapitalisme findes i dag ikke længere som et frit marked, og kommunisme findes overhovedet ikke som kommunisme, men som korpokrati, kollektivisme, kulturmarxisme, politisk korrekthed, Agenda 21, osv.

Mephisto havde igen skiftet maske, for det var selve hans natur.

Det skal i retfærdighedens navn siges, at misèren set fra allieret side indeholdt et element af magtesløshed, for London var reelt udspillet, da Stalins monsterhær rykkede frem. 29 juli blev russisk propagandaradio brugt til at give den falske besked, at Warshawa straks ville blive stormet og appellerede til den polske modstandsbevægelse om at gøre benarbejdet. Polakkerne anede ikke, hvad det var for et stykke nyttigt idiotarbejde, de nu udførte. Da angrebet kom, bevidst forsinket, nægtede Stalin at lade britiske RAF-fly bruge russiske baser til at sende forsyninger til byen. Det var jo ikke meningen, at indbyggerne skulle overleve! Bolsjevikker angreb ikke kun tyskerne, de angreb også polakkerne, og indbyggerne i Warshawa var dødsdømt. Da modstandsbevægelsen fik vendt geværløbet den anden vej, var det for sent, og de blev hurtigt decimeret. Ødelæggelsen fortsatte helt frem til september, og Stalin gav først efter for internationale krav om nødhjælp, da det var alt for sent, og han vidste det. De sidste polske hjemmeværnsfolk overgav sig i slutningen af oktober.

Churchill besøgte herefter Moskva, hvor han skulle ‘diskutere’ Østeuropas fremtid. Der var dog ikke meget at diskutere, for England og de allierede kunne intet stille op overfor Stalins ambitioner. Hvordan kunne man forhandle om områder, der allerede var fuldt okkuperet af den røde hær? Vi ser for os billeder af hyggeonkel Stalin med pibe i munden og den engelske bulldog med et noget anstrengt smil om munden + obligatorisk cigar. Et virkelig kønt selskab!

Det var rent kræmmermarket og hestehandel. Stalin fik Bulgarien mod ikke at intervenere i græsk politik. Jugoslavien blev overhovedet ikke nævnt, og Stalin nægtede at diskutere Polen. Et meget tyndt forhandlingsresultat for englænderne, men det afspejlede den forskydning af reel magt, der havde fundet sted. Også Imperiet havde indgået en pagt med Mephisto, og den evige ‘shape-shift’er’ med de to ansigter krævede nu sin betaling.

Populariteten – en uspiselighed
I Vestens selvforståelse og fjende-mytologi var det ikke-forståeligt, det var uspiseligt, at Hitler opnåede den enorme popularitet, han reelt gjorde. Vi har konstant hørt om, hvordan denne ‘psykopat’ hypnotiserede et helt folk, ja hele folkeslag og nationer, et andet faktum, som blev fortiet. Det skulle altså være en slags hokus-pokus, hvor manden ved hjælp af okkult massehypnose fik folk til slå kolbøtter og hoppe på tungen bare han åbnede munden. Dette stærkt emotionelle billede synes at forhindre os i at tænke klart. Hvis et fornuftigt menneske træder et skridt tilbage, kommer koldt vand i blodet og reflekter en anelse, fremstår udsagnet som temmelig skingert og mildest talt urealistisk. Der må være noget andet på færde.

Hovedproblemet med emotionsladet ideologi er, at vi ophører med egentlig tænkning, og at egentlige facts glider ud af fokus. Jeg føler, ergo tænker jeg ikke længere.

Der var simpelthen er enorm folkelig opbakning, der gik langt ud over Tysklands grænse, som havde sin rod i reelle sociale-politiske-økonomiske-kulturelle forhold påført Europa og resten af Verden af Imperiet. Der var i tiden og i Verden en enorm længsel efter at slippe for det imperiale kvælertag. Der var samtidig i tiden en lige så enorm angst hos Imperiet for, at dette skulle miste sit tilragede privilegium til at tage kvælertag, sin enorme magt, sin verdensdominans og sit tag-selv-bord af menneskehedens ressourcer. Denne angst var samtidig de ufattelig fås angst for de overvældende manges legitime krav. Imperiet har, barberet ind til benet, aldrig været andet end en forsvindende lille bunke aristokrater, de 1% af de 1%. De var det dengang, de var det forinden, og de er det i dag.

Da dette forsvindende lille aristokrati så, at der pludselig og uventet var en statsleder, der trådte i karakter som andet end en nikkedukke for ‘netværket’, og som dermed gjorde det ligeså uventede: at sætte sig op imod Imperiet, at være ulydige, at tage kontrollen ud af hænderne på dem i et område af Verden så foruroligende tæt på et af deres hovedtilholdssteder og give velstanden tilbage til folk i dette område – oven i købet efter at dette folk og dets ledere havde fået besked på som en gennemtævet køter at smide sig på ryggen! – så blev Imperiet meget foruroliget og overordentlig rasende. At sætte sig op imod Imperiet var at sætte sig op imod Gud!

Er sidste sætning en overdrivelse? På ingen måde. Det britiske aristokrati (som vi minder om igen, stadigvæk er emigreret tysk aristokrati) anså sig selv for romernes arvtagere. Deres Imperium kunne måle sig med, ja var det reinkarnerede Romerrige. Vi husker, hvordan de romerske kejsere udnævnte sig selv til en gud. Deres åndelige arvtagere i et og alt, det Katolske Imperium på sin vis, havde opfundet en ny slags kejser, der blev kaldt en pave. Og hvad er han for en størrelse: han var Guds stedfortræder på Jorden! Hvorfor hele denne konstruktion af guddommeliggørelse af et simpelt statsoverhoved? Fordi lydigheden skulle være absolut. At sætte sig op imod statsoverhovedet VAR at sætte sig op imod Gud. Og du vil da ikke vove det formastelige, det blasfemiske at sætte dig op imod Gud, vel?

Den britiske über-overklasse har altid anset sig selv som en slags guder, for hvem alt det andet underklassekryb, nationalt og globalt, havde status af en mellemting mellem slaver og dyr. Hitler bliver lige pludselig en slags Spartacus i deres optik, eller en slags Hannibal, karthageneren, der gik over alperne med sine elefanter og truede Imperiet. Man kan diskutere, hvorvidt disse to oprørere egentlig truede Romerriget i dets grundvold, så eftertiden har med overlegenhedens overbærenhed givet dem en vis oprørsk heltestatus. Man kan dog ikke diskutere, hvorvidt Hitlers oprør på vegne af de tyske gældsslaver var en reel trussel for Imperiet, for det var så absolut. Derfor er der ingen overbærenhed i eftermælet. Manden måtte fremstilles som en dæmon til skræk og advarsel for alle, der i eftertiden måtte finde på noget lignende. Mangel på overbærenhed er, hvad det er. Men dæmonisering, derimod, er særdeles problematisk, da det altid, og altid uden undtagelse, indebærer et overforbrug og en systematisering af løgn.

Attentaterne
Hitler havde altid tvivlet på visse af sine officerer. I 1944 skulle det vise sig begrundet.

Det eneste, der kunne bryde den popularitet, Hitler havde hos tyskerne, var hans død i form af et attentat. Svagheden ved konstruktionen folket + føreren var, hvis hovedet faldt af kroppen. De eneste, der var så tæt på føreren, at de kunne udføre et attentat, var officererne. Der var flere forsøg, men den officer, der kom tættest på, var oberst Claus von Stauffenberg. Alle der har set filmen ‘Der Untergang’, har scenen i baghovedet, hvor von Stauffenberg placerede en attachétaske under bordet ved et møde i en afsides kommandocentral i Østpreussen kaldet ‘Wolfschantze’ (Ulveboet). Bomben i tasken gik af og sårede andre officerer, men Hitler havde placeret sig anderledes ved langbordet end forventet og overlevede.

