Opfølgning: TV2 fortsætter deres hetz

af Heinrich R.

TV2 mener åbenbart, at de har fat i en interessant historie. Eller rettere: at de mener, at de er ved at skabe en saftig historie…


»Det er ulovligt, hvad Lene Hansson har udbudt i halvandet år, fastslår Sundhedsstyrelsen. Har du benyttet dig af hendes tilbud?«

Første led er decideret usandt. Der fremgår af TV2’s egen artikel, hvor konstitueret enhedschef i Sundhedsstyrelsen, Anne-Marie Vangsted udtaler:

»Politiet må undersøge, hvem det er, der har begået noget ulovligt. Det undersøger Sundhedsstyrelsen ikke. Sundhedsstyrelsen fører tilsyn med dem, der har autorisation. Er det personer uden autorisation, så bliver det en politisag.«

Sundhedens styrelse [billede: morton_h]

Sundhedsstyrelsen fastslår således intet om hvorvidt der er begået noget ulovligt, og endnu mindre om hvorvidt Lene Hansson har foretaget en ulovlig handling. Det, Sundhedsstyrelsens repræsentant har udtalt, er det stik modsatte af hvad TV2 påstår på Facebook!


Andet led (“Har du benyttet dig af hendes tilbud?”) er tydeligt tænkt som det startskud der skal indlede en mediebåren klapjagt, rettet med en enkeltperson. En klapjagt, der hviler på en usand og bedragerisk præmis, hvor TV2 nu opfordrer til stikkeri. 

Stikkeri, angående noget der siges at skulle være blevet forelagt politiet, til politiets undersøgelse, og som næppe (se argumenter herfor i det tidligere blogindlæg) vil resultere i andet end at politi og anklagemyndighed vil konkludere, er der ikke er nogen sag at forfølge. 

Var det ikke passende, at helt at undlade at intervenere i forhold, som politiet er blevet bedt om at forholde sig til? 

Var det ikke passende, om TV2 helt undlod at føre sig frem med løgn og med åbenlyse intentioner om at orkestrere en hybrid mellem en heksejagt og en folkedomstol?

Tilsyneladende er det ikke forstandige og ansvarlige personer der leder hverken TV2 eller hos Sundhedsstyrelsen, da sådanne utvivlsom ville have stoppet sådanne tossestreger straks!

Og i øvrigt mener jeg at TV2 bør ødelægges.
Opfølgning: TV2 fortsætter deres hetz

One thought on “Opfølgning: TV2 fortsætter deres hetz

  1. I øvrigt mener jeg, at TV, som vi kender det, i det hele taget bør ødelægges.
    Start med at smide dit TV ud af vinduet. Lad være med at sælge det, destruér det. Det er giftigt affald.

    Like

Leave a comment