Von Stauffenberg blev henrettet 21 juli 1944 kl. 12:30. Hans medkonspiratorer blev indfanget og henrettet skydning eller hængning.

Andre attentatmænd blev også henrettet:
  • Ermin von Witzleben, 8 august 1944
  • Erich Fellgiebel, 4. september 1944
  • Dr. Carl Goerdeler, 2. februar 1945
Hvem var disse folk? Det er for nemt udelukkende at anlægge en nazistisk stereotyp og kalde dem forrædere. De havde jo været officerer indtil da og med blot et par undtagelser ikke britiske agender. De var folk med en anden agenda. De forhandlede separat med de allierede af to årsager. For at prøve at forhindre, at Stalin oversvømmede Tyskland med sine horder, og – mindre charmerende – for at redde deres eget skind. Det ene kan til nød forsvares som realpolitisk, der andet er ikke meget andet end fejhed. I britisk historieskrivning fremstår de derimod – what else? – som en slags helte og martyrer. Det var de så heller ikke.

Vi bevæger os nu ind i krigens afsluttende fase. I de næste afsnit skal vi studere denne fase, hvordan en ny variation af Versaillestraktaten blev udformet af de allierede og hvordan kontinentet og Verden blot forlængede den kognitive dissonans, som 1. Verdenskrig skabte, ‘The Great War’. Stor var den i sandhed, blot ikke på den onanistiske måde, hvorpå Imperiet udtaler ordet ‘Great’.

Vi skal se på, hvordan slutspillet starter med slaget om Ardennerne, bombningen af civile, slaget om Berlin, Nürnbergprocesserne, Leuchter-fundene om koncentrationslejrene og den jødiske historiker David Cole, de bolsjevikiske massevoldtægter, den allierede tortur og endelig Berlinmuren, den europæiske skamstøtte over en ulækker studehandel.

Vi vil også – som vi hele tiden har gjort – undervejs forsøge at pejle de tråde af mentalforgiftning, som krigen trak op gennem det 20 århundrede og frem til i dag. Vi er aldrig kommet ud af 2. Verdenskrig. Måske lever vi stadig i 1800-tallet.

Download hele undersøgelsen i fem dele som PDF:
http://modsigelsen.net/materie/ww2_revi.pdf

2. Verdenskrig i baglys I
2. Verdenskrig i baglys II
//
2. Verdenskrig i baglys IV
2. Verdenskrig i baglys V

2. Verdenskrig i baglys III

2. Verdenskrig i baglys II

P { margin-bottom: 0.21cm; }A:link { }
2. Verdenskrig i baglys I
//
2. Verdenskrig i baglys III
2. Verdenskrig i baglys IV
2. Verdenskrig i baglys V

Hvis du har læst Del 1 vil du vide, at denne fremstilling af 2. Verdenskrig distancerer sig fra den gængse fremstilling af krigen, dens aktører, deres agendaer, dens formål og dens årsager. Og i sidste ende krigens udkomme, der ender med at blive det samme udkomme som 1. Verdenskrig. Fremstillingen forholder sig til dokumentation og facts, som ikke har været velset eller har været decideret forbudt at beskæftige sig med. Men facts er facts og kan ikke i længden holdes ude af betragtning. Netop fordi nogen ser det nødvendigt at udstede forbud mod at beskæftige sig med historie, hvor en undersøgelse kan risikere at fremkomme med andre vinkler og konklusioner end krigsherrernes egen ortodokse, netop derfor bør der lyse vise lamper: tampen brænder.

Langtidsvirkningen af denne overvældende skævhed er blandt andet, at en tysker i dag er nødt til at fornægte sin fortid og tage afstand fra sig selv som tysker. Han/hun er blevet pisket til at påtage sig det samme selvhad, som var den oprindelige agenda med 1. Verdenskrig. Tyskland rejste sig i protest mod denne fornedrelse – they were beating the horse too strongly – og straffen i eftertiden var endnu en fornedrelse, værre end den første, og den varer ved til i dag.

Lige så destruktiv fornedrelsen af tyskerne har været, lige så destruktiv og korrumperende har selvforherligelsen været hos de nationer og de folk, der har loaded sig selv med giften af den rus, der var i glæden ved at fornedre. Den psykologiske mekanisme er beskrevet i Del 1, og hvis du ikke har læst den, er dette et dårlig sted at starte.

Vi tager tråden op efter Der Anschluss med Østrig, genforeningen af Sudeterlandet og de polske massakrer i de tyske enklaver i Østpreussen, der førte til invasionen af Polen.

Slaget om England
Hvori bestod egentlig den påståede nazistiske trussel set fra Englands og Frankrigs synspunkt? Var det den tyske hær? Var det fordi Tyskland havde tænkt sig at overfalde og underkue sine nabolande? Var det fordi, sejrherrerne kunne gå glip af deres påførte krigsgæld? Vi har hørt det så mange gange, at bliver lyden af et ekko-kammer.

Det, Frankrig og England egentlig var bekymret for, var, at Tyskland skulle genskabe sig selv som ligeværdig finansiel og industriel konkurrent. Det er ren sandkasse-psykologi, hvor misundelig børn har mere travlt med at ødelægge det for andre end at være tilfredse med deres eget.

I start 1900-tallets verdensfordeling regerede alene briterne over landområder i Verden med befolkninger på 480 millioner mennesker. Frankrig herskede 1919-1939 over det meste af Nord- og Vestafrika, Madagascar, Palæstina, enklaver af Indien og Fransk Indokina samt Fransk Guiana hvor peberet groede. Briterne herskede i samme periode over Canada, hele bæltet fra Egypten til Sydafrika + de stater i Vestafrika, som franskmændene ikke havde raget til sig, områder af Mellemøsten, Indien, områder i Filipinerne og Indonesien og Australien/New Zealand. But The World is not enough.

Efter krigserklæringen mod Tyskland mobiliserede franskmændene, og der ankom 10.000-vis af britiske soldater til fastlandet ved Tysklands grænser. Tyskerne havde nu intet valg, ligesom de heller ikke reelt havde noget valg om, hvorvidt de skulle lade de tyske enklaver nedslagte i Tjekkoslovakiet og Polen.

Briterne havde erstattet den kompromissøgende Chamberlain med den konfrontationssøgende Churchill. Samme dag invaderede Hitler Frankrig via Belgien. Englænderne og franskmændene rykkede frem gennem Belgien og Holland. Men tyskerne skar sig syd- og bagom deres linier fra den gamle Maginot-linie og op mod kanalen. Hærene krydsede nærmest hinandens veje, og de allierede fandt sig lige pludselig lukket inde i en V-formet indhegning op med den engelske kanal. Deres opfattelse og forventning af en kontinental krig havde været en udmattelses- og skyttegravskrig som i 1. Verdenskrig, the good old ‘Great War’. De syntes ikke at have lært andet af 1. Verdenskrig end sejrssikkerhed. Tyskerne havde derimod lært alt, og deres nye krigsmaskine med dens Blitzkrigs-strategi understøttet af et lynhurtigt luftvåben var uhørt effektivt. Tyskerne havde redefineret krig, og det tog kun et par uger at sætte modstanderne skakmat.

Her kunne tyskerne have valgt at have udslettet den britiske hær i en massakre, men efter befaling fra hærledelsen gav man briterne tid til at undslippe fra havnen i Dunkirk vha. civile handels- og fiskerbåde efterladende al deres materiel bag sig. Således med et enormt reelt ansigtstag valgte briterne i selvforherligelsens hellige (læs: patetiske) navn – og i fornægtelsen af ansigtstabet overfor egen befolkning – at stive sig selv af med at kalde det for en ‘tysk fadæse’. Hitler rykkede dog ufortrødent videre mod Paris.

Versailles 2.0 med modsat fortegn
Hitler forlangte, at franskmændene skulle overgive sig i netop den togvogn i Compiègne, hvor tyskerne 21 år forinden havde måttet lade sig udmyge i total underkastelse og fornedrelse. Vogn nr 2149D blev rullet ud fra den garage, hvor den havde stået siden 11. nov 1919. Hitler havde svoret ikke at give op, før skammen fra 1919 var udraderet, og det skete netop den dag. Det er unødvendig at beskrive de jubelscener, der mødte ham ved tilbagekomsten til Berlin.

Kort efter begyndte Hitler at fremsende det ene fredsforslag efter det andet til briterne. Her kunne krigen have stoppet uden hverken tysk, fransk eller britisk total fornedrelse. Kapitulation, javist, men ikke fornedrelse. De afviste dem alle sammen, fordi de ikke tålte tysk national genoprejsning. Deres mål med 1. Verdenskrig havde været tysk fornedrelse og kulturel-militær-økonomisk udslettelse. Deres mål var det samme med 2. Verdenskrig, og tanken om, at det heller ikke denne gang ville lykkedes til fulde, var dem uudholdelig. Netop denne indædte destruktivitet kendetegnede det Perfide Albion. Tyskerne kunne have valgt på det tidspunkt at sætte over kanalen og som en anden Wilhelm Erobreren underkuet England, men det var aldrig Hitlers ønske. Gængs allieret postkrigs-historie har beskrevet det på samme måde som flovmanden fra Dunkirk: man fiflede med virkeligheden, og forherligede eget moralsæt og egne bedrifter for at skjule et reelt nederlag.

Tilbud om fred
Ikke-offentliggjorte regeringsdokumenter, som først blev frigivet ved ihærdig brug af loven om offentlig indsigt, har vist, at briterne modtog mere end to dusin tilbud om fred mellem 1939-41. Vi kommer i hu, at entente-magterne blev fuldstændig afmonteret af tyskerne i 1. Verdenskrig (Del 1), men nægtede at forhandle fred, for de havde jo modtaget et ’tilbud man ikke kan afslå’ fra zionisterne, de jødiske bankmænd, der bestod af en lokumsaftale om amerikansk involvering i krigen som betaling for en stat i Palæstina kombineret med Tysklands udslettelse. Vi har nu i 1941 starten på ‘Dolkestød 2.0’, og Churchill ville gøre sit yderste for endnu en gang at trække USA ind i en krig, som de stort set INTET havde at gøre med. At det igen skulle lykkes viser blot, hvor fast et greb om nosserne på USA, briterne havde, og hvor nemme yankierne var at narre. Men det skete via en 5. kolonne på højeste sted, derom senere.

Briterne måtte dog også betale en pris denne gang. Deres gamle imperium ville slå revner og ophøre med at eksistere som sådan. Imperiet ville morfe og flytte position endnu engang i verdenshistorien. Man rækker ikke Djævelen en lillefinger, uden …

Churchill
En interessant og særdeles ‘shady’ person. Vi springer lige hans tidlige karriere over for at vende tilbage. I perioden mellem 1919-29 var han ude af regeringen og blot parlamentsmedlem. Hans indtægter, 500 pund om året, lagt sammen med en ret ynkelig indtjening som journalist gjorde ham til en halvfattig mand. Men alligevel havde han et enormt forbrug i sit landsted. Masser af tjenestefolk, gartnere, kok, chauffør, m.m., 20-30 mennesker alt sammen for de indtægter. Hvordan lykkedes det ham? Han blev finansieret af en lille, hemmelig fokusgruppe kaldet ‘The Focus’. De var en gruppe på ca. 30 mennesker bestående af britiske industrialister, bankmænd og tidligere politikere, en slags britisk P2-loge, der besluttede, at Churchill kunne bruges til noget senere, så de betalte for hans forbrug og hans livsstil – og hans seriøse alkoholisme. Gruppen bestod overvejende af jøder og socialister. Der blev på i juli 1936 udskrevet en check på, hvad der i dage ville svare til 3.5 millioner kroner til Churchill af formanden for Britisk Shell Petroleum, en jøde. Fra det tidspunkt begyndte Churchill at spille på den anti-tyske / anti-nazistiske tromme. Dem, der betaler for musikken, bestemmer også, hvilken melodi, der skal spilles. 

 Der var pro-tyske kredse i England på det tidspunkt. Edward d. 8 var en af dem. Vi har alle sammen hørt historien om, hvordan han frivillig fraskrev sig tronen og giftede sig med Wallis Simpson. Det var vældig romantisk, men historien bag var, at han blev tvunget af den samme lobby til at forsvinde, for han var for venlig stemt overfor Tyskland. Hvis man vil starte en krig, gælder det altid om at skaffe sig af med dem, der ønsker fred, og som vil stå i vejen for krigen. Især hvis denne krig aldrig var i landets interesse.

Hvad lavede Churchill, i øvrigt som parlamentariker under 1. Verdenskrig. Han var intet mindre end øverstkommanderende for admiraliteten. Vi støder her på historien om en oceandamper ved navn Lusitania, der sank med mand og mus. Vi ved i dag, at i krigens tidlige dage var det farligt at færdes i farvande med tyske ubåde. Men pludselig befandt skibet sig uden eskorte. Hvem gav ordren til det? Hvem var i position til at give ordren? Det var ingen andre end Winston Churchill! 1500 passagerer omkom, for at England kunne sige, at utyskerne havde gjort det, og nu skulle de have igen.

Churchill skriver i de dage:

Det er meget vigtigt at tiltrække neutral skibstrafik til vore kyster i håb om at konfrontere USA med Tyskland… For vores vedkommende ønsker vi denne trafik – jo mere jo bedre, og hvis noget af den kommer i uføre, så meget desto bedre.

Churchill beskriver her en soleklar iscenesat konfrontation, også kaldet ‘falsk flag’. Her falder der et par brikker på plads. Med den ‘fortjeneste’ forstår vi bedre, at de, der profiterede på 1. Verdenskrig, endnu engang besluttede sig til at ‘ansætte’ Winston Churchill.

Weitzman
Chaim Weitzman var lederen af den zionistiske bevægelse genne hele krigen og senere præsident for staten Israel. I ‘Weitzman-papirerne’ kan man studere korrespondance og notater fra hans møder med Churchill. Weitzman boede da i USA. I september 1941 skriver han, tre måneder før Pearl Harbor, hvor Churchill desperat forsøger alt for at hive USA ind i hans krig:

Medmindre De giver os, hvad vi ønsker, hr. premierminister, hvilket er retten til at danne en hær i Mellemøsten med eget arsenal, egne våben og egne uniformer og flag, så er vi ikke på Deres side. Hvad vi vil gøre, hvis vi får disse ting, er, at agere på Deres vegne i USA. Og lad mig minde Dem om, at vi er den eneste magtfulde, forenede blok i USA, der bakker den britiske sag om i denne krig. Vi er den eneste, der kan bringe USA ind i krigen. Vi gjorde i den sidste krig, og vi kan gøre det igen.

Pearl Harbor bliver altså Lusitania 2.0, og triggeren på kanonen bærer de samme fingeraftryk. Ydermere har den engelske konge, George, haft fuld kendskab til planen, for den slags skal nøje planlægges, om at sænke skibet. Han spørger simpelthen aftenen forinden den amerikanske ambassadør, hvordan USA vil forholde sig, hvis en ubåd torpederede Lusitania!
Udover den zionistiske verdensorganisation og de korrupte/korrumperende elementer i det Britiske Imperium (afhængigt af, hvem man tilskriver den egentlige kontrol), må også medregnes den magtfulde kreds af industrimagnater og finansmoguler omkring J.P. Morgan og John D. Rockefeller, altså hele slænget omkring kuppet af den amerikanske økonomi ved Jekyll Island-mødet, der under radaren fik indført The Federal Reserve (‘Colonel’ Mandell House – sin tids Kissinger – Jacob Schiff, Paul Warburg, …). Dette slæng må regnes som fundamentet for, at USA i dag næsten fuldstændig er bygget op omkring krigsindustrien og det militær-finansielt-industrielle kompleks, og at hele det 20. århundrede og starten på det 21. har været én stor flydende verdenskrig. Behøver vi at nævne, at præsident Roosevelt ligesom Churchill har været fuldt vidende, hvad ‘passagerskibet’ Lusitania indeholdt af såkaldt kontrabande: tonsvis af våben og ammunition. Ramt af blot én torpedo, sank skibet på 21 minutter!

Må vi i øvrigt minde om, at J.P. Morgan fire år før Lusitania-affæren havde gang i et lignende svindelnummer, intet ringere en sænkningen af Titanic, skibet der som bekendt aldrig sank.
For yderligere detaljeret analyse af Lusitanias sænkning se:
Churchill and J P Morgan sank Lusitania

Et ekko af Lusitania fandt sted i 1941, da destroyeren USS Greer blev beskudt af en tysk ubåd på vej til Island. Et engelsk patruljefly spottede ubåden og advarede skibet, der begyndte at jagte ubåden, der dykkede for at undgå at blive beskudt. Jagten stod på i to timer. Fordi USS Greer ikke bar flag, antog tyskerne, at de blev forfulgt af en engelsk destroyer. Der blev smidt dybdebomber. Som senere Pearl Harbor med større effekt, blev denne hændelse brugt som propaganda i forsøg på at trække USA ind i krigen. Roosevelt sidder og lyver for åben skærm for amerikanerne og hævder, at det var tyskerne, der angreb og skød først.


At det på ingen måde er søgt at sammenligne og sammenkæde Pearl Harbor med Lusiatania viser sig i en udtalelse fra admiral Dönitz, der fortæller ved Nürnberg-processerne hvordan han fik udtrykkelig ordre fra Hitler om ikke at beskyde amerikanske eskorterende destroyere, der beskyttede britiske handelsskibe – og husk: i krig er handelsflåden konverteret til krigsflåde – med det udtrykkelige motiv at man ikke ønskede et nyt Lusitania og dermed amerikanerne involveret.


Roosevelt var derfor nødt til at finde et andet falsk flag. For at studere Peal Harbor-affæren i detaljer, se fx James Perloffs artikel, Pearl Harbor: Rooosevelts 9/11. Vi bliver nødt til at sige det: manden der var præsident og dermed også ansvarlig for en endnu tidligere skibssænkning som påskud til krig, sænkningen af USS Maine, et falsk flag der startede den spansk-amerikanske krig i 1898 var såmænd ingen andre en Theodore Roosevelts fra, Teddy Roosevelt. Og senere gør Lyndon B. Johnsson nøjagtig det samme i Tomkinbugten for at starte Vietnamkrigen. 

Hvornår lærer mennesker at genkende de mønstre, der nærmest råber dem ind i ansigtet?

Göringr
Göring insisterede på, at det tyske luftvåben i sig selv kunne lette England, og selvom Hitler udtalte, at han ikke brød sig om tanken, var han nødt til at give efter. Han havde oprindelig insisteret på, at det kun måtte være militære installationer, der skulle ødelægges, men i en tale 4. september, hvor englænderne havde bombet civile tyske mål i ugevis – bla med brug af bomber lastet med Anthrax (totalt bandlyst af Geneve-konventionen underskrevet af England), sagde han, at han ikke havde andet valg end at gengælde på samme vis. Englænderne havde indtil da aldrig formået at bombe om dagen, så de kom altid om natten. Her smed de bomber på alle steder, hvor der var lys – hvilket altid var byer med civile. Tyskerne krydsede kanalen om dagen og kunne rette sig efter militære mål. Vores forældre kan fortælle os om mørkelægning under den tyske besættelse.


Vi ved fra den historie, som det Britiske Imperium aldrig har brudt sig om, at nogen skulle fortælle – deres skrupuløse udslettelse af civile overalt, hvor de kom frem – at civile tab aldrig har betydet noget for dem. De udslettede den oprindelige befolkning på Tasmanien, de lod 20 millioner af indere dø af sult i ris-embargo, de gjorde det samme ved deres nærmeste naboer irerne under kartoffelpesten (irerne døde overhovedet ikke af kartoffelpest men af militært understøttet embargo organiseret af briterne). Listen af udførte folkemord med eugenisk undertone er næsten uendelig. Amerikanerne med britisk greb om deres gonader har videreført denne charmerende britiske stil.

Til gengæld elsker briterne at køre deres heroiske Sct. George-myte frem i rette tid. Den heltemodige ridder slår den grusomme drage og redder den yndige og hjælpeløse prinsesse. Disse mytologier er udelukkende designet som godnathistorier for folket, for historiefortællerne tror ikke engang selv på dem. Sov sødt, barnlille … Tyskland var nu dragen, ridderen var England og prinsessen var … alle nationer, der lige den dag kunne passe på beskrivelsen. I dag vil man med tårer på kind kalde det for ‘Responsibility To Protect’, R2P. Man kan ikke undgå at få en sjov smag i munden, når middelalder-mytologi bliver spændt for en moderne krigsvogn.

USA i krig igen – hvad sagde amerikanerne?
Direkte adspurgt i 1940 ville INGEN amerikaner have støttet USA’s involvering i endnu en krig på det europæiske kontinent. Hvorfor skulle de det? Det var ikke deres krig, det var nogle fine herrers krig, nogle herrer med mange penge og stor magt på jagt efter endnu flere penge og endnu større magt.

En af de tjenende ånder for de fine herrer hed Franklin D. Roosevelt. Han begyndte i sine taler i kongressen at håne amerikanernes manglende engagement i krigen. USA havde en lov om neutralitet, men denne fik han smidt i skraldespanden for at han kunne forsyne de allierede med våben. Samme år indefrøs han alle midler fra de nationer, der tabte 1. Verdenskrig, et brud på international lov. Briterne fik forærende 50 destroyere mod at forære amerikanerne baser i Britisk Caribien, og amerikanske piloter fik lov til at joine British Air Force. USA indledte olie-embargo mod ‘aggressor-nationer’ (læs: Tyskland og Japan). USA forærede/lånte England en milliard dollar (gang med 500 i dagens kurs), og tonsvis af våben begyndte at ankomme til England.

Görings ide om en luftbåren Blitzkrieg mod England med et hurtigt udfald syntes nu ikke længere at være mulig. Dette tidspunkt var også et af flere ‘Points of No Return’ i krigen, for det tvang Hitler til at vende blikket mod øst. Han vidste udmærket, at traktaten med Stalin kun var midlertidig, og at den egentlige fjende lå her, jf. München 1919 (se Del 1).

11. december 1940 gav Hitler en tale i Rigsdagen, hvor han sagde:

‘Allerede i 1940 blev det klart måned for måned, at Kremls planer var dominans og destruktion af Europa.

Kun en en blind mand kunne overse, at en militær opbygning at verdenshistoriske dimensioner var i gang’.

Denne udtalelse var bestemt ikke uden belæg:
  • 30 november 1939 blev Finland angrebet
  • 21 februar 1940 blev Sverige bombet (vidste du det?)
  • 18 juni 1940 blev Estland, Letland og Litauen invaderet
  • 27 juni 1940 blev Rumænien tvunget til at afgive Moldavien (Besarabien)

Hitler vidste, at ikke kun Tyskland, men hele Europa vari stor fare. Bolsjevikkerne villeikke stoppe her, og han varfuldt klar over de rædsler, som de havdetænkt sig at udøve i deres fremfærd. Han så dem i Rusland i starten af revolutionen, han så dem i München, har dem nu på fremmarch. Han genkendtedet jødisk-khazariske element, der giktilbage til det 8. århundrede. Khazarerne, disse ryggesløse, ubarmhjertige lejesvende og landpirater, der svindlede sig til en bekvemmelig status som jøder og i øvrigt stjal og myrdede med arme og ben. Han vidste også, hvordan deres efterkommere og overklasse nu sadi toppen af de zionistiske bank-imperier i Vesten. Europa skulleendnu en gang blive vidne til deres grusomheder.

Hitler besluttede sig til et forebyggende angreb på Stalins Rusland. Operation blev kendt under kodenavnet ‘Barbarossa’. For at forstå, hvad det var, Hitler så og frygtede, må man kende til Stalins Rusland.

Onkel Joe
Kommunisten Franklin D. Roosevelt var en stor beundrer af Joseph Stalin, og han kaldte ham kærligt for ‘Uncle Joe’. Men hvem var denne hyggeonkel, og hvad stod han for?

Stalin kom til magten efter Lenins død og regerede vha. frygt og tortur, henrettelser og deportationer i omkr. 30 år. Konservativt anslået blev han ansvarlig for 40 millioner russiske liv. Han udmanøvrerede Trotskij, som han anså for hovedrivalen.

I 1929 introducerede han ‘kollektivisering’. De russiske bønder havde indtil videre solgt deres egne produkter på markedet. Lenin havde nationaliseret fabrikkerne, og nu beslaglagte Stalin alt land ejet af bønderne. Hæren blev sat ind mod dem, så de ikke kunne gemme en eneste pose korn for sig selv. Alt blev fjernet, også deres landbrugsredskaber. Det var verdenshistoriens mest omfattende tyveri – med staten som forbryder.

Ikke nok med at det var et gigantisk tyveri, det var også et gigantisk folkemord. Bønderne havde intet tilbage og kunne ikke længere brødføde sig selv. Det var helt i statens nåde, hvilket bestemt var meningen. Alene i Ukraine, Ruslands, ja hele Europas kornkammer, døde 6 millioner mennesker af sult. I Kazakhstan døde 2 millioner, og i Nord-Kaukasus døde 1 million. Kannibalisme begyndte at blive udbredt. Børn blev kidnappet og ædt af desperate bønder! Kommunismen havde forvandlet mennesker til noget, der var værre end dyr – hvilket bestemt også var meningen! Det var dog ikke lige sådan, kommunismen/socialismen solgte sig selv. Udover verdenshistoriens største tyveri og et af de største massemord, var der samtidig tale om verdenshistoriens største eksempel på ‘falsk varebetegnelse’.

Alle, der kunne mistænkes for mistro og modvilje mod regimet, blev kaldt for ‘kulakker’. Og alle kulakker, der ikke klappede i hænderne over at blive udsat for ‘kollektivisering’ blev indhentet og skudt. Alle præster og medlemmer af den Russisk Ortodokse Kirke var pr. definition kulakker og blev derfor henrettet. En anden måde at myrde folk på var at sende dem til døds/arbejdslejrene. Her var de slaver, indtil de døde af udmattelse. Meget få overlevede disse lejre, hvilket bestemt heller ikke var meningen.

I et sådan system fjerner man ethvert incitament til at arbejde. Et påtvunget kollektivt slavesamfund kan aldrig være et incitament, og intet kommunistregime på noget tidspunkt og noget sted i verden har vist sig i af stand til at producere nok til at opretholde et samfund, hvor deres befolkning trives. I et kommunist’samfund’ finder man ikke sammen, man stuves sammen.

Og her støder vi samtidig på en af de lidet kendte egenskaber ved den russiske kommunisme. Fordi de ikke kunne brødføde sig selv, blev de dybt afhængige af støtte fra Vesten. De store New-Yorker-banker flyttede hurtigt ind i Moskva, for de havde været med til at finansiere Lenins og Trotskijs jødisk-bolsjevikkiske revolution. Denne tætte forbindelse mellem jødiske storbankere og jødisk bolsjevisme er stort set ikke-erkendt og ubeskrevet i mainstream-historiske fremstillinger. Bolsjevismen var et kæmpe socialt designer-eksperiment i et neo-feudalt samfund.

Roosevelt inviterede russiske diplomater til USA, for at han kunne give Stalin-Sovjet officiel anerkendelse.

Racismen – fornøjelsen er helt på deres side?
I vores fremstilling af Nazityskland fylder det gule jødiske armbind i Warshawa og Prag meget. Det fylder væsentlig mere i fremstillingen end sorte ghettoer i Amerika, hvor sorte stadig blev lynchet og hængt i træer, eller fremstilling af briternes racistiske behandling af deres undersåtter i kolonierne, for i briternes selvfremstilling er de aldrig racister. Blot en nærmere beskrivelse af behandlingen af boerne i Sydafrika, hvor mænd, kvinder og børn døde i britiske koncentrationslejre, fortæller dog en anden historie. Den britiske premierminister Winston Churchill var som soldat selv på stedet. Ingen briter blev siden draget til ansvar for grusomhederne i Indien, Afrika og Australien eller for masseforgiftningen af den kinesiske befolkning under opiumskrigene.

Amerikanerne massemyrdede 3 millioner muslimske filipinere i slutningen af 1800-tallet og der blev deporteret 2 millioner mexicanere mellem 1929-39, hvoraf 1.2 millioner havde amerikansk statsborgerskab. Amerikanernes etniske udrensningsprojekt mod den oprindelige indianske befolkning behøver ikke nærmere præsentation. Dem der overlevede massemyrderierne blev sendt i kostskoler, hvor lærerne fik besked på at ‘myrde indianeren i dem’.

Helt op til 1960’erne var der raceadskillelse i USA ifølge ‘Jim Crow-lovene’. Staten straffede dem, der interagerede med andre racer.

Arizona: Ægteskab mellem en person af kaukasisk oprindelse og en neger, en mongol, en malaysier eller en hindu skal strengt forbydes.
Florida: Hvis man bor sammen uden ægteskab som hvid og sort, skal man straffes med fængsel eller bøde.
Missouri: Alle ægteskaber mellem hvide og mongoler (amerikansk racistisk betegnelse for alle asiater) er forbudt og vil blive erklæret opløst.

Franklin D. Roosevelt havde gentagne gange modarbejdet republikanske lovforslag (Federal Law) om fordømmelse og kriminalisering af lynchninger af sorte, og i 1922 meldte den senere præsident Harry S. Truman sig ind i Ku Klux Klan.

En besynderlig historie udspandt sig omkring den fire-dobbelte sorte medaljevinder fra i Olympiaden i Berlin i 1936, Jesse Owens. Anti-tysk propaganda påstår, at Hitler var rasende over Owens sejr og ignorerede ham. Men hvis man spørger Jesse Owens selv og læser hans selvbiografi fra 1970, skriver han:

‘Da jeg passerede kansleren, rejste han sig og vinkede, og jeg vinkede tilbage. Jeg synes, at skribenterne udviste dårlig smag i deres kritik.’

Da han vendte hjem til USA, blev han ikke engang inviteret til det Hvide Hus (var det måske fordi, han vinkede til Hitler?). Han sagde senere:

‘Hitler ignorerede mig ikke. Det var FDR, der ignorerede mig, og han sendte ikke engang et telegram’.

Så sent som i 1960 smed en ung mesterbokser, Cassius Clay, senere kendt som Muhammed Ali, sin olympiske medalje i Ohiofloden. En servitrice i en restaurant havde sagt til ham: ‘Vi serverer ikke for negere her’.

Briterne og amerikanerne har altid tilladt sig at svælge i pegen fingre af den racisme, de selv var verdensmestre i. Den, som fisen lugte kan, …

Balkan
Italierne havde i 1940 allieret sig med Tyskland og bekæmpede briterne i Grækenland. På Balkan var der udbrudt krig, og her skulle nogle af de værste grusomheder under hele krigen komme til at udspille sig. For at kunne gå imod Stalin-Rusland, blev Hitler først nødt til at sikre Grækenland og Balkan. På seks uger var briterne ude af Grækenland og Mellemøsten. Kroaterne vandt ved samme lejlighed uafhængighed for første gang i 900 år.

Provokationen af Japan
Japanerne havde været i krig med Kina gennem 30’erne. Da Japan allierede sig med Tyskland, måtte den franske Vichy-regering overdrage Indokina til Japan. Briterne indefrøs japanske midler i juli 1941. Dette var en reel krigserklæring mod Japan af den simple og generelt tilslørede årsag, at finanskrig ER krig. Parallellen til situationen i dag er slående, og derfor vil det være rigtigere end forkert at hævde, at 3. Verdenskrig allerede er startet. Historisk statistik fortæller endvidere, at finanskrig altid fører til varm krig. Det fortæller samtidigt den tydelige historie, at samtlige krige siden centralbankvæsenets start med Bank of England i 1694 har været bankmændenes krige.

1. august 1941 påtvang Roosevelt olieembargo for at kvæle Japan, en ekstremt fjendtlig handling, der i realiteten ikke levnede japanerne anden mulighed end krig mod USA. Vi bør ikke overse, at Japan var en særdeles aggressiv magt, og at de bedrev egentlig imperialisme. Men det ragede i virkeligheden amerikanerne en fjer og som bidrag til forståelse af situation er det reelt uden betydning. At det derimod blev brugt, når Sct. Georg og dragen skulle køres i stilling af amerikanerne, der ligesom englænderne havde smag for denne mytologi, har til gengæld al betydning. Den ikke-erklærede krigserklæring mod Japan i form af handels- og oliekrig satte endvidere standarden for de senere over 100 ikke-erklærede krige, som amerikanerne har ført til i dag. Man fører krig og hævder, at det overhovedet ikke er krig. Det kaldes også ‘low intensity conflict’. Efter Pearl Harbor kunne man for en gangs skyld med sindsro få lov til at erklære krig, for ‘det var jo dem, der startede …’. Japaneren erklærede i øvrigt krig først. Hele hændelsen kaldes til gengæld ‘Stand Down Operation False Flag’. Altså et svindelnummer, hvor man skyder på sig selv (stand down) eller lader sig beskyde for at offerrollen og den efterfølgende hævnaktion kan sælges til egen befolkning. Husk: kun egen befolkning kan stoppe en nations krig. Derfor er egen befolkning altid ‘fjenden før fjenden’. Har man ikke forstået dette grundlæggende princip om krig, har man intet forstået om krig overhovedet.

Operation Barbarossa
Den russiske historiker Victor Suvorov skaffede sig adgang til dokumenter fra Kreml og KGB’s arkiver efter murens fald, og disse hidtil hemmeligstemplede dokumenter viste, at det sovjetiske militær ikke var en forsvarsting, men en særdeles offensiv ting. Målet var at overrende Europa som en mongolsk horde. Man kunne oven i købet hævde, at kommunismen var en slags ‘mongolisering’ af den russiske befolkning, der omskabte dem til denne vanvittige horde. Han dokumenterer i sin bog ‘Icebreaker’, at Hitler var tvunget ind i et forebyggende angreb, hvis horderne og krigsmaskinen skulle stoppes eller blot bremses.

Man kunne måske kritisere tyskerne for, via deres afmontering af 11 landes militær at være med til at blotte Europa for Russisk storinvasion, og Stalin håbede da også på, at Hitler ville gå efter England, så han kunne få ‘fred’ (lidt malplaceret ord) til at foretage en sådan invasion. I stedet blev Stalin grebet på sengen, da 3 millioner topudrustede tyske soldater stod klar til at invadere Rusland. Det påtvunget ateistiske Rusland blev nu angrebet af en hær, hvor der stod ‘GOTT MIT UNS’ på bæltespændet. For tyskerne var det tale om en form for kristent korstog, et faktum, som er ubeskrevet i historiebøgerne, da kristne har det med at fornægte kristendommens ‘dark side’.

2 juni 1941 skulle vise sig at være indledningen til den mest brutale konflikt mellem to nationer i historien.

Blot den første dag i operation blev 1200 sovjettiske fly ødelagt i et enkelt angreb. Hele divisioner fra den Røde Hær mistede forbindelsen til overkommandoen og måtte overgive sig. Stalin stak fejt halen mellem benene og forsvandt. Han havde al mulig grund til at gemme sig for det folk, som han havde mishandlet så voldsomt, og som han nu ikke engang kunne forsvare militært.

Selvom der var modvillig overgivelse de fleste steder, var der dog steder i Rusland, hvor tyskerne blev hilst velkommen. Ukrainerne så det som en mulighed for at slippe for det styre og den mand, der havde ombragt 6 millioner af deres folk – et historisk faktum, der må tages med i betragtning, når vi skal vurdere vestukrainernes indgroede had mod russerne. At vestukrainerne så ikke har opdaget, at Vesteuropa og USA i mellemtiden er blevet bolsjeviceret og Rusland med Vladimir Putin fuldstændig har skrinlagt stalinismen, kan man så tage sig til hovedet over. Men at de amerikanske krigsliderlige neocons og deres fascist-lakajer i Kiev blot udnytter dette gamle trauma for ussel vindings skyld giver en særlig dyb kvalme!

Ukrainerne dengang hilste tyskerne velkommen fra vejkanterne med kors i hånd. Rusland i dag har fuldt restaureret den Ortodokse Kirke, og Putin er selv ortodoks. Ortodoks-Paradoks. Verden er vendt på hovedet, men Verden har ikke opdaget det endnu.

Tyskerne var på vej mod Smolensk, Kiev og Leningrad. Enkelte enklaver holdt stand bag de tyske linier. Byen Brest forsvarede sig hårdnakket, og da den endelig måtte give op, erklærede Hitler sin respekt for byens mod. Han fremstillede det endog som en heroisk dåd, et eksempel for sine egne soldater. Men for Stalin var disse indbyggere ikke helte. Efter krigen blev alle dens indbyggere skammeligt sendt til Gulag. Man aner her en vis forskel i moralske begreber og ære. Hitler er fremstilletaf eftertiden som en psykopat. Stalin var en psykopat. Tyskerne havde et soldater-kodeks – like it or not. Russerne havde intet af den slags tilbage, for det havde kommunismen og dens mongoliseringsproces taget fra dem. Enklaven Brest som undtagelse.

Stalin forsøgte nu i desperation at straffe og true sin egen hær til ikke at desertere. Som den nye selvudnævnte Zar var han udmærket klar over, hvordan russiske soldater var deserteret i 1. Verdenskrig, fordi de heller ikke brød sig om den gamle Zar. Han trak kortet: Lov nr. 270. Denne ufattelige lov sagde:

Alle officerer og politiske embedsmænd taget til fange ved fronten er at betragte som forræddere. Hvis de nogensinde vender tilbage til Sovjetunionen, vil de blive arresteret og henrettet!

Man tror ikke sine øjne og ører! Især ikke når man hører, at det ikke kun galt officererne, men også deres koner, som blev smidt i Gulag. Børnene kan man tænke sig til …

Denne stramning tvang Hitler til en særlig indsats for at fjerne alle officerer og kommissærer + medlemmer af NKVD (senere KGB) fra de russiske byer. Flere steder ventede beboerne ikke på tyskerne, men begik selvtægt og fjernede selv deres kommunistiske undertrykkere og deres kollaboratører. Vi kan ikke undgå at bemærke den radikale forskel, der var mellem tyskernes opbakning til Hitler og russernes høje grad af manglende opbakning til Stalin.

Kommunisten Roosevelt sendte nu 11.3 milliarder $ (150 milliarder $ i dag) som støtte til dette styre, så kommunisterne kunne fortsætte krigen. Stalin led på dette tidspunkt af et nervesammenbrud, sagde man i Rusland. Men man sagde det ikke for højt.

I mellemtiden rykkede tyskerne hastigt ind mod Moskva. Hærgruppe Nord rykkede mod Leningrad, Hærgruppe Center rykkede mod Smolensk i direkte retning af Moskva og Hærgruppe Syd rykkede mod Kiev, hvor byen faldt 8. september 1941. Leningrad lå forsvarsløs foran værnemagten. Men det hele var et kapløb med tiden, for vinteren stod for døren, og den russiske vinter havde aldrig været til at spøge med.

I slutningen af september startede Hitler Operation Typhon med direkte kurs mod Moskva. 1.4 millioner tyske soldater deltog. Stalins eneste håb var, at vejret ville redde hans Sovjetunion. De nåede først frem til Moskva 3. september, og så var vinteren sat ind. Vejene blev til mudder om dagen og frost om natten.

Pearl Harbor
7. december 1941 havde Japan været under blokade i 5 måneder. Det var ikke et spørgsmål om, men hvornår japanerne var nødt til at svare igen. Den standhaftige krigsmyte om, at det var åh-så-overraskende og lyn-fra-en-skyfri-himmel er forlængst de-bunked, for vi ved det hele. I havnen i Pearl Harbor, Hawaii, var det vigtigste skibe evakueret, og kun de forældede og snart skrotbare var tilbage. Hele luftstyrken var sendt ud på en øvelse, og da japanerne ankom blev angrebet afvist som de tilbagevendende luftenheder. Amerikanerne vidste alt om angrebet via deres udbyggede netværk af fiskerflåder i Stillehavet, og helt op i øverste hærledelse var man orienteret.

Den amerikanske hærledelse ofrede kynisk deres egne marinesoldater, der overrasket vågnede op til lyden af fly og troede, at det var en øvelse. Esquadronleder Fushida, lederen af angrebet, sendte sine torpedobombere ind i lav højde mod de amerikanske skibe. Hagarskibet USS West Virginia var første mål, USS Oklahoma var det næste, USS Maryland det tredje. Dernæst USS California og USS Nevada. Skibene tiltede eller knækkede midt over ramt af de kraftige torpedoer.

8. december 1941 erklærede USA krig mod Japan. England fulgte samme dag, storebror var jo ankommet til skolegården.

Hvis man bladrede gennem de amerikanske aviser dagene forinden, kunne selv den menige avislæser læse om det forestående angreb. Men i krigstider er den kollektive hukommelse er skrøbelig størrelse, for den kan udraderes på samme måde som fjenden. Ingen krig kan startes uden en baglæns informationskrig. Amerikanerne vidste det ikke dengang, de vidste det ikke undervejs, og de allerfleste af dem ved det stadig ikke i dag. Den amerikanske befolkning var USA’s første militære mål i 2. Verdenskrig. Og den succesfulde sejr over egen befolkning skulle vise sig særdeles vedholdende i alle de krige, der udsprang af 2. Verdenskrig, og som stadig springer som et generøst væld fra en tilsyneladende uudtømmelig kilde.

11. december, fire dage efter Pearl Harbor, adresserede Hitler kommunisten Roosevelts attitude overfor Tyskland. Han erklærede, at Tyskland støttede Japan. Italien og Kroatien fulgte efter.

Balkan og Mellemøsten
Kroatien havde sin egen historie om krigen. Deres uafhængighed gik under navnet NDH og blev skabt i 1941 under ledelse af Ante Pavelic og hans Ustase-milits trænet i Italien. Deres mål var – lad os bare sige det ligeud – etnisk udrensning af serbere, jøder og romanier. Serberne blev sparet, hvis de konverterede fra ortodoks til katolsk kristendom. Ikke særligt charmerende. Men hvis kigger ned gennem historien var det det nøjagtig det samme, som de engelske protestanter tilbød katolikkerne i middelalderen. Resten af forløbet er frygteligt. Balkan er en etnisk-historisk heksekeddel af fanatisme, extrem religiøsitet og æresbegreber i spil. Der er et klart ekko fra den gnist, der tændte kruddtønden i 1. Verdenskrig med en klam suppedas af desperate ideologier, socialisme, fascisme, kommunisme, monarkisme og serbisk/kroatisk nationalisme. Kroaternes særlige grusomheder har deres umiddelbare forhistorie i den måde, de selv blev behandlet på af serberne, tjetnikkerne og bolsjevikkerne på Balkan.

Da 100.000 kroatiske soldater overgav sig efter 2. Verdenskrig oplever de en af historiens ondeste bedrag og massakrer. Når man overgiver sig, forventer man respekt for international etik i krigstid. De overgivne lod sig lokke af briterne til at stige ombord på toge, der skulle køre mod vest. I stedet kørte de mod øst og endte i hænderne på bolsjevikken Marskal Tito. Da de ankom, blev mændene hevet ud af togene og skudt og kvinderne og børnene smidt i koncentrationslejre, hvor mange af kvinderne blev voldtaget – en særlig charmerende over-all bolsjevikkisk skik. Denne massakre var en af de værste i krigens historie og kendes som Bleiburg-massakren.

Et spring tilbage: I Jerusalem allierede Hitler sig med stormuftien Haj Amin al Husseini og i Kroatien dannede kroatere og bosniske muslimer den 13. bjergdivision. I de allierede postkrigs-historie fremstilles nazisme som indbegrebet af racisme. Der synes dog at være et problem med at forklare disse og andre etniske gruppers støtte til Hitler (afrikanere, slavere, asiater, arabere) – så det prøver man så at undgå at forklare. I tilfælde af nærgående spørgsmål vil man aktivt bortforklare det.

Så hvad kæmpede disse folkeslag imod? De kæmpede allerede dengang imod den 150 år gamle agenda om en Ny Verdensorden kørt af det Britisk-Franske Verdensimperium. Uden helt at vide, hvem der kom dem til undsætning, så de, at der omsider var nogen, der havde nosser til at sætte sig op mod denne agenda om en totalitær verdensorden, et globalt slavesamfund, hvor alle dukkede nakken for London, dens nye kamphund, USA og det lumske væsen, der krøb i skyggerne af Imperiet, verdenszionismen, og som nu for alvor var begyndt at træde i karakter. De havde set tilbage fra starten af 1800-tallet, hvordan briterne havde trukket deres lige streger i sandet, splittet folkeslag efter forgodtbefindende, plyndret alt, hvad folkene ejede, indsat korrupte nikkedukker som vasaller og udslettet landområder af mennesker, hvis det passede dem. 

Umiddelbart efter krigen greb inderne chancen og løsrev sig. Historikeren Dr. Susmit Kumar skrev for nylig i sin blog:

2. Verdenskrig havde en grundlæggende effekt på kolonimagten, fordi den fuldstændig ødelagde deres økonomi. Selvom Hitler begik forbrydelser mod menneskeheden (det skal man altid huske at sige, for eller bliver man overfaldet med det samme), giver jeg ham æren og ikke Gandhi for Indiens uafhængighed umiddelbart efter 2. Verdenskrig. Hitler ødelagte Englands og Frankrigs økonomi i en sådan grad, at de ikke længere kunne opretholde deres militære styrker og de var derfor ude af stand til at kontrollere de opkommende frihedsbevægelser i deres kolonier. 

Vi har i dag en på mange måder parallel situation. Mange af de samme nationer har set WW2-agendaen forlænget på fuldstændig unaturlig vis i 70 år yderligere. I dag samles de om det nye håb, BRICS, der består af det transformerede af-staliniserede Rusland, det af-maoficerede Kina, det af-appartheitiserede Sydafrika, det af-imperialiserede Indien og det af-fascistificerede Brasilien. Det er altså alle lande, der har lært deres lektie som totalitære eller totalitært underlagte samfund, og som har erkendt med hele deres folkelige erfaringsgrundlag, at det ALDRIG mere bliver vejen frem. Læg i øvrigt mærke til, at Tyskland uden at bekende direkte kulør, har tætte handelsforbindelser med disse lande. Og ikke mindst (Imperiets værste mareridt) selvom BRICS foreløbig ‘kun’ er 5 stærke økonomier, står der mindst et halvt hundrede lande på spring til optagelse. Alle er trætte af Imperiets post-WW2-finanstyranni og uerklærede lav-intensitets-krige og deres forbandede efterretningsvæsener, der laver alt muligt andet end at efterrette.

Det ganske besynderlige var, at Hitlers hær og Waffen SS var den mest kulturelt, etnisk og religiøst brogede hær i verdenshistorien via deres fælles forhadte fjende: Imperiet. Tankevækkende at det Imperium, hele den globale undergrund i dag har identificeret som pestilensis globalis no one er det samme Imperium, som nazisterne bekæmpede. Og lur mig, om ikke Imperiet trækker Hitler-kortet, når de møder modstand. Hvor forudsigeligt. 

Moskva

Både Hitler og de allierede forventede Moskvas fald hvert øjeblik. Stalin hyrede general Sukhov, der kom op med planen for et massivt modangreb. Sukhov havde havde sikret sig på samme måde, som Hitler havde sikret sig i Polen ved at lave en midlertidig pagt med Stalin om ikke-angreb. Russerne gjorde det nu med Japan i Manchuriet og blev derfor i stand til at trække halvdelen af de enorme østlige troppemængder mod Moskva. Den paranoide Stalin fulgte – for én gangs skyld – en af sine egne folks råd. 17 divisioner med fuldt artilleri og luftvåben ankommer. Og selvom det tyske gear var topmoderne, var de russiske tanks specielt designede til at fungere i selv den bitreste vinter. Ligeledes var sværmene at hurtige skitropper særligt gearede til vinterkrig. Den tyske belejring af Moskva blev brudt og tyskerne trak sig tilbage.

Stalins enorme ego og tro på, at han allerede havde vundet krigen og tyskerne var drevet ud, fik ham til at satse for hårdt. Belejringen af Moskva var brudt, men hele kampagnen kostede meget dyrt. 1 million russiske soldater omkom, og en masse materiel blev ødelagt. Fremrykningen gik helt i stå. Denne episode af krigen blev skjult for russerne i et halvt århundrede.

Tyskerne mistede ligeledes en masse materiel. Den hurtige tilbagetrækning tvang dem til at efterlade kæmpe skrotbunker af tungt udstyr. Dette blev en seværdighed, da Stalin stolt fremviste det for den britiske udenrigsminister Eden. Hverken England eller USA havde troet, at Stalin kunne overleve det tyske angreb. Men Stalin havde den samme attitude til menneskeliv som briterne havde vist i 1. Verdenskrig: mængden af menneskeliv, der kunne ofres som kanonføde var ikke noget problem. Det offer, som det russiske folk kom til at yde for at tilfredsstille deres uhyrlige diktator skulle i sidste ende blive enormt.


Kosakkerne
De etniske grupper og deres skæbne indenfor Stalin-Sovjet var eksempler på statens menneskesyn. Men flere af disse grupper meldte sig under de tyske faner imod Stalin. En af disse var kosakkerne på Balkan. De havde et ry som frygtløse, mobile og barske krigere. De påtog sig at rydde området for bolsjevikkiske partisaner, og de var ledet af en tysk officer, general Helmuth von Pannwitz.

I krigen på Balkan forekom der en række tilfælde af massevoldtægt og sporadiske henrettelser. Pannwitz gjorde det 20 okt. 1943 klart, at den slags forbrydelser var utilgivelige, og ville betyde dødsstraf. Da Pannwitz og kosakkerne overgav sig til den britiske hær 11. maj 1945, blev han og kosakkerne lovet, at overgivelsen ville ske i allieret område. Men i maj måned et halvt år senere kom det frem, at kosakkerne som perfid hævn for deres tagen parti og i total disrespekt for bottomline-krigsetik ville blive sendt tilbage til Sovjet, hvor de alle skulle krepere i Gulag. Nøjagtig som med kroaterne, der blev sat på toge, der pludselig kørte den modsatte vej, så blev kosakkerne folkemyrdet, og endnu engang viste briterne deres etiske standard, eller rettere: mangel på samme.

Hændelsen kendes i dag under navnet Forrædderiet mod kosakkerne. Hvis vi i dag spørger os selv om, hvem kosakkerne vil bakke op, hvis krigen i Ukraine eskalerer yderligere, så er svaret med stor sandsynlighed: russerne. Hvorfor det, vil du måske spørge? Stil i stedet for to andre spørgsmål: hvem var det, der forrådte dem? Og: Er Putin et synonym for Stalin, og er Rusland i dag bolsjevikisk? Det første spørgsmål kan du læse dig til her, så du behøver ikke være i tvivl. Det andet kræver, at du er i stand til at gennemskue, hvor al denne tidens anti-russiske kampagne kommer fra, og at der er tale om intet andet end en kampagne for at starte 3. Verdenskrig brygget sammen af de SAMME mørke kræfter, der allerede har påført Verden to monstrøse bestialiteter af samme skuffe, samt et utal, ET UTAL! af mindre bestialiteter (end en verdenskrig), der måske tilsammen udgør en monstrøsitet større end verdenskrigene tilsammen. Jeg skal spare dig for en samlet opremsning her, men du har allerede stødt på en del i Del I og Del II, og der bliver mere, hvor det kommer fra i Del III.
40.000 kosakker, mænd, kvinder og børn blev stuvet sammen på toge og sendt til Sovjet og videre til Gulag mod en sikker død. Mange af dem var ikke russiske statsborgere. Briterne brugte blot Stalin-Sovjet som bekvemt henrettelses-område, fjernt fra den vestlige verden og dens folkelige bevågenhed. Gulag var som at sende folk ud i stratosfæren, hvor ingen hørte om dem mere. Hvad man ikke ved, har man ikke ondt af. Og hvad man ikke har ondt af, slipper man for at stå til ansvar for. 

Både 1. og 2. Verdenskrig er krige, der handler om ansvarsløshed. Og det selvom vi har hørt til hudløshed, at ansvaret så sandelig er placeret.

General Pannwitz forlangte at blive overgivet sammen med kosakkerne. Han udtalte: ‘De stod ved mig i krigstid, jeg står ved dem i fredstid’. Han blev henrettet i Moskva 16 januar 1947, og for denne konsekvente attitude blev han kaldt ‘Europas sidste ridder’

Download hele undersøgelsen i fem dele som PDF:
http://modsigelsen.net/materie/ww2_revi.pdf

2. Verdenskrig i baglys I
//
2. Verdenskrig i baglys III
2. Verdenskrig i baglys IV
2. Verdenskrig i baglys V

2. Verdenskrig i baglys